البته شک دارم این بود یا نه! سونی مدل کشویی جز این هم داره؟؟
بعله داره...احتمالا شما w850 رو با این اشتباه گرفتی!!!!
البته شک دارم این بود یا نه! سونی مدل کشویی جز این هم داره؟؟
بعله داره...احتمالا شما w850 رو با این اشتباه گرفتی!!!!
خب این چنده؟w850
با سلام من یه K 700دارم بعد چند وقتیه وقتی میخوام عکس بگیرم میگره ومیگه سیو شده ولی میری که نگاه کنی هیچ اثری از عکسه نیست ولی موقع عکس گرفتن میگه در حال سیو کردن.
ممنون میشم جواب بدین.
مموری خود گوشی رو اگه فرمت کنید مشکلتون حل میشهبا تشکر از شما مستر ریست چیه و چجوری باید این کار رو بکنم.و تمام فایلها پاک میشه؟
یه سوال ..با توجه به اینکه رام P990 صد بیست و هشته میشه روش ویندوز موبایل ریخت؟؟؟
با باکس یا هر چیز دیگه ای ؟؟؟
علی آقا نظر شما چیه؟
با سلام دوست عزیز اتفاقا برای این گوشی برنامه windows mobile 6 اومده با حجم 95 مگابایت که من دارمش ابته فعلا دام در موردش اطلاعات میگیرم که روش کار کنم چون چند نفر البته خارج از ایران تونستن با تغییرات اساسی در گوشی نصبش کنند و خیلی تاکید شده بود که فریمویری که در ماه اگوست قراره برای این گوشی بیاد قابلیتهای بسیار زیادی رو به این گوشی اضافه میکنه که خود شرکت سونی اریکسون اعلام کرده که این اصلی ترین فریمویر و کاملترین اونهاست که بسیاری از مشکلات این گوشی رو حل میکنه که اصلیترینش بهبود حافظه rom در حین کار با گوشی و یه سری تغییرات اساسی در صدا و ساپورت فرمتهای بیشتر چون قبلا عرض کردم که من برنامه walkman 2 رو که روی گوشیهایی مثل w850,w830,w880,w950 نصب هست رو با یه سری تغییرات البته بوسیله باکس یونیورسال رو گوشیم نصب کردم البته میدونید که همون مدیا پلیری که بصورت دیفالت روی گوشی نصب هست ورژن دیگه ای از برنامه walkman هست و برنامه walk man3 رو شرکت سونی اریکسون برای گوشیهای جدیدتر داره ارائه میکنه و چون فریمویرهای جدید گوشیهای سری UIQ3 با هم قراره بیاد پس P990 هم مثل P1 این قابلیت رو برای نصب کردن یه سری از نرم افزارهای اصلی پیدا میکنه . البته قراره تا انتهای ماه جون که همین ماه جاری هست یه فریمویر دیگه هم برای این گوشی بیاد و بفاصله 2 ماه در اگوست فریمویر اصلی ارائه بشه . اینهم خبرهای خوب در مورد این گوشی و خوشبحال دارندگان و استفاده کننده گان از این گوشی . ارادتمند همگی دوستان علی
کدوم یکی؟ایول.خیلی جالبه اگر شدنی باشه.
سلام بر طرفداران سونی اريکسون....من تا همين ديروز از طرفداران پر و پا قرص گوشی های نوکيا بودم..يعنی راستش رو بخواهين برام خيلی مهم نبود و کمپانی ای که من باهاش قرارداد موبايل داشتم؛ t-mobile؛ هرسال توی ماه ژوئن که قراردادم تموم ميشد، با يه تلفن بطور اتوماتيک يه گوشی نوکيا مدل روز رو با قرارداد جديد برام ميفرستاد؛ تا اينکه امسال بخاطر نوکيا N76 مجبور شدم کمپانی ام رو عوض کنم و با vodafone قرارداد ببندم. ولی متاسفانه این نوکيا N76 زد تو ذوقم و مجبور شدم يه تحقيق کلی در مورد موبايل ها بکنم و به اين نتيجه رسيدم که چرا به سونی اريکسون مهاجرت نکنم؟ بزار ببينم اينهمه که سونی اريکسون طرفدار داره ماجرا چيه...بهرحال الان از شما کمک ميخواهم و سوالم اينه که "اگر شما محدوديت مالی نداشتين و ميتونستين هر گوشی سونی اريکسون رو که دوست داشتين بخرين، کدوم گوشی و مدل رو انتخاب ميکردين؟"..به نظر شما کم مشکل ترين و بهترين گوشی سونی اريکسون کدوم مدله؟ الان پيشرفته تريت مدلش کدومه؟ البته منظورم اون مدلهای اجق وجق که باز ميشن و مثلن يک کيبورد کامپيوتر جلو شما باز ميکنن نيست ها...گوشی های کم حجم و سبک ولی پيشرفته و امتحان پس داده.....مدل رويايی شما کدوم مدله؟
پویا جان منظورم ویندوز موبایل و OSX بود که توی کلیپ نشون داده بود که میشه.کدوم یکی؟
ویندوز موبایل یا فیرم ویر جدید یا سیستم عامل آی فون؟