• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

محرومیت و تعلیق مربیان و بازیکنان فوتبال !!

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
بگو دیگه زیر لفظی میخای؟ :D
اگه نمیشه اینجا بگی اسماشونو پی ام کن برام من این بحثتون اصلا دنبال نکردم :wacko:
اکبر میثاقیان
فرهاد کاظمی
نادر دست نشان
میگن فیروز کریمی!
اون دو تا رو هم نمیدونم ، اینا رو هم همینجوری گفتم!! :D

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
اکبر میثاقیان
فرهاد کاظمی
نادر دست نشان
میگن فیروز کریمی!
اون دو تا رو هم نمیدونم ، اینا رو هم همینجوری گفتم!! :D
:D
خط آخرتو نخونده بودم یه لحظه فر خوردم! :D
فرهاد کاظمی که اصلا فک نکنم!!!

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
هر چی فکرشو می کنم دو تا ف ک هست
اگه این ف ک :فرهاد کاظمی نباشه حداقل اون یکیش هست
اصلا شاید دو بار دو پینگ کرده :D:lol:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
آره میگفتم !!!!!!!!!!!!
( یعنی 2 تا سوال هم من پرسیدم نا سلامتی )

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
یکی از این "ف ک" ها به نظر میرسه فراز کمالوند سرمربی سابق شیرین فراز باشه!

الان نمیدونم کجا کار میکنه ...

Last edited:

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
نمیدونم ، اما فرهاد کاظمی بدجور ریخته به هم بنده خدا، قاطی کرده که چرا من رو گفتین :D
به فراز کمالوند هم میاد اینکاره باشه ها !!

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
نامداري: تزريق آمپول در همه تيم‌ها وجود دارد
حرف‌هاي من به ضرر فيروز كريمي نخواهد بود

--------------------------------------------------------------------------------

خبرگزاري فوتبال ايران - محمد مايلي‌كهن براي اثبات حرف‌هاي خودش در مورد اينكه فيروز كريمي براي بازيكنان تيمش دوپينگ تجويز مي‌كند، نام اشكان نامداري را هم به عنوان يكي از شاهدها به كميته انضباطي فدراسيون فوتبال داده است.

نامداري در گفت‌وگو با خبرگزاري فوتبال ايران، با اشاره به اين موضوع مي‌گويد: «اگر كميته انضباطي بخواهد حرف‌هايم را خواهم زد ولي مطمئن باشيد صحبت‌هاي من به ضرر فيروز كريمي نخواهد بود. من هرچه ديده‌ام را توضيح خواهم داد و تصميم‌گيري با كميته‌انضباطي خواهد بود.»

وي در مورد حرف‌هاي مايلي‌كهن كه گفته بازيكنان فيروز كريمي دوپينگي هستند مي‌گويد: «در تمامي تيم‌ها تزريق آمپول وجود دارد و اگر خلاف اين را بگويم شك نكنيد كه دروغ گفته‌ام. البته اينكه بعضي از آمپو‌ل‌ها در نهايت باعث دوپينگي شدن بازيكن مي‌شود يك مسئله جداست كه بايد مسئولان كميته انضباطي در مورد آن نظر بدهند.»

http://www.footballiran.ir/Negaresh_site/FullStory/?Id=17731

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
میشه ما هم بدونم آمپول چی؟

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خب بله
اما من فکر می کنم ماست مالیش می کنن
مگر اینکه طرف خیلی اوضاعش درام باشه و بهش بگن صدات دربیاد خفه ات می کنیم !!!
والا این فوتبال کثیف
یه گندیه که خیلیا توش دخیل هستن . کاش فقط این 6 تا بودن
و
گر حکم کنند که مست گیرند
درشهر هرآنچه هست گیرند ...

مثل موادمخدره که 4 تا رو می گیرن 40 تا راست راست آزاد راه می رن و می خرن و می فروشن ...

ماست مالی می شه یا فوقش چند نفر که دیگه نمی خوان تو باندشون باشن رو معرفی می کنن و می شن درس عبرت:eek:
اگر بنا به پاک سازی باشه باید پای خیلی ها بیاد وسط
ایجا یه سری قوانین داره..اولین قانونش و مهمترینش...حز*ب ال*هی باش هر کاری دلت می خواد بکن:eek:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
با شروع فراخوان کمیته انضباطی برای معرفی عوامل دلالی کشور؛
فوتبالیست ها فقط 10 روز فرصت دارند!

[FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]فراخوان کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال برای بازیکنان تیم های فوتبال جهت معرفی عوامل دلالی از امروز شروع شده و به مدت 10 روز ادامه خواهد داشت.[/FONT]
[FONT=&quot]به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، پس از اعلام کمیته انضباطی ، بازیکنان تیم های فوتبال از امروز به مدت 10 روز می توانند برای معرفی عوامل دلالی در تیم های خود و پیشنهاداتی که در این خصوص ارائه شده است اقدام کنند.[/FONT]
[FONT=&quot]بر همین اساس تمام بازیکنان و مربیان می توانند با رییس کمیته انضباطی به صورت محرمانه یا علنی تماس گرفته و درباره مواردی که از آن ها مبالغ مالی مطالبه شده است مذاکره کنند.[/FONT]
[FONT=&quot]در پایان مدت زمان این فراخوان در صورتی که کمیته انضباطی اتهام فردی را مورد بررسی قرار دهد دیگر دفاعیات وی تأثیری در حکم صادره نخواهد داشت و به همین منظور بازیکنان باید از این فرصت استفاده کنند.[/FONT]

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
عزيزي: برخي مربيان و سرپرستان از بازيكن پول مي‌گيرند
خبرگزاري فارس: بازيكن اسبق تيم ملي فوتبال گفت: فوتبال ايران نه در فصل نقل و انتقالات بلكه در تمام سال كثيف بوده و دوپينگ و زد و بند هميشه وجود داشته است.
A0332238.jpg

خداداد عزيزي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در مورد حضور هريستو استويچكوف در ابومسلم عنوان كرد: اميدوارم اين اتفاق بيفتد اگر چه اين مسئله غير منطقي به نظر مي‌رسد. اگر قرار بود مثلا زيدان براي ابومسلم بازي كند او ترجيح مي‌داد كه همچنان در رئال مادريد اين كار را انجام دهد. خود شما خبرنگارها هم مي‌دانيد كه چنين اخباري غير منطقي است اما نمي‌دانم چرا به آن دامن مي‌زنيد.
سرمربي اسبق ابومسلم در مورد اينكه به هر حال وعده هاي چنين اشخاصي در يك زمان مشخص صحت و سقم آن معلوم مي‌شود؛ اظهار داشت: مگر ژان تيگانا به ابومسلم آمد؟ مگر مي‌شود تيگانا بين تيم ملي فرانسه و ابومسلم بر سر دو راهي قرار بگيرد؟ به نظرم در اين مسئله رسانه‌ها هم مقصر هستند. شما سال‌ها است كه مطالب ورزشي مي‌نويسيد و مي‌دانيد كدام يك از اين ادعاها درست است. البته برخي‌ مي‌گويند به خاطر خنده‌ دار بودنش به اين سوژه‌ها مي‌پردازند اما بايد بگويم با همين مسائل است كه فوتبال ما به بدبختي مي‌رسد.
عزيزي تاكيد كرد: سال ها‌ با ابومسلم بوده‌ام و از تمام مسائل اين باشگاه مطلع‌ هستم. باشگاهي كه نمي‌تواند بدهي‌هايش را تسويه كند چگونه مي‌خواهد 700 هزار يورو به استويچكوف بدهد. با اين حال اميدوارم چنين حركاتي انجام شود و زيدان و فرگوسن بيايند و در فوتبال مشهد تحول ايجاد كنند. ابومسلم و پيام مشهد در تامين هزينه دو و نيم ميلياردي خود با مشكل مواجه‌اند آن هم در شرايطي كه اين همه كارخانه‌ و سرمايه در استان است، بنابراين چنين بحث‌هايي غير منطقي است.
خداداد در مورد امضاي قرارداد داخلي با استقلال اهواز و محروميت يكساله اش گفت: در تاريخ 18 خرداد 6 ماه از محروميت من مي‌گذرد و در آن تاريخ مي‌توانم از كميته استنياف درخواست بخشش كنم. اگر درخواستم قبول شد در اين تيم هستم. اگر اين اتفاق نيفتاد هاشمي نسب به عنوان مربي روي نيمكت استقلال اهواز است و من كماكان از روي سكوها تيم را هدايت مي‌كنم.
بازيكن اسبق تيم ملي در مورد بحث فساد در فوتبال يادآور شد: اميدوارم فساد در فوتبال ريشه كن شود تا فوتبال ايران متحول شود. سال‌ها است بازيكني قرارداد 150 ميليون توماني مي‌بندد اما كمتر از نيمي از آن نصيب بازيكن مي‌شود. بازيكناني چنين كاري مي‌كنند و زير بار چنين قراردادهاي مي‌روند كه روي زمين و بدون تيم مانده‌اند. اين بازيكنان با زد و بند با مربي يا باشگاه به يك تيم مي‌روند. به اين ترتيب بازيكناني كه شايسته حضور در ليگ برتر نيستند با چنين قراردادهاي وارد تيم‌هاي ليگ برتري مي‌شوند و جاي بازيكنان شايسته را مي‌گيرند. اين مسئله هم در ليگ برتر و هم در دسته اول وجود دارد و تقريبا عرف شده است.
وي تصريح كرد: برخي دلال‌ها دو و سه برابر بازيكنان درآمد دارند. اينكه يك مرتبه چه اتفاقي افتاده كه قرار است در فوتبال ما با اين مسئله برخورد شود برايم غير طبيعي است. سرپرست‌ برخي تيم ها و مربيان وارد چنين مسئله‌اي مي‌شوند و بازيكني كه از 70 ميليون تومان قراردادش مي‌گذرد را به تيم‌هاي ليگ برتري مي‌آورند. با اين زد و بند‌ها است كه فوتبال ما خراب مي‌شود. چنين بازيكناني از نظر فني حقشان نيست كه در ليگ برتر بازي كنند.
عزيزي با بيان اينكه اميدوارم مارزه با اين موضوع ادامه دار باشد؛ عنوان كرد: بهتر است اين موضوع پيگيري شود و فقط يك موج نباش.د چرا بايد يك مربي از بازيكن هم پول بگيرد در حالي كه خودش قراردادي با باشگاه دارد. چرا دلال بايد حق بازيكني را كه در سرما و گرما جان مي‌كند را ببرد.
وي ادامه داد: من از علي كفاشيان انتقاد كرده‌ام اما معتقدم او آدم سالمي است. در سلامت او شكي ندارم و او مي‌تواند با اين قضايا برخورد كند. اميدوارم كفاشيان و فدراسيون او با قدرت با اين مسئله برخورد كنند تا حداقل فوتبال ايران 50 درصد نجات پيدا كند و از حاشيه‌ها و زد و بند‌ها كاسته شود.
عزيزي خاطرنشان كرد: برخي دوستان مطبوعاتي مي‌گويند فصل نقل و انتقالات كثيف ترين فصل فوتبال است اما من مي‌گويم فوتبال در تمام سال كثيف است، حتي در زمان بازي‌هاي حساس و غيرحساس نيز اين كثيفي به نوع ديگري خود را نشان مي‌دهد.
خداداد در مورد مسئله دوپينگ بازيكنان گفت: دوپينگ در فوتبال ما انجام مي‌شود و علت اصلي آن اين است كه تست دوپينگ نمي‌گيريم. من در آلمان و حتي آمريكا كه بازي‌ كرده‌ام مي‌ديدم در پايان هر مسابقه از 4 بازيكن تست دوپينگ گرفته مي‌شود اما اينجا چنين اتفاقي نمي‌افتد. اگر در تمام مسابقات تست دوپينگ انجام شود در آن صورت بازيكن؛ حتي اگر سرمربي هم او را مجبور به دوپينگ كند چنين كاري انجام نمي‌دهد، بايد در تمام مسابقات تست دوپينگ بگيريم.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
طاهري: كاظمي به بازيكنان تيمش پول مي‌داد
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال سپاهان گفت: برخلاف برخي مطالب منتشره درباره كاظمي بايد بگويم كه وي به بازيكنانش كمك مالي مي‌كرد.

A0658838.jpg

به گزارش خبرگزاري فارس، بيژن طاهري در نشست مطبوعاتي پس از ديدار تيم‌هاي سپاهان اصفهان و الاتفاق كه منجر به پيروزي 3 بر صفر سپاهان شد اظهار داشت: بازي خوبي را شاهد بوديم. برخلاف اينكه همه فكر مي‌كردند ما بي‌انگيزه بازي كنيم، اما با قدرت به ميدان رفتيم و به خاطر آبروي سپاهان اين بازي را با پيروزي پشت سر گذاشتيم.
وي ادامه داد: من 4 سال شاگرد فرهاد كاظمي بوده ام، اما كاظمي بعد از بازي قبلي مقابل الشباب به تهران رفت و ما ديگر در مورد تركيب تيم با او صحبت نكردم و خودم تيم را به زمين بازي فرستادم و در مقابل الاتفاق هدايت كردم.
طاهري افزود: قبل از آغاز بازي بنگر به دليل اينكه در تركيب 11 نفره نبود قهر كرد و از ورزشگاه بيرون رفت و من خوشحالم كه عزيززاده كه به جاي او بازي كرد يك گل به ثمر رساند.
مربي سپاهان اظهار داشت: هادي اصغري و حسين پاپي در تمرينات هفته گذشته خوب تمرين كردند. من به آنها اعتماد كردم و در تركيب قرارشان دادم و خوشحالم كه جواب اعتمادم را با گلزني‌ دادند.
طاهري تأكيد كرد: براي مربي بعدي سپاهان آرزوي موفقيت مي‌كنم. سپاهان تيم خوب و استخوان‌داري است و از اين به بعد بازي‌هاي اين تيم را پيگيري خواهم كرد و اميدوارم با قهرماني ذوب‌آهن در جام حذفي سپاهان يك بار ديگر آسيايي شود.
وي در مورد شايعاتي كه اين روزها درباره مربيان متخلف مطرح مي‌شود خاطرنشان كرد: خدا را شاهد مي گيرم در 4 سالي كه با كاظمي كار كرده‌ام گاهي اوقات اين مربي به خاطر مشكلات بازيكنان به آنها پول هم داده، اما نمي توانم حرف هايي را كه در مورد اين مربي عنوان مي شود را بپذيرم. من آنها را تكذيب مي‌كنم.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
نام فوتبالیست دوپینگی اعلام شد

احمد هاشمیان رئیس کمیسیون بدوی رسیدگی به تخلف دوپینگ فدراسیون فوتبال ضمن تایید این خبر گفت: سعید بیات بازیکن تیم فوتبال ابومسلم به دنبال اثبات اقدام به دوپینگ به استناد بند 4/1 ماده 19 آئین نامه ملی کنترل دوپینگ فدراسیون فوتبال، به مدت دو سال از کلیه فعالیت های رسمی در ورزش محروم شد.

هاشمیان اضافه کرد: طبق آئین نامه این بازیکن ظرف مدت 3 روز فرصت دارد تا درخواست استیناف خود را نسبت به رای کمیسیون بدوی رسیدگی به تخلف دوپینگ به کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال ارائه و طی 7 روز کاری مستندات و مدارک خود را به دبیر شورای استیناف دوپینگ تحویل دهد.

آزمایشگاه تخصصی کلن آلمان 7 اردیبهشت ماه گذشته نتایج آنالیز نمونه گیری دوپینگ از 16 بازیکن لیگ برتر که به هفته سی وسوم مسابقات لیگ برتر فوتبال اختصاص داشت را اعلام کرد که از بین نمونه های ارسالی 15 نمونه منفی و یک نمونه مثبت اعلام شده بود.

نشست امروز کمیسیون بدوی رسیدگی به تخلف دوپینگ با حضور احمد هاشمیان ، دکتر محمود حسدی، دکتر فرزاد کوبارفر و دکتر محمود حبیبی تشکیل شد.

=========
امیدوارم به خاطر بعضی مسائل موضوعات ماسمالی نشه و هر کی هر نوع تخلفی کرده محاکمه بشه و بعد هم اعلام بشه تا درسی باشد برای دیگران

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
فدراسيون رسما اعلام كرد: ميثاقيان،شيث رضايي، نيكبخت واحدي و فيروز كريمي از ليگ نهم محروم شدند

http://www.inn.ir/newsdetail.aspx?ID=20798

چون هم مربوط به مربیان میشد هم بازیکنان و هم داوران ! نمیدونستم تو کدوم تاپیک بزارم خبر رو !

گفتم یه تاپیک بزنم که همینجا در مورد همشون بحث کنیم !

اگه تاپیک اضافی هست مرجش کنید
ممنون

Whiteheart

Registered User
لایک‌ها
17
بهتره برن در فوتبال را تخته کنن مسخره ها
-------
شریفی هم بهتر از فرا یه خط کش بگیره دستش متخلفا را فلک کنن
--------
فوتبال مملکت افتاده زیر دست همین شریفیها و کفاشیان که به این حال و روز افتاده

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
بهتره برن در فوتبال را تخته کنن مسخره ها
-------
شریفی هم بهتر از فرا یه خط کش بگیره دستش متخلفا را فلک کنن
--------
فوتبال مملکت افتاده زیر دست همین شریفیها و کفاشیان که به این حال و روز افتاده
بابای ورزش ایران رو یادت رفت

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
اخبار هم همین الان گفت! اما اسم نبرد!

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
،شيث رضايي، نيكبخت واحدي

چه جالب جفت بازیکنها پرسپولیسی هستند :lol:

اما این خبر چرند هست.:lol:

اول که شيث رضايي 3 ساله و مهدي شيري يك ساله به پرسپوليس پيوستند مجتبي شيري قراردادش را تمديد كرد

رضایی محروم شد بعد پرسپولیس باهاش قرارداد بست؟ :blink:

بعدش هم توی لینک نوشته
به گزارش شبکه ایران به نقل از ایسنا، فدراسیون فوتبال که از ابتدای فصل گذشته رقابت‌های لیگ با اجرای طرح منشور......
و در انتهاش گفته :

.......همچنین در حدود 15 بازیکن براساس منشور اخلاقی متخلف شناخته شده‌اند که چهار تن از آنها با محرومیت قطعی روبرو شده‌اند اما سایرین می‌توانند با تعهد کتبی بازی کنند. "ع-ن" و "ش.ر" دو تن از بازیکنانی هستند که با محرومیت قطعی روبرو شده‌اند.
اما خبر اصلی ایسنا اصلا این چیزها رو نمیگه.

يك داور، يك كمك داور و سه مربي فوتبال محروم شدند

این خبرگزاریه خبر رو تغییر دادخ و به نقل از ایسنا گذاشته.:hmm:

بالا