• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مباحث عمومی مربوط به Sony ٠

طرفدار سونی اریکسون هستم !

• بلی

Votes: 376 85.1%
  • خیر

Votes: 66 14.9%

• Total voters
    442

amir@

Registered User
لایک‌ها
2
و اما علایق من;) !!:
K750i (گوشی فعلی ام):)
K800/K790
W950
از قیافه P990 خوشم نیومده زیاد! وگرنه اون رو هم انتخاب میکردم!!:D

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از amir@ :
و اما علایق من;) !!:
K750i (گوشی فعلی ام):)
K800/K790
W950
از قیافه P990 خوشم نیومده زیاد! وگرنه اون رو هم انتخاب میکردم!!:D

البته نظر شخصی شما قابل احترامه ها ...
ولی :blink: خیلی دیگه تعصبی گفتی گوشی هارو ...
اصلا K750 بازی نبود که !!! :blink:
بعد یه مطلب مهم بگم حالا ...
من یکی از دوستام گوشی بازه به طرز فجیهی .. ولی یه ضعف بزرگ داره ... به Design خیلی اهمیت میده ...
اگه قراره یه گوشی حرفعه ای داشته باشی و ازش امکاناتی بخوای که نیازهای حرفه ایتو برطرف کنه ... باید چشماتو بندی و حرفه ای ترین گوشی رو متناسب با نیازات بخری ...
نمیگم ظاهر مهم نیستا ... ولی خوب برای گوشی در سطح P990 که 1 همتا داره (فعلا N80 ) ... دیگه نمیتونی به ظاهر اهمیت بدی ... در ضمن مازیار جان ... این قضیه آنتن دهی رو هم بی زحمت بازش کن ... ;)

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
والله جریان انتن دهی چیز پیچیده ای نیست

بنا بر نظر تمام ریویو ها و سایتهای خارجی هیچ فرقی بین سونی اریکسون و نوکیا تو انتن دهی نیست . عین هم خوب و عالی کار میکنن

حالا تو ایران این شده پیراهن عثمان تا حرف میزنی علم میکنن که اره سونی تو ایران خوب انتن نمیده در صورتی که من خدایی نه با K750 خودم نه با W800 نه با W900 و.. هیچ گونه تفاوتی ندیدم و خیلی خوب و راحت کار میکنه

میتونید به تاپیکهای هر کدوم هم مراجعه کنید و نظرات بقیه دارندگان این گوشیها رو هم بخونید

بعد هم الان دیگه تکنولوژی ساخت گوشی به مرحله ای رسیده که تمام کمپانی های بزرگ اساس استاندارد رو یکی در نظر میگیرن مثل انتن و باتری و غیره . پس هیچ نگرانی نیست و انتن دهی سونی خیلی هم خوبه

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
به نقل از Sony Ericsson!! :
والله جریان انتن دهی چیز پیچیده ای نیست

بنا بر نظر تمام ریویو ها و سایتهای خارجی هیچ فرقی بین سونی اریکسون و نوکیا تو انتن دهی نیست . عین هم خوب و عالی کار میکنن

حالا تو ایران این شده پیراهن عثمان تا حرف میزنی علم میکنن که اره سونی تو ایران خوب انتن نمیده در صورتی که من خدایی نه با K750 خودم نه با W800 نه با W900 و.. هیچ گونه تفاوتی ندیدم و خیلی خوب و راحت کار میکنه

میتونید به تاپیکهای هر کدوم هم مراجعه کنید و نظرات بقیه دارندگان این گوشیها رو هم بخونید

بعد هم الان دیگه تکنولوژی ساخت گوشی به مرحله ای رسیده که تمام کمپانی های بزرگ اساس استاندارد رو یکی در نظر میگیرن مثل انتن و باتری و غیره . پس هیچ نگرانی نیست و انتن دهی سونی خیلی هم خوبه

فکر نمیکنم تو جاهای دیگه دنیا الان بحث آنتن دهی مهم باشه همه گوشی ها هم مثل هم خوب آنتن میدن این تو ایران است که چند هزار تا آنتن کم دارن و صدا همش قطع و وصل میشه .من خودم 1 ساله که k700 دارم خیلیم خوب آنتن میده مثلا با یکی از دوستام رفته بودم نمایشگاه کتاب تو بعضی از غرفه هاش گوشی اون آنتن نمیداد (سامسونگ داره مدلش یادم نیست) ولی من راحت صحبت می کردم.

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
و اما علایق من !

۱. سونی اریکسون xxx
2. سونی اریکسون xxx
3. سونی اریکسون xxx
4. سونی اریکسون xxx
و ... :D

جای این xxx ها خیلی شماره ها میتونه باشه ، ولی مهم اینه که اولش « سونی اریکسون » باشه :D

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از شايان :
و اما علایق من !

۱. سونی اریکسون xxx
2. سونی اریکسون xxx
3. سونی اریکسون xxx
4. سونی اریکسون xxx
و ... :D

جای این xxx ها خیلی شماره ها میتونه باشه ، ولی مهم اینه که اولش « سونی اریکسون » باشه :D

بله مثلا شماره هایی مثل 6 و3 و0 مثل ....T630 نه؟؟

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
بله مثلا شماره هایی مثل 6 و3 و0 مثل ....T630 نه؟؟
خوب این معلومه دیگه قرار یه فیلم درست کنند به اسم داستانهای من و مو بایلم البته بعد از تموم شدن قست های موبایلش
من= شایان موبایل= t630 :D

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
من 7710 که داشتم روی میزم که بود آنتن نمی داد !!! الآن W800 رو میزم که هیچی ، تو کشو هم بزارمش بازم آنتن میده !!!
عجیبه !!!
میگما ... این تاپیک رو توی مانیتور علائدین شو کنیم ... دیگه همه سونی اریکسون می خرن که :p

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از شايان :
ای بابا ! حالا هی منو مسخره کنید با گوشیم :D حالا که انطور شد من این گوشی رو که خودم طراحی کردم میخوام بخرم :D

http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=40105

نه به اینکه هرچی میگیم گوشی بخر گوشی بخر نمی خری نه به اینکه می خوای یه گوشی گرون بخری:blink:

behnam_wk8

Registered User
لایک‌ها
5
نه به اینکه هرچی میگیم گوشی بخر گوشی بخر نمی خری نه به اینکه می خوای یه گوشی گرون بخری:blink:

سونی اریکسون رسما اعلام کرده ؟؟؟ کی میاد این گوشی ؟ ... در مورد امکاناتش چیزی میدونی ؟ یا فقط یه طرحه ؟:rolleyes:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از behnam_wk8 :
سونی اریکسون رسما اعلام کرده ؟؟؟ کی میاد این گوشی ؟ ... در مورد امکاناتش چیزی میدونی ؟ یا فقط یه طرحه ؟:rolleyes:

رسما که هنوز نه اعلام نشده

ولی اینجور چیزا معمولا اول تو این فروم های خارجی سر وکله اشون پیدا میشه بعد معرفی میشن اخه همیشه کسایی هستن که یه چند تا عکس قاچاقی گیر میارن و تو اینترنت منتشر میکنن

ولی مثل اینکه اینو یه کی که گوشی رو طراحی کرده بوده برای سونی گذاشته تو اینترنت

به هرحال ...به نظرم عکسه واقعی هست تا حد خیلی زیادی...به زودی معلوم میشه

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
بنظر من Design گوشی P990 خیلی هم خوبه هر چند به پای P910 نمی رسه

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
بحث آنتن دهی بک زمانی بود
موقع T610 و اینا . ولی الآن برطرف شده اما مغازه دارا علمش می کنن که گوشی رو بفروشن

اما واقعا آمار جالبیست
22
2
هر چند اون دو نفر تقریبا مشخصه کیا هستن

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اما واقعا آمار جالبیست
22
2
هر چند اون دو نفر تقریبا مشخصه کیا هست

آره واقعا :lol: عجب مسخره هستن اين دو نفر كه اومدن اينجا خودشونو ضايع كردنا :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
خواستين بگين من حسابشونو برسم ;)

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از cesoot :
آره واقعا :lol: عجب مسخره هستن اين دو نفر كه اومدن اينجا خودشونو ضايع كردنا :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
خواستين بگين من حسابشونو برسم ;)
بچه ها نظرتون چیه که اول حساب سسوت رو برسیم:f34r: :medieval:

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
26 نفر به 2 نفر ......

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از behnam_wk8 :
قدمت روی چشم .... ولی اگه واقعا طرفدار سونی اریکسون هستی ها :blink:
بعدم زیمنس فکر کنم هنوز داره سود فروش SX1 و CX65 v رو میخوره :p شما هم بهتره یه فکر دیگه ای بکنی تا قبل از اعلام نابودی زیمنس و حتی شریک جدیدش BenQ :wacko:

البته من هنوزم زیمنس رو دوست دارم!:D ولی به خدا گوشیم الان k750 هست فعلا که حال منو گرفته با این بلوتوسش:( در ضمن چرا آهنگ ها رو نمیشه جلو و عقب کرد؟ SX1 میشد!!:D

گوشیهای مورد علاقه من!
- k750 (برا همین گرفتمش دیگه!!)
- K800
- W810
- W900
- Motorola V3x
- Siemens SXG75
- Nokia N80 !!!!

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از noisymind :
البته من هنوزم زیمنس رو دوست دارم!:D ولی به خدا گوشیم الان k750 هست فعلا که حال منو گرفته با این بلوتوسش:( در ضمن چرا آهنگ ها رو نمیشه جلو و عقب کرد؟ SX1 میشد!!:D
کی گفته نمیشه بامدیا پلیرش خیلی قشنگم میشه

بالا