خوب ظاهرا ختم به خیر شد و رو سیاهی موند برای بعضی ها :*
بهرحال خدا رو شکر این وصله ها به ما و تیم ممون نمی چسبه
و هر جا سخن از تبانی و دوپینگ است نام بعضی ها می درخشد :blush:
عزیزم شما اصلا پستهای منو نمی خونی و فقط دنبال این هستی که یک چیزی گفته باشی :blink:
دقیق بخون:
اگر مفهوم نیست توضیح میدم که تهمت ناروا دارای جرم بالایی هست و حتی ممکنه به خاطرش بیفته زندان.ولی تا ثابت نشده راسته یا دروغ اسمش رو میزاریم اتهام.اگر دروغ گفته باشه میشه بی اخلاق و اگر راست گفته باشه ، با اینکه دیر گفته ولی حرف حق زده
طبق توضیحاتی که بالا گفتم پس اگر چیزی رو نمی دونیم بهتره نگیم
(الان باز یکی میاد میگه این طرفدار مایلی کهنه :lol: )
درسته کل فوتبال ايران کثيفه و اين کثافت گريبان همه رو گرفته به جز تيم پرسپوليس که در واقع نماد فوتبال پاک تو ايران هست:lol:
عزیز دل اینجا کسی نمی اد حکم بده
اونیکه علیرضا گفت نظر شخصی خودش بود حالا چه کسی رو متهم کرده باشه ( البته که نکرد ) چه اینکه از کسی بد گفته باشه
و این چیزی که علیرضا گفت تهمت نیست بلکه نظر شخصی اش با توجه به دیده هایش هست حالا ممکن هم هست اشتباه کرده باشه ولی آبرو کسی با نظر شخصی کسی زیر سوال نمی ره
ولی حرف های مایلی کهن تهمت هست
و یک چیز دیگر اگر اتهامی ثابت نشده پس نباید اون رو جای قرار بدهیم و یک طرفه به قاضی برویم و اگر کسی در مورد کسی که اتهام رو به یک نفر دیگه زده انتقادی رو وارد کنه این تهمت نیست بلکه نظر شخصی هست و من نمی تونم به اون ایراد وارد کنم که آقا تهمت نزن
واین جا تاپیک عمومی هست و هر کس می تونه بیاد نظرش رو بگه و این حتی می تونه تهمت باشه ( البته اثبات کردنش پای خود طرف هست ) و همینطور نظر شخصی خودش رو می تونه بگه و من حق ندارم که بگم که نظر شخصی تو غیر قابل قبول هست
توی ایران همیشه قبل از اینکه کسی را محاکمه کنند همه میان طبق علایق شخصی خودشون رای اعدام برای طرف می برند و این حتی برای کسانی هم هست که مثلا درست فکر می کنند و روشنفکر هستند و اعتقاد دارند که جامعه باید درست بشه هم هست و مثال هاش هم زیاد هست مثلا در مورد خداداد ( در مورد رفتار و کارش نمی گم ) خیلی ها اومدند اون رو اعدام هم کردند ولی در عمل هیچ مدرکی پیدا نشد که خداداد اون کار رو کرده ولی با این همه محکوم هم شد
ما کلا عادت داریم قضاوت بکنیم حتی اگه صلاحیتش رو هم نداشته باشیم و حکم هم صادر کنیم
البته این همه را نگفتم که کریمی رو تبرئه کنم چون شاید ایشون این کار رو کرده ولی به خاطر علایق شخصی خودمون آبرو افراد رو به تمسخر نگیریم
موفق باشید![]()
هیچ کدوم هم کم نمیارن ! فردا مایلی یه چیز دیگه میگه دوباره !کریمی:من حاجی فیروزم دیگه!
نادر، اکبر، فیروز، فرهاد. دو تای دیگه کین؟
مرسی ... شدیدآ دنبال این بودم . چه قدر خفن حرف میزنه این میلی کهن و چه قدر بد ضایع میکنه فیروز کریمی رواینم فیلم دادگاه مایلی کهن و قلعه نوعی و درگیری لفظی مایلی با فیروز در یوتوب
مرسی ... شدیدآ دنبال این بودم . چه قدر خفن حرف میزنه این میلی کهن و چه قدر بد ضایع میکنه فیروز کریمی رو
نمی دونم چرا پستم پاک شد ؟! خب همونطور که نادر و فیروز و فرهاد و ... رو اسم بردند ما هم یک کلمه نوشتیم امیر ! خدا رو شکر امیر هم که یکی دو تا نیست توی این مملکت
عجیبه واقعا
بگذریم
اینم فیلم دادگاه مایلی کهن و قلعه نوعی و درگیری لفظی مایلی با فیروز در یوتوب
YouTube - ‫گریه و فریاد های مایلی کهن در کمیته انضباطی‬‎
اون چند تا اسم کوچک که من گفتم حرف اول فامیلیشون هم تو لیست هست ولی تو لیست 6 نفره ا-ق نیست که شما میگید امیر.