عزيزي: برخي مربيان و سرپرستان از بازيكن پول ميگيرند
خبرگزاري فارس: بازيكن اسبق تيم ملي فوتبال گفت: فوتبال ايران نه در فصل نقل و انتقالات بلكه در تمام سال كثيف بوده و دوپينگ و زد و بند هميشه وجود داشته است.
خداداد عزيزي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در مورد حضور هريستو استويچكوف در ابومسلم عنوان كرد: اميدوارم اين اتفاق بيفتد اگر چه اين مسئله غير منطقي به نظر ميرسد. اگر قرار بود مثلا زيدان براي ابومسلم بازي كند او ترجيح ميداد كه همچنان در رئال مادريد اين كار را انجام دهد. خود شما خبرنگارها هم ميدانيد كه چنين اخباري غير منطقي است اما نميدانم چرا به آن دامن ميزنيد.
سرمربي اسبق ابومسلم در مورد اينكه به هر حال وعده هاي چنين اشخاصي در يك زمان مشخص صحت و سقم آن معلوم ميشود؛ اظهار داشت: مگر ژان تيگانا به ابومسلم آمد؟ مگر ميشود تيگانا بين تيم ملي فرانسه و ابومسلم بر سر دو راهي قرار بگيرد؟ به نظرم در اين مسئله رسانهها هم مقصر هستند. شما سالها است كه مطالب ورزشي مينويسيد و ميدانيد كدام يك از اين ادعاها درست است. البته برخي ميگويند به خاطر خنده دار بودنش به اين سوژهها ميپردازند اما بايد بگويم با همين مسائل است كه فوتبال ما به بدبختي ميرسد.
عزيزي تاكيد كرد: سال ها با ابومسلم بودهام و از تمام مسائل اين باشگاه مطلع هستم. باشگاهي كه نميتواند بدهيهايش را تسويه كند چگونه ميخواهد 700 هزار يورو به استويچكوف بدهد. با اين حال اميدوارم چنين حركاتي انجام شود و زيدان و فرگوسن بيايند و در فوتبال مشهد تحول ايجاد كنند. ابومسلم و پيام مشهد در تامين هزينه دو و نيم ميلياردي خود با مشكل مواجهاند آن هم در شرايطي كه اين همه كارخانه و سرمايه در استان است، بنابراين چنين بحثهايي غير منطقي است.
خداداد در مورد امضاي قرارداد داخلي با استقلال اهواز و محروميت يكساله اش گفت: در تاريخ 18 خرداد 6 ماه از محروميت من ميگذرد و در آن تاريخ ميتوانم از كميته استنياف درخواست بخشش كنم. اگر درخواستم قبول شد در اين تيم هستم. اگر اين اتفاق نيفتاد هاشمي نسب به عنوان مربي روي نيمكت استقلال اهواز است و من كماكان از روي سكوها تيم را هدايت ميكنم.
بازيكن اسبق تيم ملي در مورد بحث فساد در فوتبال يادآور شد: اميدوارم فساد در فوتبال ريشه كن شود تا فوتبال ايران متحول شود. سالها است بازيكني قرارداد 150 ميليون توماني ميبندد اما كمتر از نيمي از آن نصيب بازيكن ميشود. بازيكناني چنين كاري ميكنند و زير بار چنين قراردادهاي ميروند كه روي زمين و بدون تيم ماندهاند. اين بازيكنان با زد و بند با مربي يا باشگاه به يك تيم ميروند. به اين ترتيب بازيكناني كه شايسته حضور در ليگ برتر نيستند با چنين قراردادهاي وارد تيمهاي ليگ برتري ميشوند و جاي بازيكنان شايسته را ميگيرند. اين مسئله هم در ليگ برتر و هم در دسته اول وجود دارد و تقريبا عرف شده است.
وي تصريح كرد: برخي دلالها دو و سه برابر بازيكنان درآمد دارند. اينكه يك مرتبه چه اتفاقي افتاده كه قرار است در فوتبال ما با اين مسئله برخورد شود برايم غير طبيعي است. سرپرست برخي تيم ها و مربيان وارد چنين مسئلهاي ميشوند و بازيكني كه از 70 ميليون تومان قراردادش ميگذرد را به تيمهاي ليگ برتري ميآورند. با اين زد و بندها است كه فوتبال ما خراب ميشود. چنين بازيكناني از نظر فني حقشان نيست كه در ليگ برتر بازي كنند.
عزيزي با بيان اينكه اميدوارم مارزه با اين موضوع ادامه دار باشد؛ عنوان كرد: بهتر است اين موضوع پيگيري شود و فقط يك موج نباش.د چرا بايد يك مربي از بازيكن هم پول بگيرد در حالي كه خودش قراردادي با باشگاه دارد. چرا دلال بايد حق بازيكني را كه در سرما و گرما جان ميكند را ببرد.
وي ادامه داد: من از علي كفاشيان انتقاد كردهام اما معتقدم او آدم سالمي است. در سلامت او شكي ندارم و او ميتواند با اين قضايا برخورد كند. اميدوارم كفاشيان و فدراسيون او با قدرت با اين مسئله برخورد كنند تا حداقل فوتبال ايران 50 درصد نجات پيدا كند و از حاشيهها و زد و بندها كاسته شود.
عزيزي خاطرنشان كرد: برخي دوستان مطبوعاتي ميگويند فصل نقل و انتقالات كثيف ترين فصل فوتبال است اما من ميگويم فوتبال در تمام سال كثيف است، حتي در زمان بازيهاي حساس و غيرحساس نيز اين كثيفي به نوع ديگري خود را نشان ميدهد.
خداداد در مورد مسئله دوپينگ بازيكنان گفت: دوپينگ در فوتبال ما انجام ميشود و علت اصلي آن اين است كه تست دوپينگ نميگيريم. من در آلمان و حتي آمريكا كه بازي كردهام ميديدم در پايان هر مسابقه از 4 بازيكن تست دوپينگ گرفته ميشود اما اينجا چنين اتفاقي نميافتد. اگر در تمام مسابقات تست دوپينگ انجام شود در آن صورت بازيكن؛ حتي اگر سرمربي هم او را مجبور به دوپينگ كند چنين كاري انجام نميدهد، بايد در تمام مسابقات تست دوپينگ بگيريم.