اگه دنبال برنامه واسه سونی اریکسون بودید یه سر به این تاپیک بزنین ، شاید پیدا کردین:
http://forum.persiantools.com/t73233.html
http://forum.persiantools.com/t73233.html
اولا من نمی دونم چطوری 5 دقیقه قبل از نوشتن پستم جوابشو دادی؟:blink:
بعدشم لا اقل لینکی چیزی میدادی.با اینترنت پیزوری ما یه سلا طول میکشه اون تاپیک. پیدا کنیم:wacko:
ولی همین که اسم برنامه ها رو گفتی ممن.ن:lol:
سلام دوستان
دوستان خواستم یه گوشی تو مایه های 50 نهاتیش 60 هزار تومن بخرم لطفا یه گوشی خوب و با کارایی مناسب و قابل قبول معرفی کنید .
عجله دارم اگر زحمتی واستون نیست ممنون همگی موفق باشید.
سلام به همه اساتید فروم:
من تو اپدیت گوشی به مشکل برخوردم اونجایی که باید باتری را در بیارم بعد کلید c را نگه داریم بعد کابل را وصل کنیم
هیچ اتفاق خاصی نمیفته من باید چیکار کنم.
بابا کسی به شماره 1305 جواب نمیده؟؟؟؟؟؟
اینو هم جواب بدین
أقا ما يه مشكل داریم ميشه همت كنين حلش كنين؟
گوشی من k800i هستش وقتی دوربینش رو اجرا میکنم و میخوام حالت save to memory card رو انتخاب کنم گوشی حالت رسیت به خودش میگیه و اگه از روی این حالت درش بیارم و روی فون مموری بزارم مشکلی پیدا نمیکنه.. به نظرتون مشکل از مموری کارت منه؟؟؟ آخه 5 روز نمیشه که خریدمش m2 512
جون من جواب بدین دیگه
سلام
آقا من سیم کارت را هم در آوردم بازهم جواب نداد بعد از چند لحظه گوشی روشن شد و مینویسه
تا زمانیکه از برنامه کاربردی خارج نشده اید کابل usb را جدا نکنید
یه سوال برای اپدیت باید درایور گوشی که قبلا روی کامپیوتر نصب شده باید remove بشه یا نه؟
و بعد از اینکه کلید C رانگه داشتیم و کابل را وصل کردیم چه اتفاقی میفته
سلام به همگی.
از اینکه وارد جمعتون شدم خوشحالم.
من از زمان اوج یه تی610 دارم (واقعا با مرامه).میخام رفیق نیمه راه بشم و برم صراغ ام 610 .از شما اساتید راهنمایی میخام.میخام بدونم کی معرفی میشه .کی به دست ما میرسه؟
متشکرم...
این K750i انقدر ارزون شده که آدمو وسوسه می کنه یکی بگیره.
حالا یه سوال داشتم:
شنیدم بعضی از K750i ها مشکل دارن و نباید از اونا بگیریم.قضیش چیه؟
البته من با سریال چنج بودنش مشکلی ندارم. و با گارانتی اصلی هم نمی خام بخرم
اگه میشه یه کمی توضیح بدین
این K750i انقدر ارزون شده که آدمو وسوسه می کنه یکی بگیره.
حالا یه سوال داشتم:
شنیدم بعضی از K750i ها مشکل دارن و نباید از اونا بگیریم. قضیش چیه؟
البته من با سریال چنج بودنش مشکلی ندارم. و با گارانتی اصلی هم نمی خام بخرم
اگه میشه یه کمی توضیح بدین
ببخشید این مدل رو از کجا پیدا کردید؟:blink: m608 وجود داره ولی 610!!!!!! بگو چی میخوای از گوشیت بچه ها راهنمایی کنن :happy:
زياد هم ارزون نشده
فكر كنم اوني كه شما ميگي قيمت سريال چنج باشه
ولي به نظر من اگه مثل من از گوشي عكس ميخواي و كيفيت (نه اينكه پز دادن و كلاس گذاشتن)(هر چند كه كلاس هم داره:happy: ) هيچ گوشي اي مثل كا 750 با اين قيمت و حتي يكم بالاتر هم نيست
عكسايي كه من باهاش ميگيرم هيچكي باور نميكنه با يه گوشي گرفته شده در ضمن ام پي تري پلير من هم هست
اگه دقت كني يكي از بهترين هندزفري ها رو كا 750 داره كه با وجود اينكه اين گوشي جزو سري واكمن نيست ولي وقتي باهاش موسيقي گوش مي كني لذت مي بري.چند روز پيش با يكي از دوستان كه يه ام پي تري پلير كريتيو گرفته 75 تومن مقايسه كردم به جرات مي تونم بگم مثل زانتيا و ژيان بودن
به نظر من گارانتي رو بيخيال شو ولي سريال اصلي بگير
در ضمن كي گفته بعضي 750 ها مشكل دارن؟:blink: