ای بابا ... کی باورش میشه من 3 ساعت دقیق تو علائدین دنبال فلش این گوشی بودم !!!
بردم ایرانیان ... یه دختر افغانیه میگه باید مهندس افشار بیاد !! گفتم مگه اینجا یه تعمیرکار داره ؟ گفت آره !!!:blink:
گفتم فلش کن ... گفت نه با فلش نمیشه ... باید IC فلششو عوض کنیم ... موجود نداریم
:wacko:
گفتم خداحافظی کن ...
رفتیم علائدین ... آخه هیچ کسیم بارش نیست ... پسره برد گفت 15 تومن ... گفت ورژن برنامه من به این نمیخوره ! ( راسته مازیار جان ؟ ) ... رفتم دنبال و 45 تومن 50 ... 35 ....
رفتم یه پسر ترکه تو زیرزمین ... لهجشم عمل نکرده بود ! :wacko: گفت 40 تومن .. یه گشتی زدم .. بردم دادم ردیفش کنه ... گفت وقت ندارم ... بعد عید بهت میدم !! یزید ... گفتم تو الآن گفتی 2 ساعت دیگه ! /.. گفت نه ! تو رفتی دور زدی به شخصیت من توهین کردی !!!!! وای .. اینو گفت سوختم ... گفتم ببین مگه علائدین چراغ جادوشو دست مالیده و غولش تورو آورده فقط تو این بازار ... گفت نه و اینا ... تو اومدی التماس من !!!
گفتم من گوشیمو تو جوب میندازم التماس توی شهرستانی رو نمی کنم ... قاطی کردیم با هم .... عجیببببببب ...
شلوغ بازی ... گفت زنگ میزنم 110 !!!:wacko: گفتنم من خودم سرباز یگان ویژه سپاهم ... زنگ بزن تا بهت بگم .... خلاصه بعد کلی درگیری رفتیم ... حالا یه پسره میگه داداش قاطی نمیکردی !! کار این خیلی درسته !! گفتم بابا یه فلش کاردرستی نمیخواد که !!!
رفتم طبقه 6 ... موبایل نصیریان ... پسره کارش درست بود ... خیلی مودب ... تیپش اصلا بازاری نمیخورد ... گفت 25 تومن .. گفتم فردا میخواما ... گفت دانلود میکنم شب برات ... فردا بیا ببر ... گفتم فردا بهونه ورژن و اینا نیاریا ... گفت نه .. .ورژن الکیه !!! ... حالا ما دادیم بهش ... منم شنبه دارم میرم مأموریت ( اهواز ) تا آخر عید ... اگه بهم نرسونه خیلی ضد حاله ...
اینم از قصه من و W900i ... یه لحظه شیطون اومد تو جلدم .... 6280 رو که دیدم ... گفتم کاشکی اینو می خریدما !!! ... بعد یاد این افتادم که نوکیاست
... شیطون از جلدم خود به خود اومد بیرون ...