به نقل از amir@ :و اما علایق من !!:
K750i (گوشی فعلی ام)
K800/K790
W950
از قیافه P990 خوشم نیومده زیاد! وگرنه اون رو هم انتخاب میکردم!!
به نقل از Sony Ericsson!! :والله جریان انتن دهی چیز پیچیده ای نیست
بنا بر نظر تمام ریویو ها و سایتهای خارجی هیچ فرقی بین سونی اریکسون و نوکیا تو انتن دهی نیست . عین هم خوب و عالی کار میکنن
حالا تو ایران این شده پیراهن عثمان تا حرف میزنی علم میکنن که اره سونی تو ایران خوب انتن نمیده در صورتی که من خدایی نه با K750 خودم نه با W800 نه با W900 و.. هیچ گونه تفاوتی ندیدم و خیلی خوب و راحت کار میکنه
میتونید به تاپیکهای هر کدوم هم مراجعه کنید و نظرات بقیه دارندگان این گوشیها رو هم بخونید
بعد هم الان دیگه تکنولوژی ساخت گوشی به مرحله ای رسیده که تمام کمپانی های بزرگ اساس استاندارد رو یکی در نظر میگیرن مثل انتن و باتری و غیره . پس هیچ نگرانی نیست و انتن دهی سونی خیلی هم خوبه
به نقل از شايان :و اما علایق من !
۱. سونی اریکسون xxx
2. سونی اریکسون xxx
3. سونی اریکسون xxx
4. سونی اریکسون xxx
و ...
جای این xxx ها خیلی شماره ها میتونه باشه ، ولی مهم اینه که اولش « سونی اریکسون » باشه
خوب این معلومه دیگه قرار یه فیلم درست کنند به اسم داستانهای من و مو بایلم البته بعد از تموم شدن قست های موبایلشبه نقل از Sony Ericsson!! :بله مثلا شماره هایی مثل 6 و3 و0 مثل ....T630 نه؟؟
به نقل از شايان :ای بابا ! حالا هی منو مسخره کنید با گوشیم حالا که انطور شد من این گوشی رو که خودم طراحی کردم میخوام بخرم
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=40105
به نقل از Sony Ericsson!! :نه به اینکه هرچی میگیم گوشی بخر گوشی بخر نمی خری نه به اینکه می خوای یه گوشی گرون بخری:blink:
به نقل از behnam_wk8 :سونی اریکسون رسما اعلام کرده ؟؟؟ کی میاد این گوشی ؟ ... در مورد امکاناتش چیزی میدونی ؟ یا فقط یه طرحه ؟
اما واقعا آمار جالبیست
22
2
هر چند اون دو نفر تقریبا مشخصه کیا هست
بچه ها نظرتون چیه که اول حساب سسوت رو برسیم:f34r: :medieval:به نقل از cesoot :آره واقعا :lol: عجب مسخره هستن اين دو نفر كه اومدن اينجا خودشونو ضايع كردنا :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
خواستين بگين من حسابشونو برسم
بهتره بگی 92.86% به 7.14!%به نقل از Sony Ericsson!! :26 نفر به 2 نفر ......
به نقل از behnam_wk8 :قدمت روی چشم .... ولی اگه واقعا طرفدار سونی اریکسون هستی ها :blink:
بعدم زیمنس فکر کنم هنوز داره سود فروش SX1 و CX65 v رو میخوره شما هم بهتره یه فکر دیگه ای بکنی تا قبل از اعلام نابودی زیمنس و حتی شریک جدیدش BenQ :wacko:
کی گفته نمیشه بامدیا پلیرش خیلی قشنگم میشهبه نقل از noisymind :البته من هنوزم زیمنس رو دوست دارم! ولی به خدا گوشیم الان k750 هست فعلا که حال منو گرفته با این بلوتوسش در ضمن چرا آهنگ ها رو نمیشه جلو و عقب کرد؟ SX1 میشد!!