یعنی الان K800i ظرفیتش 1000 تا هست؟
از این گوشی خیلی خوشم میاد. مخصوصا به خاطر عکسهاش. اما میگن صداش خیلی کمه و میره رو اعصاب
بله 1000 تا هست...
یعنی الان K800i ظرفیتش 1000 تا هست؟
از این گوشی خیلی خوشم میاد. مخصوصا به خاطر عکسهاش. اما میگن صداش خیلی کمه و میره رو اعصاب
سلامجون هر کی دوس دارین جواب سوال ما رو بدین!:wacko:
ظرفیت ذخیره sms توی گوشی سونی اریکسون من خیلی پایینه. برنامه ای هست که این ظرفیت رو توی حافظه گوشی بالا ببره؟
این بدترین اشکالیه که توی سونی اریکسون دیدم. خیلی آزار دهندس!
مرسی پیشاپیش واسه جواب
برای خاموش کردن گوشی باید اونقدر دکمه پاور رو نگه دارین تا خودش خامو ش بشه!سلام من یه مشکلی با گوشی w800i پیدا کردم نمی دونستم توی کدوم قسمت باید بگم اگر اینجا بد جایی هست من ببخشید
من دو روز پیش یه w800i خریدم که روز اول گوشی خاموش می کردم و گوشی خاموش می شد حالا امروز که خاموش کردم دیدم به طور اتوماتیک گوشی روشن میشه و دوباره خاموشش می کنی دوباره همین جوری هست روشن میشه نمی دونم مشکل از کجاست از باتری هست یا سخت افزاری یا نرم افزاری اگر شما قبلا به این مشکل بر خورده بودید کمکم کنید اگر راه حلی دارید بگید
سلام.من یه دبلیو 300 آی دارم کا لاک هستش،آیا راهی هستش که خودم بتونم آنلاکش کنم؟از سرچ به جایی نرسیدم.
برای خاموش کردن گوشی باید اونقدر دکمه پاور رو نگه دارین تا خودش خامو ش بشه!
اگه فقط پاور رو فشار بدین و ول کنید معمولا ریست مشه!
سلام میشه بگین چه طور میشه فعالش کرد؟این مساله ربطی به نوع گوشی نداره.
این یکی از امکانات خوب ایرانسله
تو قسمت نمایش اطلاعات گوشیت باید فعالش کنی
اگه گوشی اصلا روشن نمیشه و یا اینکه صفحه اش سفید میمونه راهی بجز فلش یا آپدیت نیستسلام .میخاستم بدو نم کدی هست که باش بشه گوشیرو ریست کرد.گوشیم دبلیو 300.نمیدونم چی شد.وصلش کردم به کامپیوتر و چند تا اهنگ کپی کردم توش ودیگه بالا نیومد.کسی میدونه چشه؟
ممنون
سلام .میخاستم بدو نم کدی هست که باش بشه گوشیرو ریست کرد.گوشیم دبلیو 300.نمیدونم چی شد.وصلش کردم به کامپیوتر و چند تا اهنگ کپی کردم توش ودیگه بالا نیومد.کسی میدونه چشه؟
ممنون
توی پیغام خصوصی که مطرح کردین فکر کردم گوشی بالا میاد...همونطور که گفتند راهی جز فلش کردن نیست!!!!
گوشی بالا میاد ولی منوهارو نشون نمیده.من کامپیوترو خاموش کردم بهد که گفت safE TO REMOVE کابل رو جدا کردم اما نمیدونم دیگه چی شد:lol:دقیقا باید فش کنید ...به احتمال زیاد ایشون قبل از safety remove کردن کابل رو از پی سی جدا کردن و ....
ادامه داستان ...
کسی جواب منو نداد؟سلام میشه بگین چه طور میشه فعالش کرد؟
گوشی من SE W810i.
کسی جواب منو نداد؟
سلام میشه بگین چه طور میشه فعالش کرد؟
گوشی من SE W810i.
سوالم این بود:سوالت چی بود اصلا؟!:blink: