• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

محمد مايلي كهن سرمربي تيم ملي فوتبال شد

با سرمربیگری مایلی کهن موافقید؟

• Total voters
    72

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
به نظر من که بهترین گزینه داخلی در حال حاضر همین بود !!! حداقل یکم جذبه داره !!! چیزی که الان لازمه !!

Ahmadreza_b

Registered User
لایک‌ها
24
سلام
به نظر من هم بهترین مربی داخلی بود که میشد انتخاب کرد.
خیلی خوب بود اگه قطبی رو راضی میکردند به تیم مشاوره بده.

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42
متاسفانه بدترین انتخاب ممکن بود! ما الان که فقط روی کاغذ شانس صعود داشتیم حداقل به کسی نیاز داشتیم که بتونه با بازیکنا ارتباط خوبی برقرار کنه و بهشون انرژی مثبت بده. به همین خاطر قطبی بهترین گزینه بود نه مایلی کهنی که اکثر بازیکن های تیم باهاش مشکل دارن و بجای اینکه کار خودشو بکنه دنبال اینه که ببینه کدوم بازیکن داره پاسور یا تخته بازی میکنه یقشو بگیره!

واقعا متاسفم.

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
براي خودم متاسفم كه بايد بشينم بازيهاي مايلي رو ببينم!

يه مربي با اين سابقه داغون چرا بايد تو اين مقطع حساس بياد تيم ملي؟

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
متاسفانه بدترین انتخاب ممکن بود! ما الان که فقط روی کاغذ شانس صعود داشتیم حداقل به کسی نیاز داشتیم که بتونه با بازیکنا ارتباط خوبی برقرار کنه و بهشون انرژی مثبت بده. به همین خاطر قطبی بهترین گزینه بود نه مایلی کهنی که اکثر بازیکن های تیم باهاش مشکل دارن و بجای اینکه کار خودشو بکنه دنبال اینه که ببینه کدوم بازیکن داره پاسور یا تخته بازی میکنه یقشو بگیره!

واقعا متاسفم.

من که به این حرفا اعتقاد ندارم تو این مملکت اگه نفر بگو..ز..ه میگن ری .. د ...ه یکی از بهترین تیم های تاریخ ایران رو مایلی کهن جمع کرد متاسفانه افکار عمومی حافظه کوتاه مدتی داره هیچ کس نگفت زمانی که سال 96 تیم ایران رو گرفت توی رنک فیفا 140-50م بودیم و روزی که بازیو به قطر واگذار کردیم توی مقدماتی جام جهانی 98 رنک تیم 40 و خورده ای بود اما نتایج تیم باعث شد توقع از تیو بالا بره و..... یا مقام چهارمی فوتسال جهان که توی همون دهه با ایشون کسب شد
در مورد اقای قطبی هم ایشون شاید واسه این 3 تا بازی خیلی هم کارامد بودن هم از لحاظ روحی و هم از لحاظ شناخت دوتا کره فوقالعاده بودن اما توان مدیریت تیم های ایرانی رو ندارن ... هنوز حرکت نیکبخت رو توی اون تعویضش یادم نرفته که جلوی یه استادیو م بنده خدا(قطبی) رو سبک کرد که چرا تعویض شده یا چقدر سرپوش روی کارای شیث گذاشت که باعث شدن پرسپولیس بین نیم فصل سال گذشته به حاشیه بره قطبی ادم بزرگی بود که برخورد قاطع نکرد اما تو ایران بازیکن درک این رفتارو نداره ... لااقل تو تیم مایلی کهن کسی ت .. خ...م این کارارو نداره
البته هرکسی در جایگاه خودش نظرش قابل احترامه ..من نظر شخصیم رو گفتم
نوکر همه هم هستم
یا حق

Last edited:

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
حتی اگر هم صعود نکنیم مایلی کهن یک کار بکنه خیلی هنر کرده ! بازیکنایی که حقشون هست در تیم باشن رو هر چه زودتر دعوت کنه و اضافی ها رو ه مبی رودربایستی بیرون :D

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
لااقل خوشحالم هست كه اگه صعود نكرد تي بهونه داره كه بگه تيم تو بهران بوده - بدش مياد ميگه كه نتايج من بهتر از مربي قبلي بوده - مثل حرفاش تو 90

civilmans

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دیگه نیمکت نشینهای پرسپولیس هم رفتن تیم ملی
از آبدارچی پرسپولیس هم نمیگذره

تیتر روزنامه پرسپولیس دیدنی بود

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام مجدد خدمت همه دوستان عزیز
من در پست قبلیم اصلا کاری به اسامی افراد در مقوله سرمربی گری تیم ملی نداشتم . نظری داشتم که با بازیهای باشگاهی در آسیا تا اندازه ای صحتش در حال تایید هست .
متاسفانه مربیان ما از قافله علم روز فوتبال بسیار عقب افتاده اند و این باعث به دست آمدن نتایج اینچنینی برای فوتبال ما شده است . قبلا هم در پستهای قبلیم در این تالار گفته ام که همواره سعی دارم مسائل را از بعد فنی قضیه ارزیابی و به بحث و اشتراک بگذارم و نه از بعد دستهای پشت پرده - 30آ30 یا هر مورد خارج از فوتبال که در جاهایی حتی از اصل قضیه هم فراتر می روند.

دو مربی پیشروی ما در فوتبال، دیروز یکی در زمین خود ( فیروزخان کریمی) دو گل از حریف ازبکی دریافت کرد و دیگری (امیرخان قلعه نویی) در مقابل تیم ششم قطر !! با یک گل شکست خورد؛ بدون اینکه هیچ تدبیری برای به دست آوردن خواسته های مورد نظر خود داشته باشد . روی صحبتم با دوستانی است که می گویند مربی خارجی در کوتاه مدت مفید نیست . آیا این استنباط خودشان است یا تحت تاثیر رسانه ها و شانتاژهای موجود به این نتیجه رسیده اند؟
اگر استنباط خود شما اینگونه هست دلیل و تحلیل خود را بیاورید و اگر تحت تاثیر فضای موجود قرار دارید که بحثی نیست.
حقیر می گویم مربیان ما متاسفانه در حال حاضر در جایی خارج از نقشه ایران موفقیتی ندارند . امیرخان در تهران 6 تا گل می زند اما در قطر و خارج از این کشور به اندیشه های مربی تیم ششم جدول قطر می بازد و الخ.
در درازمدت مربیان ما اینچنین خروجی دارند ؛ چگونه است که باید امید بست در کوتاه مدت موفق شوند . بالاترین شور بازی را تیم ایران دارد ولی تجربه 25 ساله تماشای فوتبال به من می گوید عقل و منطق و برنامه بر شور تیم و شورآفرینی مربی ما غالب خواهد شد.

بعد از این همه زمان هنوز تیمهای ما با مربیان ایرانی بعد از زدن گل ، ناخودآگاه عقب نشینی می کند و مربی ما هم تنها بر روی نیمکت می نشیند یا کنار زمین در حال خوردن آب معدنی است. می خواهید چند مورد اخیر را یادآور شوم؟ آخرین جدال ملی با عربستان ، جدال با کره جنوبی ، بازیهای استقلال در مقابل پرسپولیس و.....
نمونه های خارجی را هم یادآور می شوم : هنوز بازیهای پرسپولیس در مقابل استقلال را با سرمربیگری دنیزلی فراموش نمی کنم ، پرسپولیس با دو گل جلو بود و او ول کن حمله نبود .
نمونه حضور کوتاه مدت یک مربی خارجی خوب ( و نه تاپ) و تاثیر عظیمش را هم می توانم با گزینه ای به نام آری هان به یاد آورم . در بدترین شرایط به پرسپولیس آمد و تیم کاملا از هم پاشیده پرسپولیس را تبدیل به یکی از فینالیستهای جام حذفی کرد . خریدهای هوشمندانه خارجی او را نیز به یاد دارم . آوردن بازیکنی مانند الونگ که قبل از آسیب دیدگی محشر بود و یا چپ پایی به نام ساها که بعد از مدتها سمت چپ پرسپولیس را بیمه کرد.بازیکنان از رده خارجی مانند مامانی در پرسپولیس او چهره شد و عامل تمام بدبختی های پرسپولیس ( معدنچی بنده خدا) بعد از آمدن آری هان تبدیل به فرشته خوشبختی پرسپولیس شد. همه اینها را با مربیان خودی مقایسه کنید به تناقضات زیادی خواهید رسید .

نظر شخصی من اینست که اینها جو و باد هواست که مربی خارجی در کوتاه مدت موفق نخواهد بود . البته به شرطه ها و شروطه ها . مربی خارجی باید بزرگ باشد و آزادی عمل داشته باشد و.........

به نظرمن با یک مربی بزرگ خارجی ما هم می توانستیم حال را داشته باشیم هم آینده را . ولی الان فقط آرزو می کنم حداقل حال را از دست ندهیم . به امید پیروزی تیم ملی در بازیهای آتی

Last edited:

Benny Lava

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باید علی‌ کریمی‌ بیاد تیم ملی‌. باید اشکان دژاگه رو هم دعوت میکرد.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
باید علی‌ کریمی‌ بیاد تیم ملی‌. باید اشکان دژاگه رو هم دعوت میکرد.

تا جایی که میدونم دژاگه در دوران برانکو ( فکر می کنم) به دعوت ایران پاسخ منفی داد و حتی در ترکیب تیم امید آلمان هم بازی کرد.

Benny Lava

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تا جایی که میدونم دژاگه در دوران برانکو ( فکر می کنم) به دعوت ایران پاسخ منفی داد و حتی در ترکیب تیم امید آلمان هم بازی کرد.

دژیکه پاسخ مثبت به برانکو داد اما برانکو دعوت رو پس گرفت و نذاشت دژیگه بیاد ایران.

"قابل توجه نشریات ایرانی که در زمان مربیگری ایوانکوویچ، هنگامی که از دژاگه برای شرکت در اردوی آزمایشی تیم ملی دعوت شد وی را یک بازیکن بی کیفیت و در حد محلات آلمان معرفی کردند و اجازه ندادند او در اردوی اتیم ملی ایران حضور یابد. در صورت دعوت دژاگه به تیم ملی آلمان باید این کارشناسان فوتبال را تحسین کرد"

http://www.zendegifootball.com/NewsDetail.aspx?nid=4380

http://www.skysports.com/story/0,19528,11893_2398100,00.html

But both his parents are Iranian and he was born in Iran before moving to Germany at a young age.

Dejagah had seemed set to continue progressing in Europe, but now admits he is holding out for a formal approach by the Iran Football Federation.

"Although I am playing for Germany's national team Iran is always in the back of my mind," he told IRNA.

"I am Iranian, my family is Iranian and my heart beats for Iran

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
دژیکه پاسخ مثبت به برانکو داد اما برانکو دعوت رو پس گرفت و نذاشت دژیگه بیاد ایران.

دوست عزیز مطلب من به نقل از صحبتهای رییس فدراسیون وقت بود . فکر می کنم با کمی گشتن در آرشیو بتوان صحت صحبت بنده را پیدا کرد . موفق باشید

rahimi_sm

Registered User
لایک‌ها
1
من تو این چند روزه با خیلی ها صحبت کردم و اتفاقا اکثرا از مایلی کهن خوششون میاد و از اینکه تونست به خوبی جواب حرف های فردوسی پور رو که قصد داشت تخریبش کنه رو بده خوشحال بودن.
دلیل اینکه از مایلی کهن بدتون میاد دقیقا چیه؟

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
از ساسان
دو مربی پیشروی ما در فوتبال، دیروز یکی در زمین خود ( فیروزخان کریمی) دو گل از حریف ازبکی دریافت کرد و دیگری (امیرخان قلعه نویی) در مقابل تیم ششم قطر !! با یک گل شکست خورد؛ بدون اینکه هیچ تدبیری برای به دست آوردن خواسته های مورد نظر خود داشته باشد . روی صحبتم با دوستانی است که می گویند مربی خارجی در کوتاه مدت مفید نیست . آیا این استنباط خودشان است یا تحت تاثیر رسانه ها و شانتاژهای موجود به این نتیجه رسیده اند؟
اگر استنباط خود شما اینگونه هست دلیل و تحلیل خود را بیاورید و اگر تحت تاثیر فضای موجود قرار دارید که بحثی نیست.

حقیر می گویم مربیان ما متاسفانه در حال حاضر در جایی خارج از نقشه ایران موفقیتی ندارند . امیرخان در تهران 6 تا گل می زند اما در قطر و خارج از این کشور به اندیشه های مربی تیم ششم جدول قطر می بازد و الخ.
در درازمدت مربیان ما اینچنین خروجی دارند ؛ چگونه است که باید امید بست در کوتاه مدت موفق شوند . بالاترین شور بازی را تیم ایران دارد ولی تجربه 25 ساله تماشای فوتبال به من می گوید عقل و منطق و برنامه بر شور تیم و شورآفرینی مربی ما غالب خواهد شد.
سلام
ببين ساسان جان شما الان داری 2 تا از بهترين مربی های ايرانی را به همين راحتی زير سؤال ميبری که هيچ تدبيری واسه بازی نداشتن و...
قلعه نويی بهترين مربی داخی تو اين چند سالست نتايج اين رو ثابت ميکنه،همينطور فيروز کريمی جزو مربی های خوب داخلی هست
1 تيم فقط با مربی نتيجه نميگيره ، بازيکن ها و امکانات و خرج هايی که واسه تيم ميشه از جمله مواردی هست که 1 تيم رو ميسازه
شما وقتی بازی ديروز استقلال رو نگاه کنی ميبنی چند بازيکن خارجی اونها فراتر از آسيا بودن،که با خرج های ميلياردی به اين تيم ها امدن،خودت ميتونی 1 مقايسه کوچيک بين مخارج بازيکن های اونها و بازيکن ها خودمون بکنی

مربی در هر صورت نياز به امکانات و ابزار داره در دراز مدت،در مورد استقلال مطمئن هستم هيچ مربی با اين ابزار از قلعه نويی بهتر نتيجه نميگيره
در ضمن فراموش نکن همين قلعه نويی و استقلال که اينگونه به سخره ميگيری و ميگی تو ايران 6 تا ميزنه و اونجا... الان صدر نشين کشور ماست و اين بضاعت فوتبال کشور ماست با اين امکاناتی که داريم
فکر ميکنم ما 1 کم زيادی انتظار داريم از فوتبالمون

نمونه های خارجی را هم یادآور می شوم : هنوز بازیهای پرسپولیس در مقابل استقلال را با سرمربیگری دنیزلی فراموش نمی کنم ، پرسپولیس با دو گل جلو بود و او ول کن حمله نبود .
ساسان جان فراموش نکنه که اون سال مربی استقلال مرفاوی بود و بازيکن فيکس و گلزنش علی زاده،مقايسه خوبی انجام ندادی
همون دنيزلی که تيمش خوب بازی ميکرد تونست واستون جام بياره؟؟؟،فراموش نکن که يکی از بدترين باخت ها ی پرسپوليس جلو سپاهان زمان همين آقای دنيزلی بود

نظر شخصی من اینست که اینها جو و باد هواست که مربی خارجی در کوتاه مدت موفق نخواهد بود . البته به شرطه ها و شروطه ها . مربی خارجی باید بزرگ باشد و آزادی عمل داشته باشد و.........
شما خودت با جمله اي که پر رنگ کردم شرايط حضور مربی خارجی رو خيلی خوب بيان کردی ،به نظرت اين امکان پذيره؟

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
وحیدجان اتفاقا اگر بیرون از حس طرفداری صحبتهای منو بخونی بیشتر متوجه منظور من میشی .
من هم از قلعه نویی هم از کریمی به عنوان دو مربی پیشرو در کشورمون نام بردم . قصد تخریب این مربیان رو هم نداشتم ، نگفتم که قلعه نویی در ایران با استقلال بد کار کرده . اون 6 گل زدنش را هم به سخره نگرفتم. حرفم همینه این دو مربی بزرگ ما در آسیا چگونه در حال نتیجه گیری هستند ( اگر بخواهیم به عنوان نماینده مربیان ایرانی نگاهشون کنیم ). حالا جام جهانی پیشکش .
اینکه مرفاوی ضعیف بود یا قوی مورد بحث من نبود ، اون چیزی که من بحث کردم رویکردی بود از تفاوتهای مربیان خارجی و داخلی . من هم ادعا نکردم دنیزلی یا آری هان فوق العاده بودند ، تفاوتهاشون رو با مربیان داخلی شمردم .
نمی خوام بحث به حاشیه بره و باشگاهی بشه ، فقط در پاسخ سوال آخرتون من اعتقاد دارم کسی مثل کاپلو یا ونگر نمیاد مربی ایران بشه ولی شاید بشه آدمهایی با گرید پایین تر آورد فقط به شرطی که دستشون باز باشه و اجازه تحول و نوآوری بهشون داده بشه.
شاد باشی

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
به نظرم مایلی کهن باید سریعتر تمرینات تخصصی رو شرروع کنه . وقت خیلی کم داریم
امیدوارم دیگه توی تیم ملی لجبازی با بازیکنا پیش نیاد

naseronline

Registered User
لایک‌ها
0
مايلي كهن بهترين گزينه بود و خوشحالم كه سرمربي شد . خوشحالم كه فردي مثل عادل فردوسي پور نتونست باهاش كل كل كنه و ازش كم اورد.

بالا