• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مجلات سینمایی فیلم - دنیای تصویر - صنعت سینما - فیلم نگار - 24 و ...

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از seymour :
من دنیای تصویر رو دوست دارم چون همونطور که گفتم مطالب خارجی اش همیشه بیشتره ...
118.gif

فیلم نگار هم بدک نیست ...
169.gif
منم دنیای تصویر رو به دلیلی که شما فرمودی دوست دارم و واقعا از مجله فیلم چندشم می شه مخصوصا از نقدهای دست به عصاشون ولی نمی دانم چرا همیشه یه جوری می شه که می خونمش ؟!!!

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
دنیای تصویر مجله خوب و پر طرفداری است من یه مدت تمام شماره هاش را میخوندم ولی به جای پیشرفت
پس رفت میکنه و هیچ وقت خدا سر یه تاریخ معین چاپ نمیشه .سایت خوبی هم داشت که به دست خودشان بسته شد. جالبه که هنوز هم روی جلد مجله ادرس سایت را میزند!!.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
بزرگترین عیب دنیای تصویر اینه که به موقع و سروقت چاپ نمیشه... همین باعث شد که من تا حالا چند تا از شماره هاش رو از دست بدم. به غیر از این از هر نظر مجله خوبیه.

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
واقعا از مجله فیلم چندشم می شه مخصوصا از نقدهای دست به عصاشون ولی نمی دانم چرا همیشه یه جوری می شه که می خونمش ؟!!!

شما هم درد من و یک عده دیگه از سینما دوستان رو دارید. خوندن مجله فیلم برامون عادت شده وگرنه مجلات دیگه شاید پربارتر هم باشند.
خود من با این که از شماره 6 مجله خواننده اش شدم ولی الان احساس می کنم فقط روی عادت دارم خوندنش رو ادامه میدم. جالبه که این روحیه محافظه کاری و پاچه خواری سه مدیر اصلی مجله به تمام فضای مجله حتی چاپ عکسها هم رخنه کرده طوری که حتی عکسهای بازیگر زن فیلمهای ایرانی را با کامپیوتر رتوش می کنند و موهاشون رو می پوشونند .
مثالی که الان به ذهنم میرسه عکس مربوط به فیلم رسم عاشق کشی در یکی از شماره های سال گذشته است (اگه اشتباه نکنم 327 یا 328 یا همون حدود ) که موهای بازیگر دختر فیلم را با افکتهای فتو شاپ همرنگ روسری کرده بودند. مثال دیگه عکسهای فیلم مالنا و بدو لولا بدو بود که سالهای گذشته چاپ کردند. مجله ای که هر چند وقت یکبار از زبان هنرمندان به سانسور ایراد میگیره خودش عامل سانسوره و باز مجله ای که دائم از فقدان خلاقیت در سینماگران به خاطر وجود محدودیتها می ناله یک ذره خلاقیت نداره که عکسهای دیگه ای چاپ کنه تا مجبور به سانسور نشه.
میشد در مورد مالنا عکس صورت مونیکا بلوچی را بگذارند نه این که هیکلش را و مجبور بشوند برای حذف پاچه خانم کل هیکلش را در عکس مات کنند.
یا این که عکس هنرپیشه زن فیلم بدو لولا بدو را در تمام عکسها بگذارند و ماتش کنند.
اخیرا" هم که کل قضایای پرونده سازی و نقدها افتاده دست یکی دوتا جوون و نویسنده های قدیمی و کارکشته مجله رو به خاطر روحیات صاحبانش ترک کردند و به همین خاطر دیگه کمتر خبری از نوشته های جالب هست.
ونکته دیگه مخالفت سرسختانه مدیران مجله با ایجاد سایت و هرچیز دیگه ای در این مورده گرچه خودشون وبلاگ دارند ام حداقل می تونند لیست فهرست اسامی را به جای این که هر سال چاپ کنند در سایت بذارند و یا اطلاعات مختصری در مورد محتوای مجله.
شاید تنها حسن مجله سروقت چاپ شدنشه که این الگو رو هم از مجله کایه دو سینما گرفتند در واقع مجله فیلم از همان ابتدا بنا را براین گذاشته که کاملا" شبیه مجله کایه دو سینما بشه حتی در نوشته ها و جهت گیریهای سینمایی و کار با نویسندگان.

با تمام این غرغرها میدونم که نمی تونم دست از خوندنش بردارم.

مجله دنیای تصویر هم خیلی خوبه اما به نظر میرسه علی معلم دیگه مثل سابق وقت زیادی براش نمی ذاره هم کیفیت مصاحبه هاش و هم میزگرداش اومده پایین و هم تازگی مطالبش کمتر شده.

Hoomaan

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
57
میدونید مشکل چیه ؟

دلایل خرید مجلات یکی از موارد زیر است:

1- اعتیاد ( که در مورد مجلاتی مثل فیلم ( = بگو هروئین) و دنیای تصویر ( = بگو تریاک) بیشتر مصداق داره

2- یه مطلب خاص ( خیلی وقتها مجبور می شیم فقط به خاطر یک مقاله جالب کل مجله رو بخریم )

3- برای کلاس گذاشتن جلوی بقیه اعضای خانواده ( این مورد بیشتر در خانواده های فرهنگی پیش میاد )

4- رفیق ناباب ( این مرحله زمینه ساز مورد شماره 1 است که از همنشینی با رفیق ناباب فرهنگی پدید می آید)

------------------

اما واقعا این ارشیو مجله فیلم به خصوص شماره های 50 تا 300 اون عالیه .. هر که بخونه یه پا کارشناس میشه.

خیلی از کارشناسان فعلی اون موقع مطلب نویس فیلم بودن.

ببینم توی منتقدا از کیا خوشتون میاد و چرا ؟

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
اما واقعا این ارشیو مجله فیلم به خصوص شماره های 50 تا 300 اون عالیه .. هر که بخونه یه پا کارشناس میشه.

خیلی از کارشناسان فعلی اون موقع مطلب نویس فیلم بودن.

كاملا" موافقم. الان هم دو صفحه آخرش مطالب بيست سال پيش را مرور ميكنه و جالبه كه خيلي از دست اندركاران سينما اون موقع براي مجله فيلم نامه و نقد مي نوشتند.

از منتقدان قديمي از همه بيشتر از احمد طالبي نژاد خوشم مياد چون سبك نوشتنش خيلي روان و راحته. در نقدهاش هميشه مثالها و خاطراتي رو مينويسه كه خوندن مطلب رو جذاب ميكنه و هميشه سعي كرده اتفاقات روزمره رو يه جوري به فيلم و سينما ربط بده.الان هم توي مجله فيلم داره يه سري نامه يا مونولوگ به كارگردانها مي نويسه و چه مطالب اساسي و جالبي رو هم بيان ميكنه.
مجيد اسلامي هم خيلي فني و تكنيكي مي نوشت و آدم كلي مطلب دانشگاهي از نقدهاش ياد ميگيره.
هوشنگ گلمكاني و مسعود مهرابي هم هر وقت دست به قلم ميشن نكات جذاب و ريزي رو از فيلم در ميارن كه خود كارگردان هم نميتونه همچين كاري بكنه.
جواد طوسي هم خيلي خوبه اما اصرارش بر طرفداري از كيميايي بر تمام نوشته هاش اثر گذاشته حالا چه مثبت و چه منفي.
از جديدها هم امير قادري و مهرزاد دانش خوب هستند. امير قادري كه خيلي باحاله تا حالا چند بار با ايميل با هم بحث كرديم و خيلي با حوصله و منطقي جوابم رو داده و اين جور كه فهميدم كلا" همين طوريه و اهل كلاس گذاشتن و قيافه گرفتن نيست.نوشته هاش هم راحت و خودمونيه. مثلا" از اصطلاحات عادي و روزمره خيلي استفاده ميكنه و به نوعي شايد بنيانگذار اين نوع نثر باشه . وقتي مي نويسه مثلا" فلان صحنه فيلم خيلي حال داد يا كف كردم آدم خود به خود وسوسه ميشه فيلم رو ببينه.

Hoomaan

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
57
آره . امیر قادری - محسن آزرم - نیما حسنی نسب اینها مثلث برمودا هستن.

نقد و نثرشون واقعا خوبه.

امیر قادری بعضی وقتها به یه نکته هایی اشاره میکنه که آدم ماتش می بره.

مثلا یکبار توی سایت www.asianews.ir در مورد تفاوت صدای پوتین سربازای
آلمانی با آمریکایی نوشته بود و اینکه چون مال آلمانی ها پاشته اش آهنی
بوده و مال آمریکایی ها چرمی است پس ایتالیایی ها از اشغال کشورشون بدست
آمریکایی ها راضی تر بودن چون شبها دیگه از صدای پای سربازا بی خواب نمی شدن !!

فقط حیف بعضی وقتها اینقدر خودشو گرفتار می کنه که نمی تونه به هیچ کاریش برسه
اینطور هم که خودش می گه خیلی طرفدار نقد نویسی پاول کیل مرحوم است.

یا محسن آزرم که توی شرق ( رحمت الله علیه ) مقاله های خیلی خوبی می نوشت.
نمی دونم الان کجاست؟

راستی هر سه اینها وبلاگ هم دارن !

Shahnaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اينم روي جلد شماره هاي 164 و 165 دنياي تصوير. من خيلي دنياي تصوير را دوست دارم. بعدش هم مجله فيلم.

164.jpg

165.jpg

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
خسرو دهقان خوبه ... راستی من همیشه دوست داشتم یه منتقد ایرانی ببینم که فیلمهای خارجی روز رو می بینه ، ظاهرا این امیرقادری اینطوریه ( ولی یه جوری بود
flat.gif
... البته به نظر من ... منظورم اینه که خوندن مطلبهاش چیز زیادی به معلومات و نظراتم اضافه نمی کنه
whocares.gif
... البته فقط نظر منه ) ...

خارجی ها : راجر ابرت
rastaman2.gif

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
پنجره ای به جهان بازیگران کلاسیک سینما (نسخه ویجه ! تابستونیه دنیای تصویر)
البته اسکنر نداشتم با موبایل یه عکس از جلدش گرفتم !
67700mf.jpg

monjamed

كاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
خسرو دهقان خوبه ... راستی من همیشه دوست داشتم یه منتقد ایرانی ببینم که فیلمهای خارجی روز رو می بینه ، ظاهرا این امیرقادری اینطوریه ( ولی یه جوری بود
flat.gif
... البته به نظر من ... منظورم اینه که خوندن مطلبهاش چیز زیادی به معلومات و نظراتم اضافه نمی کنه
whocares.gif
... البته فقط نظر منه ) ...

خارجی ها : راجر ابرت
rastaman2.gif
خسرو دهقان؟؟!! بابا اون كه قاطه!
(واكنشي بعد از يك سال!)

usb

Registered User
لایک‌ها
0
من همیشه دوست داشتم یه منتقد ایرانی ببینم که فیلمهای خارجی روز رو می بینه ، ظاهرا این امیرقادری اینطوریه

سیمور بهتر از بیژن اشتری توی ایران پیدا نمیکنی .

اصلا یک سبکی داره واسه خودش
یه چیزی تو مایه های راجر ابرته .

آخرش بهت میگه که این فیلم ارزش دیدن داره یا 4 بار باید ببینیش ....
البته بعضی وقتها سلیقه ها فرق داره و ممکنه بر عکس بگه..

ولی 90% با سلیقه من یکی جور بوده
میگی نه امتحان کن

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
بیژن اشتری همونه که توی دنیای تصویر ، بخش فیلم های جدید خارجی رو می نویسه دیگه ... اونم خوبه ... البته بیشتر review نویسه ظاهرا تا منتقد
hmm.gif
... (هرچند الان review نویسی بیشتر بدرد می خوده تا نقد نویسی)

ضمن اینکه به نظر میاد بعضی از فیلم ها رو خودش ندیده و داره ترجمه می کنه ... به جون خودم ... یعنی من چندین بار (مثلا 10 بار) پیش اومده که وقتی review هاش رو خوندم دیدم که اصلا یه نکته یا تکه از فیلم رو اشتباه نوشته
1671.gif
...

بهرحال کارش خوبه ...

m.abroon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بیژن اشتری همونه که توی دنیای تصویر ، بخش فیلم های جدید خارجی رو می نویسه دیگه ... اونم خوبه ... البته بیشتر review نویسه ظاهرا تا منتقد
hmm.gif
... (هرچند الان review نویسی بیشتر بدرد می خوده تا نقد نویسی)

ضمن اینکه به نظر میاد بعضی از فیلم ها رو خودش ندیده و داره ترجمه می کنه ... به جون خودم ... یعنی من چندین بار (مثلا 10 بار) پیش اومده که وقتی review هاش رو خوندم دیدم که اصلا یه نکته یا تکه از فیلم رو اشتباه نوشته
1671.gif
...

بهرحال کارش خوبه ...

بیشتر کاراش ترجمه است . شاید 90 در صد فیلمایی که در باره شون می نویسه ندیده . الان هم داره یه دایره المعارف فیلم رو برای یه ناشر تدوین می کنه یعنی بساز و بفروشی . کتاب سینمای انگلیسش که تو تموم کتاب فروشی ها باد کرده .....

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
آره , انگار تعدای از فیلم ها رو ندیدن .! و تازه می رن پیش نویس های قبل از اکران رو ترجمه می کنن !
خیلی هم سلیقه ای می نویسن (اگه طرف از فیلم خوشش اومده باشه می گرده نکات مثبتش رو پیدا می کنه اگر هم بدش اومده باشه به شدت فیلم رو می کوبه )

معمولا جدول امتیاز دهی هایی که هر چند وقت یه بار چاپ می کنن و نویسنده ها امتیاز می دن خیلی بامزه است , مثلا همین آقای اشتری در امتیازهایی که به فیلم ها دادن :(امتیازها :عالی .خیلی خوب.خوب.متوسط .ضعیف)
دشمن پشت دروازه ها (ضعیف!)
ماژستیک - دارابونت (متوسط!)
جنگ های ستاره ای :انتقام ثیث (خیلی خوب!) در حالی که به آغاز بتمن - نولان - خوب داده !
کوهستان بروک بک (عالی!) در حالی که به خیلی فیلم هایی خوب دیگه امتیاز کمی داده.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
راجر ابرت یه خاطره ای رو چند بار تو مطالبش تعریف کرده ... میگه :

توی آسانسور بودم ، یکی ازم پرسید "فلان فیلم چطوره ؟ " (اسم یه فیلم مستقل - خارجی زبان - اروپایی رو برد ) ... منم بهش گفتم " بسیار فیلم خوبیه ! ... یکی از بهترین فیلم های امسال "
yes.gif
... اون طرف هم جواب داد " خب ، پس یادم باشه که نبینمش !! "
flat.gif
...

می خوام بگم که همه اش بحث سلیقه اس و این آقای اشتری هم گناهی نداره ... بگذریم که الان متاسفانه بعضی از منتقدهای (؟) جوان ، رسما اعلام می کنن که " ما خیلی از فیلم های هیچکاک رو ندیدیم و واسه مون هم مهم نیست که ندیدیم !! "
2023.gif
...

sokOoooot

همکار بازنشسته
لایک‌ها
77
بهترین مجله فیلم توی ایران به نظر من فیلم نگاره اونم فقط برای فیلمنامه ایی که میزاره آخرش فقط همین

بالا