(( البته خود من الان مشغول خواندن 4 درس هستم : RHCE , CCSP , CISSP , SCNP))
ببخشید میشه در مورد این مدارکی رو که فعلا دارید روش کار می کنید، توضیحی بدهید!؟
در ضمن براي اطلاع ميگم : كلا" مدرك هاي Comptia خيلي گرون هستند و اصلا" قابل مقايسه قيمتي با مايكروسافت يا سيسكو نيستند و به نظر من اگر پول خود را صر ف گرفتن مدارك اين كمپاني نكنيد بهتر هست البته +Liux+ va SECURITY اين 2 مدرك مجزا هستند چون واقعا" روي آنها حساب ميشه .
چرا می گید که مدارکش این طوری هست!!؟
البته دوره های network+ و a+ بیشتر جنبه عملی دارند تا تئوری و شاید حرف شما تا حدودی درست باشه. اما....... تازه تا اونجایی که من اطلاع داشتم comptia اکثرا دوره هایی که داره در همین حد هست و هیچ کدوم تخصصی نیست!! و اگر بخواهیم تخصصی فعالیت کنیم باید حداقل به یکی از بخش های مایکروسافت و یا سیسکو سوق پیدا کنیم. پس خیلی هم نمیشه مدارک کامپتیا رو با مایکروسافت و سیسکو مقایسه کرد.
از لحاظ قیمت هم اگر اطلاعات بدید بد نیست!!
اما گفته بودید:
دمت سروران خودم عرض كنم كساني كه ميخواهند سيسكو بخونند و چيزي در حد +Network بلد هستند اين كا را نكنند و اول وارد دنياي مايكروسافت شوند چرا ؟
من چون به شخصی این دوره ها رو کاملا نگذروندم، سوال داشتم که:: آیا برای وارد شدن به دنیای شبکه واقعا احتیاج هست که آدم در حد تعلمیات مایکروسافت معلومات صرفا علمی داشته باشه یا اینکه یه خورده روی کارهای عملی( نظیر اموزش های سیسکو) فعالیت بکنه!!؟؟
البته من یک دیدگاه رو دارم که بدنیست کسی مثل شما روش نظر بده:
به نظر من کسی که می خواهد فعالیت عملی در شبکه داشته باشه باید سراغ سیسکو بره و کسی که می خواهد فعالیت تئوری( نظیر مدیریت سرور های اینترنتی جهت ارائه خدمات هاستینگ) داشته باشه باید به طرف مایکروسافت بره!!! ؟؟ درست گفتم !!؟؟؟
لبته +Liux+ va SECURITY اين 2 مدرك مجزا هستند چون واقعا" روي آنها حساب ميشه
جدی می گید!!؟؟ چون تا حالا زیاد در مورد این دوره ها چیزی نشنیده بودم و فکر می کردم جنبه دوره های اضافه و تکمیلی رو دارند! البته اگر توضیح بدید ممنون میشم.
یک مورد دیگه: شما این مدرک ها رو کجا گرفتید!!؟؟ یا اصلا کجا بگیریم بهتره !!؟ مثلا خوبه یک مدت دوبی یا همچین جایی بریم و اونجا تخصصی کار کنیم!!؟؟
راستی دوره های کامپتیا فقط ( یا اکثرا) در آمریکای شمالی مورد قبول هستند یا توی اروپا هم بدرد می خورند؟؟ (البته ایران بحث جداست
)