• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

محمد مايلي كهن سرمربي تيم ملي فوتبال شد

با سرمربیگری مایلی کهن موافقید؟

• Total voters
    72

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
آقای De Monarch همین الانش هم خیلی ها قلعه نوعی رو مناسب میدونن... این فقط مختص مسئولان نیست ، جامعه فوتبال ما خیلی یکدست هست

khabaloo

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
603
" بنده از چوب لباسي هم بازيکن مي سازم "

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
سردرگمی در انتخاب سرمربی/ مایلی کهن انتخاب نشد

در حالی که قبل از نشست امروز اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال برخی منابع آگاه و مسئول از انتخاب محمد مایلی کهن به عنوان سرمربی جدید تیم ملی فوتبال کشورمان نام برده بودند اما اطلاعات خبرنگار مهر حاکی از آن است که در پایان این نشست شانس وی کاهش یافته است.

نشست امروز اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال در حالی از ساعت 18 امروز آغاز شد که از محمد مایلی که به عنوان گزینه نهایی سرمربیگری تیم ملی فوتبال کشورمان نام برده می شد اما در پایان این نشست معادلات مجددا برهم خورد.

در حین برگزاری این نشست تماسی از سوی اعضای هیئت رئیسه با محمد مایلی کهن برقرار می شود تا نظرات نهایی وی را جویا شوند. در این تماس مایلی کهن شرایطی را برای فدراسیون فوتبال قرار می دهد که عمل کردن به آن تاحدودی برای مسئولان سخت بوده است.

به همین خاطر و به دلیل قراردادن شرایطی از جمله انتخاب دستیاران ، برگزاری اردوهای تیم ملی و... اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال شانس او را کم رنگ می کنند و به فکر مذاکره با گزینه های دیگر می افتند.

محمود یاوری و امیر قلعه نویی دو گزینه دیگر مد نظر فدراسیون فوتبال هستند که قرار است علی کفاشیان به عنوان رئیس فدراسیون فوتبال پس از انتخاب نهایی یکی از این دو را به عنوان سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان انتخاب کند.
این برای چندمین بار است که گزینه نهایی سرمربیگری تیم ملی گمانه زنی می شود اما در تصمیم پایانی از گزینه های دیگری نام برده می شود.

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
تازه شاید حاجی یه وردی ، آیه ای چیزی بخونه صعود کنیم ... خدارو چه دیدی ؟

129fs2705461.gif

//

یه خوبی که داره اینه که بازیکن هایی مثل جواد کاظمیان و ایمان مبعلی دوباره دعوت میشن تیم ملی ...

پ.ن:ولی در کل بدبخت شدیم رفت!:D

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
واقعا کارای ما ملت دیدنیه

اون موقع که خیلی خوشحال بودید که در نظر سنجی 90 بیش از نمی دونم 65 درصد گفتن علی دایی مقصره ! یادتون نبود علی دایی رو کی انتخاب کرده ؟
به این فکر نکردید که نفر بعدی رو هم همونایی انتخاب می کنن که علی دایی رو انتخاب کردند ؟
اصلا تصور نمی کردید نفر بعدی اگر از دایی بدتر نباشه بهتر نیست ؟

چه حالی هم می کردن که رای دادن علی دایی مقصره !
حالا 2 سال دیگه هم رای می دید مایلی کهن مقصره و این داستان ادامه دارد چون
هیچوقت نمی خوایم و نمی خواید که به منشاء اصلی مشکل فکر کنیم !
تا این فدراسیون و این تشکیلات هست اوضاع هم همینه و می بینم اون روزی رو که برای برگشتن علی دایی جشن گرفتیم !

ضمن اینکه نظر شخصی من اینه که در این مقطع بجز این سه نفر

امیرقلعه نوعی
ممد مایلی
افشین قطبی

کسی نمی تونست به تیم کمک کنه . الان وقت مربی با دانش و تغییر تاکتیک نیست
الان یکی باید بچه ها رو دچار شورحسینی بکنه تا بلکه جوگیر بشیم و نتیجه بگیریم
نظر شخصیم البته قلعه نوعی بود ولی الانم انتخاب خیلی عجیب و غریبی رخ نداده

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
رابطه مایلی کهن با علی کریمی چطوریه ؟

اینجور که صحبت کرد مایلی کهن تو نود
حرف دایی زد وگفت بازیکنی میارم که اماده باشد به سن وسال نگاه نمیکنم به اسم نگاه نمیکنم بازیکن اماده رو میارم و اون زمان که دایی علی کریمی دعوت نکرد هم این مایلی کهن تایید کرد وگفت علی کریمی اماده نبوده

ولی این مایلی کهن خیلی باحاله ویکجورایی بد چون اینجور که داشت حرف میزد. دیشب داشت همه مربیان گذشته رو زیر سئوال میبرد!!!!!!!!!!!
ولی به نظر من بد نمیگفت سال 96 98 تیم ملی به اوج رسیده بود شاید دیگه بعد اون زمان توقع مردم بالا رفته وحالا دوست دارند تیم ملی بره جام جهانی حالا چی کنه معلوم نیست

ولی من طرفدارش بودم همان زمان هم
هم طرفدار دایی و هم طرفدار مایلی کهن هر چند این دوتا رابطه خوبی ندارد(البته در ظاهر)

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
مايلی کهن آدم مذهبی هست ولی از نظر دانش و تجربه مربی گری از دايی خيلی بهتره،اگه همين سخت گيری مذهبيش مشکل درست نکنه،شايد بتونه کاری کنه اما وضعون الان خيلی وخيمه
در حال حاضر هم فکر نميکنم انتخاب بهتری ميتونستن انجام بدن

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
من موندم این آقایونی که میگن مایلی کهن بدتر هست از دایی روی چه استدلالی این حرف رو میزنن ؟
اگر استدلالی دارید بفرمایید ما هم استفاده کنیم.
وگر نه که به نظر من مایلی کهن نسبت به دایی هم دانش و هم تجربه بیشتری داره و هم توانایی بهتری در یکدست کردن و همدل کردنه تیم داره. در این مقطع نباید انتظار انتخاب بهتری هم میداشتیم. چون در واقع گزینه های بهتری هم موجود نبود.
البته منم قلعه نوعی رو بهتر میدونم ولی از اونجا که استقلالی هستم خیلی خوشحال شدم که قلعه نوعی انتخاب نشد.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
دوستانی که میگن مخالف مایلی کهن هستن در آخر جملاتشون هم بگن برای این 3 بازی با شانس کم کیو مناسب میدونن!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
دوستانی که میگن مخالف مایلی کهن هستن در آخر جملاتشون هم بگن برای این 3 بازی با شانس کم کیو مناسب میدونن!

دوستان عزیز سلام
نظر شخصی من اینه که بهتره با دید طولانی تر و بلندمدت تری به این موضوع نگاه کرد . اصولا صرف استفاده از زمان کم برای تیم ملی واژه مناسبی نمیتونه باشه . چه مایلی ، چه قلعه نویی و چه مربیان دیگری از این دست ، مشکل گشای فوتبالی نیست که به زعم خیلی از آقایان و طرفداران فوتبال در حالت نزول قرار داره ولی با همین حالت هم هنوز بازیکنانی داره که در ویسنته کالدرون دو پاس گل می دهد و یک گل می زند و یا دیگر بازیکنش در ورزشگاه مخوف سانتیاگو برنابئو به غول فوتبال باشگاهی جهان(رئال مادرید) گل می زند.
اگر قرار بر استفاده از شانس و رمل و اسطرلاب باشد که سهراب بوقی هم شاید بتواند با شانسش تیم را به جام جهانی ببرد . ولی نکته تاسف بار برای فوتبال ما این است که پس از این همه شکستهای متوالی باز راه گذشته را ادامه می دهیم و از گذشته های فوتبال این مرزوبوم هیچ نمی آموزیم.
در جام جهانی 1998 با خواست خدا و شانس عجیب و غریب به جام جهانی رفتیم ، در یکی از بهترین انتخابها مردی به نام تومیسلاو ایویچ سکان تیم را به دست گرفت و مثلا برنامه بلندمدت داشتیم، اما با یک تبانی مختصر میان بازیکنانی که از تمرینات و مدیریت این مربی خسته شده بودند به راحتی 7 گل از یک تیم باشگاهی ایتالیایی ( رم) که به خیلی از بازیکنانش هم استراحت داده بود ، خوردیم و پس از کله پا شدن پیرمرد 4 گل به اینتریها زدیم که شرایط مشابهی با آن تیم کذایی رم داشت ، آنهم با مربیگری شخصی به نام جلال طالبی . تیم با دو باخت خفیف و با یک پیروزی مقابل امریکا با مربیگری ایشان به کشور برگشت . هنوز مصاحبه های همان کسانی که تبانی برای بیرون انداختن مربی خارجی کردند در گوشم زنگ می زند که اگر ایویچ مانده بود تیم به دور دوم صعود می کرد :wacko:
بعد از آن به واسطه آن انتخاب جالب بازیهای ملتهای آسیا 2000 را هم با فوجی از ستاره به ***** طالبی از دست دادیم و پس از آن هم با مربیگری مربی بزرگ دیگری به نام بلازویچ راهی به جام جهانی 2002 پیدا نکردیم که یکی از دلایل آن قصه هم چیزی نبود جز ساده انگاریهایی که هنوز بعد از این همه تجربه رهایمان نمی کند.

غرض از تمام این عرائض این بود که بگویم فدراسیون ما نباید فقط برای این سه بازی برنامه ریزی می کرد ، کدام فدراسیون فوتبال اینچنین برنامه ریزی می کنند که ما می کنیم ؟
همین الان همه آقایان سرنا را از سر گشادش می زنند و می گویند تیم شانس چندانی ندارد . خب اگر چنین است چرا برنامه های آتی را از دست بدهیم ؛ جام ملتهای آسیا 2009 همین نزدیکی است و امکان سوم شدن در گروه جام جهانی هم چیز کمی نیست . اگر کار به سومی کشید ما باید 4 مسابقه دیگر بدهیم (دو مسابقه با تیم سوم گروه دیگر آسیا و در صورت پیروزی دو مسابقه با نماینده قاره اقیانوسیه ). آیا در این هنگامه سرمربی بزرگ خارجی که بتواند چربشی از لحاظ توانایی های فنی بر شاگردانش داشته باشد پیدا نمی شد ؟

سیستم بازی جناب مایلی 2-5-3 ای است که دیگر منسوخ شده است . آیا ، نکونام ، شجاعی ، مهدوی کیا ، هاشمیان در باشگاههای اروپایی با این شیوه بازی می کنند ؟ کدام تیم بزرگ جهان این شیوه را بازی می کند که ما تالی او باشیم . به نظر من بهترین گزینه مربی خارجی بزرگی بود که راه خود را برود و به جنجال ما مردمان دمدمی مزاج کاری نداشته باشد.
نهایتا ما با همین بضاعت هم ( البته بضاعت سخت افزاری از لحاظ نفر نه امکانات و نه مدیریت و برنامه ریزی) می توانیم در آسیا بدرخشیم ، اما با این انتخابها هم جای شک وجود دارد . مثال ما مانند کسی است که بهترین ماهی و مواد اولیه دریایی را دارد ولی آشپزی دریایی بلد نیست چگونه می تواند موفق شود و غذای لذیذی برای میهمانانش مهیا کند؟
حتی اگر به جام جهانی هم برویم مجددا با این طرز برنامه ریزی زنگ تفریح سایر رقبا خواهیم بود نه یک حریف قابل احترام . شرمنده از این که این همه وقت دوستان رو گرفتم .
به امید موفقیت شما و تیم ملی کشورمون

Last edited:

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
دوستان عزیز سلام
نظر شخصی من اینه که بهتره با دید طولانی تر و بلندمدت تری به این موضوع نگاه کرد . اصولا صرف استفاده از زمان کم برای تیم ملی واژه مناسبی نمیتونه باشه . چه مایلی ، چه قلعه نویی و چه مربیان دیگری از این دست ، مشکل گشای فوتبالی نیست که به زعم خیلی از آقایان و طرفداران فوتبال در حالت نزول قرار داره ولی با همین حالت هم هنوز بازیکنانی داره که در ویسنته کالدرون دو پاس گل می دهد و یک گل می زند و یا دیگر بازیکنش در ورزشگاه مخوف سانتیاگو برنابئو به غول فوتبال باشگاهی جهان(رئال مادرید) گل می زند.
اگر قرار بر استفاده از شانس و رمل و اسطرلاب باشد که سهراب بوقی هم شاید بتواند با شانسش تیم را به جام جهانی ببرد . ولی نکته تاسف بار برای فوتبال ما این است که پس از این همه شکستهای متوالی باز راه گذشته را ادامه می دهیم و از گذشته های فوتبال این مرزوبوم هیچ نمی آموزیم.
در جام جهانی 1998 با خواست خدا و شانس عجیب و غریب به جام جهانی رفتیم ، در یکی از بهترین انتخابها مردی به نام تومیسلاو ایویچ سکان تیم را به دست گرفت و مثلا برنامه بلندمدت داشتیم، اما با یک تبانی مختصر میان بازیکنانی که از تمرینات و مدیریت این مربی خسته شده بودند به راحتی 7 گل از یک تیم باشگاهی ایتالیایی ( رم) که به خیلی از بازیکنانش هم استراحت داده بود ، خوردیم و پس از کله پا شدن پیرمرد 4 گل به اینتریها زدیم که شرایط مشابهی با آن تیم کذایی رم داشت ، آنهم با مربیگری شخصی به نام جلال طالبی . تیم با دو باخت خفیف و با یک پیروزی مقابل امریکا با مربیگری ایشان به کشور برگشت . هنوز مصاحبه های همان کسانی که تبانی برای بیرون انداختن مربی خارجی کردند در گوشم زنگ می زند که اگر ایویچ مانده بود تیم به دور دوم صعود می کرد :wacko:
بعد از آن به واسطه آن انتخاب جالب بازیهای ملتهای آسیا 2000 را هم با فوجی از ستاره به ***** طالبی از دست دادیم و پس از آن هم با مربیگری مربی بزرگ دیگری به نام بلازویچ راهی به جام جهانی 2002 پیدا نکردیم که یکی از دلایل آن قصه هم چیزی نبود جز ساده انگاریهایی که هنوز بعد از این همه تجربه رهایمان نمی کند.

غرض از تمام این عرائض این بود که بگویم فدراسیون ما نباید فقط برای این سه بازی برنامه ریزی می کرد ، کدام فدراسیون فوتبال اینچنین برنامه ریزی می کنند که ما می کنیم ؟
همین الان همه آقایان سرنا را از سر گشادش می زنند و می گویند تیم شانس چندانی ندارد . خب اگر چنین است چرا برنامه های آتی را از دست بدهیم ؛ جام ملتهای آسیا 2009 همین نزدیکی است و امکان سوم شدن در گروه جام جهانی هم چیز کمی نیست . اگر کار به سومی کشید ما باید 4 مسابقه دیگر بدهیم (دو مسابقه با تیم سوم گروه دیگر آسیا و در صورت پیروزی دو مسابقه با نماینده قاره اقیانوسیه ). آیا در این هنگامه سرمربی بزرگ خارجی که بتواند چربشی از لحاظ توانایی های فنی بر شاگردانش داشته باشد پیدا نمی شد ؟

سیستم بازی جناب مایلی 2-5-3 ای است که دیگر منسوخ شده است . آیا ، نکونام ، شجاعی ، مهدوی کیا ، هاشمیان در باشگاههای اروپایی با این شیوه بازی می کنند ؟ کدام تیم بزرگ جهان این شیوه را بازی می کند که ما تالی او باشیم . به نظر من بهترین گزینه مربی خارجی بزرگی بود که راه خود را برود و به جنجال ما مردمان دمدمی مزاج کاری نداشته باشد.
نهایتا ما با همین بضاعت هم ( البته بضاعت سخت افزاری از لحاظ نفر نه امکانات و نه مدیریت و برنامه ریزی) می توانیم در آسیا بدرخشیم ، اما با این انتخابها هم جای شک وجود دارد . مثال ما مانند کسی است که بهترین ماهی و مواد اولیه دریایی را دارد ولی آشپزی دریایی بلد نیست چگونه می تواند موفق شود و غذای لذیذی برای میهمانانش مهیا کند؟
حتی اگر به جام جهانی هم برویم مجددا با این طرز برنامه ریزی زنگ تفریح سایر رقبا خواهیم بود نه یک حریف قابل احترام . شرمنده از این که این همه وقت دوستان رو گرفتم .
به امید موفقیت شما و تیم ملی کشورمون

سلام ساسان جان
اکثر حرفات تاييد ميشه
اما در مورد برنامه ريزی کوتاه مدت و آوردن مايلی کهن کمی باهات مخالفم
ايران شانسش کم شده درست ولی هنوز شانس داره،مطمئناً هيچ مربی خارجی تو اين مدت کم (3 بازی) نميتونه کاری از پيش ببره

من موافق مربی خارجی خوب هستم ،اما تا اين مربی بخواد بياد و با جو آشنا بشه تازه اگه بزارن کاره خودشو بکنه و تيم رو بشناسه،اين شانس کم رو هم از دست ميديم،تازه ما اين موضوع رو هم فاکتور گرفتيم که مربی خارجی خوب ايران نميآد

در ضمن من هميشه ميگم فوتبال ايران بار تاکتيکی پايينی داره،و مسائل روحی و روانی توش حرف اول رو ميزنه
با اين تفاسير مربی داخلی بهتر جواب ميده واسه اين 3 بازی با اين که شانس کمی داريم

Last edited:

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
البته این رو هم در نظر داشته باشم که فدراسیون کنونی هم تا اون حدی که می گید تمام تقصیرا گردنش نیست! اگر یادتون باشه فدراسیون 2 سال هست تشکیل شده و 1 سال قبلش کمیته انتقالی فعالیت می کرد و قبلش هم فکر کنم هاشمی بود

پس نمیشه ارزیابی بلند مدتی نسبت به رئیس و اعضای فدراسیون به صورت بلند مدت داشت . هر چی که هست فقط همین 1 سال و چند ماه فرصت بوده که توی این نقاظ ضعف کم نبوده

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
به نظر من مایلی کهن از دایی خیلی بهتره ! حداقل اینه که مدرک مربیگری درست درمون داره !
در کل یه بار دیگه امتحان می کنیم ! نشد بعد از بازی دوم ویرا رو میاریم میریم جام جهانی! :D

MMaker

Registered User
لایک‌ها
2
توی خبر خوندم تو تابناک که گفته بود اگر علی کریمی برای بازی کردن اماده باشه میارتــــش(مخفف میاد ارتش:D).

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
مایلی کهن از دایی خیلی بهتر هست واضح و روشن هست هم تجربه داره هم آدم عقده ای و مغروری نیست.

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
انتخاب خوبی بود ...مایلی کهن ادم با تدبیریه ....
خوشم میاد از که تو تیماش شایسته سالاریه ...فکر کنم فقط تو زمان مایلی کهن بود که دایی رو توی دوران اوج گذاشت رو نیمکت ادب بشه .
به امید موفقیت تیم ملی :cool:

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
منم خیلی موافق مایلی کهن هستم ولی اگر بگذارند
حالا اگر نتیجه نگیره توی این 3بازی می ندازن بیرون ولی حیف
باید بگذارند 2و3 سالی کار انجام بده وببینیم چی میشه

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675

قبل از هر چیز:
سلام بر همه رفقای فوتبال دوست فورم مخصوصا ساسان عزیز، فرار رسیدن سال نو را (بعد از 18 روز!) به همه دوستان تبریک می گویم.

اما بعد:
به نظر من در این مقطع فدراسیون چاره ای جز این نداشت که دایی را برکنار کند، در واقع مجبور بود و نمی توانست در مقابل فشار افکار عمومی بیش از این ایستادگی کند. اما در مورد انتخاب سر مربی جدید با شما چندان موافق نیستم که در این اوضاع مربی خارجی انتخاب می کردیم؛ درست است که شانس ما بسیار کاهش پیدا کرده و شاید در خوش بینانه ترین حال بگوییم حداکثر 20 درصد شانس دارد؛ اما شانسش صفر هم نیست! بالاخره باید آخرین حربه ها و تلاش ها را به کار برد، هر کسی هم بود باید از این موقعیت حداکثر استفاده را می کرد، الان که هنوز مختصری شناس داریم نباید سراغ گزینه خارجی برویم، چرا اگر مطمئن به حذف شدن شدیم، آن وقت به عقیده من هم آوردن یک مربی خوب و منطبق با شرایط روحی و فرهنگی بازیکنان ایرانی ضرورت پیدا می کند.

سیستم بازی جناب مایلی 2-5-3 ای است که دیگر منسوخ شده است . آیا ، نکونام ، شجاعی ، مهدوی کیا ، هاشمیان در باشگاههای اروپایی با این شیوه بازی می کنند ؟ کدام تیم بزرگ جهان این شیوه را بازی می کند که ما تالی او باشیم .

فکر نمی کنم مایلی کهن اصراری به سیستم 3-5-2 داشته باشد، این قلعه نویی بود که همیشه می گفت ما ابزار سیستم های دیگر مثل 1-3-2-4 را در کشور نداریم.

[/QUOTE]

در ضمن من هميشه ميگم فوتبال ايران بار تاکتيکی پايينی داره،و مسائل روحی و روانی توش حرف اول رو ميزنه
با اين تفاسير مربی داخلی بهتر جواب ميده واسه اين 3 بازی با اين که شانس کمی داريم

کاملا با این فرمایش شما موافقم، ما جامعه ای خاص و مردمی شدیدا از لحاظ روحی و روانی حساس هستیم و عمدتا در مقابل عرب ها که استاد راه رفتن روی اعصاب بازیکنان ما هستند به مشکل بر می خوریم، این مشکل را یک مربی برجسته در حد مثلا مورینیو هم نمی تواند حل کند، این همه حواشی که رسانه ها درست می کنند، خود مردم دامن می زنند و خود فوتبالست ها هم ظرفیت روحی قابل توجهی ندارند، همه و همه باعث می شود که مربی خارجی فرست کلاس هم نتواند با قسم حضرت عباس نتایج ایده آل از نظر ما کسب کند، پس منطق حکم می کند که هم از دانش مربی ممتاز یا دست کم در حد ممتاز! (با توجه به جیب فدراسیون) همراه با گزینه قابل قبول و موجه داخلی برای برقراری ارتباط بهتر با بازیکنان استفاده شود. این ترکیب از دید من منطقی تر است.

البته این رو هم در نظر داشته باشم که فدراسیون کنونی هم تا اون حدی که می گید تمام تقصیرا گردنش نیست! اگر یادتون باشه فدراسیون 2 سال هست تشکیل شده و 1 سال قبلش کمیته انتقالی فعالیت می کرد و قبلش هم فکر کنم هاشمی بود

از نظر من ضعف و کم کاری مسؤولان ورزش کشور از بعد کلان قضیه و بعد خود فدراسیون فوتبال در سطح بعدی اصلا قابل قبول نیست و بی تدبیری شدیدی گریبان ورزش ما را گرفته و به خصوص در فوتبال مدام در حال درجا زدن هستیم، یا اگر هم حرکتی می شود بسیار کند و لاک پشتی است. یادمان نرفته که آقایان صرفا پشت اسم دایی قایم شدند تا سر و صدای مردم را در بحث انتخاب مربی تیم ملی بخوابانند و خودشان بهتر از همه می دانستند که فقط در یک قمار بزرگ شرکت کرده اند. [/QUOTE]

بالا