به نظر من که بهترین گزینه داخلی در حال حاضر همین بود !!! حداقل یکم جذبه داره !!! چیزی که الان لازمه !!
متاسفانه بدترین انتخاب ممکن بود! ما الان که فقط روی کاغذ شانس صعود داشتیم حداقل به کسی نیاز داشتیم که بتونه با بازیکنا ارتباط خوبی برقرار کنه و بهشون انرژی مثبت بده. به همین خاطر قطبی بهترین گزینه بود نه مایلی کهنی که اکثر بازیکن های تیم باهاش مشکل دارن و بجای اینکه کار خودشو بکنه دنبال اینه که ببینه کدوم بازیکن داره پاسور یا تخته بازی میکنه یقشو بگیره!
واقعا متاسفم.
نباید برن یعنی ؟دیگه نیمکت نشینهای پرسپولیس هم رفتن تیم ملی
از آبدارچی پرسپولیس هم نمیگذره
تیتر روزنامه پرسپولیس دیدنی بود
باید علی کریمی بیاد تیم ملی. باید اشکان دژاگه رو هم دعوت میکرد.
تا جایی که میدونم دژاگه در دوران برانکو ( فکر می کنم) به دعوت ایران پاسخ منفی داد و حتی در ترکیب تیم امید آلمان هم بازی کرد.
دژیکه پاسخ مثبت به برانکو داد اما برانکو دعوت رو پس گرفت و نذاشت دژیگه بیاد ایران.
سلامدو مربی پیشروی ما در فوتبال، دیروز یکی در زمین خود ( فیروزخان کریمی) دو گل از حریف ازبکی دریافت کرد و دیگری (امیرخان قلعه نویی) در مقابل تیم ششم قطر !! با یک گل شکست خورد؛ بدون اینکه هیچ تدبیری برای به دست آوردن خواسته های مورد نظر خود داشته باشد . روی صحبتم با دوستانی است که می گویند مربی خارجی در کوتاه مدت مفید نیست . آیا این استنباط خودشان است یا تحت تاثیر رسانه ها و شانتاژهای موجود به این نتیجه رسیده اند؟
اگر استنباط خود شما اینگونه هست دلیل و تحلیل خود را بیاورید و اگر تحت تاثیر فضای موجود قرار دارید که بحثی نیست.
حقیر می گویم مربیان ما متاسفانه در حال حاضر در جایی خارج از نقشه ایران موفقیتی ندارند . امیرخان در تهران 6 تا گل می زند اما در قطر و خارج از این کشور به اندیشه های مربی تیم ششم جدول قطر می بازد و الخ.
در درازمدت مربیان ما اینچنین خروجی دارند ؛ چگونه است که باید امید بست در کوتاه مدت موفق شوند . بالاترین شور بازی را تیم ایران دارد ولی تجربه 25 ساله تماشای فوتبال به من می گوید عقل و منطق و برنامه بر شور تیم و شورآفرینی مربی ما غالب خواهد شد.
ساسان جان فراموش نکنه که اون سال مربی استقلال مرفاوی بود و بازيکن فيکس و گلزنش علی زاده،مقايسه خوبی انجام ندادینمونه های خارجی را هم یادآور می شوم : هنوز بازیهای پرسپولیس در مقابل استقلال را با سرمربیگری دنیزلی فراموش نمی کنم ، پرسپولیس با دو گل جلو بود و او ول کن حمله نبود .
شما خودت با جمله اي که پر رنگ کردم شرايط حضور مربی خارجی رو خيلی خوب بيان کردی ،به نظرت اين امکان پذيره؟نظر شخصی من اینست که اینها جو و باد هواست که مربی خارجی در کوتاه مدت موفق نخواهد بود . البته به شرطه ها و شروطه ها . مربی خارجی باید بزرگ باشد و آزادی عمل داشته باشد و.........