hwt
مدیر بازنشسته
- نوشتهها
- 15,954
- لایکها
- 2,415
هيچي بخدابه نقل از mahdi206 :راستشو بگو تو اون دي وي دي چند تا تروجان گذاشته بودي؟
هيچي بخدابه نقل از mahdi206 :راستشو بگو تو اون دي وي دي چند تا تروجان گذاشته بودي؟
خواهش میکنم. امیدوارم مفید واقع شده باشهبه نقل از balabala :نه بچه ها ايشون كار جالبي كردن. يك چيزي به نام Windows Script هست. يك زبان اسكريپ براي ويندوز كه حتي ميشه باهاش كليپ برد هم ضبط كنيد. ايشون از اون استفاده كردن.
برنامه اي كه از تو ورد صدا ميزنن: D:\WINDOWS\system32\package.exe هست كه كل فايل رو ميبره تو كليپ برد و تبديل ميكنه به يك scrap كه هرچي براي اجراش لازمه درش ذخيره ميشه.
شما تو ورد يك تكست رو هاي لايت كنيد بعد درگش كنيد روي دسك تاپ... از همين روش ايشون استفاده ميكنه و يك scrap ميسازه. اكستنش اين فرمت هم shs هست. خودش برنامه مربوطه رو صدا ميزنه و اجرا ميكنه.
خيلي جالب بود! :happy: شايد به درد مشكل جي ميل بخوره بايد امتحانش كنم...
به نقل از balabala :برنامه اي كه از تو ورد صدا ميزنن: D:\WINDOWS\system32\package.exe هست كه كل فايل رو ميبره تو كليپ برد و تبديل ميكنه به يك scrap كه هرچي براي اجراش لازمه درش ذخيره ميشه.
چقدر من از این پورتال دایرکت آی خوشم میاد!!!به نقل از ehsanch :اگه هنوزم میخواید میتونید تو www.YourName.ir آنلاین ثبت کنید... قیمتشم برا سال اول 3 تومن و سالهای بعد هم قیمت معمولی...با کنترل پنل و به نام خودتون.
تازه امکاناتی که میده باحالتر...به نقل از persian-earning :چقدر من از این پورتال دایرکت آی خوشم میاد!!!
انصافا دیزاین و هوییزش باحاله!!!
ببخشيد من تازه وارد
نه من مي خوام كه نام پسوند عوض كنم ولي همون PHP بمونه