خیلی خوبه... در مورد مدارک لینوکس هم اطلاعات داری؟
در مورد مدارك لينوكس اطلاع خاصي ندارم!تو ايرانم فقط يه مورد فكر كنم ديدم كه آزمون لينوكس ميگرفت!
در كل اگه ميخواي مدركشو بگيري خيلي خوبه ولي فقط خودتي و خودت!
به لينك پايينم يه نگاهي بنداز
http://www.whizlabs.com/downloads/pdf/Whizlabs_RHCE_Online_Training.pdf
خب به جاي اينكه توضيح بدم شروع ميكنم كلا توضيح بدم در مورد اين مدارك!
1:اين مدارك اصولا در خارج از ايران معتبر هست؟
از نظر علمي خيلي بالا حساب نميشه!(در مقايسه با مدارك دانشگاهي)ولي از بعد فني نشان لياقت شماست از بعد فني!و مثلما با داشتن مدرك در صد شغل دار شدن شما بالا تر از بي مدرك بودنتونه!!
2:اين مدارك در ايران معتبر هست؟
سوال احمقانه ايه!!با توجه به اسم غلط اندازشون !و مدرك گرايي در ايران!اگر مدرك بگيريد پيشكي در چند جا صاحب شغل ميشويد!!حتي احتمالا با ارزش تر از مدارك شريف(رضي الله عنه) مي دوننش!! :lol: (البته قند تو دلتون آب نشه!و رويا بافي رو بزاريد كنار! و بقيشم بخونيد!!
)
3:آيا اين مدارك به راستي قابل كسب كردن هست؟
مشكل كاملا در اينجاست!!امتحانات به اين صورت نيست كه شما يه كتابو بخونيد بريد امتحان بديد! :blink:
اين مدارك !!
مدركيه بر توانايي شما در اون تكنو لوژي خاص! دقت كنيد ويك بار ديگه جمله رو بخونيد!!
اگر نفهميديد بايد بگم كه براي گرفتن اين مدرك شما بايد لياقتش رو داشته باشيد و با اون تكنولوژي به اندازه كافي كار عملي كرده باشيد و دچار مشكل شده باشيد!مشكلاتتون رو حل كرده باشيد !پس نياز به تجربه هست!
4:ميزان دارندگان مدرك در ايران چگونه است!؟
خيلي زياد نيست!و شايد 1 ده هزارم دارندگان مدارك دانشگاهي باشه!!چرا؟
دليلش پارادكسيه :wacko: كه در بالا گفتم!هر كس ميخواد مدرك بگيره بايد جايي كار(منظور شغله) كنه !
اما نكته اينجاست كه همه براي اين ميرند سراغ اين مدارك كه صاحب كار بشند!بنا براين اكثرا بعد از مدتي سرو كله زدن با اين مدارك ورزيده ميشوند و جذب بازار كار ميشوند!!و به دليل بالا تر بودن (از لحاظ تكنولوژيكي) از فارق التحصيلان شديدا مشغول ميشند و بعد از يه مدتي آرزو هاي خودشون رو براي كسب اون مدرك از ياد ميبرند!
5:حقوق افراد داراي اين مدارك چگونه است؟
در ايران مسلما نميتونه بالا تر از حد نرمال باشه!وفقط ميتونه فرصتهاي شغلي رو بالا ببره!!
اما در خارج به عنوان مثال در آمد دارندگان مدارك زير بدين گونه است:
MCDBA: 65000$(روي اين مدرك فكر كنيد تقريبا آسان ترينه و در آمدش اونطور كه مشخصه........
)
MCSE:60000$
MCSD.net:67000$
6: بهترين راه ياد گيري كدام ها هستند!
مسلما سر كار رفتن و خوندن كتابهاي اينگليسي مخصوصا ايبوك :blink: !! (كه البته يكي رو من ميشناسم كه اين كتابها رو با قيمت خوب ميده اينم ايميلشه
aqazadeh {@}gmail .com )
:f34r: :f34r: :f34r:
7:طريقه امتحانات چگونه است؟
امتحانات اينتزنتي است و به 2 طريقه يكي استاندارد كه سوالات رو جواب ميديد و اجازه بازگشت به سوال عقبي رو داري يكي غير استاندارد
كه منظور اينكه كه با توجه به غلط جواب دادن شما سوال بعدي آسون تر ميشه!
كه انتخاب طريقه امتحان انتخابيه!
راستي حق بردن ديكشنري رو نداريد!و فقط بابت زبان نيم ساعت بيشتر وقت امتحان داريد!
و حداقل بايد به 70% سوالات جواب درست بديد!
ديگه چيزي به ضهنم(لعنت من هميشه تو نوشتن ظهن مشكل داشتم از سوم دبستان كه مامانم بهم ديكته ميگفت تا حالا
) نميرسه!!
(راستي اين گفته هاي بالا رو با توجه به مدرك MCSD بخونيد.چون خودم دنبال اين مدركم و در مورد بقيه كمابيش شنيدم!