• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مباحث عمومی مربوط به Sony ٠

طرفدار سونی اریکسون هستم !

• بلی

Votes: 376 85.1%
  • خیر

Votes: 66 14.9%

• Total voters
    442

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
میگم مازيار يه چيزی مثل همين با قابليتها و آپشنهای واکمن عرضه نمیشه !؟
302.gif

چرا اتفاقا...یکی تو همون مایه ها هم انگار تو راه هست...:)

اقا این 850 کی پس میاد!!؟

:wacko:

راستی از شر این ان 73 هم راحت شدم!! و فروختمش!!

این قد اعصابم رو ریخت به هم که رفتم فروختمش!

و منتظر 850 هستم!!!:happy:

خب ...یادته تو پیغام خصوصی چی بهت گفتم...گوش ندادی که..:p

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
چرا اتفاقا...یکی تو همون مایه ها هم انگار تو راه هست...:)

خب ...یادته تو پیغام خصوصی چی بهت گفتم...گوش ندادی که..:p

دیگه سرم بره نوکیا نمی خرم!! توبه توبه!! توبه!!:p :p :p :happy: :happy:

راستی اونا که میگن چرا ان 73 رو فروختی یه دلیلی کامل به زودی همین جا می گم تا همه ببیننند!!

مازیار واقعا ببخشید:p خب یه بار تجربه کردم خوب:happy: واسه 7 پشتم بس شد!!

فقط این 850 کی نازل میشه؟

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
منظورم محصولات جدید مثل m600 ,p910,p990,.....هست
چرا باید زبان پرتغالی رو ساپورت کنه ولی این همه محصولاتش در کشور های عربی و ایران به فروش میره اما اینا رو ساپورت نمیکنه
من فکز میکنه کساانی که این پتشن رو درست کردن خودشون این ایمل ها رو به شرکت سونی اریکسون ارسال میکنن
دوستانی که در این زمینه تجربه دارن بهتر میتونن در باره این پتشن ها توضیح بدن
بهتره که همگی این لینک رو به امضا هامون اضافه کنیم
شاید تاثیر داشته باشه

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
من کا هفتصدو پنجاه دارم
وقتی فیلمهایی که میگیرم روی هارد میریزم با کوئیک تایم که اجراش میکنم صدا نداره
چی کار کنم

اگر روي گوشي، با صدا پخش ميشن اما روي PC بدون صدا (و ديگر برنامه هاي PC هم با صدا پخش مي شوند به جز Quick Time) در اين صورت از دو حال خارج نيست. يا توي تنظيمات QuickTime صداش رو غير فعال كردي كه با فعال كردن اون، مشكل حل ميشه. يا QuickTime‌ شما خراب هست كه با Uninstall‌ كردن نسخه فعلي و نصب نسخه جديد، مشكل حل خواهد شد.

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
راستي يك سوال از اساتيد سوني اريكسون

من K750i‌ دارم. دوربين فيلمبرداري اين گوشي، محدوديت 10 ثانيه اي براي فيلمبرداري داره. چگونه از شر اين محدوديت خلاص شم؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
تنظیمات فیلم برداری رو از MMS به نامحدود تغییر بدین درست میشه....

berco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
میخواستم بدونم واسه کا800 فلش پلیر پیدا میشه. تو سایت adobe که چیزی پیدا نکردم

parsana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر روي گوشي، با صدا پخش ميشن اما روي PC بدون صدا (و ديگر برنامه هاي PC هم با صدا پخش مي شوند به جز Quick Time) در اين صورت از دو حال خارج نيست. يا توي تنظيمات QuickTime صداش رو غير فعال كردي كه با فعال كردن اون، مشكل حل ميشه. يا QuickTime‌ شما خراب هست كه با Uninstall‌ كردن نسخه فعلي و نصب نسخه جديد، مشكل حل خواهد شد.

سلام
خسته نباشید
ممنونم که جواب دادید
بله همه برنامه های دیگه کامپیوتر صدا داره
فیلم روی گوشی هم صدا داره
کوئیک تایم رو هم تازه نصب کردم دستکاریشم نکردم از روی سی دی خود موبایل ریختمش
کوئیک تایم بقیه فایلها رو درست پخش میکنه فقط فیلمهای موبایلو بی صدا پخش میکنه
چی کار کنم

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
خسته نباشید
ممنونم که جواب دادید
بله همه برنامه های دیگه کامپیوتر صدا داره
فیلم روی گوشی هم صدا داره
کوئیک تایم رو هم تازه نصب کردم دستکاریشم نکردم از روی سی دی خود موبایل ریختمش
کوئیک تایم بقیه فایلها رو درست پخش میکنه فقط فیلمهای موبایلو بی صدا پخش میکنه
چی کار کنم

تا اونجايي كه ميدونم اين غير ممكنه. حتماً صداي فيلمهاتون ضعيفه. شما صداي QuickTime و صداي Windows (در قسمت كنار ساعت كامپيوتر) و صداي اسپيكرتون رو روي حداكثر بگذاريد نبايد مشكلي داشته باشه. اگه باز هم مشكل حل نشد، به احتمال 90% با Uninstall كردن برنامه QuickTime و نصب مجدد اون (ترجيحاً يه ورژن جديدتر) مشكل حل ميشه. اگر حل نشد، 8% احتمال داره كه يكي از اسپيكرهاي شما غير فعال يا خراب باشه و صداي فايل هاي 3gp كه به صورت Mono ضبط شده و فقط از اون اسپيكر خارج مي شوند شنيده نشود. اگر اين هم نبود 2% احتمال ويروسي بودن كامپيوتر هست.

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
تنظیمات فیلم برداری رو از MMS به نامحدود تغییر بدین درست میشه....

اي ي ي ول. درست شد. حال ميتونم بيش از 10 ثانيه هم فيلم بگيرم.
حالا يه سوال ديگه:

وقتي با گوشي k750 خودم براي ديگران اس ام اس هاي فارسي بلند (بيش از 70 كاراكتر) مي فرستم روي بعضي گوشي ها به صورت ناقص ظاهر ميشه. وقتي هم با نرم افزار MyPhoneExplorer اس ام اسي رو تايپ كرده و روي گوشي منتقل مي كنم گاهي اوقات اس ام اس هاي بلند (يعني بيش از 70 كاراكتر فارسي يا 140 كاراكتر انگليسي) به صورت ناقص روي گوشي ديده ميشن. يعني به جاي كاراكتر 70 به قبل فقط علامت (...) ديده ميشه كه البته اون قسمت مفقوده با خود MyPhoneExplorer قابل مشاهده است اما با گوشي نه! هر چه هم سعي كردم علت رو پيدا كنم نشد. لطفاً يكي راهنمايي كنه كه چرا پيام هام ناقص منتقل ميشه؟

(در ضمن، علت، پر بودن box هم نيست. چون چك كردم و نه گوشي خودم، نه گوشي هايي كه مشكل مذكور رو با اس ام اس هاي ارسالي من پيدا مي كنند پر نبوده اند)

خيلي متشكرم

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
يه سوال ديگه هم دارم كه اگه راهنمايي كنيد خيلي ممنون ميشم
چرا وقتي تعداد دريافت كننده هاي يك اس ام اس، بيش از 1 نفر باشه، Delivery Report به طور خودكار خاموش ميشه؟

خيلي ممنون

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
W610 رسما عرضه شد // خوبی'ش اینه دوربين'ش Flash و AutoFocus داره و به حالت W800/W900 برگشته
قيمت اوليه 360$ که قيمت خوبی هست برای نيم ساعت اول

parsana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تا اونجايي كه ميدونم اين غير ممكنه. حتماً صداي فيلمهاتون ضعيفه. شما صداي QuickTime و صداي Windows (در قسمت كنار ساعت كامپيوتر) و صداي اسپيكرتون رو روي حداكثر بگذاريد نبايد مشكلي داشته باشه. اگه باز هم مشكل حل نشد، به احتمال 90% با Uninstall كردن برنامه QuickTime و نصب مجدد اون (ترجيحاً يه ورژن جديدتر) مشكل حل ميشه. اگر حل نشد، 8% احتمال داره كه يكي از اسپيكرهاي شما غير فعال يا خراب باشه و صداي فايل هاي 3gp كه به صورت Mono ضبط شده و فقط از اون اسپيكر خارج مي شوند شنيده نشود. اگر اين هم نبود 2% احتمال ويروسي بودن كامپيوتر هست.

سلام
ممنونم از لطفتون
صدای فیلمها اصلا ضعیف نیست وقتی همه صداهارو تا ته زیاد میکنم حتی یه صدای خش خش ضعیف هم شنیده نمیشه
ورژن بالاتر از کوئیک تایم رو از کجا بیارم؟این نسخه رو از روی سی دی خود موبایل نصب کردم

جفت اسپیکرام صداشون در میاد تست کردم

نمیدونم شاید ویروسی باشه ولی مکافی که چیزی رو نشون نمیده

راستی من اصلا نمیتونم با گوشی اس ام اس فارسی بنویسم
اون مشکلی که در مورد سه نقطه گفتید وقتی کسی برای من اس ام اس فارسی طولانی میفرسته به صورت سه نقطه میاد
منم این مشکلو دارم
اضافه بر اینکه نمیتونم فارسی بنویسم
میتونم اس ام اس فارسی بگیرم و درست هم میبینم اما نمیدونم چه طوری بنویسم

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
ممنونم از لطفتون
صدای فیلمها اصلا ضعیف نیست وقتی همه صداهارو تا ته زیاد میکنم حتی یه صدای خش خش ضعیف هم شنیده نمیشه
ورژن بالاتر از کوئیک تایم رو از کجا بیارم؟این نسخه رو از روی سی دی خود موبایل نصب کردم

جفت اسپیکرام صداشون در میاد تست کردم

نمیدونم شاید ویروسی باشه ولی مکافی که چیزی رو نشون نمیده

راستی من اصلا نمیتونم با گوشی اس ام اس فارسی بنویسم
اون مشکلی که در مورد سه نقطه گفتید وقتی کسی برای من اس ام اس فارسی طولانی میفرسته به صورت سه نقطه میاد
منم این مشکلو دارم
اضافه بر اینکه نمیتونم فارسی بنویسم
میتونم اس ام اس فارسی بگیرم و درست هم میبینم اما نمیدونم چه طوری بنویسم

سلام
اگه كوئيك تايم رو از سي دي خود گوشي نصب كرديد. نبايد مشكلي باشه. شما موارد زير رو اگه امتحان نكرديد امتحان كنيد:

1- فايل ها رو از روي هارد كامپيوتر اجرا كنيد نه حافظه گوشي.

2- روي آيكون اسپيكر كنار ساعت كامپيوتر دوبار كليك كنيد و ببينيد از گزينه هاي Volume Control هيچ كدومشون Mute نشده باشند.

3- اگر هيچ كدوم Mute نبودند چك كنيد ببينيد آيا فقط فايل هايي كه از يك سايت مشخص گرفته شده اند صدا ندارند يا حتي آنهايي هم كه با خودگوشي فيلمبرداري شده اند صدا ندارند؟

4- اگر تمام فايل ها صدا نداشتند، QuickTime را Uninstall كرده، دوباره اينستال كنيد تا مشكل حل شود. در ضمن آخرين نسخه QuickTime Player را مي توانيد از اينجا دانلود كنيد:

http://www.apple.com/quicktime/download/win.html

آخرين نسخه TCPMP را هم از اينجا:
http://www.google.com/search?source...ls=SPDA,SPDA:2007-04,SPDA:en&q=download+tcpmp

ضمناً نسخه هاي جديد RealPlayer هم با دانلود يك Plugin كوچك، قادر به پخش فايل هاي 3gp هستند. (من از RealPlayer 10 استفاده مي كنم).

------------------------------------------------------------------------------------
در مورد نوشتن اس ام اس فارسي هم، به قسمت نوشتن اس ام اس جديد رفته، دست خود را روي دكمه # نگاه داريد تا صفحه انتخاب زبان ظاهر شود. زبان را روي Arabic (عربي) بگذاريد تا بتوانيد فارسي بنويسيد. احتمالاً با حروف گ چ پ ژ هم مشكلي نخواهيد داشت.

اما در مورد حذف شدن قسمتي از اس ام اس هاي طولاني، مشكل همچنان باقي است. لطفاً يه نفر كمك كنه.
در مورد جلوگيري از خاموش شدن خودكار Delivery Report هم اگر كسي راهي بلده لطفاً ذكر كنه.

ممنون

parsana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اگه كوئيك تايم رو از سي دي خود گوشي نصب كرديد. نبايد مشكلي باشه. شما موارد زير رو اگه امتحان نكرديد امتحان كنيد:

1- فايل ها رو از روي هارد كامپيوتر اجرا كنيد نه حافظه گوشي.

2- روي آيكون اسپيكر كنار ساعت كامپيوتر دوبار كليك كنيد و ببينيد از گزينه هاي Volume Control هيچ كدومشون Mute نشده باشند.

3- اگر هيچ كدوم Mute نبودند چك كنيد ببينيد آيا فقط فايل هايي كه از يك سايت مشخص گرفته شده اند صدا ندارند يا حتي آنهايي هم كه با خودگوشي فيلمبرداري شده اند صدا ندارند؟

4- اگر تمام فايل ها صدا نداشتند، QuickTime را Uninstall كرده، دوباره اينستال كنيد تا مشكل حل شود. در ضمن آخرين نسخه QuickTime Player را مي توانيد از اينجا دانلود كنيد:

http://www.apple.com/quicktime/download/win.html

آخرين نسخه TCPMP را هم از اينجا:
http://www.google.com/search?source...ls=SPDA,SPDA:2007-04,SPDA:en&q=download+tcpmp

ضمناً نسخه هاي جديد RealPlayer هم با دانلود يك Plugin كوچك، قادر به پخش فايل هاي 3gp هستند. (من از RealPlayer 10 استفاده مي كنم).

------------------------------------------------------------------------------------
در مورد نوشتن اس ام اس فارسي هم، به قسمت نوشتن اس ام اس جديد رفته، دست خود را روي دكمه # نگاه داريد تا صفحه انتخاب زبان ظاهر شود. زبان را روي Arabic (عربي) بگذاريد تا بتوانيد فارسي بنويسيد. احتمالاً با حروف گ چ پ ژ هم مشكلي نخواهيد داشت.

اما در مورد حذف شدن قسمتي از اس ام اس هاي طولاني، مشكل همچنان باقي است. لطفاً يه نفر كمك كنه.
در مورد جلوگيري از خاموش شدن خودكار Delivery Report هم اگر كسي راهي بلده لطفاً ذكر كنه.

ممنون

سلام از همکاریتون متشکرم

1. از هارد امتحان کرده بودم
2.نه نیستند
3.من از ابتدا فقط فیلمهایی که با خود گوشی فیلمبرداری شده بود رو داشتم فکر کردم شاید با دانلودی های مشکل حل شه ولی همچنان باقی بود با فیلمهای بلوتوثی هم مشکل داشت با همه نوع فیلم موبایل مشکل داره
4.
ان شا ئلله به زودی دانلودش میکنم

TCPMP این چیه؟

ریل پلیر 10 هم دارم چه پلاگینی میخواد؟

خب مشکل هم همینه که گزینه عربی نداره

متشکرم

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
سلام از همکاریتون متشکرم

1. از هارد امتحان کرده بودم
2.نه نیستند
3.من از ابتدا فقط فیلمهایی که با خود گوشی فیلمبرداری شده بود رو داشتم فکر کردم شاید با دانلودی های مشکل حل شه ولی همچنان باقی بود با فیلمهای بلوتوثی هم مشکل داشت با همه نوع فیلم موبایل مشکل داره
4.
ان شا ئلله به زودی دانلودش میکنم

TCPMP این چیه؟

ریل پلیر 10 هم دارم چه پلاگینی میخواد؟

خب مشکل هم همینه که گزینه عربی نداره

متشکرم

tcpmp یکی از قویترین و معروفترین پلیرهای پاکت پی سی هاست ...که نسخه pc هم داره هر فرمتی که بخوای میتونی ازش اینستال کنی توی بخش پاکت پی سی بگرد میبینیش...:happy: ریل پلیر رو هم وقتی به نت وصلی باهاش یکی از فیلمایی که گرفتی رو پلی کن وقتی نتونه اجرا کنه خودش پیغام میده که اپدیت کنم ؟... yes پلاگینش رو میگیره :cool:

blackwear

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام..دوستان من تصميم نهاييمو واسه خريد m600 كرفته بودم كه شنيدم كوشيهاي صفحه لمسي(touch screen)خيلي زود اب و رطوبتو جذب ميكنن و بعد از يه مدت ال سي ديشون خراب ميشه.واسه همين من كلي مردد شدم و فعلا نخريدم..به نظر شما حقيقت داره؟ اكه اينطوريه و ال سي ديش انقدر حساسه من بي خيالش شم..لطفا با جوابتون كمك كنين.مرسي

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
سلام..دوستان من تصميم نهاييمو واسه خريد m600 كرفته بودم كه شنيدم كوشيهاي صفحه لمسي(touch screen)خيلي زود اب و رطوبتو جذب ميكنن و بعد از يه مدت ال سي ديشون خراب ميشه.واسه همين من كلي مردد شدم و فعلا نخريدم..به نظر شما حقيقت داره؟ اكه اينطوريه و ال سي ديش انقدر حساسه من بي خيالش شم..لطفا با جوابتون كمك كنين.مرسي

همش حرف مفته...

یه دونه p910 رو دیدم ...از دست پسره افتاده بود زمین...یه میخ رفته بود داخل ال سی دی :eek: و سوراخش هم کرده بود...دقیقا فقط همون نقطه ای که سوراخ شده بود یکم بد کار میکرد ولی بقیه صفحه مثل روز اول داشت کار میکرد....

بالا