63 منتقد معروف سينماي كشور بهترين بازيگران عمر خود را انتخاب كردند
واقعا شماره جالبيه به خصوص كه بيش از 150 صفحه آن به معرفي بازيگران
منتخب خارجي اختصاص داره همراه با توضيحات خود منتقدان و مصاحبه با بازيگران ايراني
خوندن اونو به همه بچه ها توصيه ميكنم
بريده اسكن شده صفحه نتايج رو گذاشتم كه دوستان ببينن ( يك دستت درد نكنه به خودم ! )
واقعا ميشه گفت نتايج خارق العاده ايه . اون هم از طرف كساني كه مو رو از ماست مي كشن
يعني همون منتقدان و نويسندگان سينما
مكان دوم براي دنيرو درست بعد از بت بازيگران مرد
يعني براندو نشاندهنده قدرت و محبوبيت اين گاو خشمگينه. (محبوب ترين بازيگر مرد زنده من )
مكان سوم هم كه واقعا شايسته آل پا چينو هست. (محبوب دوم مرد زنده من)
جالب اينكه هر سه بازيگر اول در سري فيلم پدر خوانده بازي كردن !
در زمينه بازيگران زن هم كه آينه مقابل بازيگري مارلون براندو همواره اينگريد برگمن افسانه اي و محبوبه.
اما مكان سوم براي نيكول كيدمن كه اين همه بازيگر معروف رو كنار زده هنر و محبوبيت بالاي اونو ميرسونه.
نظر شما دوستان چيه ؟
واقعا شماره جالبيه به خصوص كه بيش از 150 صفحه آن به معرفي بازيگران
منتخب خارجي اختصاص داره همراه با توضيحات خود منتقدان و مصاحبه با بازيگران ايراني
خوندن اونو به همه بچه ها توصيه ميكنم
بريده اسكن شده صفحه نتايج رو گذاشتم كه دوستان ببينن ( يك دستت درد نكنه به خودم ! )
واقعا ميشه گفت نتايج خارق العاده ايه . اون هم از طرف كساني كه مو رو از ماست مي كشن
يعني همون منتقدان و نويسندگان سينما
مكان دوم براي دنيرو درست بعد از بت بازيگران مرد
يعني براندو نشاندهنده قدرت و محبوبيت اين گاو خشمگينه. (محبوب ترين بازيگر مرد زنده من )
مكان سوم هم كه واقعا شايسته آل پا چينو هست. (محبوب دوم مرد زنده من)
جالب اينكه هر سه بازيگر اول در سري فيلم پدر خوانده بازي كردن !
در زمينه بازيگران زن هم كه آينه مقابل بازيگري مارلون براندو همواره اينگريد برگمن افسانه اي و محبوبه.
اما مكان سوم براي نيكول كيدمن كه اين همه بازيگر معروف رو كنار زده هنر و محبوبيت بالاي اونو ميرسونه.
نظر شما دوستان چيه ؟