اره درسته ولی بعضی از کشورها زیاد گیر نمیدن مگر مثلا خیلی خیلی بزرگ باشی و تحت تعقیب بشی مثل قضیه انکودر شانیگتو خارج هم نمیشه به خاطر کپی رایت.
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
میتونه به کشورهای کوچک جهان سومی بره
اره درسته ولی بعضی از کشورها زیاد گیر نمیدن مگر مثلا خیلی خیلی بزرگ باشی و تحت تعقیب بشی مثل قضیه انکودر شانیگتو خارج هم نمیشه به خاطر کپی رایت.
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
تاینی رو مردم بیشتر برای دوبله میخواستن وگرنه برای خود فیلم که هزار تا سایت ریز و درشت ریخته .اره درسته ولی بعضی از کشورها زیاد گیر نمیدن مگر مثلا خیلی خیلی بزرگ باشی و تحت تعقیب بشی مثل قضیه انکودر شانیگ
میتونه به کشورهای کوچک جهان سومی بره
فیلم اسپایدرمن از ایران فیلم حذف نشده . من نیم ساعت پیش دانلود کردم .اینجور که از شواهد و قرائن پیداست به خاطر شکایت موسسه هایی که فیلم ها رو دوبله کردن با مشکل مواجه شدن
حذف شدن فیلم اسپایدرمن از سایت ایران فیلم هم یکم عجیبه...
اینم از بازار وبمستری طرف 6 سال زحمت کشید تو یک شب به فنا رفتبعد از ۶ سال فعالیت، یکی از بهترین وبسایتهای فیلم به پایان خودش رسید!
هرچند هنوز به طور قطعی مشخص نیست که مدیر اصلی دستگیر شده یا نه (چون سایت هنوز وجود داره) اما با این حال واقعا تعجب آور بود که گردانندگان همچین سایتی داخل باشند.اینم از بازار وبمستری طرف 6 سال زحمت کشید تو یک شب به فنا رفت
از دیدگاه اقتصادی اگر نگاه کنید:
مقابله با سایت های دانلود فیلم قابل پیش بینی بود ، با بوجود امدن سرویس های VOD قانونی و رسمی در ایران و جدی شدن بحث جذب کاربر و کسب درامد قطعا VOD ها با سایت های غیرمجاز که بدون مجوز بدون نیاز به خرید حق نشر و غیره درحال فعالیت بودند برخورد می کردند !
الان چندین سیستم VOD در حال پا گرفتن هستن مثل فیلیمو ، نماوا ، مخابرات و ... که پیشرفت این سرویس ها کاملا وابسته به حذف سایت های دانلود غیرمجاز هست ...
چند وقت دیگه اگر اینترنت حجمی حذف بشه و دانلود رایگان بشه قطعا VOD ها اصلا توان رقابت با سایت های دانلودی را نخواهند داشت به لحاظ محتوا و حق نشر و ... و لازمه از همین الان برای حذفشون اقدام قانونی می کردند ...
نه منظور سایت هایی نظیر فیلیمو و آیو هستشاخوی vod منظورت همون پرداخت و بعد دانلود هست مث سایت دوستی ها که فیلم های ایرانی رو قبلا واسه دانلود میزاشت الان هر فیلمی میذاره هر کیفیت ش یه قیمت داره از 1500 شروع میشه تا ......
جالب است که متهم به اقدامات مجرمانهاش اقرار دارد و حال اربابانش مدعی خلاف آن هستند.
رقم هرچقدر هم که باشه ارزش ۱۰ سال زندان رو نداره. بهترین دوره زندگی رو تو زندان بگذرونی خودش افسردگی میارهماهی بیش از 100 میلیون اگه 10 ماه کار کرده باشه که خیلی بیشتره یه پولی میشه که تا آخر عمرش میتونه عشق و حال کنه یه اعتراف الکی می کنه و غلط کردم و گه خوردم یه مدت زندان بعد عشق و حال.
این کار رو بنگاه های املاکی هم انجام میدن چه پول هایی که با مسکن مهر ها درآوردن و یه سال میرن زندان یا فوقش 10 سال بعدش عشق و حال.
از راحت ترین و پردرآمد ترین راه هست تو ایران که اینقدر زیاده که همه دور و ورشون اتفاق افتاده!
البته منظورم این نیست که مدیران تاینی مویز مثل بنگاه های املاکی کلاه بردارن منم دلم برا تاینی تنگ میشه مخصوصا برا کامنت های طنز دوستان![]()
باور کن برای یه مرد ایرانی زندگی تو زندان بهتره تا تو فضای بیرون که تنها خوبیش نسبت به زندان اینه که میتونی راه بری، فقط راه بری و راه بری.رقم هرچقدر هم که باشه ارزش ۱۰ سال زندان رو نداره. بهترین دوره زندگی رو تو زندان بگذرونی خودش افسردگی میاره
شاید اینا هم ...:general509:سایت ایران فیلم هم یه مدته آپدیت نشده. کسی خبر داره چی به سرشون اومده؟
مشکل تو قانون هست! قانون برای راحتی مردم هست اما خیلی جاها میبینیم که قانون خودش مشکل داره!کار غیر قانونی آخر و عاقبت ندارد چه ایران باشد چه آمریکا.
من کی از سرویس های مجاز داخلی دفاع کردم؟ آنها هم اولاً حق مادی تولید کننده فیلم را رعایت نمی کنند و ثانیاً حق معنوی آنها را نیز پایمال می کنند (با تغییر داستان فیلم و حذف و اضافات زیاد).مشکل تو قانون هست! قانون برای راحتی مردم هست اما خیلی جاها میبینیم که قانون خودش مشکل داره!
فیلمی که ۳ ساعت و نیم هست رو میزنن میکنن ۲ ساعت و خوردهای (سرویس های مجاز داخلی) - خب این وسط اون تایم حذف شده مگه فیلم نبود؟!
به جای اینکه جلوی فعالیت مجموعه x گرفته بشه که این خودش منجر به فعالیت گروه n میشه بیان مشکل رو از ریشه درست کنند.