• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مخابرات ترکونده!!!

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
نه با کارتای دیگه هم همین وضعیت رو داره!
منظورم با یه خطه تلفنه دیگه بود!
اما بچه ها یه چیزه جالب!
من هر وقت با کارتای سپنتا وصل میشم ویروس می گیرم!
جالبه نه؟!
ویروس چه ربطی به سپنتا داره

farshin

Registered User
لایک‌ها
0
آقا بعضی وقتا یه نظریاتی میدید طرف هیچی هم حالیش نباشه شک میکنه

یه isp هر چی هم کارت زیاد بده اصلا بگید 10 برابر ظرفیتش باز باعث نمیشه که هیچی طرف سند و ریسیو نداشته باشه دو حالت داره یا سرعتتون خیلی میاد پایین یا سرور های isp از کار میفته دیگه جواب نمیده که اگر اینجوری بشه برای همه کاربر ها میشه نه یه نفر

خیلی راحت خودتون میتونید نتیجه بگیرید ..اگر این isp رو یه سیستم دیگه کار میکنه پس مشکل از کامپیوترتونه یه ویروس هست که اینکارو انجام میده

اگر رو یه سیستم دیگه با همون خط تلفن کار نمی کنه باز مشکل یا از isp هست یا مخابرات

حالا خیلی راحت ببینید اگر با یه خط تلفن دیگه جواب میده پس مشکل isp هست و اگر با isp دیگه مشکلتون حل میشه که میمونه فقط isp

میتونید از دوستتون بخواید لاگین کنه بجا شما ببینه کار میکنه یا نه

یاد این پزشکی هایی میفتم که افراد فامیل برای هم دیگه میکنن هر کسی یه نسخه برای مریض صادر میکنه

meli

Registered User
لایک‌ها
23
این سوالیه که برای منم پیش اومده!
انگار سپنتا به سیستم ما نمی سازه!
رودل می کنه!!!!!!!!!

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
من هر وقت با کارتای سپنتا وصل میشم ویروس می گیرم!
آه من سپنتا رو گرفته! تا اونا باشن تا ديگه کارت سوخته و مصرف شدشونو به من نندازن و بعد هم بگن به ما ربطي نداره!! من که تا آخر عمر ازشون نميگذرم مگر اينکه 3 هزار تومن منو پس بدن!!

راستي خط تلفنتون نويز نداره؟ مال ما که جديدا هي نويز ميفته روش و اينترنت سند و ريسيوش به صفر ميرسه (مثل الان که نويز داره و من دارم با قربون صدقه رفتن و تهديد و داد و هوار به زور تو اينترنت ميچرخم!!).

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
به نقل از Persiana :
آه من سپنتا رو گرفته! تا اونا باشن تا ديگه کارت سوخته و مصرف شدشونو به من نندازن و بعد هم بگن به ما ربطي نداره!! من که تا آخر عمر ازشون نميگذرم مگر اينکه 3 هزار تومن منو پس بدن!!

راستي خط تلفنتون نويز نداره؟ مال ما که جديدا هي نويز ميفته روش و اينترنت سند و ريسيوش به صفر ميرسه (مثل الان که نويز داره و من دارم با قربون صدقه رفتن و تهديد و داد و هوار به زور تو اينترنت ميچرخم!!).
خوب مگه LOG نداره که چک کنن ببينن تو وصل شدی يا کس ديگه ؟ چه زمانی استفاده شده و حتی از چه شماره اي وصل شده !

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
من شنيدم بعضی از مراکز که PCN کار گزاشتن و در واقع خطوط اشتراکی دادن زياد دچار اين مشکل ميشن !

بالا