• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مباحث عمومی مربوط به Sony ٠

طرفدار سونی اریکسون هستم !

• بلی

Votes: 376 85.1%
  • خیر

Votes: 66 14.9%

• Total voters
    442

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
یعنی الان K800i ظرفیتش 1000 تا هست؟
از این گوشی خیلی خوشم میاد. مخصوصا به خاطر عکسهاش. اما میگن صداش خیلی کمه و میره رو اعصاب
108.gif

بله 1000 تا هست...

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
جون هر کی دوس دارین جواب سوال ما رو بدین!:wacko:

ظرفیت ذخیره sms توی گوشی سونی اریکسون من خیلی پایینه. برنامه ای هست که این ظرفیت رو توی حافظه گوشی بالا ببره؟
این بدترین اشکالیه که توی سونی اریکسون دیدم. خیلی آزار دهندس!:(

مرسی پیشاپیش واسه جواب
سلام
شما نگفتيد گوشيتون چي هست. اما هر چي هست ميشه با Far Manager ظرفيت اس ام اس اون رو بالا برد. ولي طرز كارش يه خورده حرفه ايه. خودم هم بلد نيستم. اما توي فرومهاي مختلف آموزش اون رو ديدم. اگه خواستي لينك يه فروم انگليسي رو دارم كه آموزش داده.

در ضمن مي توني بدي بيرون برات با Far Manager ظرفيت رو بالا ببرند.
ولي شخصاً استفاده از MyPhoneExplorer رو ترجيح ميدم. طرز كارش خيلي راحته و تمام SMS ها رو به فايل Word, Excel يا ديگر فرمت ها تبديل مي كنه و قابليت Import و Export هم داره. (تا روي PC يا Memory ذخيره شون كنيم و بعدش اضافي ها رو پاك كنيم).
لينك دانلودش هم اينه:
http://myk750.lasyk.net/preview/51409/-121448184/K750-Software-Windows-My-Phone-Explorer-1.6.0.html

(درسته كه اون لينك مربوط به K750 هست اما براي اكثر گوشي هاي SonyErricsson قابل استفاده هست).

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
سلام من یه مشکلی با گوشی w800i پیدا کردم نمی دونستم توی کدوم قسمت باید بگم اگر اینجا بد جایی هست من ببخشید

من دو روز پیش یه w800i خریدم که روز اول گوشی خاموش می کردم و گوشی خاموش می شد حالا امروز که خاموش کردم دیدم به طور اتوماتیک گوشی روشن میشه و دوباره خاموشش می کنی دوباره همین جوری هست روشن میشه نمی دونم مشکل از کجاست از باتری هست یا سخت افزاری یا نرم افزاری اگر شما قبلا به این مشکل بر خورده بودید کمکم کنید اگر راه حلی دارید بگید

amir_s_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.من یه دبلیو 300 آی دارم کا لاک هستش،آیا راهی هستش که خودم بتونم آنلاکش کنم؟از سرچ به جایی نرسیدم.

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
سلام من یه مشکلی با گوشی w800i پیدا کردم نمی دونستم توی کدوم قسمت باید بگم اگر اینجا بد جایی هست من ببخشید

من دو روز پیش یه w800i خریدم که روز اول گوشی خاموش می کردم و گوشی خاموش می شد حالا امروز که خاموش کردم دیدم به طور اتوماتیک گوشی روشن میشه و دوباره خاموشش می کنی دوباره همین جوری هست روشن میشه نمی دونم مشکل از کجاست از باتری هست یا سخت افزاری یا نرم افزاری اگر شما قبلا به این مشکل بر خورده بودید کمکم کنید اگر راه حلی دارید بگید
برای خاموش کردن گوشی باید اونقدر دکمه پاور رو نگه دارین تا خودش خامو ش بشه!
اگه فقط پاور رو فشار بدین و ول کنید معمولا ریست مشه!

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
همونطور كه مي دونيد كيفيت ضبط صداي اكثر گوشي هاي موبايل، خيلي بالا نيست. يعني به پاي ضبط صوت ها و mp3 player هايي كه ميكروفون external بهشون وصل ميشه نميرسه. آيا گوشي موبايلي هست (چه SonyErricsson چه مارك ديگه) كه بشه بهش ميكروفون وصل كرد؟

با تشكر

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
سلام.من یه دبلیو 300 آی دارم کا لاک هستش،آیا راهی هستش که خودم بتونم آنلاکش کنم؟از سرچ به جایی نرسیدم.

خودت نمیتونی ...باکس مخصوص میخواد....پیشنهاد میکنم ببری بدی علاالدین...زیرزمین...اونجا با مبلغ کمی برات میکنن..دردسر هم نداره :)

hessam 2007

Registered User
لایک‌ها
1
برای خاموش کردن گوشی باید اونقدر دکمه پاور رو نگه دارین تا خودش خامو ش بشه!
اگه فقط پاور رو فشار بدین و ول کنید معمولا ریست مشه!

خیلی ممنون ولی بعد از 50 ثانیه دوباره روشن میشه این یعنی ریست کرده من باتری در اوردم وقتی دوباره می زنم دیگه روشن نمیشه منظورم خود به خود اگه میشه زود تر راهنمایی کنید
من دو تا تعمیر گاه نشون دادم گفتن مشکل نرم افزاری وباید گوشی فلش بشه و گفت ممکن هم نشه ومشکل سخت افزاری باشه من نمی دونم چی کار کنم بعد از دو سال گوشی خریدیم این جوری در امد

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
سلام .میخاستم بدو نم کدی هست که باش بشه گوشیرو ریست کرد.گوشیم دبلیو 300.نمیدونم چی شد.وصلش کردم به کامپیوتر و چند تا اهنگ کپی کردم توش ودیگه بالا نیومد.کسی میدونه چشه؟
ممنون

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
این مساله ربطی به نوع گوشی نداره.
این یکی از امکانات خوب ایرانسله;)
تو قسمت نمایش اطلاعات گوشیت باید فعالش کنی:D
سلام میشه بگین چه طور میشه فعالش کرد؟
گوشی من SE W810i.

RPG 8

Registered User
لایک‌ها
426
سلام .میخاستم بدو نم کدی هست که باش بشه گوشیرو ریست کرد.گوشیم دبلیو 300.نمیدونم چی شد.وصلش کردم به کامپیوتر و چند تا اهنگ کپی کردم توش ودیگه بالا نیومد.کسی میدونه چشه؟
ممنون
اگه گوشی اصلا روشن نمیشه و یا اینکه صفحه اش سفید میمونه راهی بجز فلش یا آپدیت نیست

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
ممنون

توی پیغام خصوصی که مطرح کردین فکر کردم گوشی بالا میاد...همونطور که گفتند راهی جز فلش کردن نیست!!!!

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
توی پیغام خصوصی که مطرح کردین فکر کردم گوشی بالا میاد...همونطور که گفتند راهی جز فلش کردن نیست!!!!

دقیقا باید فش کنید ...به احتمال زیاد ایشون قبل از safety remove کردن کابل رو از پی سی جدا کردن و ....
ادامه داستان ...:cool:

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
دقیقا باید فش کنید ...به احتمال زیاد ایشون قبل از safety remove کردن کابل رو از پی سی جدا کردن و ....
ادامه داستان ...:cool:
گوشی بالا میاد ولی منوهارو نشون نمیده.من کامپیوترو خاموش کردم بهد که گفت safE TO REMOVE کابل رو جدا کردم اما نمیدونم دیگه چی شد:lol:
حق با شماست فکر کنم باید فلش شه:(

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
K810 قرمز هم وارد بازار شد.

se.JPG

shaeri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اقا كسي برنامه quick time را براي ديدن فيلمهاي k750 در ويندوز ME داره ؟
ممنون

RapB0y

Registered User
لایک‌ها
1
Ahwaz................ Cellphone : Nokia N8
سوالت چی بود اصلا؟!:blink:
سوالم این بود:
وارد هر منطقه از شهر می شوی نام آن منطقه روی صفحه می افتد چه طوری این رو فعال کنم؟
سیم کارت ایرانسل هم دارم
گوشیمم SE W810i.
ممنون میشم راهنماییم کنین.

بالا