• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مباحث عمومی مربوط به Sony ٠

طرفدار سونی اریکسون هستم !

• بلی

Votes: 376 85.1%
  • خیر

Votes: 66 14.9%

• Total voters
    442

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
نه عزیز به وسیله کامپیوتر backup گرفتم و روی گوشی ذخیره کردم....میخوام بدونم این backup به درد این کار من میخوره ؟ روی سیم کارت همه شماره ها هستند......یعنی دوباره باید تمام اونارو ادیت کنم !!!!

آخه یه دستگاه هایی هستن که شبیه جاسوئیچی اند. که بازدن یه دگمه از سیم کارت Back up میگیره وبازدن یه دگمه دیگه Back up رو تو سیم کارت میریزه.:cool:
ولی روش نوشته ظرفیتش 8 کیلو بایته. پس اینجوری روسیم کارتهای ایرانسل که 64 کیلو بایتیه جواب نمیده نه؟

bhrouz

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
89
اقای Sony Ericsson عزیز با تشکر از شما :
راه حلی که گفتید جواب داد

hossein1111

Registered User
لایک‌ها
7
با كد #06#* سريال همه گوشيهاي سوني اريكسونو ميشه چك كرد كه اصله يا فقط مخصوص w810 هستش

Lapbook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
يك سوال داشتم مي خواستم بدونم آهنگ After the rain در گوشي k750i را به طور كامل كجا مي تونم دانلود كنم
متشكرم:specool:

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
آقا یک سوال............وقتی گوشیو بدی مخابرات برات رجیستر کنن هزینش چقدر میشه؟ ...

مگه اصلا مخابرات چنین کاریو قبول میکنه؟:eek:
همه این علم شنگه ها مال اینه که گوشی های به قول خودشون قاچاق کار نکنه اونوقت شما میگی بدم مخابرات واسم ریجیستر کنه؟:wacko:
پاساژ علا الدین این کارو برات میکنه. قیمتشم بسته به انصاف طرفت متغیره
171.gif

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
مگه اصلا مخابرات چنین کاریو قبول میکنه؟:eek:
همه این علم شنگه ها مال اینه که گوشی های به قول خودشون قاچاق کار نکنه اونوقت شما میگی بدم مخابرات واسم ریجیستر کنه؟:wacko:
پاساژ علا الدین این کارو برات میکنه. قیمتشم بسته به انصاف طرفت متغیره
171.gif

نمیدونم والا..... آخه هر کس سوالی در این مورد میکنه یا راهنمایی میخواد در جواب یکی از راه حل ها رو رجیستر کردن از طریق مخابرات ذکر میکنن(زیاد دیدم)....گفتم چه جوریاست...پس نمیشه!!!!

SE_w810

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا یک سوال............وقتی گوشیو بدی مخابرات برات رجیستر کنن هزینش چقدر میشه؟ ...

اون زمان که رجیستر می کردن یارو تو مخابرات گفت هزینه اش میاد رو قبضت ولی هیچ هزینه ای نیومد و مجانی افتاد

از موبایل تولید داخل که تا الان خبری نشده و این کارا فقط به ضرر مصرف کننده بیچاره بوده

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
این نمایندگی سونی اریکسون ( سیتادل) کجاست؟ منظورم فروشگاهشه

والا منم یه مدت خیلی دنبالش بودم ولی گویا نمایندگی خاصی ندارد. از نمایندگی های سونی بخری همشون با گارانتی سیتادل می کنن تو پاچت. البته خیلی گرون در میاد مثلا W810i رو یکماه پیش 345 می گفت من با گارانتی متفرقه خریدم 268 تومن. :D
تو ایران گارانتی یعنی پشم. من که حاضر نیستم یک قرونم واسه گارانتی بدم
173.gif

به شما هم توصیه می کنم دور بر گارانتی سیتادل نرو که با این کارت فقط پول بی زبون میریزی تو حلقوم یه مشت
تازه به دوران رسیده.
181.gif

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
والا منم یه مدت خیلی دنبالش بودم ولی گویا نمایندگی خاصی ندارد. از نمایندگی های سونی بخری همشون با گارانتی سیتادل می کنن تو پاچت. البته خیلی گرون در میاد مثلا W810i رو یکماه پیش 345 می گفت من با گارانتی متفرقه خریدم 268 تومن. :D
تو ایران گارانتی یعنی پشم. من که حاضر نیستم یک قرونم واسه گارانتی بدم
173.gif

به شما هم توصیه می کنم دور بر گارانتی سیتادل نرو که با این کارت فقط پول بی زبون میریزی تو حلقوم یه مشت
تازه به دوران رسیده.
181.gif

من خودم گوشيم رو كه p990i هست با گارانتي "پارس نيكاتل" گرفتم.فروشنده ميگفت گارانتي معتبر براي سوني اريكسون همين شركته.راست و دروغش پاي خودش...

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
این نمایندگی سونی اریکسون ( سیتادل) کجاست؟ منظورم فروشگاهشه

بیرون علاالدین...دست راست چسبیده به پاساژ ....یه مغازه هست که مشخصه نمایندگی سیتادل هست...کلی هم ارم و تبلیغ داره...

Lapbook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
من خودم گوشيم رو كه p990i هست با گارانتي "پارس نيكاتل" گرفتم.فروشنده ميگفت گارانتي معتبر براي سوني اريكسون همين شركته.راست و دروغش پاي خودش...

بازم میگم تو ایران گارانتی یعنی پشم.:lol:
LCD خراب میشه میگن خواستی مواظب بودی
دگمه و قابش خراب شه می گن گوشی کارکرده به ما ربطی نداره
و...
من که هیچ کدوم از گوشی هام گارانتی نداشته.هر کدوم هم خراب شده طبقه 4 و 5 علا الدین همه چیشو داشته
وراحتم درست شده:)

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا سلام،
الان گوشی کا510 با گارانتی «کیاتل» 143 تومنه و با گارانتی «سیتادل» 190 تومن. و به طور کلی مشخصه که گارانتی در ایران یعنی پشم. پس من اگه خواستم بگیرم با همین کیاتل بگیرم خوبه دیگه؟

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
آقا سلام،
الان گوشی کا510 با گارانتی «کیاتل» 143 تومنه و با گارانتی «سیتادل» 190 تومن. و به طور کلی مشخصه که گارانتی در ایران یعنی پشم. پس من اگه خواستم بگیرم با همین کیاتل بگیرم خوبه دیگه؟

آره همن کیاتل خوبه. تازه من از طبقه 5 علا الدین K510i رو 130 قیمت گرفتم. ولی بدون گارانتی. من بودم اصلا بدون گارانتی می گرفتم:p

بالا