فکر می کنم همون EMS باشه چون منم 2 تا بسته دارم با پست سنگاپورسلام دوست عزیز
من یک پست دارم با پست Singapore
میخوام بدونم اینا دفتر دارن برای تحویل بسته یا مستقیم به پست مرکزی پیشتاز میرسن(پست دولتی)
میاد اداره پستسلام دوست عزیز
میخوام بدونم اینا دفتر دارن برای تحویل بسته یا مستقیم به پست مرکزی پیشتاز میرسن(پست دولتی)
بعید میدونم که گمرکیش مبلغی بشه احتمالا چن هزار تومن پول خدمات بگیرن ازتسلام جناب Glc_Engineer
من از چین میخوام 9 تا بازی بیارم که هر بازی حدود 150 گرم هست
مبلغ هم حدود 210 دلار هست
چقدر گمرک میخوره بهش؟
با پست عادی هوایی میاد البته (Air mail)
ممنون میشم جواب بدید
البته این رو هم اضافه کنم که 5 تا 5 تا (یعنی 750 گرم) که آوردم معمولا هر سری 25 تومن بابتش پول دادم
احتمال داره بالای یک کیلوگرم هزینه ش زیاد بشه،یا ترخیص نشه؟!
فرقی نمیکنه داخلی یا خارجیاینجا کسی میدونه واسه دریافت مرسولات پستی خارجی تو شیراز باید به کجا مراجعه کرد ؟
دقیقا پیغامی رو که میده به همون زبان اصلی بذاریه مرسوله از امریکا فرستاده شده برام کد پیگیریش به این شکله: LCXXXXXXXXXUS
وقتی که تو سایت usps وارد میکنم میگه که فقط از طریق کشور canada قابل پیگیریه، چرا؟
http://phota.me/un5H.pngدقیقا پیغامی رو که میده به همون زبان اصلی بذار
ببینیم چیه
البته کد پیگیری شما
کد پست فیرست کلس اینترنشناله که از آمریکا پست شده
کسی که بسته را براتون فرستاده از کانادا کار رو هندل کرده یا از آمریکا ؟http://phota.me/un5H.png
اما یه سری دیگه از کدها رو دیدم که مشکلی نداره البته با CW شروع میشه، جریانش چیه؟
بستتون اومده ایران یا هنوز تو راهه ؟سلام دوست عزیز
واسه 5 تا نمیخواد ولی بالای 5 تا مجوز ارشاد میخواد؟! تاحالا به چنین مشکلی نخوردم خدا رو شکربعید میدونم که گمرکیش مبلغی بشه احتمالا چن هزار تومن پول خدمات بگیرن ازت
به احتمال خیلی زیاد مجوز ارشاد میخوان
ارشاد باید تایید کنه
منظورتون رو از ترخیص نشدن نگرفتم
از امریکا فرستاده خودشم همونجاست san diego californiaکسی که بسته را براتون فرستاده از کانادا کار رو هندل کرده یا از آمریکا ؟
نمیدونمواسه 5 تا نمیخواد ولی بالای 5 تا مجوز ارشاد میخواد؟! تاحالا به چنین مشکلی نخوردم خدا رو شکر
آخه بازی های مشکل داری نیست،قبلا هم ازشون آوردم،اما این سری میخوام یکهو و یکجا خرید کنم اما میگم شاید به مشکل بخوره
فقط مشکل من الان وزنش و تعدادش هست بیشتر که 1 کیلو و بالای 5 عدده! ( 9 عدد)
LCxxxxxxxxxUSاز امریکا فرستاده خودشم همونجاست san diego california
نمیدونم canada از کجا در اومده =/
شما یه راهنمایی کلی بکننمیدونم
البته چند گرم بیشتر یا کمتر فکر نمیکنم مشکلی ایجاد کنه
بحث ارشاد طبق قنون واردات بار از خارج الزامیهشما یه راهنمایی کلی بکن
که وزن بالای یک کیلوگرم کلا به مشکل میخوره یا نه؟
و این که تعداد از چندتا بیشتر باشه گیر میدن؟
من تا 5 عدد رو تست کردم
وزنش هم 700 گرم
اما بدون دردسر رسیده و حق گمرک و … رو دادم
بله مال گمرکه یعنی کد دیگه ای بهش ندادند و گفتند که قابل پیگیری نیستLCxxxxxxxxxUS
بارتون تجاری تشخیص داده شده و این کد کد رهگیری گمرکیه
احتمال زیاد در گمرک امریکاست
نوع کالاتون چیه ؟
فکر کنم کانادا هم یک جور باگ سایتشون باشه برای نشون ندادن مشکل اصلی