• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مباحث عمومی مربوط به Sony ٠

طرفدار سونی اریکسون هستم !

• بلی

Votes: 376 85.1%
  • خیر

Votes: 66 14.9%

• Total voters
    442

MA_KE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Sony Ericsson!! :
دیزاین هاش هم خیلی خوبه و هیچ مشکلی نداره دیگه از نوکیا که 10 برابر بهتره....
ببين عزيزم من خودم نه تنها طرفدار SE هستم كه عاشقش هم هستم ;) ولي بعضي وقت ها بايد تعصب رو كنار گذاشت و واقع بينانه به ماجرا نگاه كرد :hmm: .
در تمام سايتهاي مربوط به گوشي هاي موبايل, ديزاين W900 رو عنوان و نقد كرده اند و نميشه منكرش شد البته ممكنه براي كسي هم خوب و يا حتي جالب باشه اما معمولا نمي پسندند ( مي تونيم به راي بذاريم :rolleyes: )
اما اينكه با نوكيا مقايسش ميكني بايد بگم كه اصلا و ابدا نوكيا در اون سطحي نيست كه بخواد با SE مقايسه بشه :D و حالا حالاها مونده تا خودش (و بدون كمك كمپاني هاي ديگر از جمله كارل زايس ) به اين تكنولوژي ها برسه و ...

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اما اينكه با نوكيا مقايسش ميكني بايد بگم كه اصلا و ابدا نوكيا در اون سطحي نيست كه بخواد با SE مقايسه بشه

الحق و الانصاف مال خود اصفهاني چون نوكيا خيلي بالاتر از اين حرفهاست :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

و حالا حالاها مونده تا خودش (و بدون كمك كمپاني هاي ديگر از جمله كارل زايس ) به اين تكنولوژي ها برسه و ...

بله اگه شما برتري گوشي رو در دوربين و يا ... ببيني.... بايد توجه داشته باشيد كه امكانات ديگري نيز يك گوشي را واجد و شايسته نام يك گوشي مناسب ميكند كه سوني اريكسون فاقد آن است وفعلا نوكيا پيشتاز اين عرصه است :D :D

به N80 يه نگاهي داشته باشيد و امكانات ايجاد شده در اون رو ببينيد ( در بخش ان 80 )
راستي ميبينم كه يه نفر ديكه به معاندين اضافه شد .... كم كم .... آمارو داشته باشين

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بچه بیاین مخالفین شدن 3 نفر ...

28 به 3 شده تنیجه رای گیری...

به نظرتون نفر سوم که رای داده به نوکیا کیه؟؟؟....

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از amir@ :
آقا بهنام اولا انتخاب هام تعصبی نبود :blink:
بعد کی گفته K750 تو بازی نیست؟؟!:wacko:
یه چیز دیگه اینکه من به شخصه به design خیلی اهمیت میدم حتی اگه گوشی P990 باشه. من از design این گوشی خوشم نیومده و به نظرم نسبت به P910 خیلی افت کرده البته در اینکه P990 گوشی کاملی هست هیچ شکی ندارم اما فکر نمیکنم که بخرمش:D

بازم نظر شخصیت قابل احترامه ...
بعد هم در مورد Design زیاد بحث شده ... کاملا سلیقه ای و شخصیه ...;)

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از MA_KE :
ببين عزيزم من خودم نه تنها طرفدار SE هستم كه عاشقش هم هستم ;) ولي بعضي وقت ها بايد تعصب رو كنار گذاشت و واقع بينانه به ماجرا نگاه كرد :hmm: .
در تمام سايتهاي مربوط به گوشي هاي موبايل, ديزاين W900 رو عنوان و نقد كرده اند و نميشه منكرش شد البته ممكنه براي كسي هم خوب و يا حتي جالب باشه اما معمولا نمي پسندند ( مي تونيم به راي بذاريم :rolleyes: )
اما اينكه با نوكيا مقايسش ميكني بايد بگم كه اصلا و ابدا نوكيا در اون سطحي نيست كه بخواد با SE مقايسه بشه :D و حالا حالاها مونده تا خودش (و بدون كمك كمپاني هاي ديگر از جمله كارل زايس ) به اين تكنولوژي ها برسه و ...

ببینید ... در مورد Design هیچ وقت قاطعانه نظر ندید ... دیزاین یه چیز کاملا سلیقه ایه ... من شخصا دیزاین W900 رو خیلی پسندیدم ...

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
آقا شایان ... قزار بود طرفدارای نوکیا اینجا نیان ... یواش یواش جو خراب میشه ها ... اینجا اصلا جای کل کل و کرکری نیست ... یه لطفی بکن یه کم نظارتتو بیشتر کن ...;)

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
هنوزم همین قراره ! میتونن رای بدن ... ولی اگر میخوان تعریف کنن میتونن یه تاپیک بزنن « طرفداران ن**** » :D

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از noisymind :
مشکل بلوتوس من اینه که بیشتر اوقات ( یعنی همیشه!) که on میشه , دو سه تا فایل رو میشه براش فرستاد ولی بعدش دیگه not found میده! یا برعکس وقتی من میخوام چیزی بفرستم . وقتی هم میخوام B.T رو off کنم هنگ میکنه!!!:wacko: و باید باتری رو ... و تا چند بار اینطوریه!!! البته دوستان همینجا گفتن فرم ورشو آپدیت کنم ولی اگه از اون باشه که الان اونایی که این فرم ور رو دارن هم باید مثل من باشن!:(

ببین ممکنه آپدیت فریم ور بتونه مشکلتو حل کنه .. ولی را حلی قطعی و اثبات شده برای حل مشکلات گوشی نیست ... مثل عوض کردن ویندوز میمونه !!! ... و اینی که میگی همه گوشی هایی که این فریم ور رو دارن باید مشکل منو داشته باشن مثل این میمونه که من بگو همه اونایی که ویندوز XP دارن Recycle Bin شون Empty نمیشه !!!! ... :blink:
آپدیت کن ما هم دعات میکنیم ... انشاا... که درست میشه ...:)

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از شايان :
هنوزم همین قراره ! میتونن رای بدن ... ولی اگر میخوان تعریف کنن میتونن یه تاپیک بزنن « طرفداران ن**** » :D

یه نگاهی بی زحمت به این بندازین :

به نقل از cesoot :
الحق و الانصاف مال خود اصفهاني چون نوكيا خيلي بالاتر از اين حرفهاست :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

بله اگه شما برتري گوشي رو در دوربين و يا ... ببيني.... بايد توجه داشته باشيد كه امكانات ديگري نيز يك گوشي را واجد و شايسته نام يك گوشي مناسب ميكند كه سوني اريكسون فاقد آن است وفعلا نوكيا پيشتاز اين عرصه است :D :D

به N80 يه نگاهي داشته باشيد و امكانات ايجاد شده در اون رو ببينيد ( در بخش ان 80 )
راستي ميبينم كه يه نفر ديكه به معاندين اضافه شد .... كم كم .... آمارو داشته باشين

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
سه سوت جان خواهشا از روی مرام و معرفتت هم که شده اینجا نیا
هم اعصاب خودت خورد میشه هم اعصاب ما . ولی من نفهمیدم نوکیا و اصفهانی بودن چه ربطی به هم دارن !

کی گفت دیزاین W900 افغانیه ؟ !!!
باز اگه می گفتی J200 یک چیزی ! ولی W900 که انقدر شیک و با کلاسه آخه چرا !!!
W950 هم که آخر دیزاینه . راستی خیلی برام جالبه چرا دوستان از طراحی P990 بدشون میاد .

بهنام جون شما هم آواتارتو اگر مغدوره و سختت نیست عوض کن . خدایی دوربین P990 اومده اینور !

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از noisymind :
مشکل بلوتوس من اینه که بیشتر اوقات ( یعنی همیشه!) که on میشه , دو سه تا فایل رو میشه براش فرستاد ولی بعدش دیگه not found میده! یا برعکس وقتی من میخوام چیزی بفرستم . وقتی هم میخوام B.T رو off کنم هنگ میکنه!!!:wacko: و باید باتری رو ... و تا چند بار اینطوریه!!! البته دوستان همینجا گفتن فرم ورشو آپدیت کنم ولی اگه از اون باشه که الان اونایی که این فرم ور رو دارن هم باید مثل من باشن!:(
شما گوشیتونو دقیقا چند ماهه گرفتین چون تقاضا یدفه بالا رفت و گوشیهای تقلبی خودشونو وارد بازار کردن!

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از dead_chatter :
شما گوشیتونو دقیقا چند ماهه گرفتین چون تقاضا یدفه بالا رفت و گوشیهای تقلبی خودشونو وارد بازار کردن!

من سه هفته تازه گرفتمش!:wacko:
الان آپدیت هم کردم!!
مزایا! : قبلا از طریق SE File Manager قبلا به pc وصل نمیشد!! که الان میشه .
بلوتوسش یه کمی بهتر شده!! یعنی که بازم گاهی شناخته نمیشه ( مثل قبل ) , و باید روشن خاموشش کرد که درست بشه! ولی این بار لطف میکنن و هنگ نمیکنن که زودتر کارم راه بیفته!!:eek:

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از noisymind :
من سه هفته تازه گرفتمش!:wacko:
الان آپدیت هم کردم!!
مزایا! : قبلا از طریق SE File Manager قبلا به pc وصل نمیشد!! که الان میشه .
بلوتوسش یه کمی بهتر شده!! یعنی که بازم گاهی شناخته نمیشه ( مثل قبل ) , و باید روشن خاموشش کرد که درست بشه! ولی این بار لطف میکنن و هنگ نمیکنن که زودتر کارم راه بیفته!!:eek:
با کمال تاسف امکان تقلبی بودن گوشی شما حدود 20% میباشد:f34r:

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از dead_chatter :
با کمال تاسف امکان تقلبی بودن گوشی شما حدود 20% میباشد:f34r:

آخه اگه تقلبی بود که از سایت سونی آپدیت نمیشد . بعدشم من تاپیک k750 رو از اول خوندم , این اشکال رو مثل اینکه خیلی های دیگه هم داشتن!! حالا نمیدونم بیخیال شدن یا نه!!:wacko:
N70 هم چیز خوبی بودهاااا!!!!:(

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از cesoot :
46.gif

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از noisymind :
آخه اگه تقلبی بود که از سایت سونی آپدیت نمیشد . بعدشم من تاپیک k750 رو از اول خوندم , این اشکال رو مثل اینکه خیلی های دیگه هم داشتن!! حالا نمیدونم بیخیال شدن یا نه!!:wacko:
N70 هم چیز خوبی بودهاااا!!!!:(
شما نمی تونید دیگران رو سرچ کنید یا دیگران شما رو ؟
اگر اونهان با چند تا گوشی تست کردین ؟ گوشی ها چی بودن ؟ صاحبشون چطوری از گوشی نگه داری می کرده ؟
آیا وقتی سرچ می کردن همیشه شما بلوتوث رو خاموش - روشن می کردید یا اونها هم یکباره دیگه سرچ کردن ؟
گوشیتون تا حالا زمین نخورده ؟ ضربه ندیده ؟ اگر اتفاق افتاده کجاش ؟
فراموش نکنید قویترین بلوتوث رو سونی اریکسون ها دارند
38.gif

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از tintin :
شما نمی تونید دیگران رو سرچ کنید یا دیگران شما رو ؟
اگر اونهان با چند تا گوشی تست کردین ؟ گوشی ها چی بودن ؟ صاحبشون چطوری از گوشی نگه داری می کرده ؟
آیا وقتی سرچ می کردن همیشه شما بلوتوث رو خاموش - روشن می کردید یا اونها هم یکباره دیگه سرچ کردن ؟
گوشیتون تا حالا زمین نخورده ؟ ضربه ندیده ؟ اگر اتفاق افتاده کجاش ؟
فراموش نکنید قویترین بلوتوث رو سونی اریکسون ها دارند
38.gif

هم من هم اونا!! البته اول که bt رو روشن میکنم خوبه ولی بعدش ... برا همین باید دوباره روشن خاموشش کنم و یا حتی گوشی رو خاموش روشن کنم تا باز برا یه مدت کوتاه درست بشه!
گوشیهای اونها : sx1 , 3230 , 6270 , ...
میگم اولش همه چیز عادی هست ولی بعد از چند دقیقه اینجوری میشه ( حالا چه من بخوام بفرستم چه اونا ) نه زمین هم نخورده .
بله. معنای قویترین بلوتوس رو هم دارم میفهمم:blink:

MA_KE

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tintin :
کی گفت دیزاین W900 افغانیه ؟ !!!
باز اگه می گفتی J200 یک چیزی ! ولی W900 که انقدر شیک و با کلاسه آخه چرا !!!
W950 هم که آخر دیزاینه . راستی خیلی برام جالبه چرا دوستان از طراحی P990 بدشون میاد .

بهنام جون شما هم آواتارتو اگر مغدوره و سختت نیست عوض کن . خدایی دوربین P990 اومده اینور !
اقا بهنام بود فكر مي كنم حرف خوبي زد. ديزاين يك مطلب كاملا سليقه ايه پس بهتره هر كس فقط نظر خودش رو مطرح كنه و نه من و نه ديگران به سلايق هم بد و افغاني :lol: بگن
همتون خوش باشيد.
در ضمن به اون يكي كه اينا رو سه تا كرد اگه ديدينش بگيد : اتل متل توتوله ...

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
مازیار جان چند تا سوا فوری دارم .. گوشیمو دادم به داییم 280 تومن ..
فردا دارم میرم گوشی بگیرم ...
نهایتم 500 میخوام بدم ...
W900 که افت میکنه و نمیصرفه ...
N70 ؟!
6270 ?! راستی دوربینش دقیقا مثل 6280 هست یا نه ؟؟ فرقش با 6280 Video Call ه ؟ سیمبیان چی داره ؟؟
اگه میشه امشب بهم بگو ... مرسی ... میمونه آدم !! صدای 6270 میگن خیلی قویه ؟
دوربینش با N70 فرق زیادی داره ؟؟؟ چقدر سوال شدا !! :p

بالا