• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مباحث عمومی مربوط به Sony ٠

طرفدار سونی اریکسون هستم !

• بلی

Votes: 376 85.1%
  • خیر

Votes: 66 14.9%

• Total voters
    442

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
سلام ، من یه سوال دارم دوستان :

این درسته که میگن گوشی های سونی اریکسون ویروس نمیگیره ؟

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
این درسته که میگن گوشی های سونی اریکسون ویروس نمیگیره ؟

ویروس گرفتن یا نگرفتن ربطی به برند نداره به سیستم عامل ربط داره....ویروسهای موبایل اکثرا واسه سیمبین هستند ...هر گوشی سیمبین باشه ویروس هم میگیره خب....برای جاوا به اون صورت ویروس نوشته نشده!!!!.

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
ویروس گرفتن یا نگرفتن ربطی به برند نداره به سیستم عامل ربط داره....ویروسهای موبایل اکثرا واسه سیمبین هستند ...هر گوشی سیمبین باشه ویروس هم میگیره خب....برای جاوا به اون صورت ویروس نوشته نشده!!!!.
مرسی ، منظورم همون جاوا بودش :) پس بلوتوثمو روشن بذارم هرچی فرستادن بگیرم دیگه ؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
با سلام ببخشید یه سوال داشتم گوشی یکی از دوستان k300 بود وصل کردم به pc و بدون اجرا کردن برنامه pc suite یا هر برنامه مشابه دیگه روی ما کامپیوتر یه درایو ظاهر شد نمیدونم با چه اسمی و محتویات داخل گوشی رو میتونستم داشته باشم وحالا سوالم اینه که مگه فقط در حالتی که فقط مموری داشته باشه روی مای کتمپیوتر نمیاد یا خود مموری داخلی گوشی رو هم میشه به این صورت مشاهده کرد؟

پس pc suite واسه چیه؟

این مدل pc suite مموری میخوره؟

با تشکر

Pc suite مموری میخوره؟؟:blink::blink: خودش یه برنامه هست مگه گوشیه که مموری بخوره؟؟ :lol:

بعدش هم هر گوشی که خاصیت mass storage داشته باشه میتونه بدون هیچ برنامه یا درایوری به عنوان یه حافظه جانبی هنگام اتصال به Xp شناحته بشه....

البته K300 همچین چیزی فکر نکنم داشته باشه...احتمالا درایور مربوطه رو کامپیوتر مورد نظر موجود بوده...متوجه نشدین؟؟

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
با سلام ببخشید یه سوال داشتم گوشی یکی از دوستان k300 بود وصل کردم به pc و بدون اجرا کردن برنامه pc suite یا هر برنامه مشابه دیگه روی ما کامپیوتر یه درایو ظاهر شد نمیدونم با چه اسمی و محتویات داخل گوشی رو میتونستم داشته باشم وحالا سوالم اینه که مگه فقط در حالتی که فقط مموری داشته باشه روی مای کتمپیوتر نمیاد یا خود مموری داخلی گوشی رو هم میشه به این صورت مشاهده کرد؟

پس pc suite واسه چیه؟

برنامه pc suit مخصوص ارتباط کامپیوتر با گوشی هست حالا با هر وسیله کانکتیویتی که در اختیار دارین...اولا اینکه کابل ک300 رو از کجا گیر آوردین؟!!!...ثانیا من تجربه ای با این مدل گوشی نداشتم ولی قانونا میشه با کابل فون مموری رو هم دید منتها حتما واسه کابل درایوری چیزی میخواد فلش که نیست همینطوری بیاد بالا( یک کم عجیبه...البته در هر صورت این موضوع مشکلی رو واستون ایجاد نمیکنه!!!!)

این مدل pc suite مموری میخوره؟

منظورتون رو از این جمله نفهمیدم...پی سی سوت که گوشی نیست که مموری بخوره یا نخوره...پی سی سوت یک نرم افزاره!!!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
مرسی ، منظورم همون جاوا بودش پس بلوتوثمو روشن بذارم هرچی فرستادن بگیرم دیگه ؟

آره با خیال راحت...اما مواظب باش اگر کدی چیزی ازت خواست کدی رو وارد نکنی!!! سریع لغوش کن!!!....هکر های موبایل منظورمه!!!

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
اه چه جالب جناب Sony Ericsson!! با هم جواب دادیم!!!!

Romain_Gary

Registered User
لایک‌ها
6
آره با خیال راحت...اما مواظب باش اگر کدی چیزی ازت خواست کدی رو وارد نکنی!!! سریع لغوش کن!!!....هکر های موبایل منظورمه!!!
مرسی ، آهان فهمیدم :) نه حواسم هست ... فایلا رو میگیرم آخ جون :)

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
ببخشید!! چرا پستهای من نشون داده نمیشه؟!!! :O

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
مرسی ، آهان فهمیدم نه حواسم هست ... فایلا رو میگیرم آخ جون

یک چیز رو یادم رفت بگم.....مواظب اپلیکیشنهای جاوا و بازیهای جاوا هم باش هر جاوایی رو تا وقتی از سورسش مطمئن نیستی رو گوشیت اجرا نکن....بعضیهاشون ممکنه به علت ایرادی که تو نوشتنش هست ممکنه گوشیتو ببره به حالت کما...یک خرج فلش هم بذاره رو دستت!!!!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
منم همین مشکل رو تو تاپیک ان 73 پیدا کردم...چیزی نیست...علیرضا داره خونه تکانی میکنه./

آره منم تو تاپیک ن73 دو تا پستم به سرعت هر چه تمامتر پاک شد...ایییول به علیرضا داره جلوگیری از عوامل اغتشاش میکنه!!!!...لول

بهناز

Registered User
لایک‌ها
4
با تشکر از جوابهای شما
منظور k300 , k310 بود که مموری میخوره؟
بعدش میشه در مورد mass storage یکم توضیح بدین؟
اوصلا برای دیدن محتویات داخل گوشی بدون استفاده از برنامهایی مثل pc suite چه باید کرد؟

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
از دوستان کسی حدود قیمت K320 رو داره ؟ .. به نظر شما ارزش داره تو این رنج قیمت این گوشی رو تهیه کنیم ؟ یا برند ها یا مدل های بهتری با این مبلغ میشه تهیه کرد ؟

ممنونم.

Mohammadirani@

Registered User
لایک‌ها
10
با تشکر از جوابهای شما
منظور k300 , k310 بود که مموری میخوره؟
بعدش میشه در مورد mass storage یکم توضیح بدین؟
اوصلا برای دیدن محتویات داخل گوشی بدون استفاده از برنامهایی مثل pc suite چه باید کرد؟
K300 , K310 و K320 هیچ کدوم مموری کارت نمیخورن . اصلا اسلات کارت ندارن .

Data Storage : گوشي به عنوان يك وسيله فايل خارجي
Mass Storage : بدون نياز به راه‌انداز

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
از دوستان کسی حدود قیمت K320 رو داره ؟ .. به نظر شما ارزش داره تو این رنج قیمت این گوشی رو تهیه کنیم ؟ یا برند ها یا مدل های بهتری با این مبلغ میشه تهیه کرد ؟

ممنونم.

اخرين قيمتی که من دارم [ البته شايد قيمت 'ش به روز شده باشه ] 135.000 هست
" این قسمت " شايد کمکتون کنه
به طور کلی ارزش'ش رو دار مبلغی [ نزديک به 30 - 40 هزار تومان ] اضافه کنيد و K750 بخريد

بهناز

Registered User
لایک‌ها
4
با تشکر از شما کدوم گوشیها درحال حاضر ازابن خاصیتها برخوردارن:
Data Storage : گوشي به عنوان يك وسيله فايل خارجي
Mass Storage : بدون نياز به راه‌انداز

بالا