• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مباحث عمومی مربوط به Sony ٠

طرفدار سونی اریکسون هستم !

• بلی

Votes: 376 85.1%
  • خیر

Votes: 66 14.9%

• Total voters
    442

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از amir@ :
بهنام جان مبارکه! هم گوشی خیلی خوبی که گرفتی و البته هم گیتارت!!;)
همین که نوکیا را نگرفتی کلی کار کردی:D خلاصه که آفرین به انتخابت
منتظر نظراتت در مورد آنتن دهی، کیفیت مکالمه،موزیک ،دوربین و بقیه موارد گوشی ات هستیم:happy:

آنتن دهی که مثل w800 بود .. خیلی خوب ... کیفیت مکالمه : فکر میکنم به خاطر صدای قوی تر خیلی بهتر شده ... توی w800i من گم می کردم اسپیکرشو موقع صحبت !! ... موزیکشم مثل 800 ... ولی خوب هندسفریش کنترل داره و صدای خود گوشی خیلی خیلی خوبه ... به هیچ وجه قابل مقایسه با 550 و 800 نیست ... من تعریف صداشو بخوام بگم : بلندی 7710 با کیفیت P910 !!! ... عکاسیش با این که با W800 یکین ولی من حس کردم که بهتره ...
حالا در اولین فرصت با گوشی داییم ( W800 خودم ! ) و W900 یه عکس می گیرم و میزارمش اینجا ...
فیلمبرداریشم فوق العادست ....... عالیه ....:eek:
اون قدریم که میگن بزرگه بزرگ نیست ! خوبه اندازش ....
ولی ضعفهایی داره :

1- رادیوش داخل هنزفریشه ! و خود گوشی رادیو نداره !
2- در لنز نداره
3- فلشش نسبت به W800 ضعیف تره ...:wacko:

ولی گوشی فوق العاده ای هست ....;)

شایان جان من دارم می گردم یه جا برای UP فیلمش پیدا کنم .. پیدا کردم میزارمش ... اگه سراغ داری بگو ...

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
ok اگر پیدا نکردی هاست بهت میدم خودم . در راستای نیل به اهداف طرفداران SE در ایران :D :D

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
کمککککککککک . ... به دادم برسید ...:( :( :(
W900 م پکید !!
داشتم فایل ترانسفر میکردم ... کارشم تموم شد ... یهو کابلشو که در آوردم دیگه روشن نشد و یه صفحه سفید هی روشن و خاموش میشه ... توی دفترچشم خوندم نوشته بود که کابلو اگه حین ترانسفر بکشید مموریش آسیب میبینه ... حالا چی کارش کنم ؟ ... زنگم زدم ایرانیان کسی بر نمیداره ! رفتند چهارشنبه سوری ... کاش الرمس میگرفتما ...

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خب دوستان ! به مدت ۲۴ ساعت اینجا این اکانت رو میذارم ... ftp هست ... فضاش هم 50mb هست . برید هر چی فایل به درد بخور دارید upload کنید . فقط کسی نره فایل های بقیه رو پاک کنه یا خراب کاری کنه ها !

ip ها همه ‌log میشه ... ip های id های persiantools هم که موجوده ... تابلو میشه کی چی کار کرده

------------------------
این قسمت id و passwrod گذاشته بودم ... ولی گفتم شاید درست نباشه ... هر کی میخواد بگه ، بهش pm یا mail بدم .
-----------------------

اینم جایی که دوستان فایل هارو upload کردن . یه برنامه filemanager هم گذاشتم که بشه راحت فایل هارو دید .

http://se.shayan.ws/

اگر باگ یا سوتی توش داره دیگه ببخشید ... سرم شلوغه ... هول هولکی یه چیزی زدم .

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از behnam_wk8 :
کمککککککککک . ... به دادم برسید ...:( :( :(
W900 م پکید !!
داشتم فایل ترانسفر میکردم ... کارشم تموم شد ... یهو کابلشو که در آوردم دیگه روشن نشد و یه صفحه سفید هی روشن و خاموش میشه ... توی دفترچشم خوندم نوشته بود که کابلو اگه حین ترانسفر بکشید مموریش آسیب میبینه ... حالا چی کارش کنم ؟ ... زنگم زدم ایرانیان کسی بر نمیداره ! رفتند چهارشنبه سوری ... کاش الرمس میگرفتما ...
خوب دیگه رعایت نکردی !
ولی گوشیتو یکبار خاموش روشن کن

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از tintin :
خوب دیگه رعایت نکردی !
ولی گوشیتو یکبار خاموش روشن کن

بابا صد بار روشن و خاموش کردم ... نشد ... مموری کارد گذاشتم ... نشد ...
من شنبه صبح هم دارم میرم ماموریت ( اهواز ) لازمش دارم .. به عشق اهواز خریدمش :(
یه سوال فنی ... SX1 وقتی همچین مشکلایی پیدا میکرد ستاره و مربع رو میگرفتی و روشنش میکردی ، شروع میکرد به مستر ریست کردن ... میخوام بدونم سونی اریکسون همچین چیزی داره که بتونم رو گوشیم امتحان کنم یا نه ؟ ... بعد اگه ببرم ایرانیان ... بهم یه روزه میدنش ؟؟؟ مشکل از مموریشه چه کار میکننش ؟؟؟ خیلی اعصابمو بهم ریخته ها ...
بعم هم یه سوال از آقا شایان ... من چه طوری Up کنم ؟ فیلمرو داشتم برمیداشتم که اون حادثه ناگوار اتفاق افتادا
:( ...

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از behnam_wk8 :
بابا صد بار روشن و خاموش کردم ... نشد ... مموری کارد گذاشتم ... نشد ...
من شنبه صبح هم دارم میرم ماموریت ( اهواز ) لازمش دارم .. به عشق اهواز خریدمش :(
یه سوال فنی ... SX1 وقتی همچین مشکلایی پیدا میکرد ستاره و مربع رو میگرفتی و روشنش میکردی ، شروع میکرد به مستر ریست کردن ... میخوام بدونم سونی اریکسون همچین چیزی داره که بتونم رو گوشیم امتحان کنم یا نه ؟ ... بعد اگه ببرم ایرانیان ... بهم یه روزه میدنش ؟؟؟ مشکل از مموریشه چه کار میکننش ؟؟؟ خیلی اعصابمو بهم ریخته ها ...
بعم هم یه سوال از آقا شایان ... من چه طوری Up کنم ؟ فیلمرو داشتم برمیداشتم که اون حادثه ناگوار اتفاق افتادا
:( ...

تو هم با گارانتی ایرانیان گرفتی؟! :( من هم با گارانتی ایرانیان ... که کسی جواب نمیده اصلا!!!:wacko: راستی بلوتوث شما درسته؟!!!:wacko:

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
شما با یه برنامه ftp با اون id و password ی که برات pm دادم کانک شد بذار دیگه . البته ارتین داره یه تیکه برنامه مینویسه که تو همون صفحه بشه فایل هم upload کرد .

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
تو هم با گارانتی ایرانیان گرفتی؟! :( من هم با گارانتی ایرانیان ... که کسی جواب نمیده اصلا!!!:wacko: راستی بلوتوث شما درسته؟!!!:wacko:

بلوتوث من درسته ... کی شماره ایرانیانو گرفتی جواب نداد ؟؟
حالا فردا صبح داداشم داره میره ... ببینه اصلا این شرکت ایرانیان وجود خارجی داره ؟؟؟ !!!:blink:
این آقا مازیار حالا که ما به پیسی خوردیم نیست :p

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اقا بهنام از شما بعیده بابا... گفتم این مورد رو میدونی...اگه نه حتما بهت میگفتم عزیزم...

این w900 دور جور میتونه به کامپیوتر وصل بشه

1-یا مثل مموری کارت که در این حالت گوشی هنگام وصل شدن به کابل ریست میشه و بدون آنتن میاد بالا و سرعت انتقال اطلاعات بالاست

2-یا مثل تلفن معمولی که وصل میشه انتن هم داره ولی سرعت انتقال پایین تره...

باید تو حالت اول حتما حتما ابتدا هنگام کندن کابل مموری رو از توی My computer اول reject کنید بعد بکشید ...که متاسفانه رعایت نکردی

عیب نداره ...فکر کنم باید فلش بشه...فردا برو ببین چی میگن...

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
واسه گوشي هاي نوكيا يه نرم افزار فوق العاده به اسم اكسيژن بود كه هر كاري ميخواستي با گوشي بكني اعم از ريختن آهنگ تا فرستادن پيام كوتاه و ذخيره ليست شماره تلفنها و... رو ميشد انجام داد. اونهم مثلا فقط با استفاده از مادون قرمز و بدون هيچ كابلي.
واسه گوشي هاي سوني اريكسون همچنين برنامه هايي پيدا نميشه؟! :(

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
برای t630 یه برنامه هست mobile agent هر کاری فکرشون بکنی میشه باهاش کرد !‌ به همه چی هم به گوشی میشه وصل بشه ... بلوتوث ... اینفرارد ... کابل ... میشه باهاش زنگ زد ... sms فرستاد .. گرفت ... chat کرد .. profile عوض کرد ... در کل هر کاری با گوشی میشه کرد ، با این میشه از راه دور کرد !

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از شايان :
برای t630 یه برنامه هست mobile agent هر کاری فکرشون بکنی میشه باهاش کرد !‌ به همه چی هم به گوشی میشه وصل بشه ... بلوتوث ... اینفرارد ... کابل ... میشه باهاش زنگ زد ... sms فرستاد .. گرفت ... chat کرد .. profile عوض کرد ... در کل هر کاری با گوشی میشه کرد ، با این میشه از راه دور کرد !
براي K700 يا W550 چطور؟
راستي اين برنامه مال خود كمپاني سوني اريكسونه؟

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
يه برنامه floAt's Mobile Agent 2 پيدا كردم. گمونم جواب بده.
83.gif

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
خبرش رو بده ! چون من خودم نمیدونم برای چه گوشی هایی کار میکنه من پارسال گرفتم ... با گوشی خودم که خوب کار میکرد !

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
من با اون برنامه هم کار کردم اما این برنامه همه اون کارا رو انجام میده و حتی بهتر

فایل های ضمیمه

• MyPhoneExplorer_Setup.zip
    922.8 KB · نمایش ها: 25

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از شايان :
خبرش رو بده ! چون من خودم نمیدونم برای چه گوشی هایی کار میکنه من پارسال گرفتم ... با گوشی خودم که خوب کار میکرد !
اووووف!
84.gif

فوق العاده برنامه تر و تميز و خوشدستي هست.
3 روش كابل و بلوتوث و اينفرارد براي اتصال داره كه من هر كاري كردم از طريق بلوتوث جواب نداد ولي اينفرارد رو سريع شناخت و دل و روده K700 رو ريخت توي كامپيوتر. حتي دماي گوشي و ولتاژ باتري و ..
24.gif

هر كاري هم كه بخواين ميشه باهاش انجام داد. پيام كوتاهش هم خوب كار ميكنه. فارسي هم ميفرسته.
302.gif

خلاصه آخرشه.
301.gif

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از daftarekhaterat :
اووووف!
84.gif

فوق العاده برنامه تر و تميز و خوشدستي هست.
3 روش كابل و بلوتوث و اينفرارد براي اتصال داره كه من هر كاري كردم از طريق بلوتوث جواب نداد ولي اينفرارد رو سريع شناخت و دل و روده K700 رو ريخت توي كامپيوتر. حتي دماي گوشي و ولتاژ باتري و ..
24.gif

هر كاري هم كه بخواين ميشه باهاش انجام داد. پيام كوتاهش هم خوب كار ميكنه. فارسي هم ميفرسته.
302.gif

خلاصه آخرشه.
301.gif
به جای این کارای جلف! لینک دانلود میذاشتی

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از dead_chatter :
من با اون برنامه هم کار کردم اما این برنامه همه اون کارا رو انجام میده و حتی بهتر
مال من چطور بود:cool:

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از Reza364 :
به جای این کارای جلف! لینک دانلود میذاشتی
اينهم لينك دانلودش:
http://www.lasyk.net/download/2045/10/-619575008/floAt'sMobileAgent22045.exe
توصيه ميكنم حتما دانلودش كنين.
26.gif