yalqiz
کاربر تازه وارد
اگه طراحي سايتش باشه آره! ولي طراحي گرافيكيش نه!ممنون . پش روی شما می تونیم تو بخش طراحی مجله حساب کنیم ؟
اگه طراحي سايتش باشه آره! ولي طراحي گرافيكيش نه!ممنون . پش روی شما می تونیم تو بخش طراحی مجله حساب کنیم ؟
خب این حرکت خوبی بود . کشیدن چارت سازمانی مجلهبه نظر من این اشخاص رو لازم داریم :
1 : مدیر مسئول
2 : سردبیر
3 : نویسنده برای هر بخش ( حداقل 1 نفر - خد اکثر 3 نفر )
4 : طراح مجله
5 : مدیر داخلی ( برای بخش کردن و بحث های تجاری آینده )
6 : خواننده![]()
بهروز جان خسته نباشید.
ایده خیلی جالبیه و امیدوارم نتیجه خوبی گرفته بشه ازش.
من میتونم امکانات فضا و این چنین موارد را براتون آماده کنم. سایت و طراحی و کد نویسی و این جور مواردش هم با یک پنل مدیریتی در اختیارتون بذارم. البته اگر موارد خاصی لازم دارید بنویسید.
اینجوری شما میتونی وقتت رو بیشتر روی جمع آوری تیم نویسندگان بذاری. در هر صورت من یک ایمیل هم برات میفرستم تا ببینم برنامه ات چیه.
بهروز جان خسته نباشید.
ایده خیلی جالبیه و امیدوارم نتیجه خوبی گرفته بشه ازش.
من میتونم امکانات فضا و این چنین موارد را براتون آماده کنم. سایت و طراحی و کد نویسی و این جور مواردش هم با یک پنل مدیریتی در اختیارتون بذارم. البته اگر موارد خاصی لازم دارید بنویسید.
اینجوری شما میتونی وقتت رو بیشتر روی جمع آوری تیم نویسندگان بذاری. در هر صورت من یک ایمیل هم برات میفرستم تا ببینم برنامه ات چیه.
به نظر هنوز كار داشت حتي قسمت ها درست تقسيم نشده بود
براي اين درست شدن هنوز خيلي كاراش مونده
PS:
گفتي نظر بگو دادم ناراحت نشي اگه قرار بود كه من اين كار رو بكنم همين رو هم نمي تونم انجام بده ولي خوب از اونجايي كه بالاخره چند تا مجله مي خرم و مي بينم مي گم به هر حال براي شروع واقعا خوب بود و به عنوان يه پايه مي توني روش كار كني تا يه چيز خيلي خوبي ازش دربياد
نمي دونم درسته يا نه ولي فكر مي كنم كه بايد مشخص كنيد كه براي هر چيزي چه قدر فضا قرار بدي مثلا قسمت هاي علمی – آموزشی – اطلاعاتی – خبری – اجتماعی و هر كدوم چه قدر از فضاي اين مجله رو به خودش اختصاص قراره بده ( با توجه به كسايي كه اعلام آمادگي كردن ) كه البته بعدا باز قابل تغييره با توجه به مسائلي كه ممكنه پيش بياد
و با توجه به اينكه نحوه نشر رو مي خواي به صورت فایل PDF قرار بدهي پس بايد يكي باشه حالا مثلا به عنوان سردبير مسئوليت داشته باشه تا كار بقيه رو كنار هم جمع كنه و مرتب كنه و به يكي مثلا مسئول صفحه چيني بده تا مرحله آخري انجام بشه
و اينكه وظايف افرادي كه اعلام آمادگي كردن از هم جدا بشه كسايي كه به عنوان خبر گزار يا تحليل گر يا ... از هم جدا شوند
در مورد مصابحه با اشخاص هم فكر مي كنم براي شروع يه فكر تقريبا غير ممكن باشه
براي ترفتند و آموزش و پاسخ سوال ها هم فكر خوبي بود اميد وارم روش كار بشه
ببخشيد تك تك يادم مي افته فكرم تو اين تاتپيكه مي رم جاي ديگه باز ياد يه چيز ديگه مي افتم
مهم ترين مسئله اي كه بايد اينجا به او برسي از نظر من اينه كه آيا مخاطب هاي مجله اعضاي همين سايت بيشتر مد نظر هستند يا افراد ديگه
چون اگه كسي خبري داشته باشه معمولا مياد و يه تاپيك مي ده
مهم ترين مسئله مشخص كردن خط مشي است مهم كه بدونيم براي چه سني داريم كار مي كنيم جوان ، نوجوان و يا اينكه راجب چه مسائلي هست