• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مجلات سینمایی فیلم - دنیای تصویر - صنعت سینما - فیلم نگار - 24 و ...

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
راستي دليل پافشاري مسئولان نشريات بخصوص سينمايي بر عدم استفاده از تكنولوژيهاي ارتباطي نوين چيه؟ واقعا" درآوردن فهرست نامها و موضوعات يك مجله به صورت cd چقدر هزينه و وقت مي بره كه هنوز اونها رو دارند به صورت چاپي منتشر مي كنند؟

يا اصلا" چرا شماره هاي قديمي رو به صورت cd يا سايت در نمي آورند و منبع درآمدي براي خودشان درست نمي كنند.؟ فكر كنم خيلي ها باشند كه براي استفاده از اين مطالب از راههاي سريعتر و بهتري استفاده كنند هرچند هزينه اش بالاتر باشه.

مسئولين مجله فيلم كه صراحتا" گفتند هزينه و وقت اسكن كردن اين سيصدو اندي شماره را ندارند و نمي كنند. باقي مجلات را خبر ندارم.

خود من الان واقعا" با جابجا كردن آرشيو مجله فيلمم مشكل دارم و چون كارتن پيچش كردم يه زماني هم بخوام دنبال موضوع خاصي بگردم از خيرش مي گذرم.
همونطور که گفتیه دیگه ... هزینه و وقت بالا می خواد و با این تیراژهای پایینی که اینا دارن ، شک دارم از لحاظ مالی به صرفه باشه
no.gif
... چند سال پیش هم یکی از نشریات (فکر کنم همین فیلم که گفتی) این بحث رو مطرح کرد و حتی فکر کنم یه حالت نظرسنجی و " بیاین بگین نظرتون چیه ؟ " پیدا کرد ... بعدشم بی نتیجه باقی موند ...

Alen_Delon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

بچه ها من نتونستم اين شماره رو از شيراز تهيه كنم . (هموني كه مال ماه پيش بود و عكس آلن دلون روشه)
تماس هم گرفتم دفتر دنياي تصوير بي معرفتا گفتن ناياب شده و خودمون هم نداريم !

اگر يكي از دوستان از شيراز يا هر جاي كشور قصد فروش داشته باشه حاضرم تا دو برابر قيمت بخرم .هزينه هاي حمل و پيك هم با من. اگر مايل بودي لطفا PM بزنيد. ممنون ميشم.

Alen_Delon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر دوستان نمي خوان آرشيوشون رو ناقص كنن يه كار ديگه اي هم ميشه كرد.. من سه تا مجله كمياب از
شماره هاي بسيار قديمي مجله فيلم براتون مي فرستم شما همين يه شماره رو براي من بفرستيد. بعد از
خوندن دوباره به هم بر مي گردونيم.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
دفتر دنیای تصویر شماره دو ماه پیش رو نداره ؟ ... بی خیال ...

Alen_Delon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دفتر دنیای تصویر شماره دو ماه پیش رو نداره ؟ ... بی خیال ...

نه ! زنگ زدم ميگن ناياب شده. :(

اينا اينقدر بي برنامه هستن كه هنوز برآورد درستي از تيراژ لازم براي چاپ ندارن.

توي يه شماره اينقدر مطالب آشغال مي زنن كه نصفش برگشت ميخوره. يه شماره هم مثل اين طوري
ميشه كه حتي توي شيراز هم خيلي از دكه ها بهشون نرسيده .

ميان تمام شماره ها رو با يه تيراژ ميدن بيرون

Alen_Delon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا واقعا كسي نبود كه به من كمك كنه ؟

اى كاش شما را نميديدم و نميشناختم كه نتيجه شناختن شما پشيمانى و غم و اندوه ميباشد .

قاتلكم الله لقد ملاتم قلبى قيحا و شحنتم صدرى غيظا و جرعتمونى نعب التهمام انفاسا.

خداوند شما را بكشد كه دل مرا بسيار چركين كرده و سينه‏ام را از خشم آكنده ساختيد و در هر نفس
جام غم و اندوه را پياپى جرعه جرعه در گلويم ريختيد و بسبب نافرمانى،رأى و تدبيرم را تباه ساختيد

حضرت علي (ع) - نهج البلاغه

Shayan_198v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا واقعا كسي نبود كه به من كمك كنه ؟

اى كاش شما را نميديدم و نميشناختم كه نتيجه شناختن شما پشيمانى و غم و اندوه ميباشد .

قاتلكم الله لقد ملاتم قلبى قيحا و شحنتم صدرى غيظا و جرعتمونى نعب التهمام انفاسا.

خداوند شما را بكشد كه دل مرا بسيار چركين كرده و سينه‏ام را از خشم آكنده ساختيد و در هر نفس
جام غم و اندوه را پياپى جرعه جرعه در گلويم ريختيد و بسبب نافرمانى،رأى و تدبيرم را تباه ساختيد

حضرت علي (ع) - نهج البلاغه

عزیزم کد پستی خونتونو بگو برات بفرستم!

mkjet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام منم دنبال شماره ی 173 هستم کسی داره برای من پست کنه هر چه قدر که ازششو داشته باشه پول میدم

star_nick

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
0
متأسفانه منم از خرداده که دنيای تصوير رو گير نياوردم ولی يه فکری به سرم زد من دنبال بعضی از صفحاتشم امکان داره از دوستان درخواست کنم که اسکن بعضی از صفحات رو بزارن{مثلاً نقد فيلمای جديد و مخصوصاً گزارش جشنشون}؟به هر حال که این مجله فروششو کرده و این کار ضرری به فروشش نميکنه
خواهش ميکنم يکی به من کمک کنه

monjamed

كاربر فعال سریال تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
2
آقا چند وقت پيش مجله‌ي فيلم اومد يادداشت‌هاي امير نادري رو درباره سينماي ايران (كيارستمي، پناهي و ...) و خاطرات‌شو چاپ كرد تو چند شماره. من اون مجله‌ةا رو گم كرده‌م. كسي مي‌تونه زحمت بكشه از اون صفحات اسكن بگيره بذاره اين جا؟ (فكر كنم پارسال همين موقع‌ها بود)

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
عزیزان من یه مدتی مجله ی فیلم و سینما می خوندم حدود 3 سال پیش بعد رفتم دانشگاه اونجا فرصت نداشتم الان می بینم فیلم و سینما نیست؟
شماها خبر دارید چی شده؟

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
دوستان من یه سوال داشتم اینکه از اینترنت هم میشه مجله ای رو به صورت ای بوک به دست آورد؟
آیا واسه دانلود هست؟
چون این مجلات ایرانی هیچی نیستند و همشون سانسوری هست و ناقص و خبراشون کامل نیست
من که تخصصی در پیدا کردن مجلات فیلمی در اینترنت آنچنان وارد نیستم ولی اگه کسی میدونه هست بذاره واسه دانلود اینجوری شاید بهتر باشه نه؟
من که دلم واسه دیدن یکی از این مجله ها لک زده ولی گیرم نمیاد:(:(:(

monjamed

کاربر فعال
لایک‌ها
2
آقا چند وقت پيش مجله‌ي فيلم اومد يادداشت‌هاي امير نادري رو درباره سينماي ايران (كيارستمي، پناهي و ...) و خاطرات‌شو چاپ كرد تو چند شماره. من اون مجله‌ةا رو گم كرده‌م. كسي مي‌تونه زحمت بكشه از اون صفحات اسكن بگيره بذاره اين جا؟ (فكر كنم پارسال همين موقع‌ها بود)
نبيد آيا هيچ؟

Alen_Delon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نبيد آيا هيچ؟

گشتیم نبود .. نگرد نیست .. آقا این قبری که شما بالاش نشستی گریه می کنی مرده توش نیست !

ما که آلن دلون معروف هستیم و طبق آمار اون یکی تاپیک هم نفر اول شده ایم یکماهه که التماس می کنیم .. وعده پول می دیم ... خطبه نهج البلاغه می خونیم ... تهدید به عذاب الهی می کنیم ...و .. با این وجود هنوز کسی جواب ما رو برای تهیه یک جلد مجله کمیاب دنیای تصویر نداده... حالا شما انتظار داری که چی ؟!

الهی همه آرشیوتون رو موریانه بخوره .... ( خواستم بگم آتیش بگیره یهو ترسیدم کل خونه سرایت کنه و خونتون بیوفته گردن من ! )

monjamed

کاربر فعال
لایک‌ها
2
گشتیم نبود .. نگرد نیست .. آقا این قبری که شما بالاش نشستی گریه می کنی مرده توش نیست !

ما که آلن دلون معروف هستیم و طبق آمار اون یکی تاپیک هم نفر اول شده ایم یکماهه که التماس می کنیم .. وعده پول می دیم ... خطبه نهج البلاغه می خونیم ... تهدید به عذاب الهی می کنیم ...و .. با این وجود هنوز کسی جواب ما رو برای تهیه یک جلد مجله کمیاب دنیای تصویر نداده... حالا شما انتظار داری که چی ؟!

الهی همه آرشیوتون رو موریانه بخوره .... ( خواستم بگم آتیش بگیره یهو ترسیدم کل خونه سرایت کنه و خونتون بیوفته گردن من ! )
والله من دنياي تصويري نيستم وگرنه حتماً كمك مي‌كردم :(
دفتر مجله رفتي؟ فكر كنم اگه بري دفترشون يه جلد رو بدن...

Alen_Delon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والله من دنياي تصويري نيستم وگرنه حتماً كمك مي‌كردم :(
دفتر مجله رفتي؟ فكر كنم اگه بري دفترشون يه جلد رو بدن...

نه بابام جان

زنگ زدم گفتن نایاب شده و خودمون هم نداریم. مطمئنم اگر حضوری برم کارمون به دعوا میکشه و یه شر
برای خودم درست می کنم. به هر حال واگذارشون کردم به خدا. بترسید از آه یک تدوین گر .

man98

Registered User
لایک‌ها
3
از دوستان كسي جايي رو سراغ داره مثل اين كتابخانه‌هاي اينترنتي و E-Book ها؛ كه آرشيو مجلات سينمايي رو داشته باشه ؟؟
يا مغازه‌اي (تو تهران) سراغ دارين كه مجله‌هاي قديميِ "فيلم" رو تك فروشي كنه ؟؟
اصلا كسي مي دونه اين شماره‌هاي قديمي "فيلم" رو از خود نشريه چطور ميشه تهيه كرد؟
يكي از شماره‌هايي كه فعلا خيلي دنبالشم ، شماره 358 فيلمه. ويژه نامه جشنواره فجر پارسال.

كسي مي تونه كمكي كنه ؟؟ خريدارشم !

فایل های ضمیمه

• mg1002_358icl.jpg
    mg1002_358icl.jpg
    34 KB · نمایش ها: 15

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
خب طبیعتا اگه زنگ بزنی به دفتر نشریه و باهاشون در میون بذاری
165.gif
... بهت میگن که آیا اون شماره رو دارند یا نه ... اگه خودشون نداشته باشند ، کارت سخت میشه ...

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
مجلات و نشریات مطرح سینمای جهان

کایه دو سینما ( Cahiers Du Cinema )
مجله سینمایی مهم و بسیار ارزشمندی که به صورت ماهنامه از سال 1951 در فرانسه به چاپ می رسد. بنیان گذاران این نشریه آندره بازن ، ژاک – دونیول والکروز و لودوکا بودند.
این نشریه مباحث بسیار مهمی را در باب سینما به راه انداخت ، از جمله تئوری مولف و ساختارگرایی در نقد فیلم.
کایه دو سینما در لغت به معنای دفترهای سینما است. این مجله در اواسط دهه 1950 از خلال مقالاتی که منتقدان جوانی چون فرانسوا تروفو ، کلود شابرول ، ژان لوک گدار ، اریک رومر و ... ( پیش از روی آوردن به فیلم سازی ) نوشتند ، تئوری مولف را معرفی و ترویج کرد. نقدهای این نویسندگان و دیگر نویسندگان کایه دو سینما ، موجب شد که توجه سینما دوستان به فیلم سازانی که در گذشته آنها را به عنوان فیلم سازانی که تنها آثار سرگرم کننده می سازند ، می شناختند ، جلب شود و به آثار آنها به عنوان یک کلیت که کارگردان نقش اساسی در آن داشته است ، نگریسته شود ، فیلم سازانی مانند آلفرد هیچکاک ، نیکلاس ری و ... .
همچنین به مدد تلاش های نویسندگان کایه دو سینما بود که در دهه 1960 ، مبحث ساختارگرایی در نقد فیلم مطرح شد و این کار در پی چاپ مقالات کریستین متز و ترویج دیدگاه های ساختارگرایانه و تلفیق آن با عقاید مارکسیستی سردمداران جدید مجله و برخورد سیاسی آنها با سینما ، صورت گرفت.
با توجه به آنچه گفته شد ، به خوبی مشخص است که تکیه اصلی این نشریه بر نقدنویسی و تحلیل و بررسی آثار فیلم سازان است.

سایت اند ساوند ( Sight And Sound )
ماهنامه ای که توسط انستیتوی سینمایی انگلیس منتشر می شود. این نشریه بسیار معتبر و پر تیراژ ، در هر شماره شامل اخبار سینمای جهان ، مقالات نظری درباره تاریخ سینما ، فیلم ها و فیلم سازان و ... است. در این نشریه صفحاتی نیز به نقد فیلم های روز جهان و کتاب های سینمایی تازه انتشار یافته ، اختصاص دارد. همچنین این نشریه هر ساله ، لیستی از بهترین های تاریخ سینما را در رشته های مختلف ، طی نظر سنجی هایی اعلام می کند.

ورایتی ( Variety )
ورایتی به صورت هفته نامه و در نیویورک چاپ می شود و حاوی اخبار صنعت سینما است. این نشریه مقالاتی در مورد جنبه های مختلف فیلم سازی ، نقد فیلم و آمار فروش فیلم ها هم ، به چاپ می رساند. همچنین این مجله ضمیمه ای دارد که روزانه به چاپ می رساند و در آن ، درباره سینما وتلوزیون به عنوان فعالیتی بازرگانی مطلب می نویسد.

فیلم کوارتلی ( Film Quarterly )
یکی از نشریات مطرح سینمایی آمریکا که شامل نقد فیلم ، بررسی آثار فیلم سازان و بررسی جنبه های فنی کار فیلم سازی و مقالات تحقیقی است. ناشر این نشریه ، انتشارات دانشگاه کالیفرنیا است.

فیلم کالچر ( Film Culture )
نشریه ای آمریکایی که در سال 1955 توسط پایه ریزی شده است و در نیویورک چاپ و منتشر می شود. اندرو ساریس ، منتقد و نظریه پرداز مطرح سینما ، اولین مقاله خود درباره تئوری مولف را در سال 1962 در این نشریه منتشر کرد. این نشریه بیشتر به سینمای تجربی می پردازد.

فیلم کامنت ( Film Comment )
نشریه ای معتبر و مطرح که هر دو ماه یک بار چاپ می شود و ناشر آن انجمن سینمایی لینکلن در نیویورک است. در این مجله مقالاتی پیرامون بخش ها و جنبه های مختلف سینما وجود دارد.

انیما فیلم ( Anima Film )
فصل نامه ای است که در کشور لهستان و از سوی انجمن بین المللی سینمای این کشور منتشر می شود. این نشریه به چند زبان چاپ و ارائه می شود. انیما فیلم ، حاوی مقالاتی است که عمدتا از نشریات سینمایی معتبر برگزیده شده اند ، علاوه بر این در این نشریه اخبار ، تازه های تکنیکی در عالم سینما و دستاوردهای جدید به ویژه در نقاشی متحرک در جهان نیز ، ارائه می شود.

سینفکس ( Cinefex )
مجله ای که سه بار در سال منتشر می شود و در ایالت کالیفرنیای آمریکا به چاپ می رسد. این مجله ویژه تمهیدات سینمایی ، جلوه های ویژه و عکاسی است و در هر شماره به یک یا چند فیلم می پردازد. این مجله دارای مقالات مفصل و مصاحبه هایی در این زمینه است و به ویژه عکاس ها از آن استقبال می کنند.

سینه فانتاستیک ( Cinefantastique )
مجله ای که هر دو ماه یک بار در ایالت ایلی نویز آمریکا چاپ و منتشر می شود و حاوی نوشته هایی هوشمندانه و تصاویری جذاب درباره فیلم های تخیلی ، به ویژه علمی- تخیلی و گونه های ترسناک است. این مجله دارای مقالات ، مصاحبه ها و بررسی فیلم های تولید شده است.

باکس آفیس ( Box Office )
ماهنامه ای که بیشتر درباره دستاوردها و پیشرفت های مربوط به نمایش فیلم و تجهیزات آن است. در این نشریه ، همچنین اطلاعاتی درباره فیلم های در حال تولید ، هزینه تولید آنها ، زمان نمایش فیلم ها در اختیار خوانندگان قرار می گیرد.

فیلم این ریویو ( Film In Review )
مجله ای که ده بار در سال چاپ می شود و فیلم ها و کتاب های سینمایی را بررسی می کند. همچنین این مجله ، مقالاتی مربوط به بخش های خاصی از جنبه های مختلف صنعت سینما ، دارد. این مجله وابسته به هیئت ملی بررسی فیلم ( NBRMP ) است و در شهر نیویورک به چاپ می رسد.

فیلم ریدر ( Film Reader )
نشریه ای که از سوی واحد دانشگاه نورث وسترن چاپ می شود و به طور کلی حاوی آرای جدید ، در ارتباط با فیلم است و به طور ویژه نیز ، به نشانه شناسی و گونه های سینمایی می پردازد.

سینما ژورنال ( Cinema Journal )
روزنامه ای که وابسته به انجمن پژوهش های سینمایی در دانشگاه ایلی نویز است و توسط همین دانشگاه نیز منتشر می شود. این روزنامه دارای دیدگاه های سیاسی ، همراه با مقالاتی دانشگاهی درباره فیلم های تجاری و غیر تجاری است.

واید انگل ( Wide Angle )
فصل نامه ای سینمایی که توسط دانشگاه اوهایو منتشر می شود و شامل مقالاتی در نقد و بررسی فیلم ها ، فیلم سازان و مباحث نظری است.

جامپ کات ( Jump Cut )
نشریه ای که سالانه چهار بار در کالفرنیا منتشر می شود و بیشتر مقالات ایدئولوژیک در عرصه سینما را به چاپ می رساند.

Last edited:
بالا