کیفیّت دوربینش پایینه و در عکس های نمونه سایت، کیفیّت تقریباً 1/3 گوشی های قبلی SE مثل K750i هست.
دوربینش خیلی ضعیفه....
اتفاقاً کیفیتش خیلی خوب بود به نظر من
کیفیّت دوربینش پایینه و در عکس های نمونه سایت، کیفیّت تقریباً 1/3 گوشی های قبلی SE مثل K750i هست.
دوربینش خیلی ضعیفه....
این که FAKE هست و 1-2 سال هست که توی NET هست
سلام بچه ها
من هم بالاخره به سونی اریکسونی ها پیوستم.
من یه w710 ناز و خوشگل خریدم.
البته حدود یه هفته ای میشه ولی خوب وقت نشد اینجا بگم.
واقعا خیلی خوشگله.من اول به خاطر خوشگلیش گرفتم و خوب امکانات هم که دیگه تکمیله.تا حالا هم دست کسی ندیدم.
بیایید تبریک بگید دیگه.
سلام بچه ها
واقعا خیلی خوشگله.من اول به خاطر خوشگلیش گرفتم و خوب امکانات هم که دیگه تکمیله.تا حالا هم دست کسی ندیدم.
بیایید تبریک بگید دیگه.
مبارکه...صدای اسپیکرش ؟؟؟؟در چه حدی هست
گوشیه نازیه.مبارکت باشه هادی جون.
دوربینش به W800 و W810 میرسه؟:blink:
چقدر رم میخوره؟رم روش چقدره؟ چند خریدی؟ سریال اصلی یا چنج؟
بازم مبارکت باشه:lol:
مبارکه :د / من شديدا W710 رو دوست دارم ولی به خاطر قيمت'ش فعلا نرفتم سمت'ش يکمی گرون هست/ حالا چند گرفتی !؟ چه گارانتی !؟ میشه اسپيکر'ش رو از نظر " بلندی " با يکی از W های ديگه [ غير از W300 ! ] مقايسه کنی / جدا قشنگه خيلی قشنگ / امکانات جانبی پيرامون " ورزش! " هم که داره و اون يارو که میبندی'ش به دست !؟مموری 512 باهاش دادن !؟ کلا صفحه نمايش'ش چجورياست به نظرت !؟ مثل بقيه خوب و عالی !؟ قاب اضافه و اینا هم تو پک'ش هست !؟ کلا يه ريويو بنويس ديگه
بدون گارانتی سریال چنج : 285
خوب من گوشی رو 300 خریدم.سریال اصل و بدون گارانتی.
خواهش میکنم.مرسی بابت توضيحات / از کجا خريدی این قيمت :د!؟
سلام بچه ها
بیایید تبریک بگید دیگه.
k800 با گارانتی اصل 410 تومن هست.سلام دوستان ، حدود قیمت K800i الان چنده .. نسخه قانونیش و سریال اصلی پک کامل ! با گرانتی معتبر ( اگر قیمت بدون گارانتی و سریال چنچش رو هم دارید بگید . )
ممنون .
اسم مغازه درست یادم نیست.چطور مگه؟مبارک باشه... میشه ادرس مغازه رو دقیقا بدین طبقه 5 ام ..اسم مغازه؟؟