• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مدیریت این بخش ... پیشنهادات شما

Mirzaie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جدا حيف نيست ؟ ... فورم عكاسي با اين همه تاپيك و مطلب نو و جديد ... با اين همه مشتاق و كاربر ... با اين همه اطلاعات فني و تجربي ... يك مدير براي سر و سامان دادن به مطالب نداشته باشه. :eek:
جدا بايد ي فكري كرد. نياز جان به من گفت كه اين بخش از پرشين تولز مدير نداره . خوب من پيشنهاد ميكنم كه از بين دوستان يك نفر رو براي مديريت اين بخش كانديد كنيم. ;) خلاصه كه اگر اينجا هم مدير داشته باشه به نفع همه رفقا است پس راهكاري براي اين كار معرفي كنيد.

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
ولی هنوز آنلاین نشده
من نیاز رو پیشنهاد میکنم

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
منم نیاز رو تایید میکنم
البته دکتر روشن همن گزینه بسیا بسیار مناسبی هستند

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58

marzban

Registered User
لایک‌ها
0
بله به نظر من هم اگر اينجا يك مدير داشته باشه خيلي خوب ميشه
البته چون من تازه در اين انجمن فعاليتن را شروع كردم شخص خاصي را مد نظر ندارم چون هنوز كسي خوب نميشناسم.
يك نكته اي هم بايد در نظر گرفته شود.
با توجه نوع فعاليت اين انجمن بهتر است قوانيني نيز براي اين انجمن تدوين شود.
البته خوشبختانه اينجا افراد سوء استفاده كنند پيدا نميشود كه اين مسئله جاي بسي خوشحالي دارد.ولي خوب اگر قوانين مشخص باشد اگر كسي قصد سوئ استفاده را داشت ميتوان با توجه به مواد قانون با ان ها مقابله كرد
با تشكر

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
با توجه به این که خوشبختانه توی این قسمت اساتید زیادی حضور دارند، امیدوارم هر کدوم از عزیزان که به عنوان مدیر انتخاب شد از میزان همکاری سایر دوستان کاسته نشه.
در ضمن من هم فکر می کنم منطقی ترین راه همون رای گیری از اعضای فعال این بخش ـه که امیدوارم هر چه زودتر عملی بشه.

pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
منم لاقل برای پارتی بازی هم که شده نیاز رو پیشنهاد می کنم ( وضع قسمت موبیل هم مثل اینجا ست یه فکری هم باید برای اونجا بشه ! واسه موبایل هم بنظرم xPlod بهترین گذینه هستش).

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
منم لاقل برای پارتی بازی هم که شده نیاز رو پیشنهاد می کنم ( وضع قسمت موبیل هم مثل اینجا ست یه فکری هم باید برای اونجا بشه ! واسه موبایل هم بنظرم xPlod بهترین گذینه هستش).
من كه تو موبايل فعال نيستم!!ولي نميدونم چه جوريه كه ايكس پلاد دل همه رو برده!!با جكي هم كه صحبت ميكرديم همينو ميگفت!

ميگفت الان مدير حقيقي ايكس پلاده!!راست و دروغش بر گردنه جكي!!

بنده حقير هم به ايكس پلاد راي ميدم!!;) :D

در مورد مدير اينجا هم من به نظرم اينجا 2 تا مدير نياز(صلوات الله عليه) داره يكي نيازه ,يكي هم آقاي روشنه!!;)

rafifar

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از SherlockHolmes :
من كه تو موبايل فعال نيستم!!ولي نميدونم چه جوريه كه ايكس پلاد دل همه رو برده!!با جكي هم كه صحبت ميكرديم همينو ميگفت!

ميگفت الان مدير حقيقي ايكس پلاده!!راست و دروغش بر گردنه جكي!!

بنده حقير هم به ايكس پلاد راي ميدم!!;) :D

در مورد مدير اينجا هم من به نظرم اينجا 2 تا مدير نياز(صلوات الله عليه) داره يكي نيازه ,يكي هم آقاي روشنه!!;)
تاييد شد.

Cortana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام خدمت دوستان عزيز

گرچه اين اولين پيغام من در اين انجمن ميباشد ولي چندين ماه است که بصورت ميهمان از نظرات شما بزرگواران استفاده فراوان برده ام و از اين فرصت استفاده ميکنم و از يکايک شما صميمانه تشکر ميکنم.
بي اغراق از نوشته هاي تمامي دوستان لذت برده ام و آموخته ام اما بيش از هرکس مديون دوست دانشمند niaz_ch هستم . احاطه ايشان بر اصول اساسي عکاسي و تحليلهايي که بر پايه همين آگاهي و اطلاعات وسيعشون از گزينه هاي موجود انجام ميدهند هميشه راهنماي من و بسياري از افراد بوده که به تناسب حرفه ام نياز به مشورت در اين زمينه داشتند .
منهم به نوبه خودم خيلي خوشحال خواهم شد مديريت اين انجمن وزين رو بر عهده بگيرند و بيش از پيش از نظرات تخصصي ايشان بهره مند شوم .

Bahreyni

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از Cortana :
سلام خدمت دوستان عزيز

گرچه اين اولين پيغام من در اين انجمن ميباشد ولي چندين ماه است که بصورت ميهمان از نظرات شما بزرگواران استفاده فراوان برده ام و از اين فرصت استفاده ميکنم و از يکايک شما صميمانه تشکر ميکنم.
بي اغراق از نوشته هاي تمامي دوستان لذت برده ام و آموخته ام اما بيش از هرکس مديون دوست دانشمند niaz_ch هستم . احاطه ايشان بر اصول اساسي عکاسي و تحليلهايي که بر پايه همين آگاهي و اطلاعات وسيعشون از گزينه هاي موجود انجام ميدهند هميشه راهنماي من و بسياري از افراد بوده که به تناسب حرفه ام نياز به مشورت در اين زمينه داشتند .
منهم به نوبه خودم خيلي خوشحال خواهم شد مديريت اين انجمن وزين رو بر عهده بگيرند و بيش از پيش از نظرات تخصصي ايشان بهره مند شوم .
اینجا تایید و تکذیب نکنید
توی این انجمن بحث ها رو جدی پیش ببریم بهتره.
مرسی

setareh2

Registered User
لایک‌ها
2
نياز نياز امروز ! روز نياز امروز.....
راي به نياز امروز! عكاس باشي اينجا فقط نياز امروز

(تو اين بازار تبليغات انتخابات اگه شعار ساز خواستيد اونم به سبك ابراهم نبوي در خدمتم!!!)

mohsenmx

Registered User
لایک‌ها
1
ستاد انتخاباتی نیاز جوووووووووووووووون :D

pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
مثل اینکه جماعت با اجماع آرا به نیاز رای دادن . انشاالاه مبارکش باشه ( این احسان کجاست بیاد خطبه عقد رو بخونه !!!)
سند اینجا رو بزنیم به اسم نیاز و ماجرا به خوبی و خوشی تموم بشه ! :D

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
به نقل از pay :
مثل اینکه جماعت با اجماع آرا به نیاز رای دادن . انشاالاه مبارکش باشه ( این احسان کجاست بیاد خطبه عقد رو بخونه !!!)
سند اینجا رو بزنیم به اسم نیاز و ماجرا به خوبی و خوشی تموم بشه ! :D
دارم عقدنامه مينويسم! :lol:

nmroshan

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
1
نياز عزيز بهترين فرد براي مديريت اين قسمت هستند . چرا؟ دانش عالي در زمينه ديجيتال و صبر و حوصله فراوان دو تا از صفات ايشان است كه براي مديريت بسيار لازم است.
موفق باشي نياز عزيز

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
از لطف و محبت همه دوستان عزيزم خيلي ممنون و متشكرم
2.GIF

علت اصلي اينكه تا اين لحظه تو اين تاپيك پست نزدم و نظر خودمو نگفتم اين بود كه فقط و فقط منتظر پست دوست و استاد عزيزم آقاي روشن بودم ... حالا كه نظر ايشون نسبت به اين كه من توانائي اداره بخش دوربين ديجيتال و عكاسي رو دارم يا نه رو ديدم و ازشون اجازه و رخصت گرفتم ... Admin ها اگر صلاح بدونن ... OK
1.GIF

.

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
به نقل از Cortana :
سلام خدمت دوستان عزيز

سلام دوست عزيز , به فروم پرشين تولز خوش اومديد
چوبكاري ميفرماييد :blush: اين نهايت لطف و محبت شمارو نشون ميده ...
خواهش ميكنم از همين امروز تو فروم اكتيوتر باشيد و انشالله روزي رو ببينيم كه 1000 تا پست مفيد و علمي پست كردين ...

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
ممنون از آقاي ميرزايي، امين و بقيه دوستان.
منم فکر میکنم Niaz_Ch به خوبی میتونه در مدیریت این بخش فعالیت کنه. من با خودش هم صحبت کردم و موافق بود. در هر صورت مسوولیت سختیه و پیشاپیش از ایشون و بقیه دوستان به خاطر همکاری خوبشون تشکر می کنم.

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
منم از امين جان و احسان عزيز تشكر ميكنم .

تو صحبتهام با امين جان و احسان خان فهميدم كه خيلي وقته قسمت عكاسي ديجيتال رو زير نظر داشتن و تاپيك جناب ميرزائي كاتاليزوري شد كه اين كار (انتخاب يك مدير) زودتر انجام بگيره ...

بازم ممنون از لطف همه دوستاني كه تو اين تاپيك مدير شدن منو تبليغ كردن :blush: ...

شرلوك جان , Pay خان دوست عزيزم , بحريني عزيز , جناب Cortana , ستاره عزيز و محسن جان mx و ساير دوستان عزيزم به خصوص استاد و سرور بنده جناب روشن ...

بالا