• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مجلات سینمایی فیلم - دنیای تصویر - صنعت سینما - فیلم نگار - 24 و ...

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
می خوام بگم که همه اش بحث سلیقه اس و این آقای اشتری هم گناهی نداره
سلیقه هر کسی و هر مخاطبی با هر طرز فکری و اندیشه ای محترمه . اما ! یه منتقد در واقع دونفره ! یه مخاطب و یه شکافنده ! سلیقه ی مخاطبیش به درد خواننده های نقد نمی خوره (اصلا گور بابای سلیقه اش!) ! ولی موشکافیش در فیلم و مشاهدات و نکته سنجیهاش می تونه راهگشایی برای خواننده های نقدش باشه !
نقد سازنده یا هر مزخرفی که اسمشه! منظورم اینه . کمی آرمانیه ولی منظورم همینه

monjamed

كاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
مجيد اسلامي كارش واقعاً درسته.
حيف كه تو ديگع تو "فيلم" نيس...
مهرزاد دانش هم خوبه. بخصوص در مورد تلويزيون بهترينه.
بعد روبرت صافاريان (فقط حيف كه با كيارستمي لجه! :( )

m.abroon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مجيد اسلامي كارش واقعاً درسته.
حيف كه تو ديگع تو "فيلم" نيس...
مهرزاد دانش هم خوبه. بخصوص در مورد تلويزيون بهترينه.
بعد روبرت صافاريان (فقط حيف كه با كيارستمي لجه! :( )

مجید اسلامی فعلن تموم انرژیشو صرف مجله هفت می کنه ، که مجله خیلی خوبیه ، علی الخصوص مطالب سینماییش

s_violin

Registered User
لایک‌ها
0
منم فقط مجله دنياي تصوير رو به خاطر معرفي فيلم هاي خارجي بيژن اشتري مي خرم و سر مقاله هاي علي معلم همين دو قسمت رو مي خونم و بعد مجله رو مي زارم تو آرشيو.
اينم بگم كه من نزديك 8 سال است كه اين مجله رو مي خرم .

usb

Registered User
لایک‌ها
0
اينم بگم كه من نزديك 8 سال است كه اين مجله رو مي خرم

ما بیشتر
87.gif
181.gif

monjamed

كاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
مجید اسلامی فعلن تموم انرژیشو صرف مجله هفت می کنه ، که مجله خیلی خوبیه ، علی الخصوص مطالب سینماییش

درسته رفته به هفت با طالبي‌نژاد و اينا...
البته من خيلي وقته "هفت" نخريدم. :(

usb

Registered User
لایک‌ها
0
شلوغ نکن !!! ... من 10 ساله ... (دقیقا از شماره 45 که میشه بهار 76 )

داداش کم گفتی .
242.gif

من از شماره 32 که عکس خسرو شکیبایی و افسانه بایگان از فیلم خواهران غریب روشه دارم .

خواستی واست پست کنم .
181.gif

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
اصلا مشخصه سلیقه های سینمایی مون ... من با فیلم seven (براد پیت روی جلد شماره 45) شروع کردم ، تو با خواهران غریب !! ...
6033.gif

usb

Registered User
لایک‌ها
0
مشخصه سلیقه های سینمایی مون ... من با فیلم seven (براد پیت روی جلد شماره 45) شروع کردم ، تو با خواهران غریب !! ...

بله سلیقه ها که کاملا مشخصه . ولی مساله اصلی اینه که تو ظاهره قضیه رو میبینی و بهش اهمیت میدی ولی من باطن و به مطالب داخل مجله اهمیت میدم.

به قول شاعر بزرگ
تو مو بینی و من...
ریزش مو ...
243.gif

و اینکه من همون زمان که دیدم توی بخش انیمه ها پستهای آنچنانی میزنی فهمیدم سلیقه ات چه جوریه .

خوب میشی با کمی تلاش بیشتر
181.gif

star_nick

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
من نتونستم دنيای تصوير رو از خرداد به بعد بخرم ميخواستم که سفارش بدم کسی ميدونه از خرداد به بعد چند تا ديگه منتشر شده و من چجوری اونا رو سفارش بدم؟

Alen_Delon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به اعضای این تالار. من تازه با این سایت آشنا شده ام و یک سوال از دوستان داشتم.
من به دنبال آرشیو قدیمی مجله های فیلم و دنیای تصویر هستم. متاسفانه خیلی از شماره های
قدیمی فیلم و دنیای تصویر دیگر در آرشیو نشریه شان موجود نیست و کمیاب است.

لطفا دوستانی که دارای آرشیو هستند و قصد فروش دارند به من اطلاع دهند.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من نتونستم دنيای تصوير رو از خرداد به بعد بخرم ميخواستم که سفارش بدم کسی ميدونه از خرداد به بعد چند تا ديگه منتشر شده و من چجوری اونا رو سفارش بدم؟
هر ماه یه شماره منتشر شده ... شماره مرداد هم که باید بیاد همین روزا (ویژه نامه جشن دنیای تصویر باید باشه)

Alen_Delon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من این شماره ای که عکس آلن دلون روش هست رو نتونستم هنوز پیدا کنم. چند تا کیوسک که همیشه
خرید می کردم گفتن هنوز برامون نیومده. کسی از شما شیراز جایی رو سراغ نداره که داشته باشن ؟

67700mf.jpg

بدی دنیای تصویر اینه که بعد از چند شماره مزخرف اتفاقی یک شماره جالب میده بیرون. برای همینه که ارزش
مشترک شدن رو نداره. مجله فیلم هم همینطوره. به نظر باید این شماره ویژه چیز خوبی باشه. چطوره مطالبش؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
خوبه ...
reading.gif

البته با همون سوتی های ریزه میزه همیشگی ... مثلا نوشته "معروف ترین نقش بوگی ، نقش دیک بوده تو فیلم کازابلانکا"
flat.gif
... خب بمیرین ، یه دفعه چک می کردید که ریک نشه دیک !!!
252.gif
..

Alen_Delon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوبه ...
reading.gif

البته با همون سوتی های ریزه میزه همیشگی ... مثلا نوشته "معروف ترین نقش بوگی ، نقش دیک بوده تو فیلم کازابلانکا"
flat.gif
252.gif
..

:lol: عجب سوتی داده !! پس لازم شد حتما گیرش بیارم

حکما میدونید که دیک به انگلیسی میشه آلت مردانه :wacko:

البته این دنیای تصویر همیشه پر از غلطهای املایی هستش. مخصوصا ویژه نامه هاش که با عجله میدن بیرون.
مجله فیلم شاید کم اشتباه ترین مجله سینمایی و چه بسا کشور باشه. خیلی کم غلط املایی توشه.

البته اگر این مجلات زرد و نارنجی نون به نرخ روز خور رو بخونید دیگه به دنیای تصویر گیر نمی دید.

یکیشون به نام فرهنگ و سینما چند وقت پیش دیالوگ های برتر تاریخ سینما رو نوشته بود بعد این جمله رو
اینطوری ترجمه کرده بود:

play it again sam , play as time goes by
سام ! دوباره بازی کن ! با زمان بازی کن !!

اگر باور نمی کنید شماره خردادماه 1386 این مجله فرهیخته رو ببینید.

من شخصا بعضی وقتها برای خنده این مجلات رو می خرم. گل آقا که دیگه نیست. جاش اینا رو می خونیم و می خندیم.

star_nick

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
خوبه ...
reading.gif

flat.gif
252.gif
..

آره خيلی اشتباه داره تو ويژه نامه ی بازی بزرگان 1 چندين نفر رو با دانا ريو مزدوج کرده بود {گزينه ی درست گريگوری پک بود}تو شماره ی بعد به خاطر این اشتباه عذرخواهی کردن ولی باز تو بازی بزرگان 2 مت ديمون بيچاره رو با دانا ريو مزدوج کردند

Shayan_198v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ُسلام خدمت همگی !
به نظر من مجله دنیای تصویر یکی از بهترین مجله های حال حاضره که تو ایران چاپ میشه و درباره سینما مینویسه ! چون:
1 مجله ای است که از بهترین منتقد ها و سینما نویسهای حال حاضرو در اختیار داره مثل رضا درستکار / امیر پوریا / سعید عقیقی و ... . نمیدونم شما سری مقاله های سعید عقیقی رو درباره نقد نویسی خوندین یا نه ؟ اگر برین و بخونین متوجه میشین که چرا من میگم که دنیای تصویر بهترینه
2 به نظر من بهترین ترجمه های مقاله های خارجی مخصوصا مقاله های منتقد هایی مثل راجر ایبرت یا تاد مکارتی در دنیایتصویر چاب میشه
3 بیژن اشتری ! هرچند که این ریوییو نویس کهنه کار خیلی سر سری مینویسه و همش از عبارتهای تکراری استفاده میکنه ( مثل "مدیران استودیو خودشان بهتر از هر کسی میدانستند که جه بنجلی ساخته اند!!" یا " قسمت اول فلان فیلم لااقل فلان جذابیت را داشت اما این یکی همان هم ندارد" یا "این فیلم انیمیشن هیچ جذابیتی برای تماشاگر بزرگسال ندارد" ) اما با این حال جذاب ترین بخش مجله است و به نظر من برگ برنده دنیای تصویر در مقابل مجلات دیگر است ! حداقل بیژن اشتری این جرات را داشت که در نکوهش فیلمساز محبوب (مایکل مور!!) بنویسد!
4 برای کسی که فقط عاشق هالیوود است و به سینمای وطنی زیاد کاری ندارد بهترین مجله است .باور نمیکنید !!
5 علی معلم !
6 برای چاب عکس هنرپیشه های خارجی مثل مجله فیلم تخمی بازی (یعنی فتو شاب بازی !!) در نمی آورد ! ( به عکس نائومی واتس در شماره 168 نگاه کنید تا متوجه شوید چه میگم!)
7 گزارش هایی که برای جشنواره کن مینویسند دلیل دیگری بر برتری دنیای تصویر بر رقیبانش است . نا سلامتی نشریه است که در زمان جشنواره کن در صحن آنجا منتشر میشود !!
بازم بگم !!

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
راستي دليل پافشاري مسئولان نشريات بخصوص سينمايي بر عدم استفاده از تكنولوژيهاي ارتباطي نوين چيه؟ واقعا" درآوردن فهرست نامها و موضوعات يك مجله به صورت cd چقدر هزينه و وقت مي بره كه هنوز اونها رو دارند به صورت چاپي منتشر مي كنند؟

يا اصلا" چرا شماره هاي قديمي رو به صورت cd يا سايت در نمي آورند و منبع درآمدي براي خودشان درست نمي كنند.؟ فكر كنم خيلي ها باشند كه براي استفاده از اين مطالب از راههاي سريعتر و بهتري استفاده كنند هرچند هزينه اش بالاتر باشه.

مسئولين مجله فيلم كه صراحتا" گفتند هزينه و وقت اسكن كردن اين سيصدو اندي شماره را ندارند و نمي كنند. باقي مجلات را خبر ندارم.

خود من الان واقعا" با جابجا كردن آرشيو مجله فيلمم مشكل دارم و چون كارتن پيچش كردم يه زماني هم بخوام دنبال موضوع خاصي بگردم از خيرش مي گذرم.

بالا