• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مباحث عمومی مربوط به Sony ٠

طرفدار سونی اریکسون هستم !

• بلی

Votes: 376 85.1%
  • خیر

Votes: 66 14.9%

• Total voters
    442

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
چاكريم ... آقا با W 880 كه اصلا حال نكردم چون هم Lcd كوچيك داره هم خيلي باريكه ( من باريك دوست ندارم )

مثلا w900 خيلي توپولي مپليه :D خيلي باحاله ... زيادم با سريه K حال نميكنم پس K 810 هم هيچي :p

و در آخر ميرسيم به W960 كه خيلي حال كردم باهاش اما دوربين 3.2 داره و همچنين قيمتش 680000 تومن :blink:

كه با اين قيمت ميرم 550 ميدم همون N 95 ميگيرم با 5 Meg رزولوشن :) فكر كنم آخرش هم مجبور شم همون

N 95 بگيرم چون مدلاي جديد سوني اريكسون خيلي به دلم نچسبيدن به جز k 850 كه يه خورده احساس ميكنم

شهر بازيه ... يعني چراغاي آبيش يه جورايي شيك نيست :( كلاس گوشي 600 تومنيو نداره

تا نظر دوستان چي باشه
72.gif
23.gif

درسته
البته 960 رو یکی از بچه ها از دبی 580 گرفته ...
ولی به نظر من هم اگه بخوای 550 تومن پول بدی N95 انتخاب بهتریه ...

گفتم اگه بخوای صبر کنی تا 2 ماه دیگه 960 ، 450-500 میشه احتمالا

آخه هر مدلی رو هم می گم میگی خوشم نیومد ...

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
به جز k 850 كه يه خورده احساس ميكنم

شهر بازيه ... يعني چراغاي آبيش يه جورايي شيك نيست كلاس گوشي 600 تومنيو نداره

رنگ مشکیش هم هست!!!!....قیمتش داره کم کم پایین میاد باید صبر کنی!!!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
k850 که حدود 450 تومن هست نه 600 تومن...

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
k850 که حدود 450 تومن هست نه 600 تومن...

بيخيال بابا :blink: 450 شده ؟ پس خيلي اومده پايين ... اگر 450 باشه ميگيرم ... آخه كلا من يه خورده در داشتن

هر چيزي وسواس دارم و تا يه چيزي كامل به دلم نشينه نميتونم بخرمش ... فعلا N 95 به دلم نشسته حسابي

اما ميگن چند تا مشگل داره كه هنگ ميكنه و نميدونم لق ميزنه و اين مزخرفا :D اما K 850 هم بايد ببينم تا ارديبهشت

چند ميشه كه بخرم ديگه :)

البته الان اين لينكو ديدم و نظرم در بارش يه كمي عوض شد ... 85 % خوشگله و احتمالا همينو ميگيرم

http://www.youtube.com/watch?v=w_Lz8CHzCt8

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
اين W 850 هم خوبه ها ... قيمتشم مناسبه ... اما K 850 وايرلس لن داره و اينكه قيمت خودش 475 شده

اما گارانتي متفرقه و گارانتي اصلي هم 550 ... من هم N 95 ميخوام هم K 850 هم W 850 :D

hooshmand29

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام كسي هست كه علاوه بر گوشي سوني اريكسون پلير آي پاد هم داشته باشه؟مي خوام بدونم كه كيفيت
پخش موسيقي اين گوشي از اي پاد بهتره؟ چون دوستي به من پيشنهاد كرد به جاي خريد آي پاد يه گوشي w950
بخرم كه به صرفه تره

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
سلام كسي هست كه علاوه بر گوشي سوني اريكسون پلير آي پاد هم داشته باشه؟مي خوام بدونم كه كيفيت
پخش موسيقي اين گوشي از اي پاد بهتره؟ چون دوستي به من پيشنهاد كرد به جاي خريد آي پاد يه گوشي w950
بخرم كه به صرفه تره
عزیز می بخشی که باز خودم جواب میدم! در اینکه کیفیت MP3 پلیر از گوشی بالا تره شکی نیست اما w950 هم از نظر کیفیت و هم از نظر امکانات/کارایی/قیمت انتخاب خوبیه.

تو یه فروم دیگه دیدم که شما گوشی هم میخواین بگیرید . این میتونه انتخاب مناسبی باشه.

در کل برای فهمیدن کیفیت صدای w950 این فروم هست:
همه چیز درباره Sony Ericsson W950i

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
بخرم كه به صرفه تره

من از iPod Video 30GB هم استفاده می کنم در کنار W950 ( البته دقيق تر حساب کنيم 8 ماه میشه که دست بهش نزدم !! )
من کاملا نظرم روی W950 هست / تنها چيزی که به نظرم میاد حافظه 30ۀإ ( که البته هارد هست )
در مورد Video 30GB که بايد هزينه جدايی برای شارژر و يه Earphone خوب بدين که W950 خود'ش هر 2 رو در بهترین شکل داره
اما در مورد سری Classic / F Nano ها و تاچ خبر ندارم / در هر صورت W950 با قيمتی که داره مشخصا گزينه عالی هست و اگر 4 گيگ برای شما کافی هست شک نکنيد .

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
اين W 850 هم خوبه ها ... قيمتشم مناسبه ... اما K 850 وايرلس لن داره و اينكه قيمت خودش 475 شده

اما گارانتي متفرقه و گارانتي اصلي هم 550 ... من هم N 95 ميخوام هم K 850 هم W 850 :D

نداره .
در هر صورت W850 فقط اگر دنبال واکمن + QVGA + کشويی هستين توصيه میشه

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
دوستان LCD گوشی بابام (K550i) ضربه خورده و خراب شده.
رفتم علاالدین گفت 50 تومن هزینه داره.
کسی قیمت بهتر سراغ داره؟:blink:
فقط سریع جواب بدین چون قسمت معیوبش به سرعت در حال گسترشه:wacko:
ممنون:)

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
دوستان LCD گوشی بابام (K550i) ضربه خورده و خراب شده.
رفتم علاالدین گفت 50 تومن هزینه داره.
کسی قیمت بهتر سراغ داره؟
فقط سریع جواب بدین چون قسمت معیوبش به سرعت در حال گسترشه
ممنون
:Dیادش بخیر 70تومن برای LCD ه K300 دادم!! (قیمت گوشی نو 110 تومن بود! گوشی مال خودم نبود با طرف رودرواسی داشتم)

Moein

Registered User
لایک‌ها
64
نداره .
در هر صورت W850 فقط اگر دنبال واکمن + QVGA + کشويی هستين توصيه میشه
و البته گوشی قشنگیه که جزء پرفروشترین گوشی‌های کشوئی تو دنیا بوده ولی چرا تو ایران اینقدر کم هست؟!

راستی کسی IC Power برای W850 سراغ داره؟ نور LCD گوشیم قطع شده که مربوط به این IC میشه!
(قطعاتش هم مثل خودش کم گیر میاد!)

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
و البته گوشی قشنگیه که جزء پرفروشترین گوشی‌های کشوئی تو دنیا بوده ولی چرا تو ایران اینقدر کم هست؟!

راستی کسی IC Power برای W850 سراغ داره؟ نور LCD گوشیم قطع شده که مربوط به این IC میشه!
(قطعاتش هم مثل خودش کم گیر میاد!)

يه تماس با این شماره بگير امکان'ش هست موجود داشته باشن

02614416148

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
شرکت سوئدی-ژاپنی سونی اریکسون در حال برنامه ریزی برای تغییر نام و علامکت اختصاری گوشی هایش در آینده نزدیک است.
169.gif

named.png

به نقل از پایگاه اینترنتی سافت پدیا، سونی اریکسون احتمالا با نام های جدید و نیز سری جدیدی از گوشی ها در آینده نزدیک ظاهر خواهد شد.
برای مثال حروف G برای گوشی های " Generation Web" ، R برای سری رادیویی که گوشی های واکمن را شامل می شود و گوشی های دوربین دار که تحت عنوان سایبرشات شناخته شده اند، با نام مخفف C (Cyber-shot) معین شد.
همچنین اعدادی نیز برای یک سری از گوشی ها در نظر گرفته شده است به این شکل که عدد "9 "برای گوشی های پیشرفته و گرانقیمت، در حالی که عدد" 1" برای گوشی های ساده و ارزان قیمت در نظر گرفته شده است.
یک سری اعداد نیز برای شکل و فرم گوشی ها در نظر گرفته شده است به این ترتیب که عدد "0-2" برای گوشی های کندی بار (آبنباتی) ، "3-5" برای گوشی های کشویی، ""6-8 برای گوشی های تاشو و "9" برای گوشی های دیگر در نظر گرفته شده است

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
شرکت سوئدی-ژاپنی سونی اریکسون در حال برنامه ریزی برای تغییر نام و علامکت اختصاری گوشی هایش در آینده نزدیک است.
جالب بود ... یعنی این تغییرات رو روی گوشی های قبلیش هم اعمال میکنه؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
فکر نمیکنم ...

باید دید ....
مطمئنا" اعمال نمیکنه !

ادیت : سال 85 بنز های 450SL وجود داشت ولی الان SL45 موجوده ، کسی اون قدیمیارو با اسم جدیدش معرفی نمیکنه

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
مطمئنا" اعمال نمیکنه !

ادیت : سال 85 بنز های 450SL وجود داشت ولی الان SL45 موجوده ، کسی اون قدیمیارو با اسم جدیدش معرفی نمیکنه

129fs2705461.gif

پ.ن : چقدر مثال های شما جالب هستن همیشه !!!
birgits_snill.gif

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
من متوجه مفهوم این جدول از نگاه اینده نشدم !

در این جدول سری مدل های سونی اریکسون نشون داده شده که حرف G هست.در جدول فقط سری W-C-S نشون داده شده.این به این معنی است که سری G ترکیبی از سه سری W-C-S هست یا نه؟!

Rang-Class هم که High-End رو نشون داده که اگر اشتباه نکنم معنی سری X هست که الان Xperia اولین سری این خونواده است.

این تغییرات مسلما شامل سری های قدیمی از جمله K-Z و etc نمی شه.....در هر صورت سونی اریکسون خیلی حرفه ای روی محصولاتش در اینده داره فکر می کنه

به نظر من C902 و Xperia می تونن قدرت سونی اریکسون رو در یک نگاه به راحتی نشون بدن

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
من متوجه مفهوم این جدول از نگاه اینده نشدم !

در این جدول سری مدل های سونی اریکسون نشون داده شده که حرف G هست.در جدول فقط سری W-C-S نشون داده شده.این به این معنی است که سری G ترکیبی از سه سری W-C-S هست یا نه؟!

Rang-Class هم که High-End رو نشون داده که اگر اشتباه نکنم معنی سری X هست که الان Xperia اولین سری این خونواده است.

این تغییرات مسلما شامل سری های قدیمی از جمله K-Z و etc نمی شه.....در هر صورت سونی اریکسون خیلی حرفه ای روی محصولاتش در اینده داره فکر می کنه

به نظر من C902 و Xperia می تونن قدرت سونی اریکسون رو در یک نگاه به راحتی نشون بدن

امیرجان یه کوچولو هم من تو وبلاگم توضیح دادم...یه سر بزنی شاید کمک بکنه :)

بالا