واقعا از مجله فیلم چندشم می شه مخصوصا از نقدهای دست به عصاشون ولی نمی دانم چرا همیشه یه جوری می شه که می خونمش ؟!!!
شما هم درد من و یک عده دیگه از سینما دوستان رو دارید. خوندن مجله فیلم برامون عادت شده وگرنه مجلات دیگه شاید پربارتر هم باشند.
خود من با این که از شماره 6 مجله خواننده اش شدم ولی الان احساس می کنم فقط روی عادت دارم خوندنش رو ادامه میدم. جالبه که این روحیه محافظه کاری و پاچه خواری سه مدیر اصلی مجله به تمام فضای مجله حتی چاپ عکسها هم رخنه کرده طوری که حتی عکسهای بازیگر زن فیلمهای ایرانی را با کامپیوتر رتوش می کنند و موهاشون رو می پوشونند .
مثالی که الان به ذهنم میرسه عکس مربوط به فیلم رسم عاشق کشی در یکی از شماره های سال گذشته است (اگه اشتباه نکنم 327 یا 328 یا همون حدود ) که موهای بازیگر دختر فیلم را با افکتهای فتو شاپ همرنگ روسری کرده بودند. مثال دیگه عکسهای فیلم مالنا و بدو لولا بدو بود که سالهای گذشته چاپ کردند. مجله ای که هر چند وقت یکبار از زبان هنرمندان به سانسور ایراد میگیره خودش عامل سانسوره و باز مجله ای که دائم از فقدان خلاقیت در سینماگران به خاطر وجود محدودیتها می ناله یک ذره خلاقیت نداره که عکسهای دیگه ای چاپ کنه تا مجبور به سانسور نشه.
میشد در مورد مالنا عکس صورت مونیکا بلوچی را بگذارند نه این که هیکلش را و مجبور بشوند برای حذف پاچه خانم کل هیکلش را در عکس مات کنند.
یا این که عکس هنرپیشه زن فیلم بدو لولا بدو را در تمام عکسها بگذارند و ماتش کنند.
اخیرا" هم که کل قضایای پرونده سازی و نقدها افتاده دست یکی دوتا جوون و نویسنده های قدیمی و کارکشته مجله رو به خاطر روحیات صاحبانش ترک کردند و به همین خاطر دیگه کمتر خبری از نوشته های جالب هست.
ونکته دیگه مخالفت سرسختانه مدیران مجله با ایجاد سایت و هرچیز دیگه ای در این مورده گرچه خودشون وبلاگ دارند ام حداقل می تونند لیست فهرست اسامی را به جای این که هر سال چاپ کنند در سایت بذارند و یا اطلاعات مختصری در مورد محتوای مجله.
شاید تنها حسن مجله سروقت چاپ شدنشه که این الگو رو هم از مجله کایه دو سینما گرفتند در واقع مجله فیلم از همان ابتدا بنا را براین گذاشته که کاملا" شبیه مجله کایه دو سینما بشه حتی در نوشته ها و جهت گیریهای سینمایی و کار با نویسندگان.
با تمام این غرغرها میدونم که نمی تونم دست از خوندنش بردارم.
مجله دنیای تصویر هم خیلی خوبه اما به نظر میرسه علی معلم دیگه مثل سابق وقت زیادی براش نمی ذاره هم کیفیت مصاحبه هاش و هم میزگرداش اومده پایین و هم تازگی مطالبش کمتر شده.