• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مبلغ قرارداد «کلاه قرمزی ۹۳» ویژه ایام نوروز برای تلویزیون ۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
توافق قابل‌پیش‌بینی بین «کلاه قرمزی» و تلویزیونی‌ها ظاهرا برای تلویزیون خیلی گران تمام شده است. اخبار بیرون آمده از مبلغ قرارداد «کلاه قرمزی» نشان می‌دهد روی مبلغی کمتر از ۲ میلیارد تومان توافق شده است.

به گزارش تسنیم، بنا به سنت این سه سال پایان سال تلویزیون، امسال هم ماجرای کش‌مکش تولیدکنندگان «کلاه قرمزی» با مدیران تلویزیون به جریان افتاد. به روال معمول مدیران شبکه دو دائما اعلام می‌کردند که امسال هم «کلاه قرمزی» ویژه ایام نوروز از تلویزیون پخش خواهد شد و ایرج طهماسب در سوی دیگر ماجرا اعلام می‌کرد که امسال برنامه ندارند، چون با تلویزیون به توافق نرسیده‌اند.

این ماجرای قابل‌پیش‌بینی سرانجام با توافق دو سمت ماجرا پایان یافت. شبکه دوم اعلام کرد که امسال «کلاه قرمزی» پخش خواهد شد و طهماسب هم در نامه دیگری اعلام کرد که این اتفاق خواهد افتاد. در حالی که در همان زمان پیگیری ماجرا، اخبار تایید شده‌ای از ضبط قسمت‌های جدید «کلاه قرمزی» در حال پخش بود.

اما این توافق قابل‌پیش‌بینی ظاهرا برای تلویزیون خیلی گران تمام شده است. اخبار بیرون آمده از مبلغ قرارداد «کلاه قرمزی» نشان می‌دهد که روی مبلغی کمتر از ۲ میلیارد تومان برای تولید این برنامه از تلویزیون توافق شده است. مبلغ قطعی قرارداد ۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان است. رقمی که در مقیاس قراردادهای تلویزیونی برای برنامه کم هزینه‌ای مثل «کلاه قرمزی» باورنکردنی به نظر می‌رسد. پیش‌بینی می‌شود در این اوضاع بی‌رمق مالی تلویزیون، احتمالا وسوسه درآمد میلیاردی تبلیغات بازرگانی قبل و بعد و مابین برنامه، مسئولین تلویزیون را به این مبلغ راضی کرده است.
هنوز این خبر از سوی سیما یا عوامل تولید تایید یا تکذیب نشده است.

منبع : http://alef.ir/vdchqwnix23nz6d.tft2.html?219873

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
درآمد جیگر از من بیشتره. برم خودمو بکشم :D

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
نوش جونشون. الان شما ببین به نظرت علی خانی چقدر پول گرفته بود که امروز از ظهر تا شب واسه شبکه سه و مدیراش نوشابه باز کرد؟ حداقل طهماسب و جبلی یه هنری دارن بزار پول بگیرن

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
نوش جونشون. الان شما ببین به نظرت علی خانی چقدر پول گرفته بود که امروز از ظهر تا شب واسه شبکه سه و مدیراش نوشابه باز کرد؟ حداقل طهماسب و جبلی یه هنری دارن بزار پول بگیرن
علی خانه دشمن های ساندیس خور زیادی داره

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

ahmadra.2520

Registered User
لایک‌ها
163
احسان علی خانی که چشماش یه کاسه خون بود معلوم بود یه روزه نخوابیده تا برنامه رو برسونه، در کل برنامه های مناسبتی همشون پر از پوله،برنامه های عید و ماه رمضون از همه ماه ها بیشتر!

Epitome

Registered User
لایک‌ها
1,121
چهار تا عروسکو جمع کنی پشت یه میز بصورت رندوم چرت و پرت بپرونی 2 میلیارد هم کاسب شی

Last edited:

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
من این کلاه قرمزی رو تا حالا در مجموع 4 - 5 دقیقش رو هم ندیدم
نمی دونم مردم از چیش خوششون میاد

omidkade

Registered User
لایک‌ها
48
هر چی گرفتن. حالا اگر اون پول رو اون برنامه نگیره کی گفته میاد تو جیب من و شما!!! بی خیال دوستان سخت نگیرین روزی من و شما نبوده دزدی هم نکرده هنر قیمتش بالاست اگر یک برنامه این طوری موفق بشه بقیه برنامه ها هم کم کم به مخاطب اهمیت میدن. برنامه ی خوبیه مخاطب زیادی داره. من بعضا سریال های تلویزیون رو نگاه نمی کنم اما یکی دو قسمت این برنامه رو دیدم. موضوع داره هر قسمتش یک موضوعیه. مگه دوستان شرک 1 و 2 و 3 چند میلیارد دلار در دنیا نفروخته؟ چرا یک برنامه ایرانی که موفق هم هست نگران دستمزدشون باشیم. دوستان تنگ نظر نباشین این حدود 30 قیمت میشه حالا دقیق نمی دونم. هر کدوم از قسمت ها هم 60 میلیون گرفته و از تبلیغات در میاد. اتفاقا اگز از برنامه های پر مخاطب حمایت بشه که خوبه. ما الان برنامه ی عروسکی موفق غیر این که نداریم داریم؟ البته بعضی شخصیت هاش رو مثل الاغ رو اصلا دوست ندارم اینجاش خربازیه قبول دارم بره هم که بی خوده انگلیسی میپرونه. ولی پسر خاله و کلاه قرمزی و فامیل دور واقعا خوبه بچه عالیه مجری هم واقعا متین هست. بزارین یکم صدا سیما خرج کنه از جیب من و شما که نیست خوبه من بگم چرا فوتبال فلان دو تیم رو خریدن فلان میلیارد برای حق پخش پول دادن من که نگاه نمی کنمش؟ هر برنامه ای مخاطب خودش رو داره و رسانه ملی موظفه نظر تمام گروه های مخاطب رو جلب کنه. به نظر شما صدا و سیمایی که برای یک دقیقه تبلیغات حدود 60 میلیون تومان پول درمیاره میترسه 60 میلیون برای یک برنامه پول بده! اتفاقا این کار خوبیه که اگر یکی برنامه پر مخاطب ساخت و مردم سرگرم شدند به حقش برسه حق به حقدار برسه هنر یعنی همین و یادمون باشه هنر ایرانی ها هنوز یک هزارمش هم تو صدا و سیما کشف نشده حالا این عروسک ها یعنی هنر میتونه به یک عروسک بی جان بیشتر از یک بازیگر تلویزیونی اعتبار و ارزش بده. این جریان سالم کار هست ولی جریان ناسالمش اون چیزی بود که بنده خدا مهران مدیری اسیرش شده بود طنز پخش می کرد مخاطب بسیار بالا اما صدا و سیما سنوات قبل پول خوبی توافق نمی کرد اون هم رفت شبکه خانگی. آخه من تماشاچی و بیننده از جیب خودم که پول نمیدم من هر چی برنامه بهتر باشه به نفعمه حالا پول بگیرن اگر نگیرن مگه قراره به من بدن پولا رو!!!! حالا 20 نفر در 30 قسمت برنامه پر مخاطب اندازه یک فوتبالیست مفت خور پول گرفتن تازه کار فرهنگی و آموزش می کنند اون مفت خور چرا اون همه پول می گیره؟
در ضمن کلاه قرمزی پارسال پر مخاطب ترین برنامه ی نوروز بوده امسال هم خوب میشه
اصلا می دونین این نشانه ی اینه که صدا و سیما برای مخاطبان این برنامه ی پر مخاطب فقط یک میلیارد و هشتصد ارزش قایل بوده. حالا مهران مدیری با 100 تا بازیگر نون خور چکار کنه با این مبالغ کم.

Last edited:

signul

Registered User
لایک‌ها
938

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
فدا سرشون بقول دوستمون این همه کارتون تو دنیا چند میلیون دلار میفروشه
اینکه فقط ۲ میلیارد گرفته
بعدم وقتی چندسال پرمخاطب ترین برنامه نوروزی میشه تبلیغ های بینش و قبلو بعدش ثانیه ای خدا تومن چیزی تو مایه هایه ۲۰۰ ۳۰۰ تومن میشه شما حساب کن چقدر میشه تو هر قسمت درامد صدا سیما!
تازه مثه سریال های دیگه که مثه برنامه سامان گلریز شده از تبلیغ اون از اطلس و بانک انصار اونم از امروز که میگفت اپ کن با *۷۳۳# دیگه ببینیم تا قسمت های بعدیش ببینیم چی میشه!!!!!!!!

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
هر چی گرفتن. حالا اگر اون پول رو اون برنامه نگیره کی گفته میاد تو جیب من و شما!!! بی خیال دوستان سخت نگیرین روزی من و شما نبوده دزدی هم نکرده هنر قیمتش بالاست اگر یک برنامه این طوری موفق بشه بقیه برنامه ها هم کم کم به مخاطب اهمیت میدن. برنامه ی خوبیه مخاطب زیادی داره. من بعضا سریال های تلویزیون رو نگاه نمی کنم اما یکی دو قسمت این برنامه رو دیدم. موضوع داره هر قسمتش یک موضوعیه. مگه دوستان شرک 1 و 2 و 3 چند میلیارد دلار در دنیا نفروخته؟ چرا یک برنامه ایرانی که موفق هم هست نگران دستمزدشون باشیم. دوستان تنگ نظر نباشین این حدود 30 قیمت میشه حالا دقیق نمی دونم. هر کدوم از قسمت ها هم 60 میلیون گرفته و از تبلیغات در میاد. اتفاقا اگز از برنامه های پر مخاطب حمایت بشه که خوبه. ما الان برنامه ی عروسکی موفق غیر این که نداریم داریم؟ البته بعضی شخصیت هاش رو مثل الاغ رو اصلا دوست ندارم اینجاش خربازیه قبول دارم بره هم که بی خوده انگلیسی میپرونه. ولی پسر خاله و کلاه قرمزی و فامیل دور واقعا خوبه بچه عالیه مجری هم واقعا متین هست. بزارین یکم صدا سیما خرج کنه از جیب من و شما که نیست خوبه من بگم چرا فوتبال فلان دو تیم رو خریدن فلان میلیارد برای حق پخش پول دادن من که نگاه نمی کنمش؟ هر برنامه ای مخاطب خودش رو داره و رسانه ملی موظفه نظر تمام گروه های مخاطب رو جلب کنه. به نظر شما صدا و سیمایی که برای یک دقیقه تبلیغات حدود 60 میلیون تومان پول درمیاره میترسه 60 میلیون برای یک برنامه پول بده! اتفاقا این کار خوبیه که اگر یکی برنامه پر مخاطب ساخت و مردم سرگرم شدند به حقش برسه حق به حقدار برسه هنر یعنی همین و یادمون باشه هنر ایرانی ها هنوز یک هزارمش هم تو صدا و سیما کشف نشده حالا این عروسک ها یعنی هنر میتونه به یک عروسک بی جان بیشتر از یک بازیگر تلویزیونی اعتبار و ارزش بده. این جریان سالم کار هست ولی جریان ناسالمش اون چیزی بود که بنده خدا مهران مدیری اسیرش شده بود طنز پخش می کرد مخاطب بسیار بالا اما صدا و سیما سنوات قبل پول خوبی توافق نمی کرد اون هم رفت شبکه خانگی. آخه من تماشاچی و بیننده از جیب خودم که پول نمیدم من هر چی برنامه بهتر باشه به نفعمه حالا پول بگیرن اگر نگیرن مگه قراره به من بدن پولا رو!!!! حالا 20 نفر در 30 قسمت برنامه پر مخاطب اندازه یک فوتبالیست مفت خور پول گرفتن تازه کار فرهنگی و آموزش می کنند اون مفت خور چرا اون همه پول می گیره؟
در ضمن کلاه قرمزی پارسال پر مخاطب ترین برنامه ی نوروز بوده امسال هم خوب میشه
اصلا می دونین این نشانه ی اینه که صدا و سیما برای مخاطبان این برنامه ی پر مخاطب فقط یک میلیارد و هشتصد ارزش قایل بوده. حالا مهران مدیری با 100 تا بازیگر نون خور چکار کنه با این مبالغ کم.
استدلال شما از چند جهت مشکل داره
اولا که توجیه چون این پول تو جیب من نمیاد ، پس هرجا دلش میخواد بره :D غلطه. بودجه دولتی غیب که نمیشه .اگر در جایی مصرف نشه ، ممکنه استفاده بهتری ازش بشه یا حتی غیر مستقیم به جیب من و شما بیاد. روزی من وشما هم دست خودمونه. یعنی چی که روزی ما نبوده ؟ :D
اگر در دهه 70، 100 هزار نفر نمیرفتن بازی همون فوتبالیستها را تماشا کنن و بخاطرشون گریه کنن چه بسا که الان بعد از 20 سال مسئولین میفهمیدن که دادن پول میلیاردی به فوتبالیستها براشون استفاده تبلیغاتی نداره و همون پولهای میلیاردی صرف افزایش رفاه یا اماکن ورزشی مورد استفاده من و شما میشد

ثانیا که هر کاری در هر کشوری ، ارزشی داره مطابق با وضع اقتصادی همون کشور. شرک 1 و2 و3 را مردم با پول خودشون رفتن دیدن و با بودجه عمومی ساخته نشده. و در جایی ساخته شده که درآمد متوسط مردمش حداقل 20 برابر ایرانه. یعنی اگر ایرج طهماسب با این برنامش میتونست تو امریکا 12 میلیون دلار سود خالص داشته باشه -عمرا !:D- ، اینجا باید 1 میلیاردو 800 میلیون بهش میدادن.
ثالثا که من با مالکیت خصوصی و کار تجاری سالم کاملا موافقم. طهماسب فیلم کلاه قرمزی را بسازه ، هرچی دلش خواست و مردم دیدن ، فروش کنه. اصلا بلیط 100 هزار تومنی برای فیلمش بذاره
رابعا که من از برنامش خوشم میاد:D...اما آدم از هرچی خوشش میاد که سر و جان رو فداش نمیکنه که ! .جوگیری بیش از حد هم خوب نیست. یه روز تیم والیبال بازیش رو میبره ، همه میگن آقا هرچی به اینا بدن کمه !! باید هیکلشون رو طلا بگیرن :D. فرداش تیم کشتی می بره همینجوری..یه روز طهماسب ...یه روز مدیری....:confused: . این آقایون دارن کارشون را انجام میدن مثل بقیه افراد جامعه .پاداش و حقوقشون هم باید متناسب با کارشون و وضع اقتصادی جامعه باشه

omidkade

Registered User
لایک‌ها
48
اولا که توجیه چون این پول تو جیب من نمیاد ، پس هرجا دلش میخواد بره :D غلطه. بودجه دولتی غیب که نمیشه .اگر در جایی مصرف نشه ، ممکنه استفاده بهتری ازش بشه یا حتی غیر مستقیم به جیب من و شما بیاد. روزی من وشما هم دست خودمونه. یعنی چی که روزی ما نبوده ؟ :D
اگر در دهه 70، 100 هزار نفر نمیرفتن بازی همون فوتبالیستها را تماشا کنن و بخاطرشون گریه کنن چه بسا که الان بعد از 20 سال مسئولین میفهمیدن که دادن پول میلیاردی به فوتبالیستها براشون استفاده تبلیغاتی نداره و همون پولهای میلیاردی صرف افزایش رفاه یا اماکن ورزشی مورد استفاده من و شما میشد
ثانیا که هر کاری در هر کشوری ، ارزشی داره مطابق با وضع اقتصادی همون کشور. شرک 1 و2 و3 را مردم با پول خودشون رفتن دیدن و با بودجه عمومی ساخته نشده. و در جایی ساخته شده که درآمد متوسط مردمش حداقل 20 برابر ایرانه. یعنی اگر ایرج طهماسب با این برنامش میتونست تو امریکا 12 میلیون دلار سود خالص داشته باشه -عمرا !:D- ، اینجا باید 1 میلیاردو 800 میلیون بهش میدادن.
ثالثا که من با مالکیت خصوصی و کار تجاری سالم کاملا موافقم. طهماسب فیلم کلاه قرمزی را بسازه ، هرچی دلش خواست و مردم دیدن ، فروش کنه. اصلا بلیط 100 هزار تومنی برای فیلمش بذاره
رابعا که من از برنامش خوشم میاد:D...اما آدم از هرچی خوشش میاد که سر و جان رو فداش نمیکنه که ! .جوگیری بیش از حد هم خوب نیست. یه روز تیم والیبال بازیش رو میبره ، همه میگن آقا هرچی به اینا بدن کمه !! باید هیکلشون رو طلا بگیرن :D. فرداش تیم کشتی می بره همینجوری..یه روز طهماسب ...یه روز مدیری....:confused: . این آقایون دارن کارشون را انجام میدن مثل بقیه افراد جامعه .پاداش و حقوقشون هم باید متناسب با کارشون و وضع اقتصادی جامعه باشه
ممنون اما استدلال شما چند مساله داره.
1- برای برنامه ای که تونسته پر بیننده ترین برنامه عید باشه سال گذشته چرا هزینه نشه!
2- چرا فکر کردین 1 میلیارد و هشتصد واقعا به عواملش پرداخت خواهد شد!!! اونا هنوز قراره پرداخت کنند اون هم از طریق جذب آگهی و ...
3- نکته اینجاست این برنامه که با پول 1.800 میلیاردی ساخته نمیشه برای ساخت این برنامه 100 میلیون بیشتر لازم نیست تازه زیادم هست اگر 1.800 برای ساخت هزینه میشد واقعا سوال بود چرا؟ اما این چون مخاطب زیاد داره طبیعتا اگر کم پرداخت بشه فردا کی انگیزه داره برنامه پر مخاطب بسازه کدوم تهیه کننده ای حاضره ارزون فروشی کنه!
4- مهران مدیری صاحب سبکه من براش احترام قایلم با یک برنامه عروسکی قابل مقایسه نیست کارش. صد تا بازیگر داره کاراش معمولا بیشتر هم هست.
5- کی گفته اگر پول نفت صرف اینجا نشه که پولش رو هم درمیاره صرف جای بهتری خواهد شد؟
6- ناراحت نشی من شهرستان هستم و احساس می کنم در حق شهرستانی ها واقعا ظلم میشه چرا باید تمام بودجه مملکت در تهران خرج بشه و حالا نگران باشین که این 1.800 میلیارد می تونست صرف مترو بشه مثلا! اگر می گفتی این 1.800 رو برای زیر ساخت های شبکه های استانی یک استان محروم هزینه کنند من می گفتم صد البته اون بهتر بوده.
7- شما فکر می کنی در آمریکا برنامه های عروسکی طرفدار نداره؟؟؟؟ این برنامه طنز وابسته به لهجه و موقعیت هست انگلیسی بشه از لهجش چیزی نمی مونه

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
ممنون اما استدلال شما چند مساله داره.
1- برای برنامه ای که تونسته پر بیننده ترین برنامه عید باشه سال گذشته چرا هزینه نشه!
2- چرا فکر کردین 1 میلیارد و هشتصد واقعا به عواملش پرداخت خواهد شد!!! اونا هنوز قراره پرداخت کنند اون هم از طریق جذب آگهی و ...
3- نکته اینجاست این برنامه که با پول 1.800 میلیاردی ساخته نمیشه برای ساخت این برنامه 100 میلیون بیشتر لازم نیست تازه زیادم هست اگر 1.800 برای ساخت هزینه میشد واقعا سوال بود چرا؟ اما این چون مخاطب زیاد داره طبیعتا اگر کم پرداخت بشه فردا کی انگیزه داره برنامه پر مخاطب بسازه کدوم تهیه کننده ای حاضره ارزون فروشی کنه!
4- مهران مدیری صاحب سبکه من براش احترام قایلم با یک برنامه عروسکی قابل مقایسه نیست کارش. صد تا بازیگر داره کاراش معمولا بیشتر هم هست.
5- کی گفته اگر پول نفت صرف اینجا نشه که پولش رو هم درمیاره صرف جای بهتری خواهد شد؟
6- ناراحت نشی من شهرستان هستم و احساس می کنم در حق شهرستانی ها واقعا ظلم میشه چرا باید تمام بودجه مملکت در تهران خرج بشه و حالا نگران باشین که این 1.800 میلیارد می تونست صرف مترو بشه مثلا! اگر می گفتی این 1.800 رو برای زیر ساخت های شبکه های استانی یک استان محروم هزینه کنند من می گفتم صد البته اون بهتر بوده.
7- شما فکر می کنی در آمریکا برنامه های عروسکی طرفدار نداره؟؟؟؟ این برنامه طنز وابسته به لهجه و موقعیت هست انگلیسی بشه از لهجش چیزی نمی مونه

1- من نمیگم خرج نشه. میگم متناسب خرج بشه. اینجوری نشه که بگیم هرچی بگیرن حقشونه. حساب و کتاب داشته باشه
2- فرقی نمیکنه. درآمد صدا وسیما از تبلیغاتش میره توی حسابهای صدا و سیما. خروجی حسابها هم باید مشخص باشه. نمیشه که هر برنامه ای هرچی درآورد به تهیه کنندش بدن. صدا و سیما هزار تا بخش هزینه بر داره که هیچ درآمدی ندارن. بخشهای فنی و اداری و...
3- مسئله سر همون کم و زیادشه. ممکنه سال 94 آقای طهماسب با 20 میلیارد تومن انگیزه پیدا کنه :D. اون مدیر مربوطه نباید به مبلغ مورد نظر پسرعمه زا رضایت بده که :D. باید محاسبه کنه که برای صدا وسیما با برنامه های آلترناتیو موجود ، این برنامه چقدر ارزش داره
4- مهران مدیری در شبکه خانگی با **** شفاف و بدون حمایت دولتی و شبه دولتی ، هرچی در بیاره نوش جونش:)
5- کی گفته نمیشه ؟:D
6- به به. بحث شیرین تهران و شهرستان :D. ناراحت نشی ها. منم تهرانی هستم و احساس نمیکنم بلکه مطمئن هستم که در حق تهرانی ها ظلم میشه. این اطمینانم هم مستند به آمار واقعیه. بودجه خدمات واقعی به مردم تهران - بودجه های کشوری را کنار بذارید- ، به نسبت جمعیت تهران ، در بین استانهای کشور رتبه 28 رو داره. این آمار بودجه اشتغال ، بودجه خدمات حمل و نقل عمومی ، بودجه تامین امنیت و غیره را شامل میشه. این بودجه دولتیه که به تهران اختصاص داده میشه. پولی که شهرداری تهران از خود مردم تهران میگیره - بابت عوارض نوسازی و فروش تراکم و مجوز- را شامل نمیشه
7- منطور من این بود که اگر کسی میتونه در بازار آزاد بین المللی فعالیت کنه - مثلا فوتبالیست یا هنرمند یا پزشک و مهندس- ، باز هم با این وجود نباید همون دستمزدی را که در خارج میگیره ، اینجا بهش پیشنهاد بدن . چون سطح درآمدی مردم در اینجا پایینتره.

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804

حالا میدونی من چی میگم؟!
درسته که هرکس بر اساس خدماتی که میده زحمتی که میکشه باید حقشو بگیره! اما وقتی اینجوری نیست و هیچی سرجاش نیست! پس بهنر جا اینکه فلان مدیر بخوره بچاپه برسه به یه نفر که با این اوضاع خراب صدا سیما عده ای رو سرگرم میکنه حداقل
الان این پل صدر رو زدن واقعا نمیدونم اینهمه میلیارد تومن واسه چی خرج این پل شد که الان بالا و پایین ترافیکه و بسته!
داستان و حرف زیاده و از حوصله این تاپیک خارج
Sent from my F**king life

افتکم!

Registered User
لایک‌ها
376
حالا میدونی من چی میگم؟!
درسته که هرکس بر اساس خدماتی که میده زحمتی که میکشه باید حقشو بگیره! اما وقتی اینجوری نیست و هیچی سرجاش نیست! پس بهنر جا اینکه فلان مدیر بخوره بچاپه برسه به یه نفر که با این اوضاع خراب صدا سیما عده ای رو سرگرم میکنه حداقل
الان این پل صدر رو زدن واقعا نمیدونم اینهمه میلیارد تومن واسه چی خرج این پل شد که الان بالا و پایین ترافیکه و بسته!
داستان و حرف زیاده و از حوصله این تاپیک خارج
Sent from my F**king life
آخه سعید جان همیشه هم اینجوری نیست که اگر این نخوره پس اون مدیره میخوره . خودت میدونی از من شاکی تر ، کم پیدا میشه :D. من خودم منتهی الیه شاکی ها هستم:D. هر روز دارم دزدی های اینا رو با چشم خودم میبینم... اما باز هم هدررفت و پولهایی که اینها در اثر بی کفایتی و عدم مدیریتشون به باد میدن ، بیشتر از دزدیهاشونه. این پولهای هدررفته میره تو جیب یه عده زرنگ که از حماقت اون مدیر سوء استفاده میکنن. اگر این سیستم مدیریت بشه ، واقعا وضع بهتر میشه. حداقلش همون بودجه دزدیده نشده صرف چند تا کار میشه بجای یک کار. این قضیه رو من در پروژه های فنی دولتی تجربه عینی کردم

بالا