با سلام خدمت دوستان عزیز
دوستان بنده خودم هم اکنون در اوان گرفتن مدرک ccna میباشم
البته بنده خودم بالشخصه هیچ اعتقادی به گرفتن مدرک نداشتم چون خود بصورت teach yourself تو خونه با 4-5 تا کامپیوتر تمام نرم افزارهای مایکروسافت رو تست کردم و بلدم و همچنین از روی اینترنت نزدیک به 150 عنوان سی دی آموزشی در مورد IT اعم از security,msce,mcsd,ccna,ccnp,ccda,ccdp,ccsp,cissp,rhce,ccie,isa server,exchange erver ,sql server و کلی مزخزف دیگه گرفتم و خودم بالشخصه روی 4 زبان برنامه نوسیی برنامه مینویسم و کلی چیز دیگه البته تعریف از خود کردن نوعی shit خوردن است .
اینا رو گفتم تا به اینجا بروسنم مطلبو که وقتی به صرافت گرفتن مدرک افتادم که خواستم از کشور خارج شم که اون موقع بود دیدم ای بابا چقدر اینا بدرد میخورند ولی در مورد قیمتش تو ایرون هم از نظر کلاسها گرونه و هم از نظر برگزاری امتحانات
ولی من یه تحقیقی در مورد هند انجام دادم اینجور به نظر میاد که اونجا mcse با آموزش و امتحان حدود 800-900 دلار درمیاد در حدود 3 ماه طول میکشه و پول هواپیما در رفت و برگشت در حدود 400 تومان پول خورد وخوراک و زندگی ماهی تقریباً 200 تومان فقط میمونه هزینه گرفتن ویزا 4 الی 9 ماهه .
که میشه بصورت خواندن زبان انگلیسی رفت و اقامت 4-9 ماهه گرفت که اونم یه چیزی در حدود 400 تومان در میاد
اگر هزینه زندگی رو بذاریم کنار چون در ایرون هم باید زندگی کرد mcse رو میشه در حدود یک میلیون و 800 که در ایران فقط امتحان دادنش این قیمت در میاد (مجتمع فنی) کلاسها هم جای خود و تازه یکسال هم طول میکشه
راستی یه سوالی از دوست عزیزم ebook داشتم خیلی باهات حال کردم فقط یه مسئله این مدارک رو شما اولاً کجا تحصیل کردی و کجا امتحان دادی
حداقل در مورد cissp که خودم بالشخصه تو کف اش هستم میدونم که باید حداقل 4 سال سابقه کار داشته باشی و امتحانش هم که دادی باید یه چیزی مثل تز بدی به کمیته cissp تا تازه بعد از اون مدرکت بیاد
اگر بنده رو بیشتر راهنمایی کنی ممنونت میشم هم در دنیا و هم در آخرت.