• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مراحل اخذ مجوز ،چاپ و نشر یک کتاب

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
سلام .......

به نظر شما انتشارات معيار انديشه خوبه يا طلايه ؟!!!!!!!!!!!

راستش نميشه همينجوري گفت كدوم خوبه كدوم بد !
پخش بنظرم من يكي از مهم ترين ملاك ها هست براي انتخاب ناشر خوب و بد !

شما ميتونيد با هر دو ناشر تماس بگيريد و ازشون سوال كنيد تو پخش كتاب چه اقداماتي انجام ميدن !
البته ماشاالله هيچكس نميگه ماست من ترشه ! همه خودشون رو جزو بهترين ها دارن و با نسل نو انديش و اميركبير و ... مقايسه ميكنن ولي در عمل ... ! زهي خيال باطل !

ولي خب يه بررسي كردم سريع ...

معيار انديشه : سال تاسيس 1376
طلايه : سال تاسيس 1356

معيار انديشه : وب سايت ندارد
طلايه : وب سايت دارد

معيار انديشه 133 كتاب چاپ اول و 244 بار به چاپ مجدد رسيده ... يكي از كتاب هاشون اگه اشتباه نكنم 9 ماه انتظار زيبا كه به چاپ 24 رسيده فك كنم !

طلايه 264 كتاب چاپ اول داره و 383 بار هم چاپ مجدد ...

خب با همين مقايسه سريع ميشه گفت نشر طلايه قديمي تر هست ... وب سايت داره ... كتاب هاي بيشتري چاپ كرده و چاپ مجدد كتاب هاش هم بهتر بوده !
يعني كلا برتر هست ديگه !
ولي خب بازم ميگم شما تماس بگير باهاشون ... بگو با كدوم مراكز پخش كار ميكنن و قرارداد دارن !
اسم مراكز پخش رو بگير بيا خودم راهنمايي كنم
اكثرا مراكز پخش رو ميشناسم ديگه ...

nata

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ... وقتتون بخیر ...

چند تا سوال داشتم که اگه بتونید راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم.

میخوام مجموعه ای از اشعارمو ، 200 صفحه با هزینه خودم چاپ کنم. البته چون انگیزم فروش نیست در تعداد محدود اینکارو میخوام انجام بدم (چاپ دیجیتال و 150 جلد).
با انتشاراتی که صحبت کردم این هزینه ها رو تعیین کرده: 250 هزار تومن هزینه گرفتن مجوز ، چاپ هر جلد کتاب 4800 تومن (بدون احتساب هزینه گرفتن مجوز) ، صفحه آرایی صفحه ای 200 تومن و طراحی جلد 15000 تومن .

بهم گفتن 10 روزه برام مجوز میگیرن.

حالا سوالم اینجاس که اگه خودم شخصا بخوام مجوز چاپ بگیرم چند روز طول میکشه و حدود هزینش چقدر میشه؟

چون اگه زیاد طول بکشه حتی اگه این کار مجانی هم برام دربیاد ترجیح میدم گرفتن مجوزو به ناشر بسپارم.

و در کل این انتشاراتی قیمتهایی که داده منصفانس یا نه ؟

پیشاپیش تشکر میکنم.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
سلام دوست عزيز

والله تا جايي كه من اطلاع دارم هزينه چاپ ديجيتال كلا بيشتر از *** تومن نميشه !(قيمت واسه قبل از گروني هاست)

اينكه براي گرفتن مجوز 250 تومن درخواست كرده رو .... ! با يه ناشر ديگه هم شما تماس بگير ببين گرفتن مجوز ديجيتال پول ميخواد !

صفحه آرايي و طراحي جلد همينقدر هستش ...

10 روزه مجوز ميگيرن ؟!!!

اينم از اون حرفا بود دوست عزيز ...

منم فكر ميكردم كتابم يك ماهه مجوز ميگيره ولي حدود يك سال طول كشيد !
كاملا سليقه اي هستش ...

حالا من نميدونم ديجيتال 10 روزه ! بازم ميگم با يه ناشر ديگه تماس بگير
خواستي پ خ بده شماره تماس يه مشاور عالي رو بهت بدم ...

اينكه چند روز طول ميكشه گفتم كاملا سليقه اي هست دوست عزيز ...
بعضي كتاب ها مثال سرمايه ملي و حمايت از .... تو نوروز كه كاملا تعطيل هستش مجوز ميگيره !!!!

خبرآنلاین - رکورد تولید ملی شکست/کتاب «شعار سال91» در کمتر از 5روز تولید و منتشر شد

در كمتر از 5 روز تو تعطيلي !!!

بعضي كتاب ها هم هستش كه از سال ميگذره و خبري از مجوز نيست !

بعضي كتاب ها هم اينقدر اصلاحيه ميخوره كه كلا بايد بي خيال شد چون چيزي از توش نميشه در آورد ... خصوصا اگه شعر باشه !

بازم با يه مشاور خوب صحبت كن شما ... به نتيجه خواهي رسيد

nata

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا ممنون به خاطر پاسختون ... راستش من ناشر خاصی نمیشناسم ، اگه لطف کنید بهم معرفی کنید ممنون میشم.

nata

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک دنیا سپاس .. پایدار باشید.

webmaster-one

Registered User
لایک‌ها
50
سلام به همگی ...

متاسفانه یه مشکلی واسه من پیش اومد که میخواستم هم شما در جریان باشید و هم اگه راهنمایی دارید خوشحال میشم که بگین ...

راستش من چندین ماه وقتم رو گزاشتم و کتابی آماده کردم در زمینه اقتصاد ... با ناشران بزرگی هم تماس گرفتم و قرار شد کتاب رو روی برگه پرینت بگیرم و واسشون ارسال کنم ...

کتاب حدود 400 صفحه میشه !

یکی از این ناشران جهاد دانشگاهی بود !

::سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی::

وقتی ما تلفنی تماس گرفتیم بارها تاکید کردیم که بصورت درصدی اگه قبول میکنید ما ارسال کنیم برگه ها رو ؟
راستش چون هزینه پرینت گرفتن این همه برگه سنگین بود و ناشران دیگه ای هم درخواست کرده بودن که برگه ها رو ارسال کنیم ...

ایشون هم که مسئول این کار بودن در انتشارات جهاد دانشگاهی قبول کردن و قرار شد یه فرم اینترنتی ارسال کنن تا ما تکمیل کنیم و ارسال کنیم بعد هم کتاب ( برگه ها ) رو ارسال کنیم .

در فرم که یه جورایی مثل قراداد هم بود یا همون پیش قرارداد در قسمت چگونگی چاپ کتاب ( بصورت درصدی ) رو تکمیل کردیم و ارسال کردیم !

یعنی دو بار گفتیم بهشون که درصدی !

بعد از اینکه برگه ها ارسال شد حدود یک ماه طول کشید تا بررسی کردن !
بعد هم گفتن آره بررسی کردیم و قبول کردیم برای چاپ ولی با سرمایه شما !!!!

وقتمون رو کلا گرفتن اینها و بعد که گفتیم ما که چندین بار گفتیم درصدی دیگه جوابی نداشتن و ما هم گفتیم لطفا برگه ها رو برگشت بزنید ...

چون میخوایم به ناشر دیگه بدیم و هم اینکه سواستفاده ای نشه !

ایشون هم گفتن نه ما این کار رو نمیکنیم و از این حرفا ... حتی اینجوری شد که گفتیم هزینه پست رو واریز میکنیم ولی کتاب رو برگشت بزنید !

قبول نمیکنن اصلا !

میگیم اگه سو استفاده بشه از متن ؟ اون وقت چی ؟

میگن برین شکایت کنید !!!!

کلا انتشارات جهاد دانشگاهی انگار که خودش رو اون بالا بالاها میبینه و یادم میاد کتاب روانشناسی داشتیم ارسال کردیم برای ناشرانی مثل نسل نو اندیش و ققنوس و بوستان کتاب !
یک هفته نشد تماس گرفتن گفتن متاسفانه فعلا شرایط نشر خیلی بد شده و کتاب رو بلافاصله برگشت زدن !

ولی انتشارات جهاد دانشگاهی !!!

یک ماه وقتمون رو گرفتن اینها و بعد هم اینجوری میکنن ... الان من فقط ترسم از این هست که از کتاب سو استفاده نشه و از متن و بعضی جاهاش نیان استفاده نکنن !!!

ممنون میشم راهنمایی کنید که شکایتم رو به چه ارگانی ارسال کنم؟

سازمان بازرسی کشور ؟
وزارت فرهنگ و ارشاد ؟
خانه کتاب ؟
کجا ؟!!

کلا این حرف بی معنا ترین حرفی بود که تو عمرم شنیدم که اگه استفاده کردیم برین شکایت کنید !
من که نمیتونم فقط روی کتاب های انتشارات جهاد دانشگاه زووم کنم که ببینیم استفاده میشه یا خیر !
وقتی میگم هزینه رو هم پرداخت میکنم برگشت بزنید و قبول نمیکنن کلا آدم مشکوک میشه دیگه !

موفق باشید

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
سریعتر اگه با یک انتشارات کنار بیاین چاپش کنین فرصت سوءاستفاده نمیدین بهشون

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
بهتون حق ميدم نگران باشيد

واقعا بعضي از ناشران وجدان كاري ندارن !
چرا ؟

ناشر اومده تيراژ ميزنه 3000 نسخه
بعد با چاپخونه اي ميريزه رو هم ( اگه چاپخونه داشته باشه كه چه بهتر ! )
5000 تا چاپ ميكنه !

اون 2000 تا مستقيم ميره تو جيب ناشر محترم !

تو اين مورد هم كه برگه ها رو نميدن
صد در صد امكان سو استفاده وجود داره
شما بايد اول هماهنگ ميكرديد كه برگشت بزنن اگه قبول نكردن !

ولي اينكه چند بار گفتيد درصدي و الان ميگن با سرمايه شما يعني يه جور ميخوان شما رو .... دك كنن ديگه !

بنظرم حتما يه جوري پس بگيرين
چرا خودتون نميرين انتشارات و برگه رو بگيرين؟!!! شايدم شهرستان باشيد ولي خب ... امكان سو استفاده زياده

شما هم كه به قول خودتون نميتونين 24 ساعته اينا رو زير نظر داشته باشيد كه چنين كتابي چاپ نكنن !!

با بازرسي كل كشور تماس بگيرين
شايد جواب بدن ...

Dragon 2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان عزیز یه چند تا سوال داشتم ممنو میشم راهنمایی بفرمایید.
میخواستم ببینم به نظر شما بین 2 انتشارات هیمه و راه کدامیک معتبر تر هست؟
دوم اینکه من از انتشارات راه پرسیدم گفتن فقط گرفتن مجوز از وزارت ارشاد 600 تومان هزینه داره؟ ایا درسته؟ هزینه مجوز در تمام انتشاراتی ها یکسانه؟
ممنون.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
انتشارات هيمه
تاريخ تاسيس 1386
40 كتاب هم طوري كه معلومه بيشتر چاپ نكردند !

انتشارات راه
تاريخ تاسيس 1386

بيش از 600 كتاب چاپ مجدد دارند ( يعني به چاپ هاي چندم رسيده )
و بيش از 300 كتاب چاپ اولي ( تازه چاپ شده يا فقط يه بار چاپ شده )

معلوم ميشه تمركز دارن روي كارشون و تو پخش و توزيع كتاب سرتر از هيمه هستند !

Mehdi Zare

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام

به عنوان یک قدیمی نشر کتاب:

1-مجوز ارشاد هیچ هزینه ای جزو وقتی که ناشر برایش می گذاره نداره. البته اگر از نظر اداره مالیات ممکنه برای ناشر مشکلی پیش بیاد ولی ارشا حتی 1 ریال هم از ناشر نمی گیره.

2-انتشارات راه یا انتشارات های مشابه اون در زمینه چاپ کتابهای کمک درسی و ... کار می کنند. از نظر بخش عمده ای از فعالان نشر این ناشران کتاب چاپ نمی کنند، بلکه جزوه است که به صورت کتاب در آمده. حالا 6 تا یا 600 تا...
خودتون می تونید یکی از کتابهای این ناشران را با یک کتاب فاخر که توسط نشر مثلی ققنوس یا چشمه یا حتی ناشرهای دانشگاهی مثل سمت و مرکز نشر و ... منتشر شده مقایسه کنید.

3-الان روشهای چاپ در تعداد محدود ایجاد شده که دیگه لازم نیست سرمایه کلان برای خرید کاغذ و ... صرف بشه. می تونید خودتون از ارشاد مجوز چاپ اثر رو به نام خودتون بگیرید و برای چاپ اون در تیراژ مثلاً 100 نسخه اقدام کنید.

اگر سوالی داشتید من در خدمتم. فکر می کنم بهتر است برخی سو تفاهم ها در مورد ناشران و چاپ و ... رفع بشه.

varoid

Registered User
لایک‌ها
67
سلام

به عنوان یک قدیمی نشر کتاب:

1-مجوز ارشاد هیچ هزینه ای جزو وقتی که ناشر برایش می گذاره نداره. البته اگر از نظر اداره مالیات ممکنه برای ناشر مشکلی پیش بیاد ولی ارشا حتی 1 ریال هم از ناشر نمی گیره.

2-انتشارات راه یا انتشارات های مشابه اون در زمینه چاپ کتابهای کمک درسی و ... کار می کنند. از نظر بخش عمده ای از فعالان نشر این ناشران کتاب چاپ نمی کنند، بلکه جزوه است که به صورت کتاب در آمده. حالا 6 تا یا 600 تا...
خودتون می تونید یکی از کتابهای این ناشران را با یک کتاب فاخر که توسط نشر مثلی ققنوس یا چشمه یا حتی ناشرهای دانشگاهی مثل سمت و مرکز نشر و ... منتشر شده مقایسه کنید.

3-الان روشهای چاپ در تعداد محدود ایجاد شده که دیگه لازم نیست سرمایه کلان برای خرید کاغذ و ... صرف بشه. می تونید خودتون از ارشاد مجوز چاپ اثر رو به نام خودتون بگیرید و برای چاپ اون در تیراژ مثلاً 100 نسخه اقدام کنید.

اگر سوالی داشتید من در خدمتم. فکر می کنم بهتر است برخی سو تفاهم ها در مورد ناشران و چاپ و ... رفع بشه.

پدر بزرگ بنده هزاران بیت شعر و ............هم برای خود و....... هم در روزنامه خراسان قبل از انقلاب سرودند واقعا خوشذوق و زیبا هستند ایشون وشعر هاشون خوندنشون لذت داره گاهی اوقات توی رادیو هم میخونه همه در سبک غزل و قصیده و مراعات شعر هندی و خراسانی میخواستند برای خود یه دیوان یا کتاپ چاپ کنند این وظیفه رو به من سپردند نمیدونم باید چه کنم لطفا راهنمایی کنید مراحل وخرج ها وفروش احتمای کمک لطفا

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
پدر بزرگ بنده هزاران بیت شعر و ............هم برای خود و....... هم در روزنامه خراسان قبل از انقلاب سرودند واقعا خوشذوق و زیبا هستند ایشون وشعر هاشون خوندنشون لذت داره گاهی اوقات توی رادیو هم میخونه همه در سبک غزل و قصیده و مراعات شعر هندی و خراسانی میخواستند برای خود یه دیوان یا کتاپ چاپ کنند این وظیفه رو به من سپردند نمیدونم باید چه کنم لطفا راهنمایی کنید مراحل وخرج ها وفروش احتمای کمک لطفا

اول يه ناشر كه در زمينه هنر كتاب چاپ كنه پيدا كنيد
الان خيلي شرايط بد هست و اكثر ناشرها قبول نميكنن
فقط ناشر حق الزحمه بايد پيدا كنيد !!!
منظورم از حق الزحمه يعني پول بدين تا چاپ كنه !
كه وقتي اين حالت باشه خيلي ناشر پيدا خواهد شد !

بعد اشعار رو بفرستين واسشون
بدون اينكه نگاه خاصي بندازن رو شعرها
ميفرستن واسه ارشاد !
چون حق الزحمه هستن نگاه نميكنن ها ! اگه درصدي ميبود صد در صد چند وقت شعر ها رو بررسي ميكردن كه مشكلي نداشته باشه

البته قبل از ارشاد هم كتابخونه ملي و شابك ميگيرن كه يه هفته طول ميكشه فقط ...

ارشاد هم از يك ماه تا چند سال اشعار رو بررسي ميكنه ...

اين يك ماه كه ميگم مخصوص كتبي هست كه در وصف بعضي اشخاص خاص ! باشه كه چون اشعار پدربزرگ شما متفاوت هست همون بالاي يك سال رو مد نظر قرار بدين !!!

بعد هم چون شعر هست احتمالا اصلاحيه زيادي بخوره و نصف اشعار رو بگن مشكل داره و بايد حذف بشه !!!

خيلي از موهاي سرتون سفيد شده تو اين مدت ... چندان عجيب نيست !

ولي هنوز هفت خان رستم تموم نشده !

بعد كه مجوز صادر شد
كتاب ميره واسه چاپ
از اونجايي كه هزينه ها هم تو اين مدت مثل پول كاغذ و .... افزايش پيدا كرده يه مبلغ ديگه هم بايد خرج كنيد
كتاب بعد از چند روز ( حدود 2 هفته ) چاپ ميشه ...

1000 تا مد نظر قرار بدين كه زياد ضرر نكنيد !

گفتم ضرر چون بايد اشعار رو خودتون و خانواده محترم بخونين !

چون ناشران حق الزحمه ابتدا خيلي وعده و وعيد ميدن
حتي ميگه تو چاپ دوم باهات مشاركت ميكنيم و نصف نصف و از اين حرفا !
ولي از اون 1000 تا 200-300 تا رو برميدارن كه به كتابفروشي ها و نمايشگاه بين المللي بدن
آخرشم بايد برين همشون رو پس بگيرين و خودتون بفروشين !!!

در ضمن وقتي به ناشر حق الزحمه كتاب ميدين واستون چاپ كنه
بايد تبليغات و ... خودتون انجام بدين

بنده خودم كتابم رو معرفي كردم به سايت كتاب ايران ( ايبنا ) !
به فروشگاه هاي اينترنتي كتاب هم خودم كتاب رو دادم ...

يعني چون گفتين در مورد فروش احتمالي
دارم اينا رو عرض ميكنم ... اصلا به فكر فروش نباش دوست عزيز !

فقط يه اثر ميتونه باشه كه به يادگار از پدربزرگ عزيزتون به جا ميمونه ... همين !

شرمنده اگه تلخ بود
ولي همين بود واقعيت چاپ و نشر كتاب در اين مملكت !

بعد وزير مياد آمار ميده كه امسال چند هزار تا چاپ كرديم
تو آسيا ركورد زديم
تو خاورميانه اول هستيم
تو ....

ولي فقيرترين قشر مملكت نويسندگان و مولفان و مترجمان هستن و به فرهنگ چند هزار ساله و ... افتخار ميكنيم !

varoid

Registered User
لایک‌ها
67
اول يه ناشر كه در زمينه هنر كتاب چاپ كنه پيدا كنيد
الان خيلي شرايط بد هست و اكثر ناشرها قبول نميكنن
فقط ناشر حق الزحمه بايد پيدا كنيد !!!
منظورم از حق الزحمه يعني پول بدين تا چاپ كنه !
كه وقتي اين حالت باشه خيلي ناشر پيدا خواهد شد !

بعد اشعار رو بفرستين واسشون
بدون اينكه نگاه خاصي بندازن رو شعرها
ميفرستن واسه ارشاد !
چون حق الزحمه هستن نگاه نميكنن ها ! اگه درصدي ميبود صد در صد چند وقت شعر ها رو بررسي ميكردن كه مشكلي نداشته باشه

البته قبل از ارشاد هم كتابخونه ملي و شابك ميگيرن كه يه هفته طول ميكشه فقط ...

ارشاد هم از يك ماه تا چند سال اشعار رو بررسي ميكنه ...

اين يك ماه كه ميگم مخصوص كتبي هست كه در وصف بعضي اشخاص خاص ! باشه كه چون اشعار پدربزرگ شما متفاوت هست همون بالاي يك سال رو مد نظر قرار بدين !!!

بعد هم چون شعر هست احتمالا اصلاحيه زيادي بخوره و نصف اشعار رو بگن مشكل داره و بايد حذف بشه !!!

خيلي از موهاي سرتون سفيد شده تو اين مدت ... چندان عجيب نيست !

ولي هنوز هفت خان رستم تموم نشده !

بعد كه مجوز صادر شد
كتاب ميره واسه چاپ
از اونجايي كه هزينه ها هم تو اين مدت مثل پول كاغذ و .... افزايش پيدا كرده يه مبلغ ديگه هم بايد خرج كنيد
كتاب بعد از چند روز ( حدود 2 هفته ) چاپ ميشه ...

1000 تا مد نظر قرار بدين كه زياد ضرر نكنيد !

گفتم ضرر چون بايد اشعار رو خودتون و خانواده محترم بخونين !

چون ناشران حق الزحمه ابتدا خيلي وعده و وعيد ميدن
حتي ميگه تو چاپ دوم باهات مشاركت ميكنيم و نصف نصف و از اين حرفا !
ولي از اون 1000 تا 200-300 تا رو برميدارن كه به كتابفروشي ها و نمايشگاه بين المللي بدن
آخرشم بايد برين همشون رو پس بگيرين و خودتون بفروشين !!!

در ضمن وقتي به ناشر حق الزحمه كتاب ميدين واستون چاپ كنه
بايد تبليغات و ... خودتون انجام بدين

بنده خودم كتابم رو معرفي كردم به سايت كتاب ايران ( ايبنا ) !
به فروشگاه هاي اينترنتي كتاب هم خودم كتاب رو دادم ...

يعني چون گفتين در مورد فروش احتمالي
دارم اينا رو عرض ميكنم ... اصلا به فكر فروش نباش دوست عزيز !

فقط يه اثر ميتونه باشه كه به يادگار از پدربزرگ عزيزتون به جا ميمونه ... همين !

شرمنده اگه تلخ بود
ولي همين بود واقعيت چاپ و نشر كتاب در اين مملكت !

بعد وزير مياد آمار ميده كه امسال چند هزار تا چاپ كرديم
تو آسيا ركورد زديم
تو خاورميانه اول هستيم
تو ....

ولي فقيرترين قشر مملكت نويسندگان و مولفان و مترجمان هستن و به فرهنگ چند هزار ساله و ... افتخار ميكنيم !

واقعا دلم گرفت از هفت خان رستم بد تر بود همین که نگه دارم و به صورت دست نوشته بمونه سنگین تره

مقام پدر بزرگمون اینقدر بالاست که نیازی به چاپ کتاب نداره شما نمیشناسیدش بگم کیه تعجب میکنید که همچین شخصی هنوز کتابشو چاپ نکرده حالا فهمیدم چرا تا حالا چاپ نکرده

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
نیازمند تجریه شما برای چاپ کتاب!
سلام

1. کتاب را به چه صورت به ناشر بدهم؟ پرینت شده، دستی یا بصورت فایل؟

2. چطور مطمئن شوم که بدون اجازه من کتاب را چاپ نمی‌کنند؟

3. چقدر معمولاً طول میکشه تا جواب بدهند که کتاب را می‌خواهند یا نه؟

4. قراردادی نوشته می‌شود یا نه؟

5. حق‌التالیف چقدر از قیمت پشت جلد کتاب است؟

6. مبلغ حق‌التالیف را در هر بار چاپ کتاب می‌دهند یا نه؟

7. مبلغ حق‌التالیف را یکباره می‌دهند یا قسمتی را پیش پرداخت و بقیه‌اش را بعداً؟

7. معمولاً از زمان تحویل کتاب به ناشر تا به چاپ رسیدن کتاب چقدر طول میکشه؟

برای چاپ کتاب چه نکاتی را باید در نظر بگیرم؟

ممنونم از دوستانی که راهنمایی می‌کنند

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
1. پس از اينكه با ناشر هماهنگ كردين خودش ميگه چطور كتاب رو بهشون بدين ... بعضي از ناشرا فقط پرينت رو قبول ميكنن بعضي ها هم فايل word
فقط ناشر مطمئن باشه كه يه وقت اگه قبول نكرد چند ماه بعد آثار شما با نام يكي ديگه چاپ نشده باشه !
يعني ميتونين بگين اگه كتاب 400 صفحه اي هست من 150 صفحه نخست رو ميدم بهتون ! شرط بزارين خلاصه ...

2. شرط بزارين ... چون امكانش هست ! و شما هم نميتونيد هميشه اون انتشارات رو رصد كنيد !

3. منظورتون ناشر هست ديگه ؟! من به خيلي ها كتاب دادم ! يه ناشر مثل البرز تو دو هفته جواب داد - يه ناشر مثل بوستان كتاب حدود يك و نيم ماه ! متفاوت هست عزيز ...

4. بعد از اينكه انشاالله قبول كردن بله ... قرارداد سفت و سختي با شما خواهند بست :دي
منظورم اينه كه ديگه باز اونا محكم كاري ميكنن
كه شما اثر رو به ناشر ديگه اي ندين - نميدونم تو نت منتشر نكنين و ... !

5. اگه نويسنده اولي هستيد كه خيلي سخت بتونين درصدي كار كنين و بايد سرمايه خودتون باشه بصورت كامل !
حالا اگه واقعا اثرتون درخور توجه و خاص هست ميشه روش فكر كرد !
حدود 7 تا 10 درصد حداكثر ...!

6. بله ... بعضي همون موقع ميدن
ولي چون بازار خراب هست بطور ميانگين 6 ماه بعد از چاپ كتاب
درصد شما رو بهتون ميدن ...

7. كاملا بستگي به انتشارات و اون قراردادي كه گفتم داره !
تمام نكات رو در اون قيد ميكنن از جمله پرداخت درصد شما رو !
كاملا سليقه اي ...

8. در دولت كريمه دكتر احمدي نژاد ! با اينكه خودشون ميگفتن 45 روزه كتاب ها چاپ ميشد
ولي بنده كه به خوبي حس كردم ! ( چون كتاب داده بوديم بهشون ) حدود يك سال كتاب در ارشاد مميزي رو طي كرد !
آخرشم اصلاحيه خورد و اينا ...
ولي بعضي كتاب ها بود تحقيقي كه كردم دو سال در ارشاد ميموند ! بعضي ها دو سه ماه ! ( اينا ديگه خيلي خاص بودن :دي )

ولي در دولت آقاي روحاني
جناب جنتي وزير ارشاد قول داده كه مميزي قبل از چاپ كتاب رو برداره !
يعني ديگه كتاب ها زود چاپ ميشه
ولي ناشر خودش بايد بررسي كنه كتاب رو ... كه اين خيلي عالي هست !
البته براي ناشران حق الزحمه اي ( ناشراي گمنام ) خيلي بده ! چون اين ناشران محترم اصلا دوست ندارم كتاب رو خودشون بررسي كنن ! و دوست دارن اين بار به به دوش ارشاد بيفته !
ولي مطمئن باشيد مميزي برداشته شه تحول عظيمي شاهد خواهيم بود ...
انشاالله اوضاع كاغذ و ماليات ها هم درست بشه ...

سوالي بود در خدمتم ...

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
ممنون برای پاسخ‌تان

این طور که من تو چند تا تاپیک خوندم به این نتایج رسیدم :

1. نوشتن کتاب بازدهی مالی ندارد

2. کتابفروش و پخش‌کننده‌ها بیشتر از نویسنده از چاپ کتاب سود می‌برد

3. تو ایران مثل خارج نیست که کسی با نوشتن کتاب بتواند زندگی‌اش را اداره کند (طرف چندین ماه یا سال وقت گذاشته تا یک کتاب بنویسه حالا ناشر میگه هزینه چاپ اول کتاب را خودت بده!)

4. ناشر می‌تواند با مولف تیراژ 1000 تایی حق تالیف حساب کند و تو شناسنامه کتاب هم 1000 تایی بنویسد اما تو چاپخانه 3000 تا چاپ کند و تو بازار بریزد

5. ناشر میتونه کتابی که خوب نوشته شده را خوب توزیع نکنه چون پولش را مولف داده و دلش نسوخته و یا کتابی که بازار داره را چاپ مجدد نکنه

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
1. بله متاسفانه !

2. صد در صد !
يه كسي كه اينكاره نيست هم بخواد حساب كتاب كنه ميفهمه كه پول و سود فقط براي ناشر هست ! ناشر و چاپخونه ها ...

3. آفرين ... متاسفانه ما فقط حرف از فرهنگ و هنر ميزنيم .. الان در حد زير صفر هستيم !
نه حمايتي نه حقوق ثابتي نه ... هيچي خلاصه ...

4. صد در صد ... خيلي از ناشران اين كارو ميكنن
و اصلا هم نويسنده يا مولف متوجه نميشه !

5. دوست عزيز ! بنده كتاب اولم با ناشر حق الزحمه اي كار كردم ! يعني تمام سرمايه رو خودم دادم !
از 1000 كتاب فقط و فقط 100 كتاب رو ناشر فروخت !!! ( پولشم هنوز نداده! ) اونم نصف قيمت فروخته ! ( به قول خودش البته )

شما ديگه خود بخوان حديث مفصل از اين مجمل ...

من بخيل و حسود نيستم كه بگم خدايا ! يه نويسنده داره اضافه ميشه و دست زياد ميشه ! نه اصلا ...
هزاران هزار نويسنده و مولف و مترجم داريم
كه يه نگاه به زندگي شون بندازين
متوجه ميشين فرهنگ اين مملكت چه جوري هست
و پيشنهاد من اينه كه به هيچ وجه ... به هيچ وجه فرهنگ اينجا رو با بدترين كشور دنيا هم مقايسه نكنيد !

بنده دست به قلم هستم !
اين توانايي رو دارم كه ترسناك ترين و راز آلودترين رمان رو تحويل بدم !
ولي واقعا وقتي آرامشي نيست چه جوري ميتونم اين كارو انجام بدم؟
بايد به فكر شب زن و بچه ام باشم كه گرسنه نخوابن !
و اگه بخوام بشينم و بهترين و تاپ ترين كتاب رو هم بنويسم مطمئن باش هيچ فرقي تو وضع زندگيم نميكنه!

موفق باشي ....

بالا