• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

محرومیت و تعلیق مربیان و بازیکنان فوتبال !!

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
با رد هرگونه اطلاع از دوپينگ بازيكنان
مجيدي: مايلي‌كهن استاد من است اما؛ شهادت نمي‌دهم
نه آمپول زده‌ام؛ نه ديدم كسي آمپول بزند؛ به كميته انضباطي هم نرفته‌ام

فرهاد مجيدي در گفت‌وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: در مورد صحبت‌هاي انجام شده مبني بر اينكه من به كميته‌ي انضباطي مي‌روم، بايد بگويم كه تاكنون به كميته انضباطي نرفته و "شريفي" رييس اين كميته را از نيز نزديك نديده‌ام.

وي افزود: محمد مايلي‌كهن مربي و استاد من است اما، من قرار نيست عليه كسي شهادت بدهم چرا كه نه آمپولي زدم و نه ديده‌ام كسي و بازيكني آمپول بزند و اين مسائل به من ارتباطي ندارد. در هر صورت هر سازماني دستگاه و مديريت مخصوص به خود را دارد كه آنها به امور آن سازمان رسيدگي مي‌كنند و من از اين مساله اطلاعي ندارم.

مجيدي ادامه داد: باز هم تاكيد مي‌كنم كه نه تاكنون شريفي را ديده‌ام و نه از مساله آمپول زدن به بازيكنان خبر دارم. اگر رييس كميته انضباطي صلاح بداند به اين كميته مي‌روم اما، آنجا هم مي‌گويم كه نه تاكنون آمپول زدم ونه از اين ماجرا خبري دارم.

منبع

milad011

Registered User
لایک‌ها
0
عمو فیروز باید پر قدرت کارش رو ادامه بده

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
چرا قرمز نوشتی؟

دیدم اینجا نوشتی گفتم الان این به من گیر داده :D
بابا همینطوری از دست ام در رفت :cool:
تازه قرمز هم رنگ خدا هست :p
بعد بابا این حرف ها چیه دختر جان :rolleyes: مثلا الان می خواهی بگی که من منظور داشتم :cool: آخه هیچ ربطی به پرسپولیس هم نداره این قضیه :(
جون تو از سن ما گذشته این کارها :happy:
حالا این همه حرف زدیم برم رنگش رو عوض کنم :rolleyes:

خوب عوض کردم :)

Last edited:

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
hehe namordimo yeki az havadara mayeli kohan ro didim :lol::lol::lol::lol:
چرا مزخرف میگی؟
میگم یا چیزی که میگید براش سند و مدریک بیارید یا نگید ! همین مایلی هم اگر نتونه سند بیاره ، دیگه تو فوتبال جایی نداره.شما داری رو تعصب آبی و قرمز حرف میزنی

خوب شد که 2 تا بیانیه رو داد شما یاد گرفتید که کار بد فقط تبانی و دوپینگ هست ...
همه میدونن آقای مایلی کلنگ چه آدم کثیفیه !
تا جاییکه من می دونم تو ورزش این 2 کار جزو کثیف ترین کارهاست!حالا شما بازم بلدی اضافه کن به اینها
در مورد اینکه همه میدونن هم حرف شما نقض شد! من در مورد مایلی کهن هیچ نمی دونم
البته در مورد قلعه نویی و فیروز هم چیزی نمی دونستم تا اینکه زرینچه و مایلی ادعا کردن .زرینچه که خ... کرد ! حالا مونده ببینیم مایلی چه میکنه

ضمنا من در این دعوا طرف هیچکدوم این افراد نیستم ولی به خودم اجازه نمیدم چیزی رو که خبر ندارم در موردش اظهارنظر کنم

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
تا جاییکه من می دونم تو ورزش این 2 کار جزو کثیف ترین کارهاست!حالا شما بازم بلدی اضافه کن به اینها
در مورد اینکه همه میدونن هم حرف شما نقض شد! من در مورد مایلی کهن هیچ نمی دونم
البته در مورد قلعه نویی و فیروز هم چیزی نمی دونستم تا اینکه زرینچه و مایلی ادعا کردن .زرینچه که خ... کرد ! حالا مونده ببینیم مایلی چه میکنه

ضمنا من در این دعوا طرف هیچکدوم این افراد نیستم ولی به خودم اجازه نمیدم چیزی رو که خبر ندارم در موردش اظهارنظر کنم

مهدی عزیز من اصلا به ین جریانات کاری ندارم !
مایلی کهن آدم کثیفیه ! همین ! نظر من هست ...
مگه تا حالا نمیدونستی تو فوتبال ما تبانی و دوپینگ هست ؟
واسه تبانی میشه 2000 تا مثال زد ....
دوپینگ هم با توجه به اطلاعاتی که دارم فیروز انقدرم احمق نیست که بخواد به این واضحی دوپینگ کنه بازیکناش رو ...
شما شک نکن مایلی کلنگ شکست خورده هست ... چون اگر معلوم بشه که فیروز دوپینگ میکرده بازیکنا رو فوتبال ایران زیر سوال میره ...
برادر من بهتر هست بیخیال مایلی کهن بشی ... مالیلی کهن با ان دست و پا زدن فقط بیشتر داره فرو میره تو مرداب ...
ما هنوز یادمون هست به خاطر ورق بازی چه کارا که نکرده ...
کسی که اقدر شعور نداره میاد تو تلویزیون میگه اونایی که زیر ابرو ورداشتند فلان هستند بهتره بره تو چاه موال ...

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
مهدی عزیز من اصلا به ین جریانات کاری ندارم !
مایلی کهن آدم کثیفیه ! همین ! نظر من هست ...
مگه تا حالا نمیدونستی تو فوتبال ما تبانی و دوپینگ هست ؟
واسه تبانی میشه 2000 تا مثال زد ....
دوپینگ هم با توجه به اطلاعاتی که دارم فیروز انقدرم احمق نیست که بخواد به این واضحی دوپینگ کنه بازیکناش رو ...
شما شک نکن مایلی کلنگ شکست خورده هست ... چون اگر معلوم بشه که فیروز دوپینگ میکرده بازیکنا رو فوتبال ایران زیر سوال میره ...
برادر من بهتر هست بیخیال مایلی کهن بشی ... مالیلی کهن با ان دست و پا زدن فقط بیشتر داره فرو میره تو مرداب ...
ما هنوز یادمون هست به خاطر ورق بازی چه کارا که نکرده ...
کسی که اقدر شعور نداره میاد تو تلویزیون میگه اونایی که زیر ابرو ورداشتند فلان هستند بهتره بره تو چاه موال ...
ببین 6 خط نظر خودتو گفتی و مایلی کهن ! هیچ کدوم از اینها که گفتی تخلفی نبود از طرف مایلی کهن
تازه من نمی گم بشین برای آقای ایکس و ایگرگ تخلف لیست کن ، میگم تا چیزی معلوم نیست نباید هی بگیم. از نظر اخلاقی درست نیست

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
ببین 6 خط نظر خودتو گفتی و مایلی کهن ! هیچ کدوم از اینها که گفتی تخلفی نبود از طرف مایلی کهن
تازه من نمی گم بشین برای آقای ایکس و ایگرگ تخلف لیست کن ، میگم تا چیزی معلوم نیست نباید هی بگیم. از نظر اخلاقی درست نیست

برادر مگه تخلفی که مایلی گفت تا حالا ثابت شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من میگم اگر تخلفات همه ثابت بشه بازم به نصف کثیفی مایلی کهن نمیرسه !! اسمش رو هر چی می خوای بگی بگو ... امثال مایلی کهن آفت مملکت هستند ... همین !! :hmm::eek:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642

مهدی جان چطور میشه که مایلی کهن میاد به این و اون تهمت می زنه و از نظر اخلاقی اشتباه نیست و میشه روشن سازی و گفتن واقعیت ها
ولی علیرضا نظرش رو درباره مایلی کهن میگه از نظر اخلاقی درست نیست
ببخشید تنها چیزی که اینجا مهم نیست اخلاق هست چون مایلی کهن خودش اخلاقیات رو دوست نداره
موفق باشید ;)

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
مهدی جان چطور میشه که مایلی کهن میاد به این و اون تهمت می زنه و از نظر اخلاقی اشتباه نیست و میشه روشن سازی و گفتن واقعیت ها
ولی علیرضا نظرش رو درباره مایلی کهن میگه از نظر اخلاقی درست نیست
ببخشید تنها چیزی که اینجا مهم نیست اخلاق هست چون مایلی کهن خودش اخلاقیات رو دوست نداره
موفق باشید ;)
عزیزم شما اصلا پستهای منو نمی خونی و فقط دنبال این هستی که یک چیزی گفته باشی :blink:
دقیق بخون:
میگم یا چیزی که میگید براش سند و مدریک بیارید یا نگید ! همین مایلی هم اگر نتونه سند بیاره ، دیگه تو فوتبال جایی نداره.شما داری رو تعصب آبی و قرمز حرف میزنی
اگر مفهوم نیست توضیح میدم که تهمت ناروا دارای جرم بالایی هست و حتی ممکنه به خاطرش بیفته زندان.ولی تا ثابت نشده راسته یا دروغ اسمش رو میزاریم اتهام.اگر دروغ گفته باشه میشه بی اخلاق و اگر راست گفته باشه ، با اینکه دیر گفته ولی حرف حق زده
برادر مگه تخلفی که مایلی گفت تا حالا ثابت شده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من میگم اگر تخلفات همه ثابت بشه بازم به نصف کثیفی مایلی کهن نمیرسه !! اسمش رو هر چی می خوای بگی بگو ... امثال مایلی کهن آفت مملکت هستند ... همین !! :hmm::eek:
طبق توضیحاتی که بالا گفتم پس اگر چیزی رو نمی دونیم بهتره نگیم
(الان باز یکی میاد میگه این طرفدار مایلی کهنه :lol: )

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
آخه میگن واسه کسی ارزش قائل بشو که واست ارزش قائل بشه!
وقتی این بابا ، مشتی قشم شم(به قول یارو تو فیلم فلان :D) ، میاد و به همه هرجور اتهامی رو میزنه بدون اینکه ثابت بشه ، اینا هیچ کدوم ضد اخلاقی نیست؟!
وقتی میاد و کثیف ترین و زشت ترین الفاظ رو به قلعه نوعی میگه ، وقتی میاد توی بیانیه هاش به همه از جمله من طرفدار استقلال فحش میده ، چجوریه که وقتی فیروز کریمی به بازیکن خودش مثلا گفته گوساله یا الاغ میگه چرا؟!
اینا از نظر شما زشت و غیر اخلاقی نیست ؟
اما اگه یکی میگه مایلی کهن آدم بدیه این از نظر شما غیر اخلاقیه!؟
وقتی این آقا توی سالهایی که مربی تیم ملی بوده توی کمپ تیم ملی هر شب مراسم نوحه و عزاداری برپا میکرده و هر کسی توی این مراسم نمیرفته توی ترکیب هم نبوده ، این غیراخلاقی نیست؟!
وقتی کسی میگه اگه هر کی نماز نخونه از لیست خطش میزنم، این به نظر شما کار درستیه و غیر اخلاقی نیست؟!

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
ببین شما چند تا بحث رو با هم نباید قاطی کنی
یک بحث نظرات شخصی هست که یک مربی داره و مثلا قطبی هم اوایل اومده بود پرسپولیس میگفت لایت خیلی به بازیتون کمک میکنه :D که استیلی بهش گفته بود اینجا بیخیال شو الان کاشانی جفتمونو پرت میکنه بیرون
حالا اینکه مایلی کهن دوست داره افراد مذهبی تر رو بازی بده به خودش مربوطه و نظرات شخصیش . پس اون کسی که انتخابش کرده مقصره وگرنه همه می دونیم که مربیای فوتبال اکثریت هر کاری دلشون بخواد میکنن و مسئولان باشگاهی یا فدراسیون نمی تونن دخالت کنن
اما فحاشی و حرکات زننده در همه ی ابعادش غیر اخلاقی هست . حالا می خواد طرف بازیکن باشه یا تماشگر یا مربی و...

در مورد اتهامات هم بزار ثابت بشه دروغ گفته ، بعد جزاش رو می بینه.چرا ما خودمون رو تو این بازیا آلوده کنیم؟حرفای ما به کجا میرسه؟

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
ولی کلیپ درگیری مایلی کهن و کریمی هست ... من تو تی وی دیدم !!
مایلی خیلی بی ادب هست ...
شانس آوردیم که این خیلی با خداست وگرنه اگه عرق خور بود مست میکیرد معلوم نبود چی میشد :D:D

اگه میشه و کسی هم داشتش این کلیپ رو بزارین تا منم ببینم

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
ببین مهدی خان مایلی کهن بهتره دهنش رو ببنده ! حرف زدن راحته ولی اثبات سخته ...
یک نمونه ی کوچیکش در مورد آقای دایی بود اینم نتیجش :

zendan-evin.jpg

درسته پارتیش کلفته :

407961_orig.jpg

ولی بهتره که حرفی بزنه که بشه اثبات کرد !!

هنوزم به نظر من مایلی کهن کثیفه !! دلیلی هم واسه اثبات این حرف به کسی نمیبینم !!!

Last edited:

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
اگه میشه و کسی هم داشتش این کلیپ رو بزارین تا منم ببینم
درگیری نبود که!
فیروز کریمی اومد باهاش دست بده گفت من باهات دست نمیدم چون باهات مشکل دارم!!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
دیدم اینجا نوشتی گفتم الان این به من گیر داده :D
بابا همینطوری از دست ام در رفت :cool:
تازه قرمز هم رنگ خدا هست :p
بعد بابا این حرف ها چیه دختر جان :rolleyes: مثلا الان می خواهی بگی که من منظور داشتم :cool: آخه هیچ ربطی به پرسپولیس هم نداره این قضیه :(
جون تو از سن ما گذشته این کارها :happy:
حالا این همه حرف زدیم برم رنگش رو عوض کنم :rolleyes:

خوب عوض کردم :)

افرین:Dحالا شد:D
حتما باید چوب بالا سرت باشه؟:happy:
:D:D
ایرادای دخترونه گرفتیاااااااااااا
سراب که اهل این کارا نیست مرجان ...

من تو زندگی نفهمیدم چه کنم:Dدخترونه رفتار کنم اینو می گن بهم پسرونه رفتار می کنم می گن ظریف باش:D
بههههههه:lol:

پ.ن:در مورد بازیکن ها....به احتمال زیاد اعتراف نمی کنن...چون خودشون هم خطر محرومیت رو به دنبال دارن..مگر اینایی که دیگه بازی نمی کنند
در مورد تست دوپینگ...خیلی کم انجام می شه...اونم در استانه ی بازی های حساس انجام می شه
جون من این قدر از فیروز دفاع نکنید:wacko:خدا وکیلی مشخصه چه ادمیه!!!:f34r:

M A M A D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
کریمی هرچی باشه بهتر از این مایلی هست.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663

خدا وکیلی یه بار ارزو به دل موندم بعد از پایان بازی که باهاش مصاحبه می کنند در مورد بازی و تاکتیک حرف بزنه:wacko:
فقط بلده گیر بده به همه چیز و همه کس....

به نظر من که این کاره ست ولی همه چی ماست مالی می شه

بالا