• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
اقا جواب مارم میدی اول سوال کردم
بیزحمت شما تحربه داری

Sent from my LG-D325 using Tapatalk
تجربه اینجوری به این دو تا استان نداشتم
هفته بعد سوال میکنم میگم
البته بعید میدونم غیر پست گزینه خوبی داشته باشین

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324
تجربه اینجوری به این دو تا استان نداشتم
هفته بعد سوال میکنم میگم
البته بعید میدونم غیر پست گزینه خوبی داشته باشین
اقا همین پست خودمون (دولتی) پس کرایه داره؟

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
اقا همین پست خودمون (دولتی) پس کرایه داره؟

بله ولی گرونتره
شما میخواستی پول کالا رو هم بگیرن !؟
بهتره با همون پست صحبت کنی
یک سری شرکت دیگه هستن ولی چون کار نکردم تا به حال باهاشون نمیتونم معرفی کنم

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سرویس پست عادی شامل نامه‌ها و بسته هایی هستند که فرستندگان برروی آن‌ها تمبر الصاق کرده و در صندوق پستی انداخته یا به باجه‌های پستی تحویل می‌دهند و مرسوله به‌صورت عادی در جریان کار، مبادله و به مقصد ارسال می‌شود و هیچگونه ثبت و ربطی برروی آن صورت نمی‌گیرد.

سرویس پست سفارشی شامل واحد ارائه‌دهنده خدمت از طریق باجه‌های پستی دولتی، آژانس‌های پستی و دفاتر خدمات ارتباطی و دفاتر پیشخوان دولت است. شامل مرسولاتی است که قبول آن از فرستنده و تحویل آن به گیرنده در قبال صدور و اخذ رسید صورت پذیرفته و امکان پیگیری سرنوشت مرسوله وجود دارد.

پست پیشتاز(EMS)، سریع‌ترین سرویس پستی کشور ایران، پست پیشتاز است که کلیه عملیات پستی آن از لحظه قبول مرسولات تا توزیع آن‌ها در داخل و خارج از کشور ایران، در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام می‌گیرد. در حال حاضر، مرسولات قبول شده در تهران به مقصد مراکز استان‌ها و بیش از ۱۰۰ شهر دیگر ظرف مدت ۲۴ ساعت به گیرندگان تحویل داده می‌شود. حداکثر زمان تحویل یک مرسوله پیشتاز درون شهری به گیرنده ۱۲ ساعت و برای شهرستان‌ها ۲۴ تا ۴۸ ساعت است. این زمان در خارج از کشور ۷۲ ساعت می‌باشد.

مشتریان پست برای استفاده از پست پیشتاز می‌توانند با مراجعه به دفاتر پستی و تقاضای ارسال مرسوله توسط این سرویس، با پرداخت وجه و دریافت فرم مخصوص و پرکردن آن رسید دریافت نمایند تا در اسرع وقت نسبت به ارسال بسته‌های پستی آنان اقدامات لازم صورت گیرد. مشتریان سرویس پست پیشتاز می‌توانند با مراجعه به دفاتر پستی در سطح تهران، تا آخرین ساعات روز و به ویژه آخرین ساعات وقت اداری، کلیه مرسولات پیشتاز خود را به مقاصد مورد نظر ارسال کنند، به طوری که اگر مرسوله پیشتاز تا ساعت ۱۷ به یکی از دفاتر درجه یک در سطح شهر تهران تحویل داده شود، همان روز به مقصد ارسال می‌گردد. این امردر اکثر شهرها به ویژه در مراکز استان‌ها و شهرهای بزرگ، در روز بعد صورت می‌گیرد. از آنجا که تمامی عملیات تجزیه و آماده سازی مرسولات در شیفت شب انجام می‌شود، موزعین پست پیشتاز در ساعات اولیه اقدام به توزیع مرسولات پیشتاز در سطح شهر تهران می‌نمایند. با این شیوه قبل از اتمام وقت اداری، مرسولات تحویل افراد حقیقی و حقوقی خواهد شد.

پست پیشتاز، مستلزم توجه مشتریان گرامی به نکات زیر است:

1. استفاده از کدپستی عملیات پستی را سریعتر و دقیقتر می‌کند.
  2. استفاده از پوشش مناسب برای بسته بندی مرسولات، از آسیب رسیدن به محتویات مرسوله جلوگیری می‌کند.
  3. در صورتی که مرسوله مفقود شود اگر بیمه باشد، غرامتی مطابق با ارزش اظهار شده به فرستنده پرداخت می‌شود و در غیر این صورت، مطابق مقررات مبلغی که معمولاً ۱۲ برابر کرایه پستی است به عنوان غرامت به فرستنده پرداخت می‌شود. در صورت دیر رسیدن مرسوله نیز دوبرابر کرایه پستی مرسوله، غرامت به فرستنده تعلق می‌گیرد.
  4. در صورت عدم حضور گیرنده در نشانی مرسوله، برای وی اطلاعیه صادر می‌شود و پس از دوبار مراجعه نامه رسان، برای اشخاص حقیقی و صندوق‌های شخصی ۷ روز و برای اشخاص حقوقی ۱۰ روز، مرسوله در دفتر مقصد نگهداری و سپس به فرستنده عودت داده می‌شود.
  5. نشانی‌ها باید درست، کامل و خوانا به همراه تلفن‌های تماس گیرنده نوشته شود.
  6. برای آگاهی از زمان وصول مرسوله به گیرنده، می‌تواند به جدول زمان بندی نصب شده در دفاتر پستی مراجعه کرد.
  7. درصورتی که مرسوله حاوی اوراق بهادار و یا اشیاء قیمتی باشد، باید از سرویس بیمه پیشتاز استفاده کرد.
  8. در صورت عدم دسترسی به شخص گیرنده در نشانی‌های مراکز دولتی، نظامی، آموزشی و یا مجتمع‌های مسکونی، مرسوله به دبیرخانه و یا نماینده تعیین شده، تحویل می‌گردد.
  9. درصورت نیاز به آگاهی از سرنوشت مرسوله می‌توان از فردای روز تحویل، حداکثر تا سه ماه بعد، از طریق واحد پستی مبدأ اقدام نمود.
  10. در صورت داشتن کد مرسوله می‌توان از طریق صفحه http://tntsearch.post.ir از وضعیت مرسوله اطلاع پیدا کرد.

kingPresident

Registered User
لایک‌ها
1,324
بله ولی گرونتره
شما میخواستی پول کالا رو هم بگیرن !؟
بهتره با همون پست صحبت کنی
یک سری شرکت دیگه هستن ولی چون کار نکردم تا به حال باهاشون نمیتونم معرفی کنم

به چند تا کالا به ارزش 200 تا 250 تومان دارم میخوام بفرستم پست ببره اونجا پوله جنسو بگیره بیاره

rezaovo

Registered User
لایک‌ها
120
یه سایتی بود شماره تلفن میدادی کد پستی میداد . کسی میدونه چیه ؟

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
یه سایتی بود شماره تلفن میدادی کد پستی میداد . کسی میدونه چیه ؟

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
دیگه نیست
به خاطر سوئ استفاده ظاهرا بستنش
ولی فکر کنم
شماره 114 هنوز کار کنه

persian.mon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام

دوستان یه سوال داشتم .

من یه گوشی موبایل از چین می خوام بگیرم اما مثل اینکه میگن گوشی با پست هوایی به ایران ارسال نمیشه چون باطری لتیومی داره می خواستم ببینم کسی در این باره اطلاع داره ؟

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
سلام

دوستان یه سوال داشتم .

من یه گوشی موبایل از چین می خوام بگیرم اما مثل اینکه میگن گوشی با پست هوایی به ایران ارسال نمیشه چون باطری لتیومی داره می خواستم ببینم کسی در این باره اطلاع داره ؟

ارسال میشه
به فروشنده بگید از SG یا NL پست استفاده کنه تا به دستتون برسه HK پست کلا باطری قبول نمیکنه .

black_ice

Registered User
لایک‌ها
41
هنوز منتظر توضیحات گرانقدر شما هستیم

Angel.kh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من چند تا کفش از اسپانیا خریدم
که قراره برام پستش کنن
وزن بسته 4 کیلو میشه
ولی ارزش کالا حدودا 60 یورو هست اونم تو حراجی
میخواستم بدونم این بسته رو که برای من پست میکنن بهش گمرک میخوره یا نه ؟
اگه گمرک میخوره کلا چند درصده ؟

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
دوستان من چند تا کفش از اسپانیا خریدم
که قراره برام پستش کنن
وزن بسته 4 کیلو میشه
ولی ارزش کالا حدودا 60 یورو هست اونم تو حراجی
میخواستم بدونم این بسته رو که برای من پست میکنن بهش گمرک میخوره یا نه ؟
اگه گمرک میخوره کلا چند درصده ؟
احتمالا
کلا نمیشه گفت
سلیقه ایه
طبق قانون گمذک بالای صد درصد

xoncegame

Registered User
لایک‌ها
38
دوستان میخوام یه بسته 30 کیلویی قطعات الکترونیک وارد کنم مثلا ( آیسی و فن این چیزا ) از طریق پست آرامکس که از چین به ایران به ازای هر کیلو 7 دلار بهم قیمت داد شرکت چینی ، قبلا یه بسته 2 کیلویی با آرامکس واسم اومد در خونه که هیچ هزینه گمرک و غیره هم نگرفتن ، اما نمیدونم برای 30 کیلو چی میشه ، توی فرودگاه ایران میمونه اونجا باید تکلیف گمرک مشخص بشه یا میاد شرکت آرامکس توی تهران اونجا گمرکش مشخص میشه ؟ اصلا گمرک میگیرن یا نه ؟ :D و اگه بگیرن برای یه بار 800 دلاری چقدر هزینه گمرک میشه با توجه به اینکه قطعات الکترونیک هست

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
اقایون کسی از سایت. banggood خرید داشته یا میتونه تاییدش کنه؟

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
دوستان میخوام یه بسته 30 کیلویی قطعات الکترونیک وارد کنم مثلا ( آیسی و فن این چیزا ) از طریق پست آرامکس که از چین به ایران به ازای هر کیلو 7 دلار بهم قیمت داد شرکت چینی ، قبلا یه بسته 2 کیلویی با آرامکس واسم اومد در خونه که هیچ هزینه گمرک و غیره هم نگرفتن ، اما نمیدونم برای 30 کیلو چی میشه ، توی فرودگاه ایران میمونه اونجا باید تکلیف گمرک مشخص بشه یا میاد شرکت آرامکس توی تهران اونجا گمرکش مشخص میشه ؟ اصلا گمرک میگیرن یا نه ؟ :D و اگه بگیرن برای یه بار 800 دلاری چقدر هزینه گمرک میشه با توجه به اینکه قطعات الکترونیک هست
بده همون آرامکس کاراشو انجام بده برات
تلفن زدی بهشون بگو با قسمت ترخیص میخوام صحبت کنم

xoncegame

Registered User
لایک‌ها
38
یعنی نیازی به کارت بازرگانی و این چیزا نداره ؟ چون ماهانه باید از این بسته ها وارد کنم ، گمرک 800 دلار چقدر میشه حدودا ؟ البته میتونم بگم 500 دلار فاکتور بزنن :D

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416

بر اساس تجربه برای بار 900 دلاری 190 تومن گمرکی گرفتن برای بار شما هم همینطوری خواهد بود ممکنه مقداری کمتر یا بیشتر بشه

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
یعنی نیازی به کارت بازرگانی و این چیزا نداره ؟ چون ماهانه باید از این بسته ها وارد کنم ، گمرک 800 دلار چقدر میشه حدودا ؟ البته میتونم بگم 500 دلار فاکتور بزنن :D
به صورت کلی جوابتونو دادم !
فکر نمیکنم بیان جزئیات دیگه موردی داشته باشه
با همون کارشناس های اونجا صحبت کنین

alipsycho

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز من قراره برام یه سری لباس از المان برام بفرستن فقط این امر امکان ئذیر هست با توجه به تحریم ها و این که چه هزینه هایی در بر داره فقط هزینه های پست هست یا گمرکی هم داره اگه گمرک می خوره نرخش رو از کجا در بیارم ؟؟

بالا