شما مختاری هر کاری دلت خواست بکنی، مشکلی نیست همون جور که اکثر مدیرا دارن همین کار رو میکنن و شخصی و از روی علاقه رفتار میکنن ، فعلا که اهرم زور دست شماست و با تکیه به همون دارید حرف میزنید!
بازهم میگم، شما فقط داری به استقلالیا تذکر و اخطار و بن و ..... هزارجور مسئله دیگه رو میدی اما با دوستان قرمز خودتون هیچ برخوردی نمی کنید ، متاسفانه توی همین پست شما هم نمی بینم لحنی بهتر از من داشته باشید که لحن من رو دارید سرزنش می کنید!
الان تمام بچه ها که استقلالی هستند از این موضوع گله دارن اما چون بعضی هاشون با شما رفاقت دارند چیزی نمیگن، خوشبختانه من با هیچ کس رودربایستی ندارم که هر کی هر کاری خواست بکنه چیزی بهش نگم، میخواد خوشش بیاد میخواد بدش بیاد
شما اگه واقعا میخوای نشون بدی که آدمی هستی که برات رنگ مهم نیست ، لطف کن این همه بد و بیراهی که داره میشه ، حالا در لفافه سخن گفتن و 3 نقطه گذاشتن و از این بچه بازی ها رو جلوش رو بگیر بعدا بگو من رو به چیزی متهم نکن
الانم میخوای بگم چیکار می کنی ؟
اول از همه من رو بن می کنی بعدش هم یکی از قرمزها که حقش هست رو که هم مثلا من رو ضایع کرده باشی با بن اون بابا ، بعدش هم نشون بدی که اگه آبی رو بن کردی ، قرمز هم همینه :lol:
به هر حال امیدوارم در مدیریتی که داری موفق باشی