• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مباحث عمومی مربوط به Sony ٠

طرفدار سونی اریکسون هستم !

• بلی

Votes: 376 85.1%
  • خیر

Votes: 66 14.9%

• Total voters
    442

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
M3 هم رسما FreeWare شد !!
2296.gif

برنامه فوق عالی (!) جهت کانورت Mp4 برای گوشيهای سونی اريکسون / با این برنامه کيفيت ويدو ها به حدی بالا تنظيم میشه [ بر اساس نهايت کانفيگ ديفالت ] که ديگه هرگونه برنامه جانبی که گوشيهای سيمبين دارن رو هم بی نياز میکنه !
گوشيهای تحت ساپورت :

K610
K750
K790
K800
M600
P990
Z610
W300
W550
W600
W700
W800
W810
W850
W900
W950

46.gif
46.gif
46.gif
ترکوندی با این برنامه علیرضا
4dwi33r.gif

خیلی خوبه که حداکثر بیتریت هارو خودش مشخص کرده واسه هرگوشی...و خیلی ساده و سریع و بدون تنظیمات جانبی هم کارو انجام می ده...خیلی عالیه در کل:) فقط یه مشکلی داره، توی قسمت ویدئو توی widescreen video اگه maintain existing aspect ratio رو انتخاب کنی (که لازمه واسه تبدیل بدون بهم ریختن نسبت طول و عرض تصویر) ، در صورتی که عرض حاصله همون حدود 144 نباشه (در مورد w810 البته) )، اونوقت فایل رو که توی گوشی می خوای play کنی، گوشی ریست می شه، شدنی..!
2rzazxf.gif
خلاصه حواستون جمع باشه w810 دارا، توی فیلد widescreen video یکی از دوگزینه ی اول رو انتخاب کنید...البته شایدم فیرمور گوشی من قدیمیه..توی w800 که وایداسکرین مشکلی نداشت...
2r47rcm.gif
ولی بازم مرسی
2iw7dkm.gif

(اس200 موندگار شد دستت علیرضا؟
40k535v.gif
)

اين برنامه را دانلود كردم و لي براي نصب نياز به Nero AAC Codec داشت كه من اون را دانلود كردم حالا سوال اينه كه اين كدكها را بايد كجا كپي كنم تا برنامه بتونه كار كنه؟منتظر راهنمايي شما و ساير دوستان هستم.
با تشكر.

اون اول که پیغام می ده دانلودش کنه یا نه بزنید No ، بعد ازتون یه مسیر می خواد، باید برید توی همون مسیری که فایلو دانلود کردید، بعد NeroDigitalAudio.zip رو انتخاب کنید، خود برنامه آنزیپ و نصبش می کنه
14.gif

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
گوشی که شما دیدی این بود؟ :

128fs1156040.jpg
128fs1156312.jpg

نه بابا .اونی که من دیدم اصلا این رنگی نبود نقره ای و نارنجی بود.اصلا تاشو نبود.:D
حالا این دفعه رفتم دقیق تر نگاه می کنم.:happy:
حالا این مدلی که زدی چه مدلیه عجب جیگریه:eek:
چرا این مدلا رو فقط تو ژاپن میزنن؟خوب اینا رو بقیه مناطق هم بدن کلی فروش میکنه:cool:
این کارو ژاپنیا همیشه می کنن. مثلا اگه واکمنهای اون موقع سونی یا پاناسونیک یا هر مارک ژاپنی دیگه رو میدیدی
ملا حظه می کردی که حتی از نظر شکل و ساختمان کلی با واکمن هایی که سونی و پاناسونیک که برای جاهای دیگه می زنن فرق داره.تو کیفیتشونم که دیگه اختلاف از زمین تا آسمون بود:lol:

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
سلام

1- مناسبترين و بهترين مدل گوشي سوني اريكسون تا سقف 250 تومن چي هست؟

2- بنظر شما با گارانتي بگيرم يا بدون گارانتي؟
خوشحالم كه انتخاب كردي .
به نظر من K750i هم گزينه خوبي است . بدون گارانتي هم بگير . گارانتي در ايران كه ميداني چيه !!!!

من چند روزي اين گوشي را داشتم . فوق العاده بود .

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
نه بابا .اونی که من دیدم اصلا این رنگی نبود نقره ای و نارنجی بود.اصلا تاشو نبود.:D
حالا این دفعه رفتم دقیق تر نگاه می کنم.:happy:
حالا این مدلی که زدی چه مدلیه عجب جیگریه:eek:
چرا این مدلا رو فقط تو ژاپن میزنن؟خوب اینا رو بقیه مناطق هم بدن کلی فروش میکنه:cool:
این کارو ژاپنیا همیشه می کنن. مثلا اگه واکمنهای اون موقع سونی یا پاناسونیک یا هر مارک ژاپنی دیگه رو میدیدی
ملا حظه می کردی که حتی از نظر شکل و ساختمان کلی با واکمن هایی که سونی و پاناسونیک که برای جاهای دیگه می زنن فرق داره.تو کیفیتشونم که دیگه اختلاف از زمین تا آسمون بود:lol:

اسم این مدل W51S هست اگر اشتباه نکنم.و فقط مخصوصه جاپونی ها

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
روز چهار شنبه قرار هست که سونی اریکسون استراتژی جدید شرکت رو در مورد UIQ interface اعلام کنه و گفته میشه که قرار هست گوشی های بیشتری به صورت smartphone تولید بشه.
هفته پیش سونی اریکسون حق مالکیت UIQ Technology رو کامل کرد.

128fs1318311.jpg

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
اون اول که پیغام می ده دانلودش کنه یا نه بزنید No ، بعد ازتون یه مسیر می خواد، باید برید توی همون مسیری که فایلو دانلود کردید، بعد NeroDigitalAudio.zip رو انتخاب کنید، خود برنامه آنزیپ و نصبش می کنه
14.gif

اين فايل رو دانلود كردم.داخل آن 4 تا فايل اجرايي و 3 فايل text هست ولي نه نصب ميشه و نه هيچ اتفاق ديگه اي نميفته.نميدونم چيكارشون بكنم؟!راهنمايي بفرماييد.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اين فايل رو دانلود كردم.داخل آن 4 تا فايل اجرايي و 3 فايل text هست ولي نه نصب ميشه و نه هيچ اتفاق ديگه اي نميفته.نميدونم چيكارشون بكنم؟!راهنمايي بفرماييد.

نباید فایل رو آنزیپ کنید. فایل رو به همون شکل زیپ شده بزارید باقی بمونه، بعد M3 رو باز کنید، ازتون اجازه می خواد که فایل رو دانلود کنه، No رو بزنید، بعد ازتون می خواد مسیر این فایل زیپ رو بهش بگید

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
نباید فایل رو آنزیپ کنید. فایل رو به همون شکل زیپ شده بزارید باقی بمونه، بعد M3 رو باز کنید، ازتون اجازه می خواد که فایل رو دانلود کنه، No رو بزنید، بعد ازتون می خواد مسیر این فایل زیپ رو بهش بگید

ممنون دوست عزيز.راهنمايي شما را انجام دادم و بدون مشكلي برنامه اجرا شد.
موفق باشيد.

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
همينجا جا داره از دوست خوبمون Dark Night عزيز بخاطر معرفي برنامه فوق العاده M3 تشكر كنم.برنامه بسيار عالي هست و واقعا به درد من خورد.چند دقيقه قبل كه برنامه را با راهنمايي دوست خوبم اجرا كردم و چند فايل را هم تبديل كردم و نتيجه را ديدم دلم نيومد تشكر نكنم.واقعا مرسي.عاليست.
باز هم اگر برنامه هاي خوب و مفيدي از اين دست سراغ داشتيد معرفي كنيد.
خوشحالم كه طرفداران سوني اريكسون با دست پر ميان و هر روز بهتر از قبل.

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
آقا من dl کردم ولی اصلا به این شکلی که شما میگین نیست که.
یک فایلexe بیشتر نیست که.اون هم اجرا نمیشه

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
دوباره زدم که DOWNLOAD بشه.با این اینترنت های نفتی یکم زور داره دانلود کنی ولی کار نکنه.:( :(

چرا كار نكرد؟براي من كه خيلي خوب و راحت نصب شد و فقط گيرش Nero AAC Codec بود كه اگر دوست داشتي بگو تا براي شما آپلود كنم چون بدون اين codec برنامه كار نميكنه.
در ضمن براي اينكه اين برنامه كار كنه شما بايد آخرين نسخه Net Framework. را در سيستمتون نصب كنيد.اين هم لينك دانلود در صورت نياز:
کد:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=0856EACB-4362-4B0D-8EDD-AAB15C5E04F5&displaylang=en

موفق باشيد.

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
ممنون دوست عزیز.هنوز مشغول dl هستم.اگر کار نکرد مراحمتون میشم.

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
Lizy اسمارت فون بعدی سونی اریکسون هست.مثل M600 هست ولی هنوز دوربین نداره.تفاوتش در ظاهر و اضافه شدن WLAN و احتمالا EDGE هست.
ورژن دوربین داره M600 یا همون"Elena"هم امسال معرفی میشه.

128fs1575271.jpg
128fs1575398.jpg

بالا