• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

محرومیت و تعلیق مربیان و بازیکنان فوتبال !!

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
حقشه ... دلقک فوتبال ایرانه ... به همه توهین میکنه . من که دشمن این آدمم ! خدا کنه از فوتبال محرومش کنن و منتقلش کنن به بخش نظافت شهری شهرداری!

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
حقشه ... دلقک فوتبال ایرانه ... به همه توهین میکنه . من که دشمن این آدمم ! خدا کنه از فوتبال محرومش کنن و منتقلش کنن به بخش نظافت شهری شهرداری!
برای منم منفور ترین مربیه!
امیدوارم ثابت بشه و محرومش کنن

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
برای منم منفور ترین مربیه!
امیدوارم ثابت بشه و محرومش کنن

به نظر من جزو سه مربی برتر ایران هست ...
عاشق اخلاقشم هستم !! :D
فیروز تو قلب منه ! کلا من طنز انتقادی رو دوست دارم !

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
به نظر من جزو سه مربی برتر ایران هست ...
عاشق اخلاقشم هستم !! :D
فیروز تو قلب منه ! کلا من طنز انتقادی رو دوست دارم !

کجای طنزش انتقادیه؟:blink:
فقط دلقک بازیه...و همش می خواد بگه من با نمکم!!!!:blink:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
به مربی تیم ما توهین نکنید وگرنه ریپورت همتونو میدم

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
بله.
آخه مایلی کهن هم شد شاهد. یا میناوند؟

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
کجای طنزش انتقادیه؟:blink:
فقط دلقک بازیه...و همش می خواد بگه من با نمکم!!!!:blink:

این برداشت شماست ... کاملا محترم !!
خدا رو شکر که من و شما خواهر رو برادر نیستیم و گر نه هر روز دعوا بود تو خونه !!!! :D

پ.ن : البته همه میدونن مرجان اخلاقش اینجوری شده دلیلش چیه !!! :lol::lol:

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
الآن داشتم خبرورزشی میخوندم , فرهاد مجیدی و علیزاده و رضائیان گفتن اصلآ همچین چیزی رو ندیدیم که بخوایم شهادت هم بدیم ! ولی بقیه گفتن ما حتمآ شهادت میدیم :دی نیما نکیسا هم گفته منم چیزهای زیادی در مورد فیروز کریمی میخوام بگم !

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
من از اون روز اول از مايلي بدم ميومد و همچنان به اين نفرت افزوده مي شود!

ولي بچه ها، ديدين امسال چه سال مزخرفي بود؟! همش دعوا، همش شکايت، اين به اون ميگه دوپينگي، اون به اين ميگه ...، اون فحش مي ده ميگه صلوات بود، اين ميگه بازم ...! اون داور (فک کنم قهرماني بود) گل سالم دقايق آخرو مردود اعلام مي کنه و تيمارو تو جدول با اين تصميمش جابه جا مي کنه و مياد راست راست تو نود فقط مي گه متأسفم و و و ... حتي صداي آدم آرومي مثل افشين امپراطور رو هم در آوردن. اي تف به ذات علي آبادي و تاج و کفاشيان و مايلي کهن و ... که اين فصل ليگو حروممون کردن

ولي حال مي ده! الان جز کل کل قرمز و آبي سوژه کل کل بيشتري هم داريم :D

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
کلا فوتبال ما کثیف تر از حدس و گمانهای من و شماست
بنده خدا دکتر سیار یکبار اعلام کرد 100% پنالت بوده !!! ببخشید یکبار اعلام کرد که در این فوتبال داورهای ناسالم حضور دارند اما بجای اینکه به حرفهای این بابا رسیدگی بشه ، صداشو بستند !
کلا اینجا نه فقط در فوتبال که در همه چیز ، اتفاق نظر بر این است که تاجایی که میشه نذارید گند کار در بیاد !
در همین راستا
جواد زرینچه از تبانی کردن گفت ولی ظرف یکفهته کردنش توی گونی !
جالبیش اینه که یه آقایی از استقلال اهواز مصاحبه کرده بود و گفته بود : ما اگر اهل تبانی بودیم ، پیشنهاد ملوان رو قبول می کردیم !!!
عذر بدتر از گناه که می گن اینه
همین تکذیبیه این آقا ثابت می کنه توی فوتبال ما از این پیشنهادات باحال خیلی رایجه و فقط به ژنرال مربوط نمیشه
بعد از اون مایلی کهن و حجازی هم حرفهای مشابهی زدند اما با رفتن قلعه نوعی از استقلال این مسئله هم خیلی راحت ماست مالی شد
الان بحث دوپینگ پیش اومدی
بحثی که من مطمئنم هیچوقت پیگیری نخواهد شد . چرا ؟
چون دوپینگ در ایران ابدا به فیروزخانه کریمی محدود نمیشه و بقول شاغلام : اگر حکم کنند که مست گیرند در شهر هرآنچه هست گیرند ...
و اسم بردن مایلی کهن از 7 نفر بعنوان شاهد همینجوریش یعنی چنین صحبتی تهمت نیست و واقعیته
چون یکدفعه یکی میاد میگه من خودم شاهدم ! یکبار می گه 7 نفر دیگه هم شاهدن ! و مطمئن باشید مایلی تا اوکی رو از اون هفت نفر نگرفته باشه ازشون اسم نمی بره چون بدضایع می شه آماااااااااااا
آما اینجا ایرانه
و الان 2-3 نفر از این هفتا گفتن آقا ما هیچی ندیدیم !!
و همینکه 4-5 تاشون هنوزم می گن ما میایم و شهادت می دیم یعنی آقا فیروز لو رفته واقعا
اما مژده بهتون می دم که این 4-5 تا هم بزودی می گن : ما هم هیچی ندیدیم ! اونایی که آقا فیروز به بچه ها میداد آب معدنی بود ! گاهی هم آمپول ب کمپلس بهمون تزریق می کرد ! و خلاصه ماست مالی میشه اینم

مگه کسی دقیقا فهمید که علی خسروی - که کامران منزوی خیلی هم دوستش داشت و بهش لقب داور دیپلمات داده بود !! - از کی و بابت چی پول گرفته بود ؟ این آقا بی سرو صدا حذف شد ، بی سرو صدا یک مدتی برگشت ، بی سرو صدا دوباره حذف شد و ...

خلاصه این فوتبال خیلی کثیفه
و از اونجایی که کسی در این مملکت نمی خواد یا حوصله پرداختن به ریشه مشکلات رو نداره
همون بهتر که در چاه رو بذارن که لااقل بوی گندش بیرون نیاد و فکر کنیم که این تیم اگر قهرمان شده بخاطر شایستگیهاش بوده یا اون بازیکنه که موهاش رو از ته با تیغ می زد اگر سر پیری دوبرابر 14 سالگیش می دوید بخاطر قدرت بدنیش بود و اون داوره هم که پنالتی های واضح رو نمی بینه ، فقط اشتباه کرده و اشتباه هم که جزو داوریه و ...

Last edited:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
کلا فوتبال ما کثیف تر از حدس و گمانهای من و شماست
بنده خدا دکتر سیار یکبار اعلام کرد 100% پنالت بوده !!! ببخشید یکبار اعلام کرد که در این فوتبال داورهای ناسالم حضور دارند اما بجای اینکه به حرفهای این بابا رسیدگی بشه ، صداشو بستند !
کلا اینجا نه فقط در فوتبال که در همه چیز ، اتفاق نظر بر این است که تاجایی که میشه نذارید گند کار در بیاد !
در همین راستا
جواد زرینچه از تبانی کردن گفت ولی ظرف یکفهته کردنش توی گونی !
جالبیش اینه که یه آقایی از استقلال اهواز مصاحبه کرده بود و گفته بود : ما اگر اهل تبانی بودیم ، پیشنهاد ملوان رو قبول می کردیم !!!
عذر بدتر از گناه که می گن اینه
همین تکذیبیه این آقا ثابت می کنه توی فوتبال ما از این پیشنهادات باحال خیلی رایجه و فقط به ژنرال مربوط نمیشه
بعد از اون مایلی کهن و حجازی هم حرفهای مشابهی زدند اما با رفتن قلعه نوعی از استقلال این مسئله هم خیلی راحت ماست مالی شد
الان بحث دوپینگ پیش اومدی
بحثی که من مطمئنم هیچوقت پیگیری نخواهد شد . چرا ؟
چون دوپینگ در ایران ابدا به فیروزخانه کریمی محدود نمیشه و بقول شاغلام : اگر حکم کنند که مست گیرند در شهر هرآنچه هست گیرند ...
و اسم بردن مایلی کهن از 7 نفر بعنوان شاهد همینجوریش یعنی چنین صحبتی تهمت نیست و واقعیته
چون یکدفعه یکی میاد میگه من خودم شاهدم ! یکبار می گه 7 نفر دیگه هم شاهدن ! و مطمئن باشید مایلی تا اوکی رو از اون هفت نفر نگرفته باشه ازشون اسم نمی بره چون بدضایع می شه آماااااااااااا
آما اینجا ایرانه
و الان 2-3 نفر از این هفتا گفتن آقا ما هیچی ندیدیم !!
و همینکه 4-5 تاشون هنوزم می گن ما میایم و شهادت می دیم یعنی آقا فیروز لو رفته واقعا
اما مژده بهتون می دم که این 4-5 تا هم بزودی می گن : ما هم هیچی ندیدیم ! اونایی که آقا فیروز به بچه ها میداد آب معدنی بود ! گاهی هم آمپول ب کمپلس بهمون تزریق می کرد ! و خلاصه ماست مالی میشه اینم

مگه کسی دقیقا فهمید که علی خسروی - که کامران منزوی خیلی هم دوستش داشت و بهش لقب داور دیپلمات داده بود !! - از کی و بابت چی پول گرفته بود ؟ این آقا بی سرو صدا حذف شد ، بی سرو صدا یک مدتی برگشت ، بی سرو صدا دوباره حذف شد و ...

و از اونجایی که کسی در این مملکت نمی خواد یا حوصله پرداختن به ریشه مشکلات رو نداره
همون بهتر که در چاه رو بذارن که لااقل بوی گندش بیرون نیاد و فکر کنیم که این تیم اگر قهرمان شده بخاطر شایستگیهاش بوده یا اون بازیکنه که موهاش رو از ته با تیغ می زد اگر سر پیری دوبرابر 14 سالگیش می دوید بخاطر قدرت بدنیش بود و اون داوره هم که پنالتی های واضح رو نمی بینه ، فقط اشتباه کرده و اشتباه هم که جزو داوریه و ...
کاملا تایید می شه
میناوند مونده پای حرفش اونم واسه اینکه فوتبال بازی نمی کنه دیگه...بقیه چون می دونن محروم می شن صداشون در نمیاد....

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
مث اینکه یادتون رفته همین بازیکن سالهای آخر فوتبالش چقدر افت کرده بود و تو سال آخر فوتبالش یه اشتباه خیلی وحشتناک هم کرد که باعث شد یه برد رو با مساوی عوض کنیم
شما بشدت در اشتباهی اگه فک کردی اونی که تو سن ۳۷-۸ سالگی داره بهترین بازیهای کل دوران فوتبالش رو می کنه بخاطر ترک و ۸ سیلندر بودنشه!

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
مایلی کهن چه گرد و خاکی راه انداخته. با این کارش که همه چیز رو رک و راست و با شجاعت میگه موافقم ولی این چیزها جدید نیست تعجب میکنم که چرا تازه یادش افتاده این مسایل رو رو کنه.
فکر میکنید به ضررش شد که دیگه سر مربی تیم ملی نیست؟ قاعدتا تیم ملی صعود نمیکنه و جلوی امارات هم می بازیم و همه کاسه کوزه ها میشکنه سر قطبی و فدراسیون. روزنامه های ورزشی هم چند تا چیز میبندن به قطبی (راست یا دروغ) و قطبی رو از عرش میارن رو فرش!
بعد هم با هزار تا سلام و صلوات مایلی کهن رو میکنن ریس فدراسیون یا سرمربی! تا با فساد مبارزه کنه و فوتبال رو نجات بده ...

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
مث اینکه یادتون رفته همین بازیکن سالهای آخر فوتبالش چقدر افت کرده بود و تو سال آخر فوتبالش یه اشتباه خیلی وحشتناک هم کرد که باعث شد یه برد رو با مساوی عوض کنیم
شما بشدت در اشتباهی اگه فک کردی اونی که تو سن ۳۷-۸ سالگی داره بهترین بازیهای کل دوران فوتبالش رو می کنه بخاطر ترک و ۸ سیلندر بودنشه!

ما که منظورمون ناصر شیردل بود
شمام خوب بازیهای ناصر شیردل رو دنبال می کردی ها ! ای شیطون !
بعدشم منظورت از اون بازیکن 37-8 ساله رو متوجه نشدم ...

بی ربط : می گن چوبه رو که ور می داری ، شاگردای فیروزمکمل خودشونو لو می دن ...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سناریوی جالبیه :)

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
احتمالاً بايد کريم خان باقری باشن ،البته اگه اشتباه نکنم

بابا چرا اسم بردی ؟ :happy:
رفیقت باید می گشت یکی دیگه رو پیدا می کرد با این مشخصات که ملت نگن " چوبو که بر می داری ! بازیکن دوپینگیا مشخص می شن ! "

بهرحال خدا رو شکر این وصله ها به ما و تیم ممون نمی چسبه
و هر جا سخن از تبانی و دوپینگ است نام بعضی ها می درخشد :blush:

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
خوشم میاد همونی شد که خودم اولش گفتم !

دوپينگ فقط با آزمايش قابل اثبات است
7 شاهد كه هيچ با 70 شاهد هم نمي‌شود

اتهام محمد مايلي‌كهن به فيروز كريمي در استفاده از دوپينگ اين روزها به يك بحث جدي و حاشيه‌اي در فوتبال ما تبديل شده است. بحث شهادت هفت شاهد كه از سوي مايلي‌كهن مطرح شده نيز بيش از پيش اين موضوع را تحت تاثير قرار داده است. در اين رابطه هوشنگ نصيرزاده، كارشناس داوري و مسايل حقوقي فوتبال تاكيد دارد كه براساس قانون صريح فيفا تنها راه اثبات دوپينگ و مسايل مربوط به آن آزمايش است و شاهد و گواه هيچ‌گونه ارزش قانوني ندارد:«تنها راه اثبات دوپينگ از ديدگاه فيفا و قوانين بين‌المللي مثبت درآمدن تست دوپينگ در يكي از آزمايشگاه‌هاست. مايلي‌كهن با هفت شاهد كه هيچ اگر 70 شاهد هم بياورد، هرگز نمي‌تواند از اين راه جرمي را متوجه فيروز كريمي كند. اصولا شهادت مشاهدات هيچ گونه ارزش قضايي نداردمجتبي شريفي، رييس كميته انضباطي فدراسيون فوتبال هم به نوعي حرف‌هاي نصيرزاده را تاييد مي‌كند:«براي اثبات دوپينگ گواه به تنهايي داراي موضوعيت نيست. انجام تست پزشكي و پي بردن به نوع و جنس دارويي كه استفاده شده نكته مهم در اين باره است. گواه به تنهايي نمي‌تواند اثبات كننده دوپينگ باشد، مگر اينكه مجرايي براي احراز اموري باشد كه از نظر وادا براي دوپينگ لحاظ شده است.» در ادامه شريفي از نهادهاي ذي‌صلاح از جمله نهادهاي امنيتي مي‌خواهد كه دراين پرونده همكاري كنند:«فوتبال ايران در چند وقت اخير با پرونده‌هايي نظير دوپينگ بازيكنان و درگيري مربيان مواجه بوده است. به نظر من نهادهاي ذي‌صلاح از جمله نهادهاي امنيتي بايد در اين بحث ورود كنند. فوتبال بايد محفلي براي آرامش باشد.»
منبع

M A M A D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
کاملا تایید می شه
میناوند مونده پای حرفش اونم واسه اینکه فوتبال بازی نمی کنه دیگه...بقیه چون می دونن محروم می شن صداشون در نمیاد....

میناوند که خودش وضعیتش مشخصه...

بالا