خوش آمدی جناب whitewolf
امیدوارم اطلاعات شما مفید باشه
سلامخوش آمدی جناب whitewolf
خواهش میکنمسلام
در اول کار می خوام وبلاگ خودمو منتشر کنم
تمام کسانی که علاقه ای حتی کم به جوانمردی ،ورزش و هنر پهلوانی دارند
به وبلاگ من یه سر بزنند
eoma.blogfa.com
با تشکر از هنرمند نینجتسو میلاد نینجا
دست های این بچه ببر رو ببینید هم شبیه بوکس هست هم شبیه وینگ چانببر نقش مهمی در تاریخ و اسطوره شناسی چینی ایفا می کند، بنابراین تنها به این معنی است که حیوانات باید به عنوان یکی ازآموزه ها برای توسعه هنر مبارزه انتخاب شوند. فحشا، حکمت و استحکام افسانه ای است. بنابراین این ما پادشاه حیوانات را مطالعه می کنیم تا به "پایبندی و قدرت" آموزش داده شویم.
ببر کونگ فو به زمان دکتر هو می رسد و برخی از تمرین های اصلی کونگ فو را که برای سلامتی تدریس می شود، تشکیل می دهد. به عنوان هنر جنگی، ریشه های آن را به برمه و روش های باستانی بانداسیلات می شناسند. در میان شائولین، ببر ضرورت مطالعه بود زیرا شامل تمام جنبه های جنگی مسلحانه و غیر مسلح بود.
در اغلب موارد، ببر از یک رویکرد سخت و بیرونی برای مقابله با مهاجم استفاده می کند که به شدت با نیرویی مواجه می شود و به احتمال زیاد به دلیل ماهیت ضد حمله احتمال حمله یا کشتن یک حریف است. سلاح اصلی آن دست مشت بسته و پنجه ببر است در حالیکه مانورهای لگد ببر معمولا به میانه ی بدن برخورد میکند.
یک هنر جوی سبک ببر به استخوان ها، عضلات و تاندون ها می پردازد. همانطور که در مورد حیوانات مورد استفاده قرار می گیرد
،ببر بر قدرت و تنش دینامیکی تکیه دارد، که در حرکت کوتاه، سخت و تند و سریع خلاصه می شود.
همانطور که در تمام تمرینات بر اساس سبک های بر گرفته ازحیوانات درکونگ فو تمرین می شود
مشاهده پیوست 1050520 مشاهده پیوست 1050521
با سلامعزیزان گل لطف کنید یه اسم جالب برا من بنویسید
برای هنر رزمی میخوام
مثل ساتسواینوهادو،شین دو،هو وارنگ،هیدن بیتسوروگی
ممنون می شم از شما
با تشکر هنرجو جامع