ببينم اين آيكون گوشي كه الآن گفتي چي هست؟
من K750 دارم اما نمي دونم Flight Mode رو از كجاش بايد پيدا كنم.
متاسفانه K750 این امکان رو نداره...تمام سری w و همین طور از k800 و به بعد هم این امکان رو دارن...همین طور اسمارت فون های سونی
ببينم اين آيكون گوشي كه الآن گفتي چي هست؟
من K750 دارم اما نمي دونم Flight Mode رو از كجاش بايد پيدا كنم.
مرسی از پاسخ دادنت
نقطه خوبی بود اما من می خواستم تو مصرف باتری صرفه جویی کنم باتری من یه روزه تموم میشه ؟ !!!
چکار کنم
احتمالا......یه بار که تو منو ها می چرخی باتری میرسه به 85%
فکر کنم باتریش خراب هستش یه روز آخه چیزی نیست
از دوستانی که راجب دبلیو 950 اطلاعات دارن یه سوال دارم...
این گوشی ساخت فرانسه هست یا چین؟
یعنی الان اینایی که تو بازارن 200-220 قیمتشونه! چینی هستن یا فرانسوی؟!؟
و کلا نظرتون چیه راجبش؟ تو این حدود قیمت بهتر از این پیدا نکردم واقعا عالیه...
راستی آواتار چه طوره؟ منم عوضش کردم..
خوب چون مشتری خاص خودشو داره زیاد دست کسی نیست.....من فکر میکردم فرانسه باشه!
نه خیر من 230 رو سراغ دارم(شیراز) راجب 200 هم دارم تحقیق می کنم اگه پیدا شد حتما اطلاع میدم خوب شما خودتون داشتین؟ یا از قول دیگران میگی؟
من کاملا از امکاناتش خبر دارم فقط دست کسی ندیدم که بدونم چه طوره...
من فکر میکردم فرانسه باشه!
نه خیر من 230 رو سراغ دارم(شیراز) راجب 200 هم دارم تحقیق می کنم اگه پیدا شد حتما اطلاع میدم خوب شما خودتون داشتین؟ یا از قول دیگران میگی؟
من کاملا از امکاناتش خبر دارم فقط دست کسی ندیدم که بدونم چه طوره...
متاسفانه K750 این امکان رو نداره...تمام سری w و همین طور از k800 و به بعد هم این امکان رو دارن...همین طور اسمارت فون های سونی
استاد ما داریم درس پس میدیم
ولی W800 فک نمی کنم گزینه ی Flight Mode رو داشته باشه.!
اختیار دارید...
مگه وقتی روشن میکنی گوشی رو نمی پرسه که میخوای معمولی روشن بشه یا بره فقط برای موسیقی؟؟
ببخشید ییهو پریدم وسط بحثتون ، اما دوزاریه بنده یه ذره کجه! یعنی من نفهمیدم چرا دنبال FlightMode میگردید؟!خوب میخواید زنگ بزنه صدای اس ام اس هم نیاد مگه نمیشه از SilentMode استفاده کنید؟! (بازم ببخشید اما واسم خیلی سوال شد!)
ضمنا اینی که گفتید Flight Mode رو همه ی W ها دارن منم تو دو مدل ندیدم ، اما Z610 رو دیدم . این سوال اولش که مربوط به واکمن یا عادی هست هم میپرسه اما این ربطی به Flight Mode داره؟
نه به همه چی دسترسی داری .. فقط از سیم کارت نمیتونی استفاده کنی...آهان ، آخه دیدم سوالشون این بود که چطوری صبح از خواب بیدار بشن (یعنی از آلارم استفاده کنن) اما صدای اس ام اس مزاحمشون نشه .
خودم W300 که باهاش کار میکنم نداره ، و 550. چون این رو تو یک مدل دیگه دیدم (همون Z610 ) به همین خاطر میدونم که مال خودم نداره .
این سوالی هم که شما میگید میپرسه انتخاب بین کل امکانات گوشی و پخش موسیقی هست ، یعنی اگه بری تو واکمن فقط پخش مویقی داری ، مثلا دیگه دسترسی به نرم افزارهات یا بازی هات نداری .
نه به همه چی دسترسی داری .. فقط از سیم کارت نمیتونی استفاده کنی...
همون offline تو نوکیا میشه گفت.....
دقیقا!بیس جان !
گوشی های جاوای سونی اریکسون این طور نیستن
فقط میتونی وارد برنامه واکمن شی
این طوری نیست که بشه از همه امکانات استفاده کردو گوشی هم خاموش باشه !
فقط موسیقی و ویدئو !!
بیس جان !
گوشی های جاوای سونی اریکسون این طور نیستن
فقط میتونی وارد برنامه واکمن شی
این طوری نیست که بشه از همه امکانات استفاده کردو گوشی هم خاموش باشه !
فقط موسیقی و ویدئو !!