به نقل از Niaz_Ch :سلام دوست عزيز , به فروم پرشين تولز خوش اومديد
چوبكاري ميفرماييد :blush: اين نهايت لطف و محبت شمارو نشون ميده ...
خواهش ميكنم از همين امروز تو فروم اكتيوتر باشيد و انشالله روزي رو ببينيم كه 1000 تا پست مفيد و علمي پست كردين ...
به نقل از bahreyni :اینجا تایید و تکذیب نکنید
توی این انجمن بحث ها رو جدی پیش ببریم بهتره.
مرسی
به نقل از ehsan :ممنون از آقاي ميرزايي، امين و بقيه دوستان.
منم فکر میکنم Niaz_Ch به خوبی میتونه در مدیریت این بخش فعالیت کنه. من با خودش هم صحبت کردم و موافق بود. در هر صورت مسوولیت سختیه و پیشاپیش از ایشون و بقیه دوستان به خاطر همکاری خوبشون تشکر می کنم.
به نقل از Niaz_Ch :منم از امين جان و احسان عزيز تشكر ميكنم .
تو صحبتهام با امين جان و احسان خان فهميدم كه خيلي وقته قسمت عكاسي ديجيتال رو زير نظر داشتن و تاپيك جناب ميرزائي كاتاليزوري شد كه اين كار (انتخاب يك مدير) زودتر انجام بگيره ...
بازم ممنون از لطف همه دوستاني كه تو اين تاپيك مدير شدن منو تبليغ كردن :blush: ...
شرلوك جان , Pay خان دوست عزيزم , بحريني عزيز , جناب Cortana , ستاره عزيز و محسن جان mx و ساير دوستان عزيزم به خصوص استاد و سرور بنده جناب روشن ...
این که پرسیدن نداره:nmroshanدر ضمن ميخواستم بدونم كه آي دي جناب دكتر روشن در اين جا چيه؟
آخه اگه شما دقت كنيد!!تا 2 ماه پيش(خدا پدر Imageshck رو بيامرزه) اينجا فقط مشاوره براي خردي دوربين ديجيتال بود!!به نقل از marzban :دوست عزيز من هم صحبت هاي شما را كاملا قبول دارم و بهش معتقدم
اما شما كه اين صحبت رامي فرمائيد آيا تا كنون به توضيحات اين انجمن در صفحه نخست توجه كرديد
در اين توضيحات بيشتر به امكانات و دوربين ديجيتال توجه شده و صحبت از هنر عكاسي نشده است
نمي دونم خوب تونستم منظروم را عرض كنم يا خير
به نقل از marzban :دوست عزيز من هم صحبت هاي شما را كاملا قبول دارم و بهش معتقدم
اما شما كه اين صحبت رامي فرمائيد آيا تا كنون به توضيحات اين انجمن در صفحه نخست توجه كرديد
در اين توضيحات بيشتر به امكانات و دوربين ديجيتال توجه شده و صحبت از هنر عكاسي نشده است
نمي دونم خوب تونستم منظروم را عرض كنم يا خير