Romain_Gary
Registered User
- نوشتهها
- 1,801
- لایکها
- 6
سلام ، من یه سوال دارم دوستان :
این درسته که میگن گوشی های سونی اریکسون ویروس نمیگیره ؟
مرسی ، منظورم همون جاوا بودش پس بلوتوثمو روشن بذارم هرچی فرستادن بگیرم دیگه ؟ویروس گرفتن یا نگرفتن ربطی به برند نداره به سیستم عامل ربط داره....ویروسهای موبایل اکثرا واسه سیمبین هستند ...هر گوشی سیمبین باشه ویروس هم میگیره خب....برای جاوا به اون صورت ویروس نوشته نشده!!!!.
با سلام ببخشید یه سوال داشتم گوشی یکی از دوستان k300 بود وصل کردم به pc و بدون اجرا کردن برنامه pc suite یا هر برنامه مشابه دیگه روی ما کامپیوتر یه درایو ظاهر شد نمیدونم با چه اسمی و محتویات داخل گوشی رو میتونستم داشته باشم وحالا سوالم اینه که مگه فقط در حالتی که فقط مموری داشته باشه روی مای کتمپیوتر نمیاد یا خود مموری داخلی گوشی رو هم میشه به این صورت مشاهده کرد؟
پس pc suite واسه چیه؟
این مدل pc suite مموری میخوره؟
با تشکر
با سلام ببخشید یه سوال داشتم گوشی یکی از دوستان k300 بود وصل کردم به pc و بدون اجرا کردن برنامه pc suite یا هر برنامه مشابه دیگه روی ما کامپیوتر یه درایو ظاهر شد نمیدونم با چه اسمی و محتویات داخل گوشی رو میتونستم داشته باشم وحالا سوالم اینه که مگه فقط در حالتی که فقط مموری داشته باشه روی مای کتمپیوتر نمیاد یا خود مموری داخلی گوشی رو هم میشه به این صورت مشاهده کرد؟
پس pc suite واسه چیه؟
این مدل pc suite مموری میخوره؟
مرسی ، منظورم همون جاوا بودش پس بلوتوثمو روشن بذارم هرچی فرستادن بگیرم دیگه ؟
مرسی ، آهان فهمیدم نه حواسم هست ... فایلا رو میگیرم آخ جونآره با خیال راحت...اما مواظب باش اگر کدی چیزی ازت خواست کدی رو وارد نکنی!!! سریع لغوش کن!!!....هکر های موبایل منظورمه!!!
مرسی ، آهان فهمیدم نه حواسم هست ... فایلا رو میگیرم آخ جون
ببخشید!! چرا پستهای من نشون داده نمیشه؟!!! :
ببخشید!! چرا پستهای من نشون داده نمیشه؟!!! :O
منم همین مشکل رو تو تاپیک ان 73 پیدا کردم...چیزی نیست...علیرضا داره خونه تکانی میکنه./
K300 , K310 و K320 هیچ کدوم مموری کارت نمیخورن . اصلا اسلات کارت ندارن .با تشکر از جوابهای شما
منظور k300 , k310 بود که مموری میخوره؟
بعدش میشه در مورد mass storage یکم توضیح بدین؟
اوصلا برای دیدن محتویات داخل گوشی بدون استفاده از برنامهایی مثل pc suite چه باید کرد؟
از دوستان کسی حدود قیمت K320 رو داره ؟ .. به نظر شما ارزش داره تو این رنج قیمت این گوشی رو تهیه کنیم ؟ یا برند ها یا مدل های بهتری با این مبلغ میشه تهیه کرد ؟
ممنونم.
منم همین مشکل رو تو تاپیک ان 73 پیدا کردم...چیزی نیست...علیرضا داره خونه تکانی میکنه.//:lol: