• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

محرومیت و تعلیق مربیان و بازیکنان فوتبال !!

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
خداییش عجب فوتبال خر تو خری داریم ما ...
احساس می کنم اینا خودشون هم دیگه کنترل ندارند ...

دقیقا

شما شک نکن اگر گند کار تصادفی و برحسب از کوره در رفتن یکی دونفر در نمی اومد ، اینا امکان نداشت بپذیرن فوتبالمون چه پشت پرده اسفناکی داره
الان هم بنظر من از یک جایی به بعد باز شروع می کنن به سرپوش گذاشتن روی این گندعظما
و همه کاسه کوزه ها رو از سال 42 تا الان ! سر یکی دوتا آدم بی زبون می شکنن

rahimi_sm

Registered User
لایک‌ها
1
این امیری که شما میگی و جزو اون لیست 6 تایی سرمربیان هست فامیلیش چیه؟!
م-ی ، ا-م ، ف-ک ، ف-ک ، ن-د و ف-ک

شما مثکه یادت رفته در انتهای غیب گوییت سوالی طرح کردی به این مضمون

دو تای دیگه کین؟

و من درجواب شما گفتم یکی از اون دوتای دیگه امیر هست
و خدا رو شکر امیر هم در فوتبال ما کم نیست ، مگر اینکه تا چوب رو برداری همه نگاه ها به یکنفر جلب بشه که البته ایشون هم اسمشون امیر نیست درواقع !

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
این امیری که شما میگی و جزو اون لیست 6 تایی سرمربیان هست فامیلیش چیه؟!
م-ی ، ا-م ، ا-ی ، ف-ک ، ن-د و ف-ک

اولا اگر قرار بود اسم و فامیل بگن که خب می گفتن خودشون
دوما خود شما هم فقط اسم کوچک رو ذکر کردید
سوما برای اینکه ناراحت نشی و باورت بشه من کم نمیارم برو این لینک رو ببین

http://www.farsnews.net/newstext.php?nn=8705011640

امیر یوسفی ، دارای مدرک مربیگری D آسیا هم هست ... :)

ولی شاید منظور من از امیر این امیر یوسفی نبوده باشه و لازمم نیست بگم کدوم امیر اهل تبانی و دوپینگ و دلالیه ...
نظر شخصیمه که دلیلی نداره توضیحی بابتش بدم

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
دوستان سلام
تمام پستهاي غير مرتبط پاك شد . خواهش مي كنم با رعايت قوانين فقط در خصوص موضوع تاپيك پست بزنيد .
ضمن اينكه اگر در تاپيكها بحث هاي غير مرتبط بشود از اين به بعد به شدت برخورد خواهد شد. با تشكر

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
دوستان سلام
تمام پستهاي غير مرتبط پاك شد . خواهش مي كنم با رعايت قوانين فقط در خصوص موضوع تاپيك پست بزنيد .
ضمن اينكه اگر در تاپيكها بحث هاي غير مرتبط بشود از اين به بعد به شدت برخورد خواهد شد. با تشكر

ببخشید که موضع منحرف شد

بعد در راستای تاپیک اینکه این افراد هم بگیرند فرقی به حال این فوتبال نمی کنه
چون :
خانه از پای بست ویران است خواجه در فکر نقش ایوان است
موفق باشید

Last edited:

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
دوستان سلام
ساسان جان ، شرمنده ها اما شما همش میگی برخورد می کنم اما هیچ وقت هم برخورد نمی کنی چون فکر کنم به صلاح نیست و ممکنه روابط شما با یه عده بریزه به هم ، فقط همیشه میای پست ها رو پاک می کنی و بعدش هم میگی باز ببینم برخورد می کنم !
این همه دارن به شخصی که توی همین فروم کلی طرفدار داره اهانت می کنن و اراجیف بهش میگن ، اون روزی که گفتم نمیدونم چرا همه مدیرا از تیم رقیبن واسه همین روز بود !!!
با احترام !

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ساسان جان ، شرمنده ها اما شما همش میگی برخورد می کنم اما هیچ وقت هم برخورد نمی کنی چون فکر کنم به صلاح نیست و ممکنه روابط شما با یه عده بریزه به هم ، فقط همیشه میای پست ها رو پاک می کنی و بعدش هم میگی باز ببینم برخورد می کنم !
این همه دارن به شخصی که توی همین فروم کلی طرفدار داره اهانت می کنن و اراجیف بهش میگن ، اون روزی که گفتم نمیدونم چرا همه مدیرا از تیم رقیبن واسه همین روز بود !!!
با احترام !

سلام رفيق
وقتي شما خودتون علاقمند به مديريت زور هستيد عليرغم ميل باطنيم باهاتون همين برخورد رو خواهم كرد . من شنبه برمي گردم . از اين به بعد با تفكر خودم بدون اينكه توضيحي بدم برخورد مي كنم . همين الان افراد زيادي هستند كه از طرف استقلالي ها نياز به ا برخورد سنگين داشتند ولي من بهشون زمان دادم . لطفا توي صحبتتون ماهي از آب گل آلود نگير .من رو متهم به قرمز بودن نكن . كه با همه يكسان برخورد كردم.
توصيه مي كنم از اين به بعد خودتون هم مراقب لحن پستهاتون باشيد . همينطور ريپورتهايي كه ميديد.

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
سلام رفيق
وقتي شما خودتون علاقمند به مديريت زور هستيد عليرغم ميل باطنيم باهاتون همين برخورد رو خواهم كرد . من شنبه برمي گردم . از اين به بعد با تفكر خودم بدون اينكه توضيحي بدم برخورد مي كنم . همين الان افراد زيادي هستند كه از طرف استقلالي ها نياز به ا برخورد سنگين داشتند ولي من بهشون زمان دادم . لطفا توي صحبتتون ماهي از آب گل آلود نگير .من رو متهم به قرمز بودن نكن . كه با همه يكسان برخورد كردم.
توصيه مي كنم از اين به بعد خودتون هم مراقب لحن پستهاتون باشيد . همينطور ريپورتهايي كه ميديد.
شما مختاری هر کاری دلت خواست بکنی، مشکلی نیست همون جور که اکثر مدیرا دارن همین کار رو میکنن و شخصی و از روی علاقه رفتار میکنن ، فعلا که اهرم زور دست شماست و با تکیه به همون دارید حرف میزنید!
بازهم میگم، شما فقط داری به استقلالیا تذکر و اخطار و بن و ..... هزارجور مسئله دیگه رو میدی اما با دوستان قرمز خودتون هیچ برخوردی نمی کنید ، متاسفانه توی همین پست شما هم نمی بینم لحنی بهتر از من داشته باشید که لحن من رو دارید سرزنش می کنید!
الان تمام بچه ها که استقلالی هستند از این موضوع گله دارن اما چون بعضی هاشون با شما رفاقت دارند چیزی نمیگن، خوشبختانه من با هیچ کس رودربایستی ندارم که هر کی هر کاری خواست بکنه چیزی بهش نگم، میخواد خوشش بیاد میخواد بدش بیاد
شما اگه واقعا میخوای نشون بدی که آدمی هستی که برات رنگ مهم نیست ، لطف کن این همه بد و بیراهی که داره میشه ، حالا در لفافه سخن گفتن و 3 نقطه گذاشتن و از این بچه بازی ها رو جلوش رو بگیر بعدا بگو من رو به چیزی متهم نکن
الانم میخوای بگم چیکار می کنی ؟
اول از همه من رو بن می کنی بعدش هم یکی از قرمزها که حقش هست رو که هم مثلا من رو ضایع کرده باشی با بن اون بابا ، بعدش هم نشون بدی که اگه آبی رو بن کردی ، قرمز هم همینه :lol:
به هر حال امیدوارم در مدیریتی که داری موفق باشی ;)

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
شما مختاری هر کاری دلت خواست بکنی، مشکلی نیست همون جور که اکثر مدیرا دارن همین کار رو میکنن و شخصی و از روی علاقه رفتار میکنن ، فعلا که اهرم زور دست شماست و با تکیه به همون دارید حرف میزنید!
بازهم میگم، شما فقط داری به استقلالیا تذکر و اخطار و بن و ..... هزارجور مسئله دیگه رو میدی اما با دوستان قرمز خودتون هیچ برخوردی نمی کنید ، متاسفانه توی همین پست شما هم نمی بینم لحنی بهتر از من داشته باشید که لحن من رو دارید سرزنش می کنید!
الان تمام بچه ها که استقلالی هستند از این موضوع گله دارن اما چون بعضی هاشون با شما رفاقت دارند چیزی نمیگن، خوشبختانه من با هیچ کس رودربایستی ندارم که هر کی هر کاری خواست بکنه چیزی بهش نگم، میخواد خوشش بیاد میخواد بدش بیاد
شما اگه واقعا میخوای نشون بدی که آدمی هستی که برات رنگ مهم نیست ، لطف کن این همه بد و بیراهی که داره میشه ، حالا در لفافه سخن گفتن و 3 نقطه گذاشتن و از این بچه بازی ها رو جلوش رو بگیر بعدا بگو من رو به چیزی متهم نکن
اول از همه من رو بن می کنی بعدش هم یکی از قرمزها که حقش هست رو که هم مثلا من رو ضایع کرده باشی با بن اون بابا ، بعدش هم نشون بدی که اگه آبی رو بن کردی ، قرمز هم همینه :lol:
شما اشتباه فکر میکنین در مورد آقا ساسان
کار به بخش های دیگه ندارم اما ایشون اونطور نیستند که شما گفتید! و بنظر من خیلی تند رفتین

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797

سلام
ببین دوست عزیز من این رسمه که وقتی مدیری طرفدار تیم خاصی باشه هر چقدر هم بخواد با عدالت رفتار کنه بعلت تفسیرهای زیادی که از معانی و الفاظ میشه داشت بازهم دوستانی ناراضی پیدا میشن
ولی بهتره قبل از اینکه انتقاد یا پیشداوری بکنیم خودمون رو تو اون موقعیت قرار بدیم

پاک کردن پست ها برای یک مدیر راحت ترین کاره ولی همونطور که من و شما برای زدن یک پست اصولی رو باید مد نظر بگیریم ، مدیر هم صرفا هر پستی رو به دلیل اینکه من رو ناراحت کرده نمیتونه پاک کنه

یک پست شاید برای من استقلالی خیلی ناراحت کننده باشه ولی نویسنده اون با زیرکی خاص توهین مستقیم نکرده باشه و یاخلاف مرام نامه و قوانین چیزی نگفته باشه ..

اینجاس که ما باید خودمون هوشیار باشیم نه باید اعصابمون بهم بریزه و هرچی از دهنمون در بیاد به زننده اون پست بگیم که در اون صورت اون به هدفی که داشته رسیده !!

نه باید مدیر رو تو منگنه قرار بدیم که الا و بلا باید این پست رو پاک کنی چون من عصبانی شدم ! اگه این کارو نکنی یعنی پرسپولیسی هستی تا بی طرف !!

بهتره که اگه میخوایم کل کل کنیم "فن درست کل کل کردن " رو تو خودمون تقویت کنیم

بعدش هم دوست عزیز من شما اینجا خودت داری با پیشداوری جو رو خراب میکنی .. تا الان ساسان عزیز نه کسی رو بن کرده نه برخوردی خلاف عرف نسبت به کسی انجام داده .. وقتی اتفاقی نیفتاده چه دلیلی داره که ازش بیخودی بهره برداری کنیم ؟!
بهتر نیست همه رفقا کمک کنیم تا هم مدیر بهتر بتونه با آرامش به بهبود شرایط برسه هم خودمون تو ساختن فضائی بهتر زمینه ساز باشیم ؟

تاپیک وقایع اتفاقیه هم برای همینه که هرکی هر انتقادی رو داشت اونجا به بوته نقد بذاره

مخلص ..

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
من از جناب ساسان که نه اما از اون رفیق پرسپولیسی ایشون که مدیر هم هستند دیدم!
به دلیل اینکه با یکی دو نفر کل کل کردم و این افراد از دوستان این جناب بودن بنده 3 روز بن شدم، بدون هیچ دلیلی، بعدش هم هیچ توضیحی به من ندادن که چرا بن شده بودم!
به هر حال امیدوارم همینی باشه که شما میگی اما من این چیزا واسم جدید نیست، از سال 2004 که اینجا عضوم و از قبل ترش که فروم داشتم یه چیزایی دیدم که میگم ;)

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
ببخشید که میام وسط صحبتهای شما :D
این آقای عزیزمحمدی گفته بودن که به باشگاهها گفتیم با این مربی ها قرار داد نبندن ؟؟؟؟؟!
مگه اسمشون مشخص شده .
بعد وزارت اطلاعات داره پیگیری میکنه این موضوع رو ؟ .. چون من شنیده بودم که یکی گفته خارج از وظایف فدراسیون هست.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
این شش نفر کیا هستن حالا؟!

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
حالا همه به کنار، این اکبر اوتی بهش نمیومد :D

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
این شش نفر کیا هستن حالا؟!

4 نفر شون که تقریبا مشخص هستند
یکی از دوتای دیگه رو هم من می شناسم :happy: تو هم میشناسی البته
خواستی پی ام بده با اسم و فامیل بهت بگم کیه !

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
میشه اسم 6 نفر رو به من هم بگید ؟
من فقط یکیشون رومیدونم فرهاد کاظمی این هم یکی از دوستام بهم گفته و مطمین نیستم

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
میشه اسم 6 نفر رو به من هم بگید ؟
من فقط یکیشون رومیدونم فرهاد کاظمی این هم یکی از دوستام بهم گفته و مطمین نیستم

والا
منابع خبری اسامی رو به اینصورت منتشر کردند

من اسم کوچک 4 تاشون رو به نقل از یکی از بچه های همینجا ( رحیمی ) براتون می نویسم

اکبر
فرهاد
نادر
فیروز

که حدس زدن فامیلیهاشون از روی حرف اول فامیلی زیاد سخت نیست .
این 4 تا
می مونن دونفر دیگه
که من فقط یکیش رو می شناسم ! ولی بهم گفتن ، نباید اسمش رو همه جا بگی
منم رعایت می کنم

بهرحال اگر جرم اینا ثابت بشه
باید این معلوم الحال ها رو از فوتبال دور ریخت و واقعا مهم نمی کنه اسمش ا باشه یا ف یا ن یا هرچیز دیگه

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
والا
منابع خبری اسامی رو به اینصورت منتشر کردند

من اسم کوچک 4 تاشون رو به نقل از یکی از بچه های همینجا ( رحیمی ) براتون می نویسم

اکبر
فرهاد
نادر
فیروز

که حدس زدن فامیلیهاشون از روی حرف اول فامیلی زیاد سخت نیست .
این 4 تا
می مونن دونفر دیگه
که من فقط یکیش رو می شناسم ! ولی بهم گفتن ، نباید اسمش رو همه جا بگی
منم رعایت می کنم

بهرحال اگر جرم اینا ثابت بشه
باید این معلوم الحال ها رو از فوتبال دور ریخت و واقعا مهم نمی کنه اسمش ا باشه یا ف یا ن یا هرچیز دیگه
اینجوری که معلومه هر 4 تاش فصل قبل سرمربی یه تیم لیگ برتری بودن که یکیشون چند هفته بیشتر نبود البته اگه درست حدس زده باشم
اگه جرمشون ثابت بشه باید با جرات اونا رو از فوتبال کنار گذاشت فوتبال پاک لذت دو چندانی داره تا فوتبال فاسد
امیدوارم زودتر تکلیفشون مشخص بشه

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
اینجوری که معلومه هر 4 تاش فصل قبل سرمربی یه تیم لیگ برتری بودن که یکیشون چند هفته بیشتر نبود البته اگه درست حدس زده باشم
اگه جرمشون ثابت بشه باید با جرات اونا رو از فوتبال کنار گذاشت فوتبال پاک لذت دو چندانی داره تا فوتبال فاسد
امیدوارم زودتر تکلیفشون مشخص بشه

خب بله
اما من فکر می کنم ماست مالیش می کنن
مگر اینکه طرف خیلی اوضاعش درام باشه و بهش بگن صدات دربیاد خفه ات می کنیم !!!
والا این فوتبال کثیف
یه گندیه که خیلیا توش دخیل هستن . کاش فقط این 6 تا بودن
و
گر حکم کنند که مست گیرند
درشهر هرآنچه هست گیرند ...

مثل موادمخدره که 4 تا رو می گیرن 40 تا راست راست آزاد راه می رن و می خرن و می فروشن ...

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

بگو دیگه زیر لفظی میخای؟ :D
اگه نمیشه اینجا بگی اسماشونو پی ام کن برام من این بحثتون اصلا دنبال نکردم :wacko:

بالا