• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مباحث عمومی مربوط به Sony ٠

طرفدار سونی اریکسون هستم !

• بلی

Votes: 376 85.1%
  • خیر

Votes: 66 14.9%

• Total voters
    442

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
یادش بخیر یه زمانی 24 ساعته کریس د برگ گوش می کردیم
djsmile.gif
. البته الان هم گوش میدم
grins.gif

آره منظورم سریال چنج بود. عمرا با گارانتی نگیرم
artist.gif

اونوقت سریال اصلی بدون گارانتی با سریال چنج چقدر توفیر قیمت داره؟:blink:
خوب شد راجع به هندزفزپریش حرف زدی. من مال بعضی ها رو که K750i داشتن رو دیدم هدفونشون In ear نبود واز این 2 هزار تومنی ها بود. حالا نمی دونم رو خودش بوده یا عوضش کرده
ninja.gif
. پس اینجور که شمامیگی هدفونش تو گوشیه مثل سری W.:happy:
راستی توش مموری 64 بود دیگه:blink: تا چند گیگ ساپورت می کنه؟
Laie_30A.gif

منظورم این نبود که بعضی هاشون خرابه و کار نمی کنه. یه جایی شنیدم که بعضیهاشون یه چیزهاییشون رو یرداشتن یا عوض کردن.
ura.gif

خب هدفونش معمولی هست k750 ولی کیفیتش خوبه . این دو هزار تومانی ها فقط از نظر قیافه شبیه این هستند ولی کیفیتشون ...;)
مموری خود گوشی 64 هست. تا دو گیگ رو که همه امتحان کردن و مشکلی نداره. الان بحث 4 گیگ هست;)

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
خب هدفونش معمولی هست k750 ولی کیفیتش خوبه . این دو هزار تومانی ها فقط از نظر قیافه شبیه این هستند ولی کیفیتشون ...;)
مموری خود گوشی 64 هست. تا دو گیگ رو که همه امتحان کردن و مشکلی نداره. الان بحث 4 گیگ هست;)

4 گیگ نندازید اصلا جواب نمیده گوشیت هنگ نمیکنه اما فایل گم میکنه و کند میشه من تجربه تست رو دارم مال یکی از اشنا ها با یه رم 4 گیگ که اورجینال هم بود از انگلیس اورده بودن با خود گوشی ...
همین هندزفری هایی هم که میگید هم اگه اصلی باشه عالی هست ...روی پی 990 هم از همین فرم هندزفری هاست باید با هندزفری کا 750 ها امروزی تست کنید تا ببینید فرق از فرش تا عرش هست
کا 750 های اولی هندزفریهای خوبی داشت این جدیدا اشغالن (اینارو تست کردم که میگم)

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
اینم ببینید شاید جالب باشه که ارم se که میبینیم تلفیقی از......
thelogo.jpg

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474

یعنی هدفون های K750i از نوع In Ear نیست؟:(
شبیه اونیه که تو آواتر se-k750i هستش؟ (پست 1319):blink:
Laie_4.gif

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
:blink: :blink: :blink:

کجاش :blink: تا بهتون بگم ....تست کنید تا متوجه بشید من همین الان باز با هندزفری گوشی خواهرم از این کا750 جدیدا گرفته روی پی 990 تست کردم خییییییلی فرق داره...با اینکه هندزفری P990 هم مثل کا 750 هست....قبلا فکر نمیکردم اینقدر تاثیر داشته باشه منم جای شما بودم :blink: میشدم ...بهتر بگم غیر قابل مقایسه هست در صورتی که من کا 750 خودم رو اوایل 380 چوق پول دادم بعد هم دادم دوستم هنوز دارتش ولی این کجا و ان کجااا اونو من با سری دبلیو همزمان خودش تقریبا برابری میکرد ...من فکر میکردم بیشتر به OUTPUT گوشی بستگی داره اما حالا فهمیدم ....
Laie_42.gif

جواب دوستمون هم اره همونه ایرباد دارا فقط واسه سری w هست

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
کجاش :blink: تا بهتون بگم ....تست کنید تا متوجه بشید من همین الان باز با هندزفری گوشی خواهرم از این کا750 جدیدا گرفته روی پی 990 تست کردم خییییییلی فرق داره...با اینکه هندزفری P990 هم مثل کا 750 هست....قبلا فکر نمیکردم اینقدر تاثیر داشته باشه منم جای شما بودم :blink: میشدم ...بهتر بگم غیر قابل مقایسه هست در صورتی که من کا 750 خودم رو اوایل 380 چوق پول دادم بعد هم دادم دوستم هنوز دارتش ولی این کجا و ان کجااا اونو من با سری دبلیو همزمان خودش تقریبا برابری میکرد ...من فکر میکردم بیشتر به OUTPUT گوشی بستگی داره اما حالا فهمیدم ....
Laie_42.gif

جواب دوستمون هم اره همونه ایرباد دارا فقط واسه سری w هست

عجب! شما گوشی نو گرفتی؟ شاید کار کرده بوده و هندزفریش خراب شده و عوض کردن;) یا شایدم خود مغازه داره! چون منم چند وقت پیش برا یکی از دوستام گرفتم و با مال ( که 14 ماه پیش!:D ) گرفتم فرقی نداشت.

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
یعنی هدفون های K750i از نوع In Ear نیست؟:(
شبیه اونیه که تو آواتر se-k750i هستش؟ (پست 1319):blink:
Laie_4.gif

سری واکمن فقط اونجوریه. البته اینم کیفیتش خیلی خوبه ولی اگه راضیتون نکرد میتونید یه هندزفری اونجوری براش بگیرین که تو بازار پره.

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
سری واکمن فقط اونجوریه. البته اینم کیفیتش خیلی خوبه ولی اگه راضیتون نکرد میتونید یه هندزفری اونجوری براش بگیرین که تو بازار پره.

چنده؟اگه میشه بگی ممنونت میشم. چند مدله؟ عکسی هم داره؟
:D

skyx

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من که تغییری تو کیفیت هندز فری سری جدید و قدیم ندیدم
چون دور و برم 3 تا کا 750 با ورژنهای مختلف هست و همشون هم تست شده
ولی در مورد هندزفری سری واکمن و اینکه اون بهتره یا مال خود کا 750
نظرم من بعد از چند بار تست اینه که بهترین هندزفری برای کا 750 همونیه که واسه خودش هست بدلیل اینکه کاملا باهاش سازگاره.دیدین بعضی باندها با بعضی پخش ماشینها سازگار نیست؟
هندزفری واکمن مخصوص خود سری واکمن هست
راستش من یدونه اورجینال دبلیو 850 رو داشتم واسه 750 خودم میگرفتم که به همین دلیل منصرف شدم چون هندزفری خودش خیلی بهتر بود

حالا یه سوال؟
کسی رو 750 از این رم های 2 گیگ قهوه ای که یقینا تقلبی هست انداخته؟؟
من 1 بار 3 ساعت انداختم رو گوشی هنگ نکرد.الان هم گفتم یکی واسم از آستارا بیاره.رم خودم 1 گیگ از همین قهوه ای ها بود که رد کردم 20 تومن سفارش دادم یدونه از این 2 گیگ ها بیارن 25 تومن
تجربه شما با رم های بالای 1 چجوریه؟

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
من که تغییری تو کیفیت هندز فری سری جدید و قدیم ندیدم
چون دور و برم 3 تا کا 750 با ورژنهای مختلف هست و همشون هم تست شده
ولی در مورد هندزفری سری واکمن و اینکه اون بهتره یا مال خود کا 750
نظرم من بعد از چند بار تست اینه که بهترین هندزفری برای کا 750 همونیه که واسه خودش هست بدلیل اینکه کاملا باهاش سازگاره.دیدین بعضی باندها با بعضی پخش ماشینها سازگار نیست؟
هندزفری واکمن مخصوص خود سری واکمن هست
راستش من یدونه اورجینال دبلیو 850 رو داشتم واسه 750 خودم میگرفتم که به همین دلیل منصرف شدم چون هندزفری خودش خیلی بهتر بود

حالا یه سوال؟
کسی رو 750 از این رم های 2 گیگ قهوه ای که یقینا تقلبی هست انداخته؟؟
من 1 بار 3 ساعت انداختم رو گوشی هنگ نکرد.الان هم گفتم یکی واسم از آستارا بیاره.رم خودم 1 گیگ از همین قهوه ای ها بود که رد کردم 20 تومن سفارش دادم یدونه از این 2 گیگ ها بیارن 25 تومن
تجربه شما با رم های بالای 1 چجوریه؟

اره بابا نو خریدم فروشنده هم اشنا بود شاید بیشتر یک ساعت نشستم تا تلفن زد واسم یه چیز خوب گیر بیاره ..اما با این موافقم که بهترین هندزفری معمولا همونیه که همراه گوشی هست چون من یه هندزفری سری دبلیو رو روی گوشیم تست کردم ..کیفیت خوبه اما صدا رو کم میکنه نسبت به اورجینال خودش .....
:cool: اصلا اقا ما چاکر همه بر و بچ pt هم هستیم

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
اره بابا نو خریدم فروشنده هم اشنا بود شاید بیشتر یک ساعت نشستم تا تلفن زد واسم یه چیز خوب گیر بیاره ..اما با این موافقم که بهترین هندزفری معمولا همونیه که همراه گوشی هست چون من یه هندزفری سری دبلیو رو روی گوشیم تست کردم ..کیفیت خوبه اما صدا رو کم میکنه نسبت به اورجینال خودش .....
:cool: اصلا اقا ما چاکر همه بر و بچ pt هم هستیم

اگه آشنا هست برو بهش بگو تا برات عوض کنه:p چون جدا لذتی که در کیفیت هندزفری اصلی k750 هست در عفو و بخشش هم دیده نشده!:D

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
عجب! شما گوشی نو گرفتی؟ شاید کار کرده بوده و هندزفریش خراب شده و عوض کردن;) یا شایدم خود مغازه داره! چون منم چند وقت پیش برا یکی از دوستام گرفتم و با مال ( که 14 ماه پیش!:D ) گرفتم فرقی نداشت.
یکی از دوستان من هم 810 سفید گرفته بود وقتی آورد هندزفری اش رو ببینم دیدن به جای هندزفری ارجینال 810

بهش مال K750 رو قالب کردن!

بدی مساله اینجاس که وقتی اون هندزفری رو با یه هندزفری اصل K750 مقایسه کردیم تفاوت از زمین تا آسمان بود

skyx

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
4
مي دونيد جريان اين كابلهاي تقلبي چيه؟مثلا يكي ميره 810 ميگيره بعد متوجه ميشه كه هندزفري كه تو جعبش هست اصل نيست
من چند بار براي خريد هندزفري اوريجينال سري واكمن رفتم اين موبايل فروشيها.يه چند بار هم علاء الدين
هر وقت گفتم آقا هندزفري مثلا دبليو 810 ميخام يارو پك اصلي 810 باز كرد و هندزفري اصلش رو داد به منو گفت مثلا
29 تومن
من هميشه برام اونجا سوال بود كه اين يارو چجوري داره پك كامل رو ناقص مي كنه و نفر بعدي كه بخواد گوشي رو كامل بخره چي بهش ميدن
تا اينكه ديدم مثلا همين هندزفري 810 خودش4 مدل داره تو بازار.اينايي كه ميگم دقيقا قيمت دارم
يكي كه قيافش داد ميزنه تو همين جمهوري اسمبل كردن 5000 تومن:happy:
يكي هست 10 تومن يه ذره بهتر
يكي رو ميدن 15 تومن زياد قيافش ضايع نيست ولي وقتي باهاش گوش مي كني :blush:
يه دونه هم همون اصليه خودش هست كه از تو پك در ميارن و يا جداگانه براي فروش هست اين قيمتش گرونه.من از 29 تومن تا 37 تومن ديدم مي فروشن
وقتي فروشنده هندزفري اصلي رو جداگانه فروخت به يكي حالا اون بدبختي كه ميره گوشي بگيره بي خبر از همه جا گوشي رو بهش ميدن و يه دونه از اين هندزفري زاغارتها ميزارن تو جعبه.طرف هم ميره استفاده ميكنه بعد مياد تو فروم ميگه :آقا جديدا ميگن 810 كيفيتش پايين اومده و اصل نيست:p
اينجا ايران است

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
مي دونيد جريان اين كابلهاي تقلبي چيه؟مثلا يكي ميره 810 ميگيره بعد متوجه ميشه كه هندزفري كه تو جعبش هست اصل نيست
من چند بار براي خريد هندزفري اوريجينال سري واكمن رفتم اين موبايل فروشيها.يه چند بار هم علاء الدين
هر وقت گفتم آقا هندزفري مثلا دبليو 810 ميخام يارو پك اصلي 810 باز كرد و هندزفري اصلش رو داد به منو گفت مثلا
29 تومن
من هميشه برام اونجا سوال بود كه اين يارو چجوري داره پك كامل رو ناقص مي كنه و نفر بعدي كه بخواد گوشي رو كامل بخره چي بهش ميدن
تا اينكه ديدم مثلا همين هندزفري 810 خودش4 مدل داره تو بازار.اينايي كه ميگم دقيقا قيمت دارم
يكي كه قيافش داد ميزنه تو همين جمهوري اسمبل كردن 5000 تومن:happy:
يكي هست 10 تومن يه ذره بهتر
يكي رو ميدن 15 تومن زياد قيافش ضايع نيست ولي وقتي باهاش گوش مي كني :blush:
يه دونه هم همون اصليه خودش هست كه از تو پك در ميارن و يا جداگانه براي فروش هست اين قيمتش گرونه.من از 29 تومن تا 37 تومن ديدم مي فروشن
وقتي فروشنده هندزفري اصلي رو جداگانه فروخت به يكي حالا اون بدبختي كه ميره گوشي بگيره بي خبر از همه جا گوشي رو بهش ميدن و يه دونه از اين هندزفري زاغارتها ميزارن تو جعبه.طرف هم ميره استفاده ميكنه بعد مياد تو فروم ميگه :آقا جديدا ميگن 810 كيفيتش پايين اومده و اصل نيست:p
اينجا ايران است

جدا تایید میشه...:)

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
نظرتون در مرود این خبر چیه:

sonyericssonphones.jpg

طبق اطلاعیه ایی که هم در وب سایت رسمی سونی اریکسون و همچنين در برخی از وبلاگ ها منتشر شده است ، سونی اریکسون قصد دارد احتمالا در تاریخ نهم ماه مه میلادی یکسری از تلفن های همراه جدید خود را به شرح زير بازار عرضه کند.
به گزارش تاليانيوز، مجموعه اي از فايل های xml در سايت سونی اريکسون موجود است که تمامی جزئيات مربوط به گوشی های موسوم به P700 و M610 را نشان می دهد.
مدل P700 سونی اريکسون دارای برخی از مشخصات است که از آن جمله می توان به موارد زير اشاره کرد: صفحه نمايش 320 x 240 ، صفحه کليد QWERTY ،
GSM / GPRS / WCDMA و سيستم راهنمای پيام کوتاه Direct Push.
گوشی M610 سونی اريکسون نيز از مشخصات زير برخوردار است :
•GSM/WCDMA
•QVGA screen
•Opera 8.5
مدل W999i از سری گوشی های سونی اریکسون نیز دارای مشخصات زیر می باشد:
• QCIF screen
• 3G
• مرورگر NetFront

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1