چه زود اومد!!!!هفته پیش بالاخره چشمون به جمال یه S500 روشن شد.
در واقع 2 تا S500 یکی سبز و یکی زرد. 500 تومن میگفت.:lol:
قیمت دلاریش چند؟:blink:
خیلی خوشگل بود ...نه؟
269 دلاره قیمتش
چه زود اومد!!!!هفته پیش بالاخره چشمون به جمال یه S500 روشن شد.
در واقع 2 تا S500 یکی سبز و یکی زرد. 500 تومن میگفت.:lol:
قیمت دلاریش چند؟:blink:
راستي يادم رفت بگم.سلام
اين سوال رو قبلاً هم مطرح كردم كه بي جواب موند. اگه كسي پاسخ بده خيلي ممنون ميشم.
من گوشي رو (k750) كه به كابل usb وصل مي كنم اطلاعات، عكس ها و فيلمها رو مي تونم باهاش به PC رد و بدل كنم. اما بر خلاف گذشته، ديگه كابل USB گوشي رو شارژ نمي كنه. البته پيغام Charging مياد. اما شارژ نمي كنه.
با شارژر هم بدون مشكل شارژ مي كنه.
پس اشكال از كجاست كه با usb شارژ نميشه؟
با تشكر
بابا از اين همه استاد يكيشون جواب منو نميدونه؟؟؟؟سلام
اين سوال رو قبلاً هم مطرح كردم كه بي جواب موند. اگه كسي پاسخ بده خيلي ممنون ميشم.
من گوشي رو (k750) كه به كابل usb وصل مي كنم اطلاعات، عكس ها و فيلمها رو مي تونم باهاش به PC رد و بدل كنم. اما بر خلاف گذشته، ديگه كابل USB گوشي رو شارژ نمي كنه. البته پيغام Charging مياد. اما شارژ نمي كنه.
با شارژر هم بدون مشكل شارژ مي كنه.
پس اشكال از كجاست كه با usb شارژ نميشه؟
با تشكر
خب گوشیهای سونی اریکسون یه ظرفیت محدودی برای Sms دارن ( به جز اسمارت فونهاش) که اگه پر شد باید مسیج های قبلی رو پاک کردجون هر کی دوس دارین جواب سوال ما رو بدین!:wacko:
ظرفیت ذخیره sms توی گوشی سونی اریکسون من خیلی پایینه. برنامه ای هست که این ظرفیت رو توی حافظه گوشی بالا ببره؟
این بدترین اشکالیه که توی سونی اریکسون دیدم. خیلی آزار دهندس!
مرسی پیشاپیش واسه جواب
یه کانسپت جدید واسه سری سایبرشات با دوربین 7 مگاپیکسل و زوم اپتیکال 3x
خواهش میکنمپویا جان مشکل اصلی منم همینه دیگه... اون قضیه اسمارت چیه؟ چه گوشی هایی هستن؟
این داستان محدودیت تعداد sms من رو که خیلی با sms کار می کنم خیلی آذیت می کنه...:f34r:
راستی مرسی به خاطر جواب:happy:
کاشکی واقعا" تولید بشه و در حد کانسپت نمونهخوشگله!!!!....دوربین 7 مگا!!!!...چه شود!!!
آها... خب یحتمل به خاطر تاچ اسکرین بودنشون، قیمت بالا هم هستن!خواهش میکنم
منظور از گوشیهای smart گوشیهایی هستن که با سیستم عامل سیمبین کار میکنن(Uiq,60,9.1,....)
گوشیهای اسمارت نوکیا رو که همه میشناسن
گوشیهای اسمارت سونی اریکسون اهم اینا هستن:
P800,P900,P910,P990,W950,M600,P1,W960
البته همه گوشیهای اسمارت سونی اریکسون تاچ اسکرین هستن
کاشکی واقعا" تولید بشه و در حد کانسپت نمونه
خب شما یه سر به کلوپ P990 بزن خیلی از سوالات راجع به این گوشی جواب داده شدهآها... خب یحتمل به خاطر تاچ اسکرین بودنشون، قیمت بالا هم هستن!
بین 300 تا 400 چیزی گیر میاد؟
P900 و P910 رو دیدم، اما از ظاهرشون اصلا خوشم نمیاد! بقیه هم همین شکلی هستن؟
ممنون پویا جان!خب شما یه سر به کلوپ P990 بزن خیلی از سوالات راجع به این گوشی جواب داده شده
قیمتش هم اونطور که شما فکر میکنی زیاد نیست...میتونی 340 یا شاید هم کمتر بخریش
خب گوشیهای سونی اریکسون یه ظرفیت محدودی برای Sms دارن ( به جز اسمارت فونهاش) که اگه پر شد باید مسیج های قبلی رو پاک کرد
ولی میتونی برنامه My phone explorer رو نصب کنی و بوسیله این برنامه مسیج هات رو تو کامپیوتر save کنی