رفیق تو کدوم قسمت زدیقیمت پست کپی پیست بدون کوچکترین تغییری کمتر از 250 اشتباه و با تغییرات و حرفه ای تا 2 تومان وبعضا بیشتر ....
منتظر حمایت شما دوستان ...
http://forum.persiantools.com/threads/نویسندگی-به-شرح-زیر-با-سابقه-بسیار-بالا-و-حرفه-ای.520413/
یاعلی
رفیق تو کدوم قسمت زدی
من الان زدم می زند خطا
ربطی به این حرفا نداره . فقط وظیفه بود تذکری بدم که گول نخوریداوووووووووووووووووووه چه جمع شدن واسه خودشون پپسی باز می کنن![]()
دوست عزیز احتیاج به پپسی باز کردن نیست.اوووووووووووووووووووه چه جمع شدن واسه خودشون پپسی باز می کنن![]()
سناتور جان نویسنده خوب هست. بگردی پیدا می شود.من که نویسنده درست و حسابی ندیدم البته توهین به استارتر نشه
اما برای این سایت اخرم با 3 نفر کار کردم
هر 3 کلاه بردار
حتی نفر اخر تا پستی 2500 می گرفت بدون واترماک و غیره اما بازم ....
من که نویسنده درست و حسابی ندیدم البته توهین به استارتر نشه
هر 3 کلاه بردار
شما معرفی کنسناتور جان نویسنده خوب هست. بگردی پیدا می شود.
از چه نظر کلاهبردار بودن جناب سناتور ؟ چه کاری انجام دادن که فکر کردید کلاهبردار بودن
دوست عزیز احتیاج به پپسی باز کردن نیست.
این واقعیت هست.درسته خیلی ها واقعا نباید با این قیمت کار بکنند.
ولی خیلی ها هم بعضی چیز های را می خواهند و دوست دارند یک فرد برایشان انجام بدهد. که قیمتی می دهند اصلا ارزش ندارد
کار کرد. باهاش
پس این چیز ها را نگویید. خدا را شکر اون قدر هنوز وضعمان بد نشده است که بخواهیم از خود تعریف بکنیم و پروژه بگیریم.
شما چقدر در مورد نویسنده هاتون تحقیق کردید؟ مطمئنا اگر چند نفر کار بد تحویل شما دادند، بدین معنا نیست که همه افراد کار ضعیف دارند. برای مثال، اگر شما با همین sam کار می کردید، راحت می فهمیدید که مترجم متعهد چطور کار می کنه.من که نویسنده درست و حسابی ندیدم البته توهین به استارتر نشه
هر 3 کلاه بردار