• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مباحث عمومی مربوط به Sony ٠

طرفدار سونی اریکسون هستم !

• بلی

Votes: 376 85.1%
  • خیر

Votes: 66 14.9%

• Total voters
    442

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از daftarekhaterat :
اينهم لينك دانلودش:
http://www.lasyk.net/download/2045/10/-619575008/floAt'sMobileAgent22045.exe
توصيه ميكنم حتما دانلودش كنين.
26.gif

Thanks! .

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
ای بابا ... کی باورش میشه من 3 ساعت دقیق تو علائدین دنبال فلش این گوشی بودم !!!
بردم ایرانیان ... یه دختر افغانیه میگه باید مهندس افشار بیاد !! گفتم مگه اینجا یه تعمیرکار داره ؟ گفت آره !!!:blink:
گفتم فلش کن ... گفت نه با فلش نمیشه ... باید IC فلششو عوض کنیم ... موجود نداریم :eek: :wacko:
گفتم خداحافظی کن ...
رفتیم علائدین ... آخه هیچ کسیم بارش نیست ... پسره برد گفت 15 تومن ... گفت ورژن برنامه من به این نمیخوره ! ( راسته مازیار جان ؟ ) ... رفتم دنبال و 45 تومن 50 ... 35 ....
رفتم یه پسر ترکه تو زیرزمین ... لهجشم عمل نکرده بود ! :wacko: گفت 40 تومن .. یه گشتی زدم .. بردم دادم ردیفش کنه ... گفت وقت ندارم ... بعد عید بهت میدم !! یزید ... گفتم تو الآن گفتی 2 ساعت دیگه ! /.. گفت نه ! تو رفتی دور زدی به شخصیت من توهین کردی !!!!! وای .. اینو گفت سوختم ... گفتم ببین مگه علائدین چراغ جادوشو دست مالیده و غولش تورو آورده فقط تو این بازار ... گفت نه و اینا ... تو اومدی التماس من !!!
گفتم من گوشیمو تو جوب میندازم التماس توی شهرستانی رو نمی کنم ... قاطی کردیم با هم .... عجیببببببب ...
شلوغ بازی ... گفت زنگ میزنم 110 !!!:wacko: گفتنم من خودم سرباز یگان ویژه سپاهم ... زنگ بزن تا بهت بگم .... خلاصه بعد کلی درگیری رفتیم ... حالا یه پسره میگه داداش قاطی نمیکردی !! کار این خیلی درسته !! گفتم بابا یه فلش کاردرستی نمیخواد که !!!
رفتم طبقه 6 ... موبایل نصیریان ... پسره کارش درست بود ... خیلی مودب ... تیپش اصلا بازاری نمیخورد ... گفت 25 تومن .. گفتم فردا میخواما ... گفت دانلود میکنم شب برات ... فردا بیا ببر ... گفتم فردا بهونه ورژن و اینا نیاریا ... گفت نه .. .ورژن الکیه !!! ... حالا ما دادیم بهش ... منم شنبه دارم میرم مأموریت ( اهواز ) تا آخر عید ... اگه بهم نرسونه خیلی ضد حاله ...:(
اینم از قصه من و W900i ... یه لحظه شیطون اومد تو جلدم .... 6280 رو که دیدم ... گفتم کاشکی اینو می خریدما !!! ... بعد یاد این افتادم که نوکیاست :D ... شیطون از جلدم خود به خود اومد بیرون ...

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
این مطلب در مورد W900i هستش ... درسته ؟؟؟ اگه درسته چه جوری باید فعالش کنم ؟
سیستم انتقال دهنده موسیقی MMR60 - FM میتواند فایلهای موسیقی را از گوشی موبایل به باند فرکانس FM رادیو انتقال دهد٬

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
رفتم یه پسر ترکه تو زیرزمین ... لهجشم عمل نکرده بود ! گفت 40 تومن .. یه گشتی زدم .. بردم دادم ردیفش کنه ... گفت وقت ندارم ... بعد عید بهت میدم !! یزید ... گفتم تو الآن گفتی 2 ساعت دیگه ! /.. گفت نه ! تو رفتی دور زدی به شخصیت من توهین کردی !!!!! وای .. اینو گفت سوختم ... گفتم ببین مگه علائدین چراغ جادوشو دست مالیده و غولش تورو آورده فقط تو این بازار ... گفت نه و اینا ... تو اومدی التماس من !!!
گفتم من گوشیمو تو جوب میندازم التماس توی شهرستانی رو نمی کنم ... قاطی کردیم با هم .... عجیببببببب ...
شلوغ بازی ... گفت زنگ میزنم 110 !!! گفتنم من خودم سرباز یگان ویژه سپاهم ... زنگ بزن تا بهت بگم .... خلاصه بعد کلی درگیری رفتیم ...
24.gif
24.gif
24.gif

داداش كوتاه بيا
21.gif

ولي خوشم اومد.
34.gif

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از dead_chatter :
من با اون برنامه هم کار کردم اما این برنامه همه اون کارا رو انجام میده و حتی بهتر
من جديد نسخه Phone explorer رو دانلود كردم. اونهم خيلي برنامه تميزيه. خوبيش اين بود كه بلوتوث رو زود شناخت. همه چيزش عالي بود فقط پيام كوتاه فارسي نتونستم باهاش برفستم!
sleep.gif

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از behnam_wk8 :
این مطلب در مورد W900i هستش ... درسته ؟؟؟ اگه درسته چه جوری باید فعالش کنم ؟
سیستم انتقال دهنده موسیقی MMR60 - FM میتواند فایلهای موسیقی را از گوشی موبایل به باند فرکانس FM رادیو انتقال دهد٬

بله درسته خیلی هم جالبه:happy: البته باید MMR60 رو جدا بخری...

خب پس ,فردا میری میگیری انشااله درسته ...تا تو باشی بعد این به اون دو تا مورد که تو پست 150 همین تاپیک گفتم عمل کنی;)

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
از این برنامه ها کدوم بهتر بود ... معایب و مضایاش به نظر خودت ... یه نقد بکن :D

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از شايان :
از این برنامه ها کدوم بهتر بود ... معایب و مضایاش به نظر خودت ... یه نقد بکن :D
خب من خيلي بلد نيستم ريويو ارائه بدم ولي هر چي به ذهنم ميرسه ميگم. متاسفانه برنامه ها روي لپ تابم نصب هستن و عكس گذاشتن يه مقدار برام مشكله. اما خب...

برنامه floAt'sMobileAgent
لينك:
http://www.lasyk.net/download/2045/10/-619575008/floAt'sMobileAgent22045.exe
هر بلايي كه فكر ميكنين ميشه سر موبايل در آورد توي اين برنامه در اختيار شماست. سعي شده برنامه خوشگل هم باشه!! من هر كاري كردم كه اتصال از طريق بلوتوث فراهم بشه توي search كردن ناموفق بود. عوض اون سريعا مادون قرمز رو تشخيص داد. همونطور كه گفتم تا دماي گوشي و باتري و مدل و IEMI و ... اينا رو هم بهتون تحويل ميده. چيزي كم نداشت. با پيام كوتاه فارسي مشكلي نداره.
حدود 10 تا منو داره كه پر از عمليات هاي مختلفه. هر چي كه بخواين...

برنامه MyPhoneExplorer
لينك:
http://www.lasyk.net/download/51409/10/-1652742675/MyPhoneExplorer1.3.351409.exe
همه چي تمومه. ساده و كامل. هر كاري كه ميشه با گوشي انجام داد در محيط ويندوز در دسترسس شماست. فوق العاده يوزرفرندلي. 3 تا منو بيشتر نداره اما به نظر نميرسه چيزي كم داشته باشه. من از تمام محتويات داخل گوشي يه پشتيبان تهيه كردم. مسلما گزينه بازيافت پشتيبان هم داشت. ايشالله احتياج نميشه!
از اينكه بلوتوث رو سريعا شناخت خيلي خوشم اومد. از روي گوشي كه نگاه كردم وارد منويي شد كه ميشه كامپيوتر رو باهاش كنترل كرد! يعني مثلا گزينه مديا پلير رو توي گوشي كه انتخاب ميكردم برنامه توي كامپيوتر باز ميشد! همه كنترلش هم دست گوشي بود! چه ميكنه اين سوني اريكسون!
نكته اي كه توي اين برنامه نظرم رو جلب كرد نمودارهايي بود كه از مقدار اشغال فضاي حافظه يا SMS يا شماره تلفن يا... ارائه ميداد. مثلا من فهميدم كه K700 من در مجموع بيشتر از 101 پيام كوتاه رو نميتونه ذخيره كنه!

در كل توصيه ميكنم برنامه دومي رو بگيرين خيرش رو ببينين. :)

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خب من با اولی که خودم معرفی کردم خیلی کار کردم تاحالا ...

دومی رو هم میگیرم الان ... یه نقدم من میکنم ... امیدوارم از توش چیزه خوبی دربیاد .:D

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
اره برنامه دومی خیلی عالیه منم پیشتهاد میکنم دانلود کنید.

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
عزیزان ... همسنگران سنگر سونی اریکسون ... ما شنبه ( به قول بچه ها شمبه :D ) میریم اهواز ... گوشیمم که درست نشد :( ... میره بعد عید ... بدن گوشی رفتیم اهواز ... دعامون کنید ...
بعد 13 میام ... برای W990 هم دعا کنید :(
یا علی ...

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از behnam_wk8 :
عزیزان ... همسنگران سنگر سونی اریکسون ... ما شنبه ( به قول بچه ها شمبه :D ) میریم اهواز ... گوشیمم که درست نشد :( ... میره بعد عید ... بدن گوشی رفتیم اهواز ... دعامون کنید ...
بعد 13 میام ... برای W990 هم دعا کنید :(
یا علی ...

چرا :( پس مگه نگفت یارو فردا بیا بگیر فلش میکنم؟؟ خالی بسته بود؟؟:blink:

MA_KE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Sony Ericsson!! :
چرا :( پس مگه نگفت یارو فردا بیا بگیر فلش میکنم؟؟ خالی بسته بود؟؟:blink:
اي خدا لعنتش كنه!:lol:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
توجه کنید به جدول بالا...

44نفر کلا رای دادن 41 نفر به سونی ...3 نفر هم به نوکیا....خیلی باحاله...

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
یه سوال
هرکسی یه چیزهایی تو خرید گوشی مد نظر دراه
من هم یه گوشی می خوام با این مشخصات:
p990 با کیفیت عکاسی k800 و کیفیت فیلمبرداری w900 همین:cool:

حالا باید چیکار کنم؟! :wacko: :blush:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
همون P990خوبه البته دوربینش 2 هست ولی فیلمش حتی از w900 هم بهتره و سیمبین هم هست خیلی عالیه همه چیش...

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
چه خوب
پس هدف بعدی p990 :rolleyes:

حالا چقدر باید جمع کنم و چقدر هم باید صبر کنم تا قیمتش به حد معقول برسه

farshad_1983

Registered User
لایک‌ها
11
من که از همین حال دعای دم عید رو واسه p990 کردم