• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مباحث عمومی مربوط به Sony ٠

طرفدار سونی اریکسون هستم !

• بلی

Votes: 376 85.1%
  • خیر

Votes: 66 14.9%

• Total voters
    442

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
show2.php

مثل اینکه P5i قراره در ماه فوریه سال 2008 میلادی در "کنگره جهانی موبایل" معرفی بشه...
گیرنده GPS ، پشتیبانی سیستم WiFi b/g ، دوربین 5 مگاپیکسلی ، پروسسور 360 مگاهرتسی

ای بابا.ما رو بگو که داریم روز شماری میکنیم واسه معرفی شدنش.
چرا سونی جدیدا انقدر دست دست میکنه؟
ماه فوریه 2008 معرفی بشه 5-6 ماه بعد هم که تازه وارد بازار میخواد بشه که میشه آخر 2008.تا اون موقع که از رقبا کلی عقب میمونه.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
بسیار ممنونم پویا جان. من هر راهی برم آخرش به هک گوشیم میرسم! فکر کنم فردا پس فردا دیگه درس رو تعطیل کنم برم دوره هک ببینم. بازم ممنون.
خواهش میکنم
20.gif

البته یه راه دیگه هم هست :دی

اینه که گوشی رو بدین براتون هک کنن :دی

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
ای بابا.ما رو بگو که داریم روز شماری میکنیم واسه معرفی شدنش.
چرا سونی جدیدا انقدر دست دست میکنه؟
ماه فوریه 2008 معرفی بشه 5-6 ماه بعد هم که تازه وارد بازار میخواد بشه که میشه آخر 2008.تا اون موقع که از رقبا کلی عقب میمونه.
آره دیگه خیلی زمان گذشته ..... باید ببینیم در آینده چه اطلاعات از معرفی این گوشی منتشر میشه

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
show2.php

http://www.iranmobilenews.ir/pic/sonyfabrication_text_more.JPG

شرکت ژاپنی – سوئدی سونی اریکسون، تولید کننده گوشی و لوازم جانبی از تولید صفحه نمایش جدید موسوم به"fabrication" خبر داد.
به نقل از پایگاه اینترنتی سافت پدیا، بسیاری از صفحه نمایش ها زیبا، بعضی از آنها خنده دار و بعضی مضحک به نظر می رسند. یکی از آخرین های آنها که مخصوص گوشی های سونی اریکسون تهیه شده موسوم به "fabrication" (ساخت) است.
این صفحه نمایش چند رنگی بوده و بسیار روشن و نورانی است این صفحه نمایش در ابتدا به شکل اسلاید نمایش داده می شود، سپس به شکل دوتایی برای بازکردن و کار تلفن همراه عمل می کند.
هنگامی که تلفن باز است آن را در حالتی نگه دارید که صفحه نمایش تصویر مورد نظر را نشان دهد سپس گوشی دو کفه ای / صدفی را ببندید، پاک کن روی دکمه نمایشگر حرکت می کند و صفحه نمایشگر را در همان زمان تمیز می کند.
مرحله تمیز کردن تاهنگامی که شما دوباره گوشی را باز می کنید ادامه می یابد. این نشان می دهد که این نمایشگر جدید فقط برای گوشی های صدفی کاربرد دارد اما در مورد گوشی های صاف یک کفه ای چطور؟
به نظر می رسد که این پروسه می تواند در این گوشی های یک کفه ای نیز کار کند، هنگامی که شما صفحه کلید را روشن و خاموش می کنید این پاک کن شروع به تمیز کردن صفحه نمایش گوشی شما می کند و آن را روشن و نورانی می کند.
اما یک سوال همچنان وجود دارد و آن این که آیا نمایشگر جدید زیبا خنده دار یا مسخره و مضحک است؟ چیزی که در این مورد وجود دارد این است که این نمایشگر کاربردی است و بسیار شاد و سرگرم کننده است.

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
درود به بچه هاي SE
من K750 دارم. مشكلم اينجاست كه فايل هايي رو كه با گوشي ضبط مي كنم (صوتي) با خود گوشي، هر چند امكان پخش كردن داره، اما امكان عقب جلو كردن نداره. حتي امكان Pause كردن هم نداره. فقط Play/Stop. آيا نرم افزاري هست كه بتونه فايل هاي ضبط شده رو عقب جلو هم بكنه؟

متشكرم

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
درود به بچه هاي SE
من K750 دارم. مشكلم اينجاست كه فايل هايي رو كه با گوشي ضبط مي كنم (صوتي) با خود گوشي، هر چند امكان پخش كردن داره، اما امكان عقب جلو كردن نداره. حتي امكان Pause كردن هم نداره. فقط Play/Stop. آيا نرم افزاري هست كه بتونه فايل هاي ضبط شده رو عقب جلو هم بكنه؟

خیر قربان....فکر نمیکنم وجود داشته باشه همچین برنامه ای!!!

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
show2.php

شرکت سونی اریکسون اخیرا از ارایه نمایشگر ساعت ترکیبی برای تلفن همراه خبر داد.
به نقل از پایگاه اینترنتی "اینتوموبایل"، این نمایشگر ترکیبی از نمایشگر الکترونیکی با ساعت مچی مکانیکی است.
برخی تصور می کنند این محصول جدید نوعی ساعت بلوتوث است و شرکت سونی اریکسون قصد دارد با ارایه این محصول بازار تلفن های همراه مجلل و مد روز را به قبضه خود در آورد و با مارک های معروف نوکیا به رقابت بپردازد.
جزئیات بیشتری در مورد ویژگی های این محصول جدید شرکت سونی اریکسون هنوز منتشر نشده است.
قیمت و زمان ارایه آن به بازار نیز هنوز نامشخص است.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
show2.php

شرکت سونی اریکسون برای ارایه نسخه مخصوص گوشی Z310 با شرکت اسپانیایی " Ágatha Ruiz de la Prada" همکاری می کند.
مشخصات کلی این تلفن همراه تغییرات چندانی نکرده است و از نظر قابلیت ها مشابه نسخه اصلی است.
تنها تفاوت این گوشی با نسخه اصلی طراحی و شکل ظاهری قاب آن است و چندین تصویر زمینه جدید نیز به آن افزوده شده است.
شرکت "وودافون" این تلفن همراه را با قیمت 138 دلار در اروپا عرضه می کند

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
نسخه جدید سونی اریکسون Z310 در راه است

رنگش دخترونست!!!...مثل جعبه مداد رنگی میمونه!!!...ما هنوز تو کف گوشی جدید فلیپ با امکانات هستیییم!!!

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
show2.php

فروشندگان گوشی تلفن همراه بازار جمهوری گوشی5200 نوکیا و گوشی سونی اریکسون مدل S500 را به عنوان پرفروش ترین گوشی در بازار تلفن همراه تهران معرفی کردند.
قیمت مناسب و امکانات بالای این مدل ها باعث شده تا اکثر کاربران تلفن همراه خرید مدل های فوق را ترجیح بدهند.

گوشی سونی اریکسون مدل S500 که کمتر از چهار ماه است به بازار تلفن همراه تهران عرضه شده است به دلیل امکانات مناسب و ظاهری زیبا مورد استقبال اکثر کاربران قرار گرفته و مقام پرفروش ترین مدل سونی اریکسون به خود اختصاص داد.
در حال حاضر این گوشی ایرانی که در میان بانوان ایرانی از محبوبیت خاصی برخوردار است به قیمت دو میلیون و 500 هزار ریال فروخته می شود.
در همین حال مدل فوق از بدو ورود به بازار به بهای سه میلیون و 100 هزار ریال به فروش رسید.
گوشی S500 سونی اریکسون با قابليت‌هایي از جمله امکان انتقال و پخش موسيقي، دوربين دو مگاپيكسلي، توانایی پخش ويديو و سيستم هوشمند 3G ، علاوه بر خانم ها نظر بسیاری از مشترکان جوانان و نوجوانان تلفن همراه را نیز به خود جلب کرده است.
این گوشی که به حالت کشویی(SLIDER) است در دو ترکیب رنگی سبز و زرد با وزن 94 گرم به بازار جهانی عرضه شده است.
گوشی S500 سونی اریکسون در باند های فرکانسی UMTS / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 به دارندگان خود خدمات ارتباطی ارایه می دهد و در طول 108 میلی متر ، عرض 50 و ضخامت 17میلی متر ساخته شده است.
حافظه داخلی این گوشی 12مگابایت و حافظه جانبی M264 مگابایت به صورت حافظه اختصاص یافته برای پردازنده گوشي است.
همچنین یک جداره نیز برای استفاده از کارت حافظه خارجیmicro sd تا دو گیگابايت در اين گوشي تعبيه شده است.

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
گوشي k750 من فايل هاي صوتي كه با خودش ضبط مي كنم، امكان عقب جلو كردن نداره. آيا گوشي هاي سري W اين امكان رو داره يا نه و آيا ميشه K750 هم اين امكان رو داشته باشه يا نه؟

با تشكر

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
چی! من الان چی کار کنم صبحا چطوری ساعت 5.5 بیدار شم
گوشی رو که روشن میزاری اس ام اس ها پدرآدم رو درمیارن نمی ذارن ادم بخوابه

هیچی/// شما روی ایکون انتن گوشی بزن و flight mode رو انتخاب کن...اینجوری گوشی روشنه ولی انتن نمیده عین اینکه خاموشه...:)

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
مرسی از پاسخ دادنت
نقطه خوبی بود اما من می خواستم تو مصرف باتری صرفه جویی کنم باتری من یه روزه تموم میشه ؟ !!!
چکار کنم

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
هیچی/// شما روی ایکون انتن گوشی بزن و flight mode رو انتخاب کن...اینجوری گوشی روشنه ولی انتن نمیده عین اینکه خاموشه...:)
ببينم اين آيكون گوشي كه الآن گفتي چي هست؟
من K750 دارم اما نمي دونم Flight Mode رو از كجاش بايد پيدا كنم.

hadi_S

Registered User
لایک‌ها
6
رو اونا هستش نمی دونم اما تو P990 رو انتنش که میزنی این حالت رو میاره
فکر کنم حالت پخش MP3 تو اونا این کار رو میکنه ! یه تستی بکن

بالا