• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مدارك IT

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
دمت گرم مشاهير جان ;)
راستي HumanSoft قراره با يه شركت ايراني Elearning بزنه (فكر كنم گشترش انفورماتيك ايران بود)
كسي خبر خاصي داره؟

كم پشت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مدرک ICDL چه مدرکی است؟
نرم افزارهای OpenSource به چه نرم افزارهایی می گویند؟
فرق بین RAM و ROM در چیست؟

اين سوال ها در چه سطحي هستند؟!!!

راستي جوابشون رو هم بگين!!! :)

night wolf

Registered User
لایک‌ها
5
مدرک ICDL چه مدرکی است؟
گواهينامه كاربري كامپوتر

نرم افزارهای OpenSource به چه نرم افزارهایی می گویند؟
به نرو افزارهايي كه تحت مجوز GNU/GPL يا هر مجوز متن باز ديگر ارايه بشه
ميتونيد واسه پيدا كردن اينجور برنامه ها به منبع اونها سر بزنيد ==> http://sourceforge.net
در ضمن OpenSource فقط يه گواهينامه يا يه مجوز نيست بلكه يه فرهنگه !
اين يه صفحه فارسي از مستندات GNU ==> http://www.kaveh.org/gnu/gpl-fa.html
اين هم صفحه اصلي ==> http://www.gnu.org/licenses/licenses.html#GPL
اين مجوز بيشتر واسه برنامه هاي تحت لينوكس هست و شما ميتونيد Source برنامه رو هم داشته باشيد و هر تغييري هم كه دلت خواست در اون ايجاد كني....
فقط به يه شرط , به شرط اينكه اگه برنامه رو اصلاح كردي و تونستي بهش امكاني رو اضافه كني, به طور مجاني اون رو در اختيار ديگران بذاري .

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
به نظرم ICDL خوب باشه!!
البته با اين سوالهايي كه كردي.
جواباشو حتما تو اون دوره خواهي گرفت. ;)
فرق بین RAM و ROM در چیست؟
rom=read only memoryمثل سي دي
ram=random access memory

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
غير از 24 مركز داراي مجوز بقيه‌ي مراكز ICDL غيرقانوني هستند
شنبه,3 بهمن 1383

مجوز راه‌اندازي 24 Test Center (مركز آزمون) از سوي دفتر تكنولوژي آموزش وزارت آموزش و پرورش كه نماينده‌ي رسمي ICDL در ايران است صادر شد.

به گزارش بخش خبر شبكه فن آوري اطلاعات ايران ، از ايسنا، ”دكتر رحمت‌الله محرابي” مديركل دفتر تكنولوژي آموزش وزارت آموزش و پرورش گفت: بعد از اين، تمام كساني كه دوره‌ي آموزش ICDL را سپري مي‌كنند، مي‌توانند در اين “مراكز آزمون“ حضور يافته و با سؤالات استانداردي كه از بنياد ECDL در ايرلند مي‌رسد امتحان داده و به شرط قبول شدن در 7 مهارت، گواهينامه‌ي بين‌المللي ICDL دريافت كنند.

محرابي، اظهار داشت: متقاضيان با مراجعه به مراكز آزمون، (Skillcart) را خريداري كرده و بعد از آن در 7 مهارت ICDL امتحان خواهند داد.

مدير شبكه‌ي ملي مدارس ايران خاطرنشان كرد: هر فردي كه Skillcart را دريافت مي‌كند مي‌تواند در هر يك از مراكز آزمون امتحان دهد.

وي گفت: برگزاري آزمون‌ها زير نظر اداره‌ي كل سنجش وزارت آموزش و پرورش كشور است.

محرابي در پايان با تاكيد بر اينكه تنها مركز صادر كننده‌ي گواهينامه‌ي بين‌المللي ICDL، دفتر تكنولوژي آموزشي وزارت آموزش و پرورش است، ابراز داشت: غير از مراكزي كه مجوز را دريافت كردند، بقيه‌ي مراكز كه تحت نام ICDL فعاليت مي‌كنند، غيرقانوني محسوب مي‌شوند.
-------------------------------------------------------------------------
يه سوال برام پيش اومده و اون اينه كه مدرك icdl كه مراكز فني حرفه اي صادر ميكنن ارزش بين المللي نداره؟! فقط واسه ايرانه؟! در ضمن آيا امتحانات icdl و network+ رو ميشه داد اما دوره مربوطه رو نگذروند؟!

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
امتحان ICDL رو مي دونم كه ميشه فقط امتحان داد اون يكي رو نمي دونم

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
فکر کنم برای نت ورک پلاس هم لزومی نداشته باشه که حتما کلاس هاش رو رفته باشی چون اگر این طور بود برای نت ورک پلاس هم اموزش گاههای مجاز معرفی میشد. در واقع این مدرک ها مثل مدرک های دانشگاهی نیستند که حتما لازم باشه شما سر جلساتش شرکت کرده باشید. البته شاید اگر اینطور بود بهتر بود و مدارک مهندسی مایکروسافت و یا نت ورک پلاس رو ندیده قبول میکردند
تازه یک نکته دیگر هم هست که ادم متوجه میشه این امتحان ها خیلی هم عجیب و غریب نیستند و اون هم این هست که تقریبا برای هیچ کدومشون احتیاج به پیشنیازی نیست . مثلا برای امتحان سرور پلاس احتیاجی نیست که حتما شما امتحان نتورک پلاس رو داده باشید ;)

arianrh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از SherlockHolmes :
با توجه به اينكه من تحقيقاتم در اين زمينه بد نبوده!!اگه كسي خواست تو دوره اي شركت كنه بگه كه
من تجربياتم رو در موردش بگم!!

سلام :)

از ديدن اين تاپيك خيلي خوشحال شدم . چون منم ميخام از اين مدركا بگيرم. دستت درد نكنه SherlockHolmes.
من چند تا سوال داشتم كه ممنون ميشم اگه جواب بدين:
1- من از كجا شروع كنم، يعني خودم بخونم و چي بخونم و يا اينكه موسسه و ... برم؟
2- كدوم مدرك بهتره و بازار كار كدوم يكي خوبه؟
3- بطور متوسط براي گرفتن يه مدرك چقدر زمان لازمه؟

و .... كه بعدا ميپرسم؟! :p

ممنون :)

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
اصل مطلبو فراموش كردي!
كدوم مدرك؟در چه ضمينه اي؟ :)

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
علاقه ات به كدومه؟الان چي كار ميكني؟

arianrh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من بيشتر به برنامه نويسي و شبكه و اينجور چيزا علاقه دارم و فكر مي كنم MCSD , MCSE مربوط به اينا باشه؟!

ebook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
سروران عزيز اين پست ها را من جديد ديدم گفتم با سواد كمي كه دارم شايد بتونم به سرورانم كمكي كرده باشم.
اول بگم كه من دربار چيزي كه صحبت ميكنم اشراف كامل دارم (( مداركي هم دريافت كردم مثل : MCSE / SECURITY & MESSAGING 2003 و CCNA , CWNA , SECURITY+ , CEH))
خدمت سروران خودم عرض كنم كساني كه ميخواهند سيسكو بخونند و چيزي در حد +Network بلد هستند اين كا را نكنند و اول وارد دنياي مايكروسافت شوند چرا ؟
سوالي بود كه براي خود من هم پيش امد . من جواب را با يك مثال ميدم.
اگر من نتونم 2 كامپيوتر را به هم وصل كنم يا حدالاقل يك Lan راه بندازم چگونه ميتونم يك Switch يا ROUTER را راه اندازي كنم ؟
اگر بخواهم بيشتر باز كنم ببينيد ميشه اينجوري تعبير كرد سيسكو به بيرون شبكه كار داره و مايكروسافت به داخل و اگر به نظر من اي 2 مدرك با هم مقايسه شوند نشان از بي سوادي شخص دارد.
(( البته خود من الان مشغول خواندن 4 درس هستم : RHCE , CCSP , CISSP , SCNP))
دوستان يك وقت به سروران خودم بي احترامي نشود من كمتر از اون هستم كه بخواهم حرفي بزنم فقط تجربياتم را گفتم.
اميدوارم اگر كمكي از دست من بر بياد براي دوستان خوبم انجام بدم.
در ضمن براي اطلاع ميگم : كلا" مدرك هاي Comptia خيلي گرون هستند و اصلا" قابل مقايسه قيمتي با مايكروسافت يا سيسكو نيستند و به نظر من اگر پول خود را صر ف گرفتن مدارك اين كمپاني نكنيد بهتر هست البته +Liux+ va SECURITY اين 2 مدرك مجزا هستند چون واقعا" روي آنها حساب ميشه .

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
(( البته خود من الان مشغول خواندن 4 درس هستم : RHCE , CCSP , CISSP , SCNP))

ببخشید میشه در مورد این مدارکی رو که فعلا دارید روش کار می کنید، توضیحی بدهید!؟

در ضمن براي اطلاع ميگم : كلا" مدرك هاي Comptia خيلي گرون هستند و اصلا" قابل مقايسه قيمتي با مايكروسافت يا سيسكو نيستند و به نظر من اگر پول خود را صر ف گرفتن مدارك اين كمپاني نكنيد بهتر هست البته +Liux+ va SECURITY اين 2 مدرك مجزا هستند چون واقعا" روي آنها حساب ميشه .

چرا می گید که مدارکش این طوری هست!!؟
البته دوره های network+ و a+ بیشتر جنبه عملی دارند تا تئوری و شاید حرف شما تا حدودی درست باشه. اما....... تازه تا اونجایی که من اطلاع داشتم comptia اکثرا دوره هایی که داره در همین حد هست و هیچ کدوم تخصصی نیست!! و اگر بخواهیم تخصصی فعالیت کنیم باید حداقل به یکی از بخش های مایکروسافت و یا سیسکو سوق پیدا کنیم. پس خیلی هم نمیشه مدارک کامپتیا رو با مایکروسافت و سیسکو مقایسه کرد.
از لحاظ قیمت هم اگر اطلاعات بدید بد نیست!!
اما گفته بودید:

دمت سروران خودم عرض كنم كساني كه ميخواهند سيسكو بخونند و چيزي در حد +Network بلد هستند اين كا را نكنند و اول وارد دنياي مايكروسافت شوند چرا ؟

من چون به شخصی این دوره ها رو کاملا نگذروندم، سوال داشتم که:: آیا برای وارد شدن به دنیای شبکه واقعا احتیاج هست که آدم در حد تعلمیات مایکروسافت معلومات صرفا علمی داشته باشه یا اینکه یه خورده روی کارهای عملی( نظیر اموزش های سیسکو) فعالیت بکنه!!؟؟
البته من یک دیدگاه رو دارم که بدنیست کسی مثل شما روش نظر بده:
به نظر من کسی که می خواهد فعالیت عملی در شبکه داشته باشه باید سراغ سیسکو بره و کسی که می خواهد فعالیت تئوری( نظیر مدیریت سرور های اینترنتی جهت ارائه خدمات هاستینگ) داشته باشه باید به طرف مایکروسافت بره!!! ؟؟ درست گفتم !!؟؟؟
لبته +Liux+ va SECURITY اين 2 مدرك مجزا هستند چون واقعا" روي آنها حساب ميشه
جدی می گید!!؟؟ چون تا حالا زیاد در مورد این دوره ها چیزی نشنیده بودم و فکر می کردم جنبه دوره های اضافه و تکمیلی رو دارند! البته اگر توضیح بدید ممنون میشم.

یک مورد دیگه: شما این مدرک ها رو کجا گرفتید!!؟؟ یا اصلا کجا بگیریم بهتره !!؟ مثلا خوبه یک مدت دوبی یا همچین جایی بریم و اونجا تخصصی کار کنیم!!؟؟
راستی دوره های کامپتیا فقط ( یا اکثرا) در آمریکای شمالی مورد قبول هستند یا توی اروپا هم بدرد می خورند؟؟ (البته ایران بحث جداست )

ebook

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزيز
در مورد سئوال اول :
Rhce : مهندسي شبكه هاي لينوكس
CCSP: مديريت حرفهاي و ارشد شبكه هاي سيسكو در گرايش امنيت
CISSP: خداي مدرك امنيت در زمينه مديريت امنيت و اطلاعات
SCNP: مدركي فوق العاده با ارزش و بسيار سخت و عملي كه ديگر در آن چيزي نيست كه از امنيت ندانيد.

در مورد سوال 2 :
عزيزم شما در اشتباه كامل هستي چون اين دو مدرك آخر مثلا" Security + y اينقدر مهم هست كه مايكروسافت به عنوان يك امتحان براي گرايش امنيت قبولش داره.
به نظر شما مايكروسافت چيزي كه ارزش مداركش را بياره پايين قبول ميكنه تو ليست امتحاناتش بگنجونه؟

در مورد سوال 3 :
دوست عزيز اين را هم باز خيلي اشتباه گفتي .
هر دوي اين مدارك بسيار عملي هستند.
من يك سئوال دارم كسي كه بر فرض مثال هنوز بلد نيست 2 سيستم را با هم وصل كند ميتواند سوييچ يا روتر تنظيم كند ؟
هر كدام جاي خود را دارد . ( تحقيقات خودت را خيلي بالاتر ببر )

در مورد سوال 4 :
من تمامي مدارك خود را از دبي دريافت كردم

در مورد سوال 5 :
ارزش مدارك در همه جا يكسان است و اعتبار كاري آن را مقدار پذيرش آن جامعه مطرح ميكند نه كس ديگر.

در پايان دوس عزيز و محترم:
ايران بهترين جا براي فعاليت يك ايراني هست در زمينه كامپيوتر.

برايت آرزوي موفقيت دارم. ( سئوالي بود در حد معلومات كم خود در خدمت هستم )

يا علي

خداحافظ

mordab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من علاقم به شبکه هست
راجع به شبکه و توپولوژی ها هم اطلاعاتی دارم ولی اکثرا تئوری هستن یعنی تو همین دانشگاهای خودی یاد گرفتم
ولی اصلا از نحوه تدریس تو دانشگاها راضی نیستم میخواستم ببینم اگه بخوام mcse بخونم اول اینکه به صرفه؟
دوم اینکه این دوره های pre رو باید برم و کلا راهنمائی کنید!

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
يه شركت دوره آموزش نتورك پلاس گذاشته كه 7 جلسه 4 ساعته داره. (امكانات آموزشي خوبي هم داره و مطالب همه لاتين و يه امتحان آزمايشي و... ) 60 هزار تومن هم هزينه اش هست. به نظرتون ميصرفه؟! ( امتحان اصلي رو بايد جداگانه ثبت نام كرد. )

vmf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دفی جان من امتحانش رو ندادم و کلاسش رو هم شرکت نکردم و فقط از طریق کتاب و غیره یاد گرفتم، اما فکر می کنم اون تعداد ساعت برای یاد گرفتن کم هست!!! البته اکثر کلاس ها در همین رنج قرار دارند، ولی من خیلی بیشتر از اینها روی network+ پلاس وقت گذاشتم و هنوز هم چیز زیادی بارم نیست و.... گرچه خوب بدون مربی کار آموزشی سخت و طولانی تر میشه،ولی....

پیشنهادم این هست که با کسایی که امتحان رو قبول شدند مشورت کنی و ببینی چقدر سخت گیری می کنند !!
169.gif

چون مخصوصا این دوره نتورکپلاس، شاخه ها و زیر مجموعه های خیلی زیادی داره، و آدم رو گیج می کنه، درست مثل ریاضی و فیزیک دانشگاه می مونه
184.gif
184.gif
168.gif

ReD3ath++

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
7
داش شرلوکی برا چی توصیه میکنی که دنبال CIW نباشیم ؟ و آیا مدرک معتبر دیگه ای برای Multimedia / Graphic Design سراغ دارید؟

بالا