• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مدیریت این بخش ... پیشنهادات شما

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
(مثه اين آگهي هاي تبريك تو روزنامه ها )

آقا منم تبريك مي گم ... نياز جان اميدوارم در پست جديد هر چه بيشتر به اين ملت مظلوم كمك كنيد.

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
خب من پيشنهادم رو همينجا علام ميكنم!

1:من مخالف پانچ شدن هرگونه تاپيك به سقف تاپيك هستم!!:)چون از جذابيت تاپيك كم ميكنه!

2:البته يه تاپيك به نظرم بهتره پانچ بشه اونم مشاوره براي خريد دوربينه!براي اينكه مرجع بشه! (اصولا اين تاپيكا نياز به جذابيت نداره)

3:يه تاپيك اخبار نياز داريم يه تاپيك آموزش عكاسي و تاپيكهاي مختلف براي عكسهاي مختلف (مثل همين عكس شب و...)

4:خيلي خوشحالم كه مديريت نياز در اولين روز خودش خوشدشو نشون داد!من تو اين چند وقتي كه اينجا هستم هرگز اينقدر

اين بخش رو فعال نديده بودم!!تبريك ميگم به نياز!:) و ميدونم در عرض 1 ماه اينجا حتي از اين هم بهتر خواهد شد

البته با ياري آقاي مرزبان , ديداد ,اقاي روشن واقاي ميرزايي و ديگر اساتيد كه اينجا رو خونه خودشون بايد بدونند!:)

daydad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از SherlockHolmes :
خب من پيشنهادم رو همينجا علام ميكنم!

1:من مخالف پانچ شدن هرگونه تاپيك به سقف تاپيك هستم!!:)چون از جذابيت تاپيك كم ميكنه!

2:البته يه تاپيك به نظرم بهتره پانچ بشه اونم مشاوره براي خريد دوربينه!براي اينكه مرجع بشه! (اصولا اين تاپيكا نياز به جذابيت نداره)

3:يه تاپيك اخبار نياز داريم يه تاپيك آموزش عكاسي و تاپيكهاي مختلف براي عكسهاي مختلف (مثل همين عكس شب و...)

4:خيلي خوشحالم كه مديريت نياز در اولين روز خودش خوشدشو نشون داد!من تو اين چند وقتي كه اينجا هستم هرگز اينقدر

اين بخش رو فعال نديده بودم!!تبريك ميگم به نياز!:) و ميدونم در عرض 1 ماه اينجا حتي از اين هم بهتر خواهد شد

البته با ياري آقاي مرزبان , ديداد ,اقاي روشن واقاي ميرزايي و ديگر اساتيد كه اينجا رو خونه خودشون بايد بدونند!:)

ما چاكر همه هستيم! مخصوصا اون سبيلای تو! :happy:
ما برای یاد گرفتن دور هم جمع شدیم، و چقدر خوبه که آدمای خوبی اینجا هستن که بی دریغ یاد می دن، و یاد می گیرن.

Cortana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

اگر علاقه عمومي وجود داره بخشي هم به دوربينهاي فيلمبرداري ديجيتال اختصاص پيدا کنه . در مورد انتخاب با بودجه و هدف شما و مقايسه پرفورمنس اين دوربينها در فيلد ميتوانم در خدمت شما باشم .

Mirzaie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر دوستان مایل باشن که هر ماه قیمتهای دوربین های دیجیتالی و مموری کارتها و همچنین پرینترها و اسکنرهای رو داشته باشن من حاضرم که همچون گذشته هر ماه لیستم رو آبدیت کنم و البته اگر لیست پانچ بشه بهتره چون اینجور تاپیکها معمولا زیاد پست ندارن و بعد از مدتی به صفحه دوم و یا حتی سوم میرن. ( البته اگر اینجا حسابی فعال بشه) در هر صورت بنده هم آمادگی خودم رو برای فعالیت مداوم اعلام میکنم. :cool:

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
به نقل از Mirzaie :
اگر دوستان مایل باشن که هر ماه قیمتهای دوربین های دیجیتالی و مموری کارتها و همچنین پرینترها و اسکنرهای رو داشته باشن من حاضرم که همچون گذشته هر ماه لیستم رو آبدیت کنم و البته اگر لیست پانچ بشه بهتره چون اینجور تاپیکها معمولا زیاد پست ندارن و بعد از مدتی به صفحه دوم و یا حتی سوم میرن. ( البته اگر اینجا حسابی فعال بشه) در هر صورت بنده هم آمادگی خودم رو برای فعالیت مداوم اعلام میکنم. :cool:
دفعه بعد كه قيمتهارو آپديت كرديد تاپيك رو پانچ ميكنم ;) ميرزائي جان لطفا تو تهيه ليستت بيشتر دقت كن كه اشتباهات املايي اسم دوربين ها يا تعداد صفر كمتر يا بيشتر نداشته باشيم ...
ممكنه يه بنده خدايي با توجه به ليست شما بخواد Fuji S3 Pro بگيره ... قيمت رو نوشتي 200 هزار تومن در حالي كه دو مليون تومان هستش :) ايشالا ليست شماره 4 كامل و مفصل خواهد بود ... چشم منم Sticky ميكنم

marzban

Registered User
لایک‌ها
0
نمي دونم چرا جناب نياز ديگه به پيغام هاي خصوصيشون جواب نمي دهند.نكنه از وقتي كه مدير شدند براي زير دستي مثل من كلاس ميزارند :D
ميخواستم عرض كنم اگر اين انجمن با توجه به نوع فعاليتش قوانين مشخص داشته باشد بهتر ميتواند فعاليت بكند
باز هم تاكيد ميكنم اينجا بيشتر جنبه آموزش دارد كه قرا باشد تمام عكس ها در يك ناپيك و تمام مقالات در يك تاپيك ديگر قرار گيرند تمام بحث ها با هم قاطي ميشوند و به خوبي نمي توان در مورد يك عكس خو نظر داد تا كمي هم جنبه مقاله گون داشته باشد.
همينطور مباحث اموزش عكاسي بايد تفكيك شده باشد تا هم خواننده سر در گم نشود و هم بتواند سوال هاي خود در مورد همان بحث خاص در تاپيك خودش مطرح كند.
در ضمن اينجانب ميتوان مباحثي در زمينه پايه و اساس عكاسي در اينجا باز كنم البته اول بايد بدونم كه نظر دوستان چيست؟شايد اصلا نيازي به اين كار نباشد چون اينجا استاد كم نداريم و ممكن است اين مباحث پايه به عده اي از اساتيد بر بخورد

Niaz

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
16
شرمنده دوستاني هستم كه ارسال جواب ميل هاشون دير شد ... همه پيشنهادات بررسي ميشن و بيشتر تصميمات با مشورت با شما دوستان اتخاذ خواهند شد .

بالا