• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مباحث عمومی مربوط به Sony ٠

طرفدار سونی اریکسون هستم !

• بلی

Votes: 376 85.1%
  • خیر

Votes: 66 14.9%

• Total voters
    442

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
امیرجان یه کوچولو هم من تو وبلاگم توضیح دادم...یه سر بزنی شاید کمک بکنه :)

ممنون مازی جان.توضیحات کامل بود و علت تغیرات رو نشون داده بود

اما یه سوال دیگه برای من پیش اومده.دیگه سری Z-K-V تولید نمی شه؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
ممنون مازی جان.توضیحات کامل بود و علت تغیرات رو نشون داده بود

اما یه سوال دیگه برای من پیش اومده.دیگه سری Z-K-V تولید نمی شه؟

سری K ممکنه دیگه تولید نشه ..:(

سری V که مخصوص ودافون هست...و تولید هم میشه تک و توک...

Z هم تولید میشه...:)

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
یک خبر بد.X1 دقیقا یک سال دیگه وارد بازار میشه:

این هم جدول زمانی ورود گوشی های se به بازار:

5x32wm.jpg

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
احتمالا اینم داستان ورودش مثل ن95 هست!!!

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
سری K ممکنه دیگه تولید نشه ..:(

سری V که مخصوص ودافون هست...و تولید هم میشه تک و توک...

Z هم تولید میشه...:)

حدسم درست بود.C دیگه نسخه جدید جایگزین سری K هست.بازم خوبه.Kamera یا Cyber-Shot.مسلما Cyber-Shot بیشتر کلاس داره :D

یک خبر بد.X1 دقیقا یک سال دیگه وارد بازار میشه:

این هم جدول زمانی ورود گوشی های se به بازار:

این خیلی بده.تا اون موقع ممکنه گوشی های قوی تری هم در بازار عرضه بشن.اون موقع رقابت سخت تر می شه

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
این خیلی بده.تا اون موقع ممکنه گوشی های قوی تری هم در بازار عرضه بشن.اون موقع رقابت سخت تر می شه

این خبر فاجعه ست ... الان سمسانگ کلاک ِ سی پی یو هاش روی 667 هست ، کوالکام تا 6 ماه دیگه چیپ ِ همه کاره ی اسنپ درگون رو که روی 1 گیگا هرتز کلاک شده رو میده بیرون . چیپست بسیار بسیار خارقالعاده ی انویدیا هم تا 6 ماه دیگه روی یکی از برند ها ( بسته به پیشنهاد بهتر ) سوار میشه که خروجی HD داره :blink: . همینطور تا 1.5 سال دیگه ویندوز موبایل 7 میاد و این باعث میشه سونی اریکسون بسیار عقب مونده باشه . در واقع سونی اشتباه کرد . سونی خیلی خیلی زود خبر کانسپتی رو که قراره 1 سال دیگه ارائه بشه رو منتشر کرد ! در ضورتی که همین روز ها پاکت پی سی هایی با چندین برابر قابلیت ایکس1 وارد میشن .

اینجوری توی یه برهه ی زمانی ِ کوتاه سر و صدا کرد و این سر و صدا به ضرر خودش تموم میشه چون وقتی که بیاد به بازار و همه یادشون به همهمه ای که توی بارسلونا راه افتاده بود ، بیافته فقط باعث خنده ی دیگران و حس شکست اس ای دوستان میشه .

از همین حالا میتونم بگم اگر از انونس ایکس1 تا ورودش به بازار 3 ماه کمتر طول میکشید قابل چشم پوشی بود ، ولی این اشتباه و تعجیل در معرفی ، تنها یک شکست بزرگ محسوب میشه . واقعا" که از شرکتی مثل سونی بعید بود .

jou_cz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها واقعا هیچ گوشی مثل گوشی W960 i سونی اریکسون نمیشه باریک و زیبا و خوش دست فقط هم با Keyboard انگلیسی زیباست
قبل از ورودش به بازار 8 ماه به نیت 8 گیگ بودنش دیر وارد بازار شد.

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575
سلام بچه ها
سوالي داشتم.
نرم افزار هاي گوشي p1i رو از كجا ميشه گير آورد.
يه چيثز ديگه اين گوشي ها sms تصويري نمي گيرن بايد چيكار كرد ؟ اصلا راهي هست؟
ممنون از شما

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
سلام بچه ها
سوالي داشتم.
نرم افزار هاي گوشي p1i رو از كجا ميشه گير آورد.
يه چيثز ديگه اين گوشي ها sms تصويري نمي گيرن بايد چيكار كرد ؟ اصلا راهي هست؟
ممنون از شما
سلام وحید جان.. چطوری؟ عزیز اشتباه اومدی... باید بری اینجا : نرم افزار گوشی

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
این خبر فاجعه ست ... الان سمسانگ کلاک ِ سی پی یو هاش روی 667 هست ، کوالکام تا 6 ماه دیگه چیپ ِ همه کاره ی اسنپ درگون رو که روی 1 گیگا هرتز کلاک شده رو میده بیرون . چیپست بسیار بسیار خارقالعاده ی انویدیا هم تا 6 ماه دیگه روی یکی از برند ها ( بسته به پیشنهاد بهتر ) سوار میشه که خروجی HD داره :blink: . همینطور تا 1.5 سال دیگه ویندوز موبایل 7 میاد و این باعث میشه سونی اریکسون بسیار عقب مونده باشه . در واقع سونی اشتباه کرد . سونی خیلی خیلی زود خبر کانسپتی رو که قراره 1 سال دیگه ارائه بشه رو منتشر کرد ! در ضورتی که همین روز ها پاکت پی سی هایی با چندین برابر قابلیت ایکس1 وارد میشن .

اینجوری توی یه برهه ی زمانی ِ کوتاه سر و صدا کرد و این سر و صدا به ضرر خودش تموم میشه چون وقتی که بیاد به بازار و همه یادشون به همهمه ای که توی بارسلونا راه افتاده بود ، بیافته فقط باعث خنده ی دیگران و حس شکست اس ای دوستان میشه .

از همین حالا میتونم بگم اگر از انونس ایکس1 تا ورودش به بازار 3 ماه کمتر طول میکشید قابل چشم پوشی بود ، ولی این اشتباه و تعجیل در معرفی ، تنها یک شکست بزرگ محسوب میشه . واقعا" که از شرکتی مثل سونی بعید بود .

منم با نظر شما هم عقیده هستم.ممکنه این انونس به ضرر سونی تموم بشه.....واقعا از سونی بعید بود...

الان سمسانگ....

خارج از بحث شما اولین نفری هستید که این Samsung رو درست نوشتید :D اما کلا در ایران سامسونگ جا افتاده ... البته به نظر من از نظر نوشتن هم نمی توان سمسانگ نوشت چون کلا در زبان فارسی نمی شه فونتیک نشون داد !

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خارج از بحث شما اولین نفری هستید که این Samsung رو درست نوشتید اما کلا در ایران سامسونگ جا افتاده ... البته به نظر من از نظر نوشتن هم نمی توان سمسانگ نوشت چون کلا در زبان فارسی نمی شه فونتیک نشون داد !

اگه نمیشه درستشو نشون داد پس لا اقل مدل ِ درستشو بنویسیم :D

حالا واسه اینکه از تاپیک خارج نشیم ، فک میکنید ایکس1 به 250 تومن برسه ؟ :blink: :D

ادیت : وقتی یاد ِ پی990 داران ِ عزادار میافتم ، در مخیله ی اینجانب متصور میشه که یکی ایکس1 خریده 1 ملیون ، 3 ماه بعد یکی خریده 250 تومن ، بعد همه میگن : یه آهنگ بذار ببینیم صداش چجوریه !!!! اینو که میگنا از توضیح ِ اینکه بابا جان این پاکت پی سی ِ منصرف میشم و میگم : نه بابا ، این گوشیا الکی گنده هستن ، خاصیتی ندارن :p

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
اگه نمیشه درستشو نشون داد پس لا اقل مدل ِ درستشو بنویسیم :D

اینم حرفیه ولی بهترین راه اینه که انگلیسی بنویسیم :rolleyes:

حالا واسه اینکه از تاپیک خارج نشیم ، فک میکنید ایکس1 به 250 تومن برسه ؟ :blink: :D

هنوز نیومده اینطوری تو سرش نزنید :D شما کدوم پاکت پی سی با سرعت پردازش پایین پایین دیدید که 250 تومن پولش باشه؟ الان پاکت پی سی دست دوم که ویندوز 2003 داره و رم و رام 64 و ... کمتر از 340 نیست.البته یه چیز سالم.این گوشی بدبخت که این همه قابلیت داره.البته من یکی از خدامه قیمتش بیاد پایین . من عاشق پاکت پی سی هستم اما تا حالا یه پاکت پی سی خیلی خوب ندیدم که دلمو بگیره.بیشتر مد نظر پاکت پی سی کیبورد دار با سرعت پردازش خیلی خوب و همچنین ال سی دی حداقل 2.6 اینچ هست.یه مدل O2 بود که الان اسمش یادم نیست (حوصله ندارم جی ام اس ارنا رو چک کنم) .. یه گیگ رام داشت.الان دوستم داره واقعا عالیه اما کیبورد نداره و این منو اذیت می کنه. TytnII هم خیلی خوبه اما وحشتناک وزنش زیاده....

از بحث چقدر خارج شدیم.We Love Sony Ericsson...

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دیگه بابا بی خیال.فکر نمیکنم شرکت سونی اریکسون با اون عظمت کمتر از من و شما بدونه.
خوب یک دلیل این قضیه ظاهرا تاخیر ماکروسافت در ارائه windows mobile 6.1 میتونه باشه.

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
دیگه بابا بی خیال.فکر نمیکنم شرکت سونی اریکسون با اون عظمت کمتر از من و شما بدونه.
خوب یک دلیل این قضیه ظاهرا تاخیر ماکروسافت در ارائه windows mobile 6.1 میتونه باشه.

چه ربطی داشت ! :D

P990 چرا فریمور دیگه براش نیومد؟چرا از گردونه خارج شد؟چرا افت قیمتی پیدا کرد ؟ چرا داد و هوار هزارنفر تو فروم سونی اریکسون دراومد؟چون نتونستند مشکلاتش رو با فریمور حل کنند

حتی به عقل سونی اریکسون هم اون زمان نرسید که نرم افزارهای UIQ نسخه 3 نیازمند به رم استارت اپ بیشتری داشته باشند که گوشی هنگ نکنه و مشکلات نداشته باشه :rolleyes:

هر کمپانی ممکنه اشتباه کنه.بالاخره رقابت این مشکلات هم داره.مشکلات بزرگ هم برای کمپانی ها بزرگ هست :D

ebinem173

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس چرا گوشی w890 وارد ایران نمیشه؟
اگر بیاد فکر میکنید قیمتش چقدر باشه؟

A-P-Razaghi

Registered User
لایک‌ها
24
یه سوال از بچه های پر و پا قرض سونی اریکسون !

این قابلیت Caller Group که یه جور وایت لیسته توی همه گوشی های جاوای سونی اریکسون وجود داره ؟ مثلا توی k510 ؟

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام
اين سوال برام مهمه، اگه مي دونيد بگيد:
ارزانترين گوشي SE (يا غير از SE) كه امكانات mp3 player داشته باشه چيه؟

توضيح:
mp3 player اگر يك فايل 2 ساعته را ضبط كنه و بخوايم قسمتي از اون فايل رو گوش بديمم، امكان عقب جلو كردن سريع و دسترسي آسان به قسمت دلخواه از فايل رو داره، اما يك گوشي مثل k750 فقط امكان Play/Pause رو براي فايل هايي كه خودش ضبط مي كنه داره، ديگه Forward/Review نداره.

حالا اگه گوشي بخوام كه كار mp3 player رو هم انجام بده بايد حداقل چقدر خرج كنم (چه بين مدل هاي SE چه غير از SE)

متشكرم

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
W200 سونی اریکسون

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
W200 قابلیت این رو داره که بتونی صداهای ضب شده با گوشی (Amr) رو عقب جلو ببری؟!

اگه داره که هیچی...

اگه نداره دوستا عزیزمون (جاوید ) باید بره سراغ P990 یا W950

بالا