• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مدیریت این بخش ... پیشنهادات شما

خوبی کن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
:) تبريک نياز جان موفق باش :cool:

setareh2

Registered User
لایک‌ها
2
حالا اگه بشه يه دوره آموزش عكاسي براي ما علاقه مندا بزاري نور علي نور ميشه...آقاي مدير (عكس آواتورت به اون باحالي رو با سيبيل خرابش كردي.... يه بسته تيغ بخر برش گردون به حالت اول-آدم به اون عكس نگاه مي كرد آرامش مي گرفت) :happy: ;)

Cortana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از Niaz_Ch :
سلام دوست عزيز , به فروم پرشين تولز خوش اومديد
چوبكاري ميفرماييد :blush: اين نهايت لطف و محبت شمارو نشون ميده ...
خواهش ميكنم از همين امروز تو فروم اكتيوتر باشيد و انشالله روزي رو ببينيم كه 1000 تا پست مفيد و علمي پست كردين ...

سلام دوست بزرگوارم جناب نياز
صميمانه به شما تبريک ميگويم و برايتان آرزوي موفقيت بيش از پيش در تمامي زمينه ها دارم.

از لطف شما سپاسگزارم . من در استرالي شركتي براي اجاره و فروش دوربينهاي عکاسي و فيلمبرداري و فيلمسازي دارم و بارها از نظرات شما در راهنمايي مشتريان استفاده کرده ام . تجربه چندين ساله در عکاسي البته آماتور دارم . متاسفانه از وضعيت سيستم هاي موجود در ايران خبر چنداني ندارم و ترجيح دادم توصيه نادرستي برپايه عدم آگاهي خودم انجام ندهم . هر کمکي که از من ساخته باشد در حد توانم در خدمت دوستان بزرگوار انجمن و ايرانيان عزيز هستم.

Cortana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از bahreyni :
اینجا تایید و تکذیب نکنید
توی این انجمن بحث ها رو جدی پیش ببریم بهتره.
مرسی

سلام خدمت شما

آيا من بحث غير جدي مطرح كردم ؟
برداشتم اين بود كه ساير پيغام ها و حتي پيغام اول شما به شكل تاييد هستند يا اظهار نظر .
مجددا از همه دوستاني كه از راهنمايي هايشان استفاده كرده ام تشكر ميكنم. قصد ديگري جز سپاس و ارائه نظرم نداشتم .

متاسفانه اصلا متوجه منظورتون نشدم . ممنون ميشوم راهنمایی فرمایید

Mirzaie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ehsan :
ممنون از آقاي ميرزايي، امين و بقيه دوستان.
منم فکر میکنم Niaz_Ch به خوبی میتونه در مدیریت این بخش فعالیت کنه. من با خودش هم صحبت کردم و موافق بود. در هر صورت مسوولیت سختیه و پیشاپیش از ایشون و بقیه دوستان به خاطر همکاری خوبشون تشکر می کنم.

احسان جان كر تم داداش. :happy: خيلي ميخوامت. ;) از انتخاب شايسته شما هم بسيار متشكرم. به راستي هيچ كس در بخش عكاسي به اندازه نياز جان شايسته اين پست مهم نبود. اميدوارم كه در آينده تمام بخش هاي فعال پرشين تولز همانند بخش عكاسي صاحب يك مدير شايسته و با معلومات بشن. :cool:

راستي ي سوال داشتم : چرا امسال همه سيبيل در آوردن؟ !!! :lol:

Mirzaie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Niaz_Ch :
منم از امين جان و احسان عزيز تشكر ميكنم .

تو صحبتهام با امين جان و احسان خان فهميدم كه خيلي وقته قسمت عكاسي ديجيتال رو زير نظر داشتن و تاپيك جناب ميرزائي كاتاليزوري شد كه اين كار (انتخاب يك مدير) زودتر انجام بگيره ...

بازم ممنون از لطف همه دوستاني كه تو اين تاپيك مدير شدن منو تبليغ كردن :blush: ...

شرلوك جان , Pay خان دوست عزيزم , بحريني عزيز , جناب Cortana , ستاره عزيز و محسن جان mx و ساير دوستان عزيزم به خصوص استاد و سرور بنده جناب روشن ...

نياز جان انتخاب شما را به سمت مديريت بخش عكاسي و دوربين هاي ديجيتالي تبريك و تهنيت عرض مي كنم. :happy: اميدوارم در تمام مراحل زندگي موفق و پيروز باشي. :)

راستي دوربين هم در عكاسي مهمه. بلاخره بايد ي تفاوتي بين دوربين 200 هزار تومني و ي دوربين 900 هزار تومني باشه. دوربين خوب و عالي ي پايه اساسي تو عكاسي ديجيتال هسته. :lol:

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
نياز جان تبريك! :rambo: واقعا لايق مديريت اين بخش هستي. :)

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
از همتون متشكرم ...

دوستان مدير شدن من معني اش اين نيست كه خداي نكرده اينجا حرف اول و آخر رو بزنم و هرگز دليل بر اين نيست كه اطلاعاتم از همه بيشتره ...

بزرگواراني كه تو اين فروم حضور دارن مثل دكتر روشن , جناب مرزبان , آرش عزيز و ساير دوستاني هميشه به قسمت عكاسي ديجيتال پرشين تولز لطف داشتن اساتيد اصلي اين بخش هستن و من مدير حتي قطره اي از درياي اطلاعات اساتيدي مثل دكتر روشن رو ندارم ...

مديردار شدن اين بخش فقط يك سري امكانات جديد و قدرت اداره اين بخش رو به ما ميده كه اين مديريت و نحوه اداره اين بخش تنها با كمك و پيشنهادات همه دوستان و اعضاي اينجا خواهد بود ...

از همتون خواهش ميكنم پيشنهادات خودتون رو براي نحوه اداره و تصويب يك سري قوانين براي اين بخش تو همين تاپيك ارائه كنيد

هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستيم :)

پاسخ Private Message هاي دوستان كه ديشب و امروز دريافت كردم رو به زودي براشون ارسال خواهم كرد ...

marzban

Registered User
لایک‌ها
0
نياز جان چرا اينقدر تعارف تيكه پاره ميكني
بالا خره حتما لايقش بودي كه اومدي مدير شدي ديگه
ديگه اين همه شكسته نفسي نداره كه
در مورد اون پيغام خصوصي من هم اميدوارم از دست من ناراحت نشده باشي.
فقط اگه پر حرفي هاي بنده را كامل و با دقت بخوني متوجه مي شي كه منظورم چيه به هر حال بنده در خدمت گذاري حاظرم اگر كمك خواتسي هر كاري كه از دستم بر بياد انجام ميدم.البته فكر نكنم اينطوري باشه چون خودت به اندازه كافي توانائي داري
در ضمن ميخواستم بدونم كه آي دي جناب دكتر روشن در اين جا چيه؟
ممنون

pay

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
در ضمن ميخواستم بدونم كه آي دي جناب دكتر روشن در اين جا چيه؟
این که پرسیدن نداره:nmroshan

daydad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تبريك!
حالا فكر كنم ديگه بحث های تعثبی در مورد مدل دوربین دیگه تموم بشه اینجا،
واسه ی مسائل آموزشی، فکر کنم منبع تخصصی سایت عکاسی خوبه، ولی
می شه بیشتر از این ها هم کار کرد.

نیاز، دیگه لازم شد یه تریپ بیایم تبریز! :lol:

marzban

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزيز من هم صحبت هاي شما را كاملا قبول دارم و بهش معتقدم
اما شما كه اين صحبت رامي فرمائيد آيا تا كنون به توضيحات اين انجمن در صفحه نخست توجه كرديد
در اين توضيحات بيشتر به امكانات و دوربين ديجيتال توجه شده و صحبت از هنر عكاسي نشده است

marzban

Registered User
لایک‌ها
0
اما شما كه اين صحبت رامي فرمائيد آيا تا كنون به توضيحات اين انجمن در صفحه نخست توجه كرديد
در اين توضيحات بيشتر به امكانات و دوربين ديجيتال توجه شده و صحبت از هنر عكاسي نشده است
نمي دونم خوب تونستم منظروم را عرض كنم يا خير

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
به نقل از marzban :
آخه اگه شما دقت كنيد!!تا 2 ماه پيش(خدا پدر Imageshck رو بيامرزه) اينجا فقط مشاوره براي خردي دوربين ديجيتال بود!!

بعدش كه همه دوربين خردين تازه دار به سمت هنر عكاسي ميره!يعني تا بهمن پارسال اصولا اينجا بيشتر دوربينهاي ديجيتال از بعد تجاري روش بحث ميشد!

daydad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از marzban :

سلام!
من منظور از پا فشاری روی یه مدل دوربین خاص بود،
مثلا ( بازم می گم مثلا! ) من بیام بگم فقط آقا برین HP با لنز Pentax بخرین!
این یه مشکلی ایجاد می کنه:
من که همه ی دوربین ها رو ندیدم حتی! چه برسه به اینکه امتحان کرده باشم!
بعدشم از این دوربین تا اون دوربین کلی فرق می کنه، حالا می شه یه کار دیگه کرد:
هر کی از هر چی استفاده می کنه: بیاد دقیق در موردش توضیح بده، هم خودش مجبور می شه
بیشتر یاد بگیره، هم بقیه بیشتر آشنا خواهند شد.
تنها بحثی که می شه یه مقدار سلیقه ای عمل نکرد، بحث قیمته، که اون از جاهای معتبر می شه
باخبر شد.
این بود انشای من.
:)

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
منتظر پيشنهاداتتون براي بهبود اين بخش هستيم ...

setareh2

Registered User
لایک‌ها
2
يه سري پيشنهاد:
1- يه تاپيك فقط براي آموزش - مقالات - تجربيات و .... پستاي ديگه با بي رحمي تمام پاك شه!
2- يه تاپيك مخصوص گذاشتن عكس... و سعي بشه توش زياد بحث نشه ميشه يه تاپيك جداگانه هم براي بحث در مورد عكسا قرار داد كه هر كي مي خواد بحث كنه با ريفر دادن به آدرس عكس اونجا بحث كنه
3- چون جلو شوخي و مزه پروني خيليها از جمله خود منو نمي شه گرفت!!!! يه تاپيك هم براي مزه پروني در مورد عكسا درست شه! پستهاي جدي تو اين تاپيك پاك شه!!!!(اين سومي شوخي بودا!!!!)
4- يه تاپيك در مورد دوربينها
5- يه تاپيك در مورد سايتهاي خوب عكاسي و ...
========
دست خدا بر سر ما - آقا نياز مدير ما! (زياد قافيه نداره شرمنده!!!)
نياز جان پايدار باشي
اميدوارم تو زندگي هميشه يه مدير خوب و مهربوني باشي ;)

marzban

Registered User
لایک‌ها
0
ببينيد اگر يك شخص اصول الفباي عكاسي را خوب فرا نگرفته باشد مسلما نميتواند خوب كار
حال ميخواد دوربينش Zenit 122 باشد و يا Canon 1s
به نظر بنده بهتر است بيشتر در زمينه اموزش مباحث عكاسي و اصول اين هنر صحبت شود.
در ضمن پيشنهاد ميكنم تمام عكس هاي در يك تاپيك قرار نگيره جون هم حجم صفحه سنگين ميشه و هم به خوبي نمي توان در مورد يك عكس خوب صحبت كرد
اگر قرا باشد تمام مقالات در يك تاپيك باشد كه همه مقاله ها قاطي پاتي مي شه كه

بالا