• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

...مدیران سایتها اخطار گول نخورید...

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
ممنون دادا خب دیگه دنبال کار مفت میگردن سرشونم براحتی کلاه میره

Tak-Graph2

Registered User
لایک‌ها
893

sal938

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من خودم نویسنده ام ولی نه نویسنده ترجمه گر...امیدوارم اینکارو نکن اون بعضیا که میگید چون شرافت و مردونگی نویسنده های دیگرو زیر سوال میبرن

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
کلا باید حرفه ای کار کرد . و حرفه ای قیمت داد.
قیمت مفت دیگه نباید گذاشت.
اگرم کسانی می گذارند چند علت بیشتر ندارد. یکی تازه کار هستند. دوم احتیاج شدیدی به پول دارند. و سوم ارزش کار خود را راهنمی برند
اگر به پول احتیاج دارید بدانید اگر با این قیمت کار کردید بار دیگر بخواهید کار بکنید همان قیمت هست. ولی اگر بالاتر کار کردید بهتره چون دفعه ی بعد نه تنها این قیمت را خواهید گرفت بلکه بالاتر
ارزش کار را نیز باید افراد حتما بدانند.
مثلا همین پست کپی پیست الان در سیستم ورد پرس . که باید عنوان بگذاری . متن بگذاری. عکس اپلود بکنی. ادامه مطلب بگذاری.
لینک پاک بکنی. دسته بندی انتخاب بکنی. کادر سئو پر بکنی. تگ بزنی. حداقل باید 250 الی 300 باشد.
و هر کس هم می گیرد نویسنده لطفا برای سایتش روزی زیر 15 تا پست نخواهد. چون واقعا به صرفه نیست نه برای طرف و نه برای خود صاحب سایت . چون این گونه صاحب سایت در مدت زمان کمتری سایتش بالاتر می اید.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
قیمت پست کپی پیست بدون کوچکترین تغییری کمتر از 250 اشتباه و با تغییرات و حرفه ای تا 2 تومان وبعضا بیشتر ....
منتظر حمایت شما دوستان ...
http://forum.persiantools.com/threads/نویسندگی-به-شرح-زیر-با-سابقه-بسیار-بالا-و-حرفه-ای.520413/

یاعلی
رفیق تو کدوم قسمت زدی
من الان زدم می زند خطا

Tak-Graph2

Registered User
لایک‌ها
893
رفیق تو کدوم قسمت زدی
من الان زدم می زند خطا
:)
حذف کردن نامردا : ))))))))
حالا که دارم میرم مسافرت و احتمالا جمعه مجدد تاپیک رو داخل نیازمندی های شغلی میزنم .
فقط این همگانی کردن رو تا تهش پیش برید و نباید با هر قیمتی هر کس کار کنه .
واقعا دیگه شورشو در آوردن بعضیا و بقول استارتر عزیز مثلا با 500 پست ترجمه : ))))
من پست ترجمه سال پیش که میزدم کمتر از 3 4 تومان نمیگرفتم و الان .... :|
فقط سفت و محکم تا تهش وایسید ...
یاعلی

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
بنده کاری ندارم که هر کس چند می گیرد. ولی این را می دانم که برای ترجمه که سه نوع مطلب هست. باید این قیمت ها کار شود
اول اینکه مطلب را می خوانی بعد با قلم خودت ان را می نویسی که می شود اختصاصی . فقط بابت عنوان که کاملا عوض می شود و متن که داخل فایل ورد تحویل مدیر سایت می شود باید بابتش کلمه ای 7.5 الی 10 تومان دهد.
در باره ی ترجمه نیز عنوان و متن داخل فایل ورد تحویل داده شود. باید کلمه ای 10 الی 25 تومان گرفته بشود.
و برای کسانی که در یک زمینه اطلاعات دارند و انرا می نویسند. اونم کلمه ای 7.5 الی 10 تومان.
حالا بنده این ها را نوشتم خیلی ها فکر می کنند خیلی می شود در صورتی این گونه نیست.
مثلا الان خیلی از پست ها در حد 300 الی 350 کلمه هستند که می شود 12 الی 18 سطر و یا حتی بیشتر
مثلا ما 350 کلمه هر کلمه هم 7.5 حساب بکنیم 2625 تومان می شود. پس زیاد نمی شود این کمشه. و زیادش هم می شود 3500 تومان
ترجمه هم حساب بکنیم حداقل برای 350 کلمه 3500 تومان. و زیادش 8750 تومان.

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
ترجمه بستگی به کاری هست که انجام میشه و نویسنده های حرفه ای قیمتهاشون و نوع کارشون فرق میکنه با هم ولی پایین ترین نرخش دیگه 1300 هستش

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
اوووووووووووووووووووه چه جمع شدن واسه خودشون پپسی باز می کنن :D

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
من که نویسنده درست و حسابی ندیدم البته توهین به استارتر نشه

اما برای این سایت اخرم با 3 نفر کار کردم

هر 3 کلاه بردار

حتی نفر اخر تا پستی 2500 می گرفت بدون واترماک و غیره اما بازم ....

saeed1kt94

Registered User
لایک‌ها
115
من خودم تابسونی یه سایتو کلا کپی کردم تو سایتم و الآنم روزی 1000 برام داره:)
بیچاره کلیم شیکایت کرد اما به جایی نرسید:D

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
اوووووووووووووووووووه چه جمع شدن واسه خودشون پپسی باز می کنن :D
دوست عزیز احتیاج به پپسی باز کردن نیست.
این واقعیت هست.درسته خیلی ها واقعا نباید با این قیمت کار بکنند.
ولی خیلی ها هم بعضی چیز های را می خواهند و دوست دارند یک فرد برایشان انجام بدهد. که قیمتی می دهند اصلا ارزش ندارد
کار کرد. باهاش
پس این چیز ها را نگویید. خدا را شکر اون قدر هنوز وضعمان بد نشده است که بخواهیم از خود تعریف بکنیم و پروژه بگیریم.

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924

هر 3 کلاه بردار

سناتور جان نویسنده خوب هست. بگردی پیدا می شود.

sam127

Registered User
لایک‌ها
376

هر 3 کلاه بردار

از چه نظر کلاهبردار بودن جناب سناتور ؟ چه کاری انجام دادن که فکر کردید کلاهبردار بودن

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
سناتور جان نویسنده خوب هست. بگردی پیدا می شود.
شما معرفی کن

از چه نظر کلاهبردار بودن جناب سناتور ؟ چه کاری انجام دادن که فکر کردید کلاهبردار بودن

همه قول پست اختصاصی رو دادن

اما عملا پست تخصصی در کار نبود کپی پیست بود

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
senatoor دقیقا مثل همینی هست که من گفتم پول پست اختصاصی میگیرن ولی کپی تحویل میدن من یه بار با سناتور گرامی افتخار همکاری داشتم اون زمانی که فروشگاه داشتن ایشالا که از کار من راضی بوده باشن

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
دوست عزیز احتیاج به پپسی باز کردن نیست.
این واقعیت هست.درسته خیلی ها واقعا نباید با این قیمت کار بکنند.
ولی خیلی ها هم بعضی چیز های را می خواهند و دوست دارند یک فرد برایشان انجام بدهد. که قیمتی می دهند اصلا ارزش ندارد
کار کرد. باهاش
پس این چیز ها را نگویید. خدا را شکر اون قدر هنوز وضعمان بد نشده است که بخواهیم از خود تعریف بکنیم و پروژه بگیریم.

دوست عزیز شوخی بود چرا جدی گرفتی من خودم واسه پست موزیک دارم هر پست 1000 میدم ;)

da8ka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به همگی
من با حرفه سام واقعا موافق هستم. البته من تازه وارد سایت شدم، و این مسئله فقط توی سایت نیست. خیلی از جاها، ترجمه با کیفیت کم ارائه می شه و قیمت بسیار پایین هست. اگر یک مترجم قیمت کمتر می گیره اما کار ضعیف تر ارائه می کنه، به خودش توهین کرده! متاسفانه اکثر مدیران سایت، فقط می خوان با کمترین قیمت نویسنده استخدام کنند و همین باعث می شه که گیر چنین مترجمینی بیفتند. هر مترجم حرفه ای، از همون اول شرایط رو می گه، برای خود من، پیشنهاد اومده ترجمه و نویسندگی هر مطلب 500 تومان. خب آقای محترم، شما که نه تعداد کلمه یا سطر رو می گی، چجوری به 500 تومان رسیدی؟ متاسفانه افرادی هستند که که دنبال کار ارزان قیمت هستند و بالعکس نوینسدگانی که تقلب می کنند. هر دو گروه باعث صدمه خوردن به باقی می شن.

هر 3 کلاه بردار

شما چقدر در مورد نویسنده هاتون تحقیق کردید؟ مطمئنا اگر چند نفر کار بد تحویل شما دادند، بدین معنا نیست که همه افراد کار ضعیف دارند. برای مثال، اگر شما با همین sam کار می کردید، راحت می فهمیدید که مترجم متعهد چطور کار می کنه.

بالا