behrooz3229
Registered User
- نوشتهها
- 2,424
- لایکها
- 1,270
تو خیلی کشورای دیگه این قضیه حل شده است . از بچگی با خیلی چیزا اشنا میشن.اگه قرار بود این مسائل مانع پیشرفتشان بشه دیگه نمیتونستن خودشونو صاحب دنیا بدونن
به هر کشوری بخوان زور میگن. تحریم میکنن . و... جدیدترین تکنولوژیها از اونجا شروع میشه . پیشرفتهای پزشکی و صنعتی مال اونهاست . ما هم که محتاج اونا و مصرف کننده .
تو یه مستند اومدن یه جورایی تقریبا بیطرفانه یه سری مسائل تو ایران و کشورای دیگه مقایسه کرده که مستند جالبی بود بنظرمن. پیشنهاد میکنم ببینیدش:مستند انقلاب جنسی از آرمان مدیا
محدودیتها این کنجکاوی ها رو به همراه داره که باعث میشه یه بچه 7 هشت ساله دنبال این مسائل بره ... که اگه فکری براش نکنن نتایج فاجعه آمیزی در اینده در پی خواهد داشت.
به هر کشوری بخوان زور میگن. تحریم میکنن . و... جدیدترین تکنولوژیها از اونجا شروع میشه . پیشرفتهای پزشکی و صنعتی مال اونهاست . ما هم که محتاج اونا و مصرف کننده .
تو یه مستند اومدن یه جورایی تقریبا بیطرفانه یه سری مسائل تو ایران و کشورای دیگه مقایسه کرده که مستند جالبی بود بنظرمن. پیشنهاد میکنم ببینیدش:مستند انقلاب جنسی از آرمان مدیا
محدودیتها این کنجکاوی ها رو به همراه داره که باعث میشه یه بچه 7 هشت ساله دنبال این مسائل بره ... که اگه فکری براش نکنن نتایج فاجعه آمیزی در اینده در پی خواهد داشت.
من کی از سرویس های مجاز داخلی دفاع کردم؟ آنها هم اولاً حق مادی تولید کننده فیلم را رعایت نمی کنند و ثانیاً حق معنوی آنها را نیز پایمال می کنند (با تغییر داستان فیلم و حذف و اضافات زیاد).
و اما در مورد سانسور:
من در خیلی از کانال های ماهواره ای (البته خودم ماهواره ندارم ها!) دیدم که صحنه های جنسی را سانسور می کنند و در ایران نیز از این قضیه طرفداری می کنم. بالاخره یک فیلم خیلی خوبی ساخته شده است و اگر آن چند ثانیه صحنه وجود نداشته باشد، براحتی می توان آن را در جمع خانواده و بچه ها دید. چه اشکالی دارد که آن صحنه ها حذف بشوند؟
الان یک عده میان میگن آقاجان بچه باید بفهمه که من دارم فیلم آن چنانی می بینم و باید راهش را پیش بگیرد و برود اتاقش و درش را نیز ببندد تا هر وقت من تماشای فیلم را تمام کردم، مثل بچه آدم در را باز کند و بیاید تو!
من هم در جوایش میگم: خواب دیدی خیر باشه
شبکه های اجتماعی مخصوصاً اینستاگرام و نرم افزارهای پیام رسان مخصوصاً تلگرام، بچه های این مملکت را نابوده کرده است. بچه ها از سنین کودکی فیلم های مستهجن می بینند و دچار بلوغ زودرس می شوند. من در دوره راهنمایی فهمیدم زن و مرد باید یه کارایی انجام بدهند تا بچه دار بشن. قبلاً فکر می کردم به روش گرده افشانی تولید مثل می کنند!!
بچه باید نفهم باشد تا خوشحال و شاد زندگی کند.
چند هفته پیش دو بچه 7 یا 8 ساله را در متروی تهران دیدم که دارن ادای شکش (!) دهانی را در میارند. دقیقتر که نگاه کردم دیدم در موبایلشان فیلم ثورن دارند!
به کجا داریم می رویم؟ بعید به نظر می رسد در کشورهای صاحب ثورن نیز این چنین آزادانه اجازه بدهند که بچه پنج شش ساله دسترسی به محتوای نامناسب داشته باشد. وای به حال آینده ایران که قراره چنین دختر پسرهایی آن را بسازند.
من احساس خطر نمی کنم، بلکه آن را لمس می کنم....