• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مباحث عمومی مربوط به Sony ٠

طرفدار سونی اریکسون هستم !

• بلی

Votes: 376 85.1%
  • خیر

Votes: 66 14.9%

• Total voters
    442

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
البته شک دارم این بود یا نه! سونی مدل کشویی جز این هم داره؟؟

بعله داره...احتمالا شما w850 رو با این اشتباه گرفتی!!!!

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
سلام بچه ها ،میدونید CLOSED GROUPS در گوشیهای سونی اریکسون به چه کاری میاد؟تو قسمت MANAGE CALLS.کسی میتونه راهنمایی کنه؟:)

بهناز

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام من یه K 700دارم بعد چند وقتیه وقتی میخوام عکس بگیرم میگره ومیگه سیو شده ولی میری که نگاه کنی هیچ اثری از عکسه نیست ولی موقع عکس گرفتن میگه در حال سیو کردن.

ممنون میشم جواب بدین.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
با سلام من یه K 700دارم بعد چند وقتیه وقتی میخوام عکس بگیرم میگره ومیگه سیو شده ولی میری که نگاه کنی هیچ اثری از عکسه نیست ولی موقع عکس گرفتن میگه در حال سیو کردن.

ممنون میشم جواب بدین.

یه مستر ریست کنید....درست میشه:)

بهناز

Registered User
لایک‌ها
4
با تشکر از شما مستر ریست چیه و چجوری باید این کار رو بکنم.و تمام فایلها پاک میشه؟

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
با تشکر از شما مستر ریست چیه و چجوری باید این کار رو بکنم.و تمام فایلها پاک میشه؟
مموری خود گوشی رو اگه فرمت کنید مشکلتون حل میشه

برای اینکار:

برید تو File manager بعد رو On memory More رو بزنید و از اونجا Format رو انتخاب کنید

البته قبلش یه بکاپ از مموری کارت بگیرید

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
خوب بچه ها مثل اینکه قرار هست 14june سونی اریکسون چند گوشی رو معرفی کنه با این مشخصات:

# Sofia - SE's flagship Cybershot handset for 2007 (EDITOR: and one imagines early 2008 too). It's a candybar with a 5 MP camera, xenon flash and will support HSDPA, including 850 Mhz HSDPA
# Shinobu - SE's flasgship Walkman for 2007. It's a slider and like Sofia includes HSDPA and again supports 850 MHz HSDPA. It also has a music shaker feature; if you tilt the handset forward the music skips forward and tilting it back moves the music back; shaking the handset will play a random track.
# Anastasia (Myskina) - 1.3 MP camera.
# Mooi - Walkman handset with 8 Gb of flash memory and Walkman 3.0 player. A stereo Bluetooth headset will be included in the box.​

و احتمالا یک گوشی با قابلتهای بازی مثلPSP.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
احتمالا" اسم تجاری Sofıa

K900 خواهد بود

hamilton

Registered User
لایک‌ها
62
دوستان عزيز اين قضيه شبیه سازی سیستم عامل iphone روی سونی اریکسون uiq3 چيه؟عده اي معتقدند كه در در این فیلم كه لينك آنرا در زير قرار ميدهم سیستم عامل iphone روی w950 سونی اریکسون داره به خوبی کار میکنه (برای M600 هم نمونه مشابه این فیلم داره).
آيا همچين چيزي امكان پذير هست؟در صورت امكان با دليل توضيح بفرماييد تا اين دوستان را قانع كنيم.

http://www.youtube.com/watch?v=eNC65cKVh_k
http://www.youtube.com/watch?v=g9RiIlS2OZw
http://www.youtube.com/watch?v=R1YDiWi9EjA

با تشكر.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
این که چیزی نیس من شنیدم رو P990 ویندوز موبایل هم میریزن

این مطالب از سایت پی هالزه:

یه سوال ..با توجه به اینکه رام P990 صد بیست و هشته میشه روش ویندوز موبایل ریخت؟؟؟
با باکس یا هر چیز دیگه ای ؟؟؟
علی آقا نظر شما چیه؟

با سلام دوست عزیز اتفاقا برای این گوشی برنامه windows mobile 6 اومده با حجم 95 مگابایت که من دارمش ابته فعلا دام در موردش اطلاعات میگیرم که روش کار کنم چون چند نفر البته خارج از ایران تونستن با تغییرات اساسی در گوشی نصبش کنند و خیلی تاکید شده بود که فریمویری که در ماه اگوست قراره برای این گوشی بیاد قابلیتهای بسیار زیادی رو به این گوشی اضافه میکنه که خود شرکت سونی اریکسون اعلام کرده که این اصلی ترین فریمویر و کاملترین اونهاست که بسیاری از مشکلات این گوشی رو حل میکنه که اصلیترینش بهبود حافظه rom در حین کار با گوشی و یه سری تغییرات اساسی در صدا و ساپورت فرمتهای بیشتر چون قبلا عرض کردم که من برنامه walkman 2 رو که روی گوشیهایی مثل w850,w830,w880,w950 نصب هست رو با یه سری تغییرات البته بوسیله باکس یونیورسال رو گوشیم نصب کردم البته میدونید که همون مدیا پلیری که بصورت دیفالت روی گوشی نصب هست ورژن دیگه ای از برنامه walkman هست و برنامه walk man3 رو شرکت سونی اریکسون برای گوشیهای جدیدتر داره ارائه میکنه و چون فریمویرهای جدید گوشیهای سری UIQ3 با هم قراره بیاد پس P990 هم مثل P1 این قابلیت رو برای نصب کردن یه سری از نرم افزارهای اصلی پیدا میکنه . البته قراره تا انتهای ماه جون که همین ماه جاری هست یه فریمویر دیگه هم برای این گوشی بیاد و بفاصله 2 ماه در اگوست فریمویر اصلی ارائه بشه . اینهم خبرهای خوب در مورد این گوشی و خوشبحال دارندگان و استفاده کننده گان از این گوشی . ارادتمند همگی دوستان علی

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
ایول.خیلی جالبه اگر شدنی باشه.

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
نمیدونم چرا با بلوتوث لپ تاپم به موبایل می تونم فایل ارسال و دریافت کنم... اما نوشته و فایل text منتقل نمیشه و ارور میده. قبلا که از اینفرا رد نصب شده روی desk top ام استفاده می کردم... برنامه ای نصب شده بود که به خوبی می تونستم تمام فایل ها را مدیریت کنم و کافی بود که متن و شماره گیرنده نوشته بشه و ارسال بشه...خود بخود اطلاعات وارد موبایل من میشد و به طرف گیرنده میرفت... اما نمی دونم برای استفاده از بلوتوث لپ تاپم چه کار کنم. نوشتن حروف برای SMS فرستادن من خیلی کند هست...
موبایل: sony ericson t630
لپ تاپ: dell xps 1210M

hadiuk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر طرفداران سونی اريکسون....من تا همين ديروز از طرفداران پر و پا قرص گوشی های نوکيا بودم..يعنی راستش رو بخواهين برام خيلی مهم نبود و کمپانی ای که من باهاش قرارداد موبايل داشتم؛ t-mobile؛ هرسال توی ماه ژوئن که قراردادم تموم ميشد، با يه تلفن بطور اتوماتيک يه گوشی نوکيا مدل روز رو با قرارداد جديد برام ميفرستاد؛ تا اينکه امسال بخاطر نوکيا N76 مجبور شدم کمپانی ام رو عوض کنم و با vodafone قرارداد ببندم. ولی متاسفانه این نوکيا N76 زد تو ذوقم و مجبور شدم يه تحقيق کلی در مورد موبايل ها بکنم و به اين نتيجه رسيدم که چرا به سونی اريکسون مهاجرت نکنم؟ بزار ببينم اينهمه که سونی اريکسون طرفدار داره ماجرا چيه...بهرحال الان از شما کمک ميخواهم و سوالم اينه که "اگر شما محدوديت مالی نداشتين و ميتونستين هر گوشی سونی اريکسون رو که دوست داشتين بخرين، کدوم گوشی و مدل رو انتخاب ميکردين؟"..به نظر شما کم مشکل ترين و بهترين گوشی سونی اريکسون کدوم مدله؟ الان پيشرفته تريت مدلش کدومه؟ البته منظورم اون مدلهای اجق وجق که باز ميشن و مثلن يک کيبورد کامپيوتر جلو شما باز ميکنن نيست ها...گوشی های کم حجم و سبک ولی پيشرفته و امتحان پس داده.....مدل رويايی شما کدوم مدله؟

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
سلام بر طرفداران سونی اريکسون....من تا همين ديروز از طرفداران پر و پا قرص گوشی های نوکيا بودم..يعنی راستش رو بخواهين برام خيلی مهم نبود و کمپانی ای که من باهاش قرارداد موبايل داشتم؛ t-mobile؛ هرسال توی ماه ژوئن که قراردادم تموم ميشد، با يه تلفن بطور اتوماتيک يه گوشی نوکيا مدل روز رو با قرارداد جديد برام ميفرستاد؛ تا اينکه امسال بخاطر نوکيا N76 مجبور شدم کمپانی ام رو عوض کنم و با vodafone قرارداد ببندم. ولی متاسفانه این نوکيا N76 زد تو ذوقم و مجبور شدم يه تحقيق کلی در مورد موبايل ها بکنم و به اين نتيجه رسيدم که چرا به سونی اريکسون مهاجرت نکنم؟ بزار ببينم اينهمه که سونی اريکسون طرفدار داره ماجرا چيه...بهرحال الان از شما کمک ميخواهم و سوالم اينه که "اگر شما محدوديت مالی نداشتين و ميتونستين هر گوشی سونی اريکسون رو که دوست داشتين بخرين، کدوم گوشی و مدل رو انتخاب ميکردين؟"..به نظر شما کم مشکل ترين و بهترين گوشی سونی اريکسون کدوم مدله؟ الان پيشرفته تريت مدلش کدومه؟ البته منظورم اون مدلهای اجق وجق که باز ميشن و مثلن يک کيبورد کامپيوتر جلو شما باز ميکنن نيست ها...گوشی های کم حجم و سبک ولی پيشرفته و امتحان پس داده.....مدل رويايی شما کدوم مدله؟

من بودم یا K800/k810 میگرفتم یا P990....یکم اگه بتونی صبر کنی P1 هم انتخاب خوبیه....تا 4 روز دیگه هم 3-4 تا مدل توپ معرفی میشن...یه سایبرشات 5 مگاپیکسلی و همین طور یه slider و همین طور یه همزاد P1 با حافظه فلش 8 گیگی...;)

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
کدوم یکی؟

ویندوز موبایل یا فیرم ویر جدید یا سیستم عامل آی فون؟
پویا جان منظورم ویندوز موبایل و OSX بود که توی کلیپ نشون داده بود که میشه.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب بچه ها تاریخ 14 June قطعی شده....سونی اریکسون رسما خبرنگار ها رو دعوت کرده برای نمایش بزرگ!!

http://www.esato.com/news/article.php/id=1675

و اینم ثانیه شمار معکوس برای "the next big thing":

http://www.sonyericsson.com/timemasters3/

منتظر باشید ببینید چه گوشی هایی معرفی میشن....this is really big thing

بهناز

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام ببخشید یه سوال داشتم گوشی یکی از دوستان k300 بود وصل کردم به pc و بدون اجرا کردن برنامه pc suite یا هر برنامه مشابه دیگه روی ما کامپیوتر یه درایو ظاهر شد نمیدونم با چه اسمی و محتویات داخل گوشی رو میتونستم داشته باشم وحالا سوالم اینه که مگه فقط در حالتی که فقط مموری داشته باشه روی مای کتمپیوتر نمیاد یا خود مموری داخلی گوشی رو هم میشه به این صورت مشاهده کرد؟

پس pc suite واسه چیه؟

این مدل pc suite مموری میخوره؟

با تشکر

بالا