• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

محرومیت و تعلیق مربیان و بازیکنان فوتبال !!

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
خوب ظاهرا ختم به خیر شد و رو سیاهی موند برای بعضی ها :*

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
بهرحال خدا رو شکر این وصله ها به ما و تیم ممون نمی چسبه
و هر جا سخن از تبانی و دوپینگ است نام بعضی ها می درخشد :blush:

درسته کل فوتبال ايران کثيفه و اين کثافت گريبان همه رو گرفته به جز تيم پرسپوليس که در واقع نماد فوتبال پاک تو ايران هست:lol:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
عزیزم شما اصلا پستهای منو نمی خونی و فقط دنبال این هستی که یک چیزی گفته باشی :blink:
دقیق بخون:

اگر مفهوم نیست توضیح میدم که تهمت ناروا دارای جرم بالایی هست و حتی ممکنه به خاطرش بیفته زندان.ولی تا ثابت نشده راسته یا دروغ اسمش رو میزاریم اتهام.اگر دروغ گفته باشه میشه بی اخلاق و اگر راست گفته باشه ، با اینکه دیر گفته ولی حرف حق زده

طبق توضیحاتی که بالا گفتم پس اگر چیزی رو نمی دونیم بهتره نگیم
(الان باز یکی میاد میگه این طرفدار مایلی کهنه :lol: )

عزیز دل اینجا کسی نمی اد حکم بده
اونیکه علیرضا گفت نظر شخصی خودش بود حالا چه کسی رو متهم کرده باشه ( البته که نکرد ) چه اینکه از کسی بد گفته باشه

و این چیزی که علیرضا گفت تهمت نیست بلکه نظر شخصی اش با توجه به دیده هایش هست حالا ممکن هم هست اشتباه کرده باشه ولی آبرو کسی با نظر شخصی کسی زیر سوال نمی ره
ولی حرف های مایلی کهن تهمت هست

و یک چیز دیگر اگر اتهامی ثابت نشده پس نباید اون رو جای قرار بدهیم و یک طرفه به قاضی برویم و اگر کسی در مورد کسی که اتهام رو به یک نفر دیگه زده انتقادی رو وارد کنه این تهمت نیست بلکه نظر شخصی هست و من نمی تونم به اون ایراد وارد کنم که آقا تهمت نزن

واین جا تاپیک عمومی هست و هر کس می تونه بیاد نظرش رو بگه و این حتی می تونه تهمت باشه ( البته اثبات کردنش پای خود طرف هست ) و همینطور نظر شخصی خودش رو می تونه بگه و من حق ندارم که بگم که نظر شخصی تو غیر قابل قبول هست

توی ایران همیشه قبل از اینکه کسی را محاکمه کنند همه میان طبق علایق شخصی خودشون رای اعدام برای طرف می برند و این حتی برای کسانی هم هست که مثلا درست فکر می کنند و روشنفکر هستند و اعتقاد دارند که جامعه باید درست بشه هم هست و مثال هاش هم زیاد هست مثلا در مورد خداداد ( در مورد رفتار و کارش نمی گم ) خیلی ها اومدند اون رو اعدام هم کردند ولی در عمل هیچ مدرکی پیدا نشد که خداداد اون کار رو کرده ولی با این همه محکوم هم شد

ما کلا عادت داریم قضاوت بکنیم حتی اگه صلاحیتش رو هم نداشته باشیم و حکم هم صادر کنیم

البته این همه را نگفتم که کریمی رو تبرئه کنم چون شاید ایشون این کار رو کرده ولی به خاطر علایق شخصی خودمون آبرو افراد رو به تمسخر نگیریم

موفق باشید ;)

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
درسته کل فوتبال ايران کثيفه و اين کثافت گريبان همه رو گرفته به جز تيم پرسپوليس که در واقع نماد فوتبال پاک تو ايران هست:lol:

آورین آورین وحید :)
به نکته کلیدی اشاره کردی :happy:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
عزیز دل اینجا کسی نمی اد حکم بده
اونیکه علیرضا گفت نظر شخصی خودش بود حالا چه کسی رو متهم کرده باشه ( البته که نکرد ) چه اینکه از کسی بد گفته باشه

و این چیزی که علیرضا گفت تهمت نیست بلکه نظر شخصی اش با توجه به دیده هایش هست حالا ممکن هم هست اشتباه کرده باشه ولی آبرو کسی با نظر شخصی کسی زیر سوال نمی ره
ولی حرف های مایلی کهن تهمت هست

و یک چیز دیگر اگر اتهامی ثابت نشده پس نباید اون رو جای قرار بدهیم و یک طرفه به قاضی برویم و اگر کسی در مورد کسی که اتهام رو به یک نفر دیگه زده انتقادی رو وارد کنه این تهمت نیست بلکه نظر شخصی هست و من نمی تونم به اون ایراد وارد کنم که آقا تهمت نزن

واین جا تاپیک عمومی هست و هر کس می تونه بیاد نظرش رو بگه و این حتی می تونه تهمت باشه ( البته اثبات کردنش پای خود طرف هست ) و همینطور نظر شخصی خودش رو می تونه بگه و من حق ندارم که بگم که نظر شخصی تو غیر قابل قبول هست

توی ایران همیشه قبل از اینکه کسی را محاکمه کنند همه میان طبق علایق شخصی خودشون رای اعدام برای طرف می برند و این حتی برای کسانی هم هست که مثلا درست فکر می کنند و روشنفکر هستند و اعتقاد دارند که جامعه باید درست بشه هم هست و مثال هاش هم زیاد هست مثلا در مورد خداداد ( در مورد رفتار و کارش نمی گم ) خیلی ها اومدند اون رو اعدام هم کردند ولی در عمل هیچ مدرکی پیدا نشد که خداداد اون کار رو کرده ولی با این همه محکوم هم شد

ما کلا عادت داریم قضاوت بکنیم حتی اگه صلاحیتش رو هم نداشته باشیم و حکم هم صادر کنیم

البته این همه را نگفتم که کریمی رو تبرئه کنم چون شاید ایشون این کار رو کرده ولی به خاطر علایق شخصی خودمون آبرو افراد رو به تمسخر نگیریم

موفق باشید ;)

100% تائید میشه !!
در مورد صحبت هام هم حتی اگر لازم بشه تو دادگاه هم زیرش میزنم :D:D:D

M A M A D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
کریمی:من حاجی فیروزم دیگه!

سایت گل – چه اتهام باشد چه نباشد،انگ دوپینگ به پیشانی فیروز کریمی چسبیده است. او که تا قبل از رویارویی با محمدمایلی کهن نزد طرفداران فوتبال به حس دیوانه وار طنزش مشهور بود، برای اولین بار با لقب دوپینگی مورد توهین قرار گرفت.

شعاری که درنهایت باعث درگیری شدید میان لیدر صبای قم که به نفع او وارد عمل شده بود با تماشاگران مس نیز شد.کریمی که ازبازی نفسگیر یک چهارم نهایی جام حذفی با برد بیرون آمد دربازی بعدی مقابل ذوب آهن نایب قهرمان ایران قرار خواهد گرفت که بازی آنها در لیگ با جنجال داوری همراه بود.

کریمی که در پایان بازی مقابل دوربین تلویزیون قرار گرفته بود در پاسخ به سئوال خبرنگاری که درباره آخرین بیانیه مایلی کهن پرسید ، گفت :"ایشان به من گفته اند حاجی فیروز.خب من حاجی فیروزم دیگه.نکنه فکرکردید من حاجی سیروسم ؟" او تکرار کرد که مقابل مایلی و اتهامات اوساکت نخواهد ایستاد و به مراجع قضایی شکایت خواهد کرد.دادگاه این دو چهره خبرساز فوتبال ایران هم دادگاهی خواهد بود ها!

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
کریمی:من حاجی فیروزم دیگه!
هیچ کدوم هم کم نمیارن ! فردا مایلی یه چیز دیگه میگه دوباره !

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
لووووول
این پرسپولیسیا چه گرد و خاکی اینجا به پا کردن. استدلال هاشون هم جالبه ;)
بالاخره جای سوخته ی حذف توی همه جام ها باید یه جوری خنک بشه :happy:
اول میگن کل فوتبال ما از بالا تا پایین کثیفه بعد میگه خدا رو شکر که به تیم ما از این وصله ها نمیچسبه :lol: :)

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
شريفي: مربيان متخلف مادام‌العمر محروم مي‌شوند

خبرگزاري فارس: رئيس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: مربيان متخلف فوتبال در صورت اثبات شدن جرمشان تا پايان عمر از مربيگري محروم خواهند شد.

مجتبي شريفي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره خبر ممنوع الفعاليت شدن چند مربي در فصل آينده عنوان كرد: توقع عموم هواداران از كميته انضباطي انجام امور زيرساختي و زيربنايي است كه اين توقع به جا و در خور توجه است. در همين راستا ما تحقيقات زيادي را درباره دوپينگ، دلالي و ساير جريانات سوء اخلاقي آغاز كرده‌ايم.
وي ادامه داد:‌ حدود 10 روز است كه به صورت متمركز، روزانه چند نفر از افراد آگاه و مطلع به كميته انضباطي فراخوانده مي‌شوند. تمام اطلاعات و آگاهي‌هاي آنها پيرامون سوء جريانات مالي و ديگر زشتي‌هاي مرتبط با فوتبال استماع و ثبت و ضبط مي‌شود.
شريفي تاكيد كرد: به اسامي مرجعي رسيده‌ايم كه نقطه عطفي براي برخورد انضباطي تلقي مي‌شود.مسلما با كامل شدن تحقيقات افراد خاطي كه منشاء سوء جريانات مالي و يا تحقق روابط غيراخلاقي در فوتبال هستند شناخته خواهد شد.
رئيس كميته انضباطي درباره اينكه چه جريمه‌اي براي اين افراد در نظر گرفته مي‌شود؛ اظهار داشت: در صورتي كه تخلف اين مربيان ثابت شود آنها براي هميشه از گردونه فعاليت‌هاي مرتبط با فوتبال كنار گذاشته خواهند شد.
شريفي با دعوت از كليه افرادي كه در اين زمينه اطلاعات دارند؛ خاطرنشان كرد: از تمام بازيكنان، اعضاي كادر فني و همه مرتبطان با فوتبال كه از سوء جريانات مالي اطلاع دارند و نسبت به اشخاص آگاه هستند و يا خود از آن زيان ديده‌اند مي‌خواهيم با حضور در كميته انضباطي و يا به هر ترتيبي كه مي‌توانند مشاهدات و اطلاعات خود را در اختيار ما قرار دهند. يقينا اطلاعات آنها مي‌توان به ما كمك كند. افرادي كه تاكنون به كميته انضباطي آمده‌اند، سرنخ‌هاي خوبي به ما داده‌اند.
وي درباره اينكه از خاطيان نيز دعوت به عمل خواهد آمد، تصريح كرد:‌ پس از اتمام گواهي شاهدان و جمع‌آوي تمام اطلاعاتي كه از طريق بازيكنان مربيان و ساير افراد به ما مي‌رسد مسلما خاطيان را به كميته انضباطي فرا مي‌خوانيم و به صورت آشكار و علني نام آنها را اعلام مي‌كنيم. در حال حاضر از ذكر نام و تعداد اين افراد معذور هستيم. علاوه بر افرادي كه نامشان مطرح است يكي دو مربي نيز مدنظر ما قرار دارد.
شريفي با تاكيد بر اينكه هدف كميته انضباطي و فدراسيون فوتبال پاكسازي اين رشته ورزشي است، يادآور شد: به كليه علاقمندان فوتبال اين مژده را مي‌دهم كه پاكسازي لازم در فوتبال ايران انجام خواهد شد و همه افرادي كه منشاء آلودگي در زمينه دوپينگ، دلالي و ساير مسائل غيراخلاقي هستند از فوتبال كنار گذاشته مي‌شوند.
انتهاي پيام/

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
بگو خوب !

M A M A D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
شريفي: مربيان متخلف مادام‌العمر محروم مي‌شوند

1q8fq6jul39ro8ui0ybk.jpg

Last edited:

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74

حمله يک مربي فوتبال به سايت «ت»
دوپينگ، تباني، رشوه، باج‌خواهي، محروميت‌ و... اينها عبارت‌هايي هستند كه اين روزها در فوتبال ايران زياد شنيده مي‌شود و متاسفانه مراجع قضايي فوتبال نيز هيچ تصميم شفاف و قاطعي درخصوص آن اتخاذ نمي‌كنند. اين موضوع تا حدي گسترده شده كه اخيرا برخي از رسانه‌ها با تاييد ارتباط برخي از مربيان فوتبال با اين واژه‌ها از محروميت مادام العمر آنها خبر داده‌اند.

فرهاد كاظمي يكي از مربياني است كه معتقد است طرح اين مسايل و موضوعات در رسانه‌ها بدون اثبات آن جنبه تخريبي براي فوتبال ايران دارد. او با انتقاد شديد از طراحان اين سناريوها خواست كه به جاي جنجال و تنش در فوتبال، مدارك و دلايل خود را ارايه كنند تا متهمان واقعي محاكمه و از فوتبال اخراج شوند.

سرمربي پيشين تيم فوتبال سپاهان اصفهان در گفت‌وگو با ايسنا افزود: متاسفانه اين روزها فوتبال ايران دچار حاشيه شده است و در طي اين چند روزي كه حاشيه گسترش يافته، خبرنگاران فراواني با من تماس گرفته‌اند و اين خود اثبات مي‌كند كه در فوتبال ايران حاشيه حرف اول را مي‌زند، چرا كه در زمان مسابقات مهم كمتر خبرنگاري سراغي از فرهاد كاظمي و تيمش مي‌گرفت.

وي افزود: اخيرا سايت بي‌شهامت و بي‌هويتي به نام «ت» با طرح اسامي به صورت مخفف اعلام كرده كه مربياني براي هميشه از فوتبال پاك ايران محروم خواهند شد. واقعيت اين است كه اين اسم‌هاي مخفف نه مربوط به فرگوسن است و نه كاپلو! بلكه به مربيان داخلي برمي‌گردد. متاسفم كه مربيان پيش از اثبات بيگناهي متهم مي‌شوند.

كاظمي تاكيد كرد: آن سايت اگر شجاعت دارد، اسم را به طور كامل بياورد تا مربيان ناپاك جايگاه خود را بهتر بدانند و آنها نيز قدرت دفاع از خود را پيدا كنند. معتقدم كه بايد در اين موضوع نهادهاي امنيتي به طور جدي ورود كنند تا خداي ناكرده آبروي مومني ناخواسته ريخته نشود. سازمان بازرسي كل كشور هم بايد به اين موضوع ورود كند.

وي كه ظاهرا بيش از هر كسي از اين اخبار به ستوه آمده است، تاكيد كرد: سايتي كه نه كارنامه دارد و نه آبرو، نبايد با بي‌آبرويي آبروي بندگان خدا را ببرد. من در جريان مسايل دوپينگ اخير بارها به كميته انضباطي رفتم و از حق خودم دفاع كردم. امير المومنين (ع) هم مي‌گويد بايد حق را گرفت و من هم در آن موضوع از حقم دفاع كردم. الان هم اگر اتهامي عليه من باشد، به دنبال گرفتن حق خواهم بود.

كاظمي درمورد اظهارات اخير مهدي تاج نايب رييس فدراسيون فوتبال مبني بر تاييد محروميت برخي از مربيان فوتبال گفت: بهتر است تاج در حيطه و اختيارات خودش اظهارنظر كند. بحث فدراسيون فوتبال درباره منشور اخلاقي حاكم بر فوتبال است كه در اين موضوع ما نيز در خدمت فدراسيون هستيم اما، اينكه با فرافكني فدراسيون بخواهد هم راستا با جريان‌هاي خبري دست به تخريب مربيان بزند، قابل توجيه نيست. فدراسيون هم بايد در اين موضوع صداقت داشته باشد.

وي افزود: اكنون كفاشيان مسوول اول فوتبال ايران است و او بايد در اين مورد حرف بزند. اگر هم موضوعي باشد در كميته انضباطي رسيدگي شود. من در فصل جاري يك بار هم به كميته انضباطي نرفته‌ام ولي اگر لازم باشد با كمال ميل خواهم رفت.

كاظمي در پاسخ به سوال خبرنگار ايسنا مبني بر اين كه چرا شما اين اتهامات را به خود گرفته‌ايد، گفت: به هر حال دايره مربيان ايران چندان هم وسيع نيست. بايد از حق مربيان دفاع كرد. من هم مي‌گويم اگر كسي متهم است، نبايد در فوتبال حضور داشته باشد. بايد با دلايل و مدرك حرف‌ها گفته شود تا حرمت‌ها حفظ شود.
وي گفت: از علي‌آبادي هم مي‌خواهم به عنوان بزرگ ورزش موضوع را مديريت كند.

كاظمي در پايان حق هرگونه شكايت از رسانه‌هايي كه اين روزها باعث تخريب چهره برخي از مربيان از جمله خود او را سبب شده‌اند، براي خود محفوظ دانست.

M A M A D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
نادر، اکبر، فیروز، فرهاد. دو تای دیگه کین؟

سایت تابناک که منتشر کننده این خبر بوده گفته از فدراسیون تماس گرفته شده و حضور فیروز کریمی تو این مربیان تکذیب شده و کریمی تو اینا نیست.

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
نمی دونم چرا پستم پاک شد ؟! خب همونطور که نادر و فیروز و فرهاد و ... رو اسم بردند ما هم یک کلمه نوشتیم امیر ! خدا رو شکر امیر هم که یکی دو تا نیست توی این مملکت
عجیبه واقعا

بگذریم

اینم فیلم دادگاه مایلی کهن و قلعه نوعی و درگیری لفظی مایلی با فیروز در یوتوب

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=HK3Bk9LactM"]YouTube - ‫گریه و فریاد های مایلی کهن در کمیته انضباطی‬‎[/ame]

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
مرسی ... شدیدآ دنبال این بودم . چه قدر خفن حرف میزنه این میلی کهن و چه قدر بد ضایع میکنه فیروز کریمی رو

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
مرسی ... شدیدآ دنبال این بودم . چه قدر خفن حرف میزنه این میلی کهن و چه قدر بد ضایع میکنه فیروز کریمی رو

یه تیکش رو TV خودمون گذاشت،مایلی خیلی عصبی بود،فیروز هم که مثل همیشه ریلکس بود!

پ.ن: امروز شنیدم که میناوند گفته: تهدید کردند مه شهادت ندم!:wacko:

rahimi_sm

Registered User
لایک‌ها
1
اون چند تا اسم کوچک که من گفتم حرف اول فامیلیشون هم تو لیست هست ولی تو لیست 6 نفره ا-ق نیست که شما میگید امیر.

نمی دونم چرا پستم پاک شد ؟! خب همونطور که نادر و فیروز و فرهاد و ... رو اسم بردند ما هم یک کلمه نوشتیم امیر ! خدا رو شکر امیر هم که یکی دو تا نیست توی این مملکت
عجیبه واقعا

بگذریم

YouTube - ‫گریه و فریاد های مایلی کهن در کمیته انضباطی‬‎

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
اون چند تا اسم کوچک که من گفتم حرف اول فامیلیشون هم تو لیست هست ولی تو لیست 6 نفره ا-ق نیست که شما میگید امیر.

شما مثکه یادت رفته در انتهای غیب گوییت سوالی طرح کردی به این مضمون

دو تای دیگه کین؟

و من درجواب شما گفتم یکی از اون دوتای دیگه امیر هست
و خدا رو شکر امیر هم در فوتبال ما کم نیست ، مگر اینکه تا چوب رو برداری همه نگاه ها به یکنفر جلب بشه که البته ایشون هم اسمشون امیر نیست درواقع !

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خداییش عجب فوتبال خر تو خری داریم ما ...
احساس می کنم اینا خودشون هم دیگه کنترل ندارند ...

بالا