noisymind
Registered User
- نوشتهها
- 2,994
- لایکها
- 1
به نقل از dead_chatter :کی گفته نمیشه بامدیا پلیرش خیلی قشنگم میشه
آهان کشفش کردم! ولی بلوتوس رو چه کار کنم؟ رفته تو پاچم؟! :wacko:
به نقل از dead_chatter :کی گفته نمیشه بامدیا پلیرش خیلی قشنگم میشه
به نقل از noisymind :البته من هنوزم زیمنس رو دوست دارم! ولی به خدا گوشیم الان k750 هست فعلا که حال منو گرفته با این بلوتوسش در ضمن چرا آهنگ ها رو نمیشه جلو و عقب کرد؟ SX1 میشد!!
گوشیهای مورد علاقه من!
- k750 (برا همین گرفتمش دیگه!!)
- K800
- W810
- W900
- Motorola V3x
- Siemens SXG75
- Nokia N80 !!!!
به نقل از MA_KE :bebakhshid ke fonte farsi nadaram
mikhastam bedoonam chera resolutions gooshye K800 az W900 kamtare
tooye site newmobile.nl didam
mage cybershot nisesh
mamnoone hamegi
به نقل از MA_KE :bebakhshid ke fonte farsi nadaram
mikhastam bedoonam chera resolutions gooshye K800 az W900 kamtare
tooye site newmobile.nl didam
mage cybershot nisesh
mamnoone hamegi
na daghighan neveshte bood ke resolutionse VIDEO , baraye khodam ham kheili ajib boodبه نقل از Sony Ericsson!! :من فکر میکنم منظور ایشون رزولوشن خود صفحه نمایش بوده... نه دوربین
هردو دارای رزولوشن 320x240 هستن
به نقل از MA_KE :na daghighan neveshte bood ke resolutionse VIDEO , baraye khodam ham kheili ajib bood
دوست عزیز لطفا فارسی بنویسید ... در صورت ادامه ، مجبور هستم پستهاتون رو ادیت کنم .به نقل از MA_KE :na daghighan neveshte bood ke resolutionse VIDEO , baraye khodam ham kheili ajib bood
آقا بهنام اولا انتخاب هام تعصبی نبود :blink:به نقل از behnam_wk8 :البته نظر شخصی شما قابل احترامه ها ...
ولی :blink: خیلی دیگه تعصبی گفتی گوشی هارو ...
اصلا K750 بازی نبود که !!! :blink:
بعد یه مطلب مهم بگم حالا ...
من یکی از دوستام گوشی بازه به طرز فجیهی .. ولی یه ضعف بزرگ داره ... به Design خیلی اهمیت میده ...
اگه قراره یه گوشی حرفعه ای داشته باشی و ازش امکاناتی بخوای که نیازهای حرفه ایتو برطرف کنه ... باید چشماتو بندی و حرفه ای ترین گوشی رو متناسب با نیازات بخری ...
نمیگم ظاهر مهم نیستا ... ولی خوب برای گوشی در سطح P990 که 1 همتا داره (فعلا N80 ) ... دیگه نمیتونی به ظاهر اهمیت بدی ... در ضمن مازیار جان ... این قضیه آنتن دهی رو هم بی زحمت بازش کن ...
به نقل از شايان :w950 رو هم بگین میخوام بخرم یه وقت اشتباه نگیرم
به نقل از behnam_wk8 :منم خودم SX1 داشتم ... همتا نداره توی رده خودش ... ولی قبول کن که زیمنس همین SX1 رو داره ... :happy:
بعد هم ممنونم از اینکه نوشتی : گوشیهای مورد علاقه من! .... نگفتی بهترین گوشی های دنیا !!!! :lol:
بعد هم مورد بلوتوست چیه ؟؟؟
به نقل از behnam_wk8 :منم خودم SX1 داشتم ... همتا نداره توی رده خودش ... ولی قبول کن که زیمنس همین SX1 رو داره ... :happy:
بعد هم ممنونم از اینکه نوشتی : گوشیهای مورد علاقه من! .... نگفتی بهترین گوشی های دنیا !!!! :lol:
به نقل از MA_KE :اولا كه -- عجيبا غريبا كه رزولوشن گوشي سايبرشات از واكمن كمتره!!! عجيبا غريبا ...
پس جواب دوما كه ... و سوما كه ... و بقيه حرفام چي شد اقاي خوب!:happy:به نقل از Sony Ericsson!! :به زودی همین چند ماه دیگه سونی یه گوشی معرفی میکنه با مارک هندی کم:happy: مخصوص فیلم برداری اونوقت ببین چیکار میکنه
سایبر شات برای عکس برداری میشه
هندی کم هم برای فیلم برداری
اونوقت میخوام ببینم نوکیا چی میگه؟؟