دو تاييش در واقع يه اسمه!به نقل از mahdi206 :مهدي كه قشنگتره! :lol:
ولي محمد... خيلي قشنگه.
دو تاييش در واقع يه اسمه!به نقل از mahdi206 :مهدي كه قشنگتره! :lol:
ايول دفي! ايكاش تو اون يكي تاپيك هم اينجوري بودي :blink: (خودت ميدوني!!)به نقل از daftarekhaterat :دو تاييش در واقع يه اسمه!
ولي محمد... خيلي قشنگه.
قابل توجه دوستان! به اين حرف آزاليا توجه كرده و منو ميتي صدا نكنين از اين به بعد!به نقل از Azalia ::blink:
مهدي هم اگر نگن ميتي خوبه
نظر شخصي من در مورد اسم اينه كه زبان مربوط به يك اسم اصلا مهم نيست نه به اين معني كه نبايد فارسي باشه بلكه مي تونه حتي به فارسي برگردونده بشه مثل خيلي از زبانهاي ديگر مثلا اسمهايي مثل علي،داود،يوسف،ميكاييل،نام مقدس فاطمه و خيلي اسمهاي ديگه در برخي زبانها تغيير شكل پيدا كرده اند و به صورتهاي ديگه استفاده مي شن اونچه مهمه اينه كه در اين موارد قبل از اينكه به زبان يا هر چيز ديگه توجه بشه بايد به شخصيت اون فرد به عنوان يك انسان توجه بشه البته الان كه اسماي عجيب غريب زياد شده بعضي ها به جاي اينكه به اين چيزا توجه كنن فقط به كلاس اسم توجه مي كنن نه كاري به فارسي بودنش دارن نه هيچي حالا اگه همه اسم ايراني مي ذاشتن خوب بود بعضي ها در بعضي روستا ها اسمهاي خارجي رو بچه شون مي ذارن كه كلاس داشته باشهمثل اينكه جدي گرفتي !!
مي ! منظورم كامبيز خالي نبود !! شما بخون كامبيز قندو نبات شكلات زاده اصل تهراني!!
ولي اسم ! بنظرم اسم هاي ايراني خيلي قشنگن
فقط فرهنگ سازي ! براشون صورت نگرفته و اسماي عربي يه جورايي جا افتاده
وگرنه اسماي اصيل ايراني يك شكوه و زيبايي و نوستالژي!! خاصي داره
از هر 10 تا آدم 12 تاشون يا محمد هستن يا علي يا مهدي يا حسين يا ...
با محمد موافقم ! حالا كلاس براش گذاشته بشه ميشه مملي!! يا با يك رضا يا ... مياد !بچه هم باشه ميشه ممدي !
مهدي هم اگر نگن ميتي خوبه
علي هم كه ..
حسن و حسين و رضا و ... رو هم به همين روال !
نهايتا !! چي بگه بچه !
مساله اينجاست كه اسم روي آدم ها شخصيت و تجلي پيدا ميكنه
آرش و سورنا و كوروش و برديا و افشين و بابك و اشكان و ساسان و ماني و و و حتي كمبوجيه ! اسم هايي هستن كه شخصيت دارن ( صاحبان اصلي يه اسامي و نه لزوما هركي اسمش از اينا بود !
يحتمل !!
پاورقي !! من قصد توهين به هيچ يك از صاحبان اسامي يه عربي رو ندارم ! بنابراين به تيريج قباي ملت برنخوره
من از اسم ... خوشم مياد !
بله !! نام زيبايي ميباشد ! البته هيچ بقالي نميفرمايد كه ماست me ترش میباشد !!