• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مجله اینترنتی - " Network City " - شهر شبکه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
به نظر من این اشخاص رو لازم داریم :

1 : مدیر مسئول
2 : سردبیر
3 : نویسنده برای هر بخش ( حداقل 1 نفر - خد اکثر 3 نفر )
4 : طراح مجله
5 : مدیر داخلی ( برای بخش کردن و بحث های تجاری آینده )
6 : خواننده :D
خب این حرکت خوبی بود . کشیدن چارت سازمانی مجله

البته خوب هنوزم مثل اینکه در چاپی یا دیجیتالی بودنش دوستان شک دارن!

فکر کنم بیایم در ابتدای کار به صورت اولیه بخشهای مجلرو از آغاز تا پایان بنویسیم . مثلا مقدمه آموزش اخبار سرگرمی و....

کمی بیاد فعالتر باشیم :D

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
خوب اون موقع هر کسی می تونه مطلب بده یا اینکه منحصر به افراد خاصی می شه؟

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
نه دیگخ نویسنده ها که مشخص بشن کادر و می بندیم و فقط همینا مطلب مینویسن .

البته می تونیم یک بخش اضافه کنیم به اسم مثلا ( قلم میهمان ) که هر هفته یک نویسنده افختاری اون بخش و بنویسه .

amironline

Registered User
لایک‌ها
0
سلام آقا بهروز امیدوارم که موفق باشین
منم میتونم بهتون کمک کنم
بالاخره شما خواننده هم میخواین دیگه
من هستم

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
بهروز جان خسته نباشید.
ایده خیلی جالبیه و امیدوارم نتیجه خوبی گرفته بشه ازش.

من میتونم امکانات فضا و این چنین موارد را براتون آماده کنم. سایت و طراحی و کد نویسی و این جور مواردش هم با یک پنل مدیریتی در اختیارتون بذارم. البته اگر موارد خاصی لازم دارید بنویسید.
اینجوری شما میتونی وقتت رو بیشتر روی جمع آوری تیم نویسندگان بذاری. در هر صورت من یک ایمیل هم برات میفرستم تا ببینم برنامه ات چیه.

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
بهروز جان خسته نباشید.

من میتونم امکانات فضا و این چنین موارد را براتون آماده کنم. سایت و طراحی و کد نویسی و این جور مواردش هم با یک پنل مدیریتی در اختیارتون بذارم. البته اگر موارد خاصی لازم دارید بنویسید.
اینجوری شما میتونی وقتت رو بیشتر روی جمع آوری تیم نویسندگان بذاری. در هر صورت من یک ایمیل هم برات میفرستم تا ببینم برنامه ات چیه.

دیگه همه چی روبراه شد ! آقا بهروز این همه تایید و انچه میخواستی

شروع کن که منتظریم !

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
بهروز جان خسته نباشید.

خیلی ممنون آقا احسان ...

پس با این حساب باید کارمون و حرفه ای تر و بزرگتر انجام بدیم .

اوکی من یک پلن از برنامه های آینده این مجله - اهداف - بخش ها و چیزهایی که تماما تصمیمات خودم هست رو مینویستم تا بعد با تشکیل شدن کادر کمی تکمیلش کنیم .

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خوب من بالاخره تونستم یک سند نوشته شده برا مجله آماده کنم .

البته ممکن هست نقس هایی هم داشته باشه . لطفا دانلود کنید و نظرتون رو بگید

فایل های ضمیمه

• Network Magazine.doc
    43 KB · نمایش ها: 28

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خوب لطف کنند اون 5 نفری که خوندن نظرات خودشون رو بگن . . .

amironline

Registered User
لایک‌ها
0
بهروزخان کامل و جامع بود فکر نکنم چیزی از قلم افتاده باشه

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خوبه ...

آقایونی که اینهمه اعلام آمادگی کردن بسم الله ..

نظر بدین بریم شروع کنیم دیگه

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
به نظر هنوز كار داشت حتي قسمت ها درست تقسيم نشده بود
براي اين درست شدن هنوز خيلي كاراش مونده

PS:
گفتي نظر بگو دادم ناراحت نشي اگه قرار بود كه من اين كار رو بكنم همين رو هم نمي تونم انجام بده ولي خوب از اونجايي كه بالاخره چند تا مجله مي خرم و مي بينم مي گم به هر حال براي شروع واقعا خوب بود و به عنوان يه پايه مي توني روش كار كني تا يه چيز خيلي خوبي ازش دربياد

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
به نظر هنوز كار داشت حتي قسمت ها درست تقسيم نشده بود
براي اين درست شدن هنوز خيلي كاراش مونده

PS:
گفتي نظر بگو دادم ناراحت نشي اگه قرار بود كه من اين كار رو بكنم همين رو هم نمي تونم انجام بده ولي خوب از اونجايي كه بالاخره چند تا مجله مي خرم و مي بينم مي گم به هر حال براي شروع واقعا خوب بود و به عنوان يه پايه مي توني روش كار كني تا يه چيز خيلي خوبي ازش دربياد

نه آقا دستت درد نکنه خوشم اومد .

تا انتقاد انجام نشه که کارا درست نمیشه ..

پیشنهادت چیه !؟

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
نمي دونم درسته يا نه ولي فكر مي كنم كه بايد مشخص كنيد كه براي هر چيزي چه قدر فضا قرار بدي مثلا قسمت هاي علمی – آموزشی – اطلاعاتی – خبری – اجتماعی و هر كدوم چه قدر از فضاي اين مجله رو به خودش اختصاص قراره بده ( با توجه به كسايي كه اعلام آمادگي كردن ) كه البته بعدا باز قابل تغييره با توجه به مسائلي كه ممكنه پيش بياد
و با توجه به اينكه نحوه نشر رو مي خواي به صورت فایل PDF قرار بدهي پس بايد يكي باشه حالا مثلا به عنوان سردبير مسئوليت داشته باشه تا كار بقيه رو كنار هم جمع كنه و مرتب كنه و به يكي مثلا مسئول صفحه چيني بده تا مرحله آخري انجام بشه
و اينكه وظايف افرادي كه اعلام آمادگي كردن از هم جدا بشه كسايي كه به عنوان خبر گزار يا تحليل گر يا ... از هم جدا شوند
در مورد مصابحه با اشخاص هم فكر مي كنم براي شروع يه فكر تقريبا غير ممكن باشه
براي ترفتند و آموزش و پاسخ سوال ها هم فكر خوبي بود اميد وارم روش كار بشه

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
مهم ترين مسئله مشخص كردن خط مشي است مهم كه بدونيم براي چه سني داريم كار مي كنيم جوان ، نوجوان و يا اينكه راجب چه مسائلي هست

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
ببخشيد تك تك يادم مي افته فكرم تو اين تاتپيكه مي رم جاي ديگه باز ياد يه چيز ديگه مي افتم
مهم ترين مسئله اي كه بايد اينجا به او برسي از نظر من اينه كه آيا مخاطب هاي مجله اعضاي همين سايت بيشتر مد نظر هستند يا افراد ديگه
چون اگه كسي خبري داشته باشه معمولا مياد و يه تاپيك مي ده

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
نمي دونم درسته يا نه ولي فكر مي كنم كه بايد مشخص كنيد كه براي هر چيزي چه قدر فضا قرار بدي مثلا قسمت هاي علمی – آموزشی – اطلاعاتی – خبری – اجتماعی و هر كدوم چه قدر از فضاي اين مجله رو به خودش اختصاص قراره بده ( با توجه به كسايي كه اعلام آمادگي كردن ) كه البته بعدا باز قابل تغييره با توجه به مسائلي كه ممكنه پيش بياد
و با توجه به اينكه نحوه نشر رو مي خواي به صورت فایل PDF قرار بدهي پس بايد يكي باشه حالا مثلا به عنوان سردبير مسئوليت داشته باشه تا كار بقيه رو كنار هم جمع كنه و مرتب كنه و به يكي مثلا مسئول صفحه چيني بده تا مرحله آخري انجام بشه
و اينكه وظايف افرادي كه اعلام آمادگي كردن از هم جدا بشه كسايي كه به عنوان خبر گزار يا تحليل گر يا ... از هم جدا شوند
در مورد مصابحه با اشخاص هم فكر مي كنم براي شروع يه فكر تقريبا غير ممكن باشه
براي ترفتند و آموزش و پاسخ سوال ها هم فكر خوبي بود اميد وارم روش كار بشه

خوب در مود فضای هر بخش بعد اینکه نویسنده ها انتخاب شدن هرکی راجب بخش خودش حرف می زنه

در مورد مصاحبه فعلا می تونیم از سایت های معتبر ( خارجی ) ترجمه کنیم و قرار بدیم

ببخشيد تك تك يادم مي افته فكرم تو اين تاتپيكه مي رم جاي ديگه باز ياد يه چيز ديگه مي افتم
مهم ترين مسئله اي كه بايد اينجا به او برسي از نظر من اينه كه آيا مخاطب هاي مجله اعضاي همين سايت بيشتر مد نظر هستند يا افراد ديگه
چون اگه كسي خبري داشته باشه معمولا مياد و يه تاپيك مي ده

حالا که قراره آقا احسان بهمون هاست بده پس همه چیز فراتر میشه . از الان باید در سطح اینترنت فکر کنیم اما اولویت کاربران پرشین تولز هست .

مهم ترين مسئله مشخص كردن خط مشي است مهم كه بدونيم براي چه سني داريم كار مي كنيم جوان ، نوجوان و يا اينكه راجب چه مسائلي هست

سن و سال هم فکر خوبیه ...

خوب چون ما طبیعتا جوان هستیم باید به فکر بار علمی زیاد باشیم . به طریقی که حتی خودمون دنبال مسائلی بریم که بلد نیسیتم .

yalqiz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام... ببخشید که دارم دیر می نویسم.... من طرح رو خوندم....خیلی خوب بود.. ولی فکر کنم هفته نامه برای شروع کار خیلی سنگین باشه..... البته من هر روز می تونم مطلب تهیه کنم ولی شاید این هفته گی بودنش باعث بشه یه کم لنگ بزنه...به نظر من بهتره اول 2 هفته نامه باشه بعدا می تونیم بعد از اینکه راه افتاد 2 هفته نامش کنیم.... البته اساتید بهتر می دونن.....این نظر من بود...

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
نه دیگه ...

یا ماهنامه با هفته نامه ...

حالا کدوم بهتره !؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا